Er der risiko for at hypen efter mesterskabet ødelægges?

Skrevet af Thorsten, 25. juli 2021

Jeg ved at mange af afgangene har været uundgåelige med kontraktudløb og penge der skal i kassen med salget af Lindstrøm, men min pointe er at jeg synes den hype der var kommet med mesterskab og Europa bliver lidt ødelagt med denne åreladning af spillere. Så kan det godt være at der kommer spillere ind senere, men håber ikke vi så når at tabe for mange point inden. Jeg mener vi kunne have reddet videre på den bølge der var startet, hvis vi i det mindste havde hevet et par spillere ind tidligt i vinduet. Lige nu ser det helt vildt tyndt ud med truppen og jeg ved meget kan se anderledes ud om nogle uger. Jeg er bare virkelig frustreret lige nu. Hvad tænker I andre? 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   25. juli 2021   

 • Der er ingen sammenhæng mellem antallet af unge kontra erfaring. Nu er man måske på vej til at hente endnu en ung spiller ind til det centrale forsvar på 20 år, det er jo ikke hvad man har brug for, hent to profiler ind omgående, så kan Skipper få nogle indhop og når der skal aflastes.

  Både CV og JBA snakker om der skal bygges på og truppen skal komme styrket ud, det hænger bare ikke sammen med det man ser og har set i den tid CV har været i klubben.
  Man har skåret alt for meget i truppen, at man vandt guld er fantastisk, men spil og point er langt under det niveau man så under AZ, hvor guldet glippede pga et meget stærkt FCM.

  Økonomien skal være i orden, men vil man spille med om medaljer kræver det også et top 3 budget, det har man ikke pt. Her ligger man vel omkring 6-7 pladsen efter FCK, FCM, AGF, OB, AaB, ved ikke hvordan Randers/SønderjyskE ser ud, da de også har øget deres budget.
  1 enig

 • Jeg synes egentlig mest at hypen om vores mesterhold bliver ødelagt af den anti-hype der florerer lige i øjeblikket. Der kører et virkelig negativt narrativ hos en stor gruppe fans, hvor det hele handler om mistro til CV og ledelsen. At man ikke tror på at CV vil klubben det bedste. At klubben skal spares helt væk, at vi ikke kommer i top 6, at vi bliver totalt tværet i Europa, fordi man ikke bruger penge lige nu. Hvorfor tror folk at CV gerne vil smadre klubben? Hvad skulle hans motiv dog være for det? Jeg begriber det ikke.

  Det handler lige nu om at slå koldt vand i blodet. Det er totalt utænkeligt at en rutineret mand som CV ikke kommer til at hente erstatninger specielt i forsvaret. Alle siger at de kommer, både NF, CV, Jan Bech. Så vent nu på det. SÅ dårligt er holdet altså heller ikke.
  18 enige · 12 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     25. juli 2021   

  • @Christian Brøndbyman - Enig, Enig, Enig. Kunne ikke sige det bedre selv.
   Jeg synes NF skød det meget godt ned efter kampen, da ham blev forholdt, om han ikke bare kunne gå til dem der bestemte, hvis han var utilfreds til trupsammensætningen. Hvortil NF svarer: ‘’Der er jo ikke nogle der siger, at der overhovedet er uoverensstemmelser…!’’ PUNKTUM. Så er dén vist lukket.
   7 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman enig. Hvor lang tid siden er det at samlede fangrupper lavede et åbent brev omkring tålmodighed og bæredygtighed for vores klub? 6 mdr? Det synes jeg folk skal huske. Vi skal ikke gentage de sidste 15 års fejl og det betyder en rolig hånd og hvad der ligner en tynd trup nu. Og nej vi genvinder sikkert ikke mesterskabet, men roen kan gøre at vi bygger op igen og står et godt og sikkert sted om et år. Modsat den panik der tegnede sig på transfermarkedet efter det missede AZ mesterskab som kostede et minus på 70mil
   6 enige · 4 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Enig!

  Sidder netop og færdiggøre et indlæg der bliver publiceret, hvor det kan.

  For at gøre det meget “kort “ herinde, så har vi en ledelse der er berøringsangste og følelsen lige nu er, at de agere helt forkert. Sportsligt og administrativt.

  Der er utrolig mange, der ikke er kritiske nok og blot lader sig blive spist af med at vi skal holde os til strategien.

  For os der stod på stadion i 80 og 90’ erne, så mangler man ord.

  Det er en hel generation af unge mennesker, som aldrig har oplevet et mesterskab, men i de sidste 16 år har følt, at vores klub var en fast del af Luksusfælden og den ene sportsøkonom efter den anden stod i kø med dommedagsprofetier over klubben. Brøndby skal tænke stort og agere fornuftigt.

  Et mesterskab der dukkede op ud af den blå luft og skal udnyttes fuldt ud. Danmarks største sportsbrand skal ikke kun spare, men også udnytte momentum og ekspandere.

  Ja der er stadige efterdønninger af corona, men der skal fandme sælges sponsorater, partnerskaber og merchandise, som en i helvede. Sidstnævnte er hovedløst ringe. Fans skriger på at bruge penge på klubben, men det går gabende langsomt.

  Der er ferie, ja, men i sådan situation, så kan hverken kommunikations afdelingen eller salg gå på ferie eller drosle ned. Momentum!

  Frygter desværre at vi ikke er aggressive eller skarpe nok.

  Vi kan og skal ikke vente til slutningen af vinduet med at handle.

  CV og ledelsen har udrettet meget, men kritikken skal være der, når den er berettiget.

  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     25. juli 2021   

  • @RickyTan - Men mesterskabet er ved at blive udnyttet fuldt ud.
   Men modsat 80’erne og 90’erne, så bliver pengene ikke bare kastet i grams. De bliver investeret i fremtiden.
   Man lagde en plan for flere år siden. Og den følger man stadig. Der skrues bare lidt op nu, hvor der er kommet flere penge en forventet.

   Vi må godt være kritiske, men jeg har svært ved at forstå kritikken, når der for en gangs skyld bliver gjort som der er lovet.
   10 enige · 5 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     26. juli 2021   

  • @RickyTan I 80'erne og 90'erne hentede vi de bedste spillere i de danske rækker. Det er der andre som gør nu.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • sirtrip
  • sirtrip
   Betalende bruger
     26. juli 2021   

  • @RickyTan som en af dem der stod på stadion i 90erne vil jeg gerne sige at selvom jeg får tyndskid af at se på den nuværende trup synes jeg det er suverænt og også lidt betryggende at klubben gør som den prædiker
   I stedet for at give los og vinde ingenting som de seneste mange år og være på fallittens rand i tide og utide.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • sirtrip
  • sirtrip
   Betalende bruger
     26. juli 2021   

  • @RickyTan Ps. Jeg mener ikke kritikken er beretiget.
   1 enig
   
  • @RickyTan
   Jeg og en masse andre fulgte og støttede også BIF i nævnte år, men modsat dig, er vi begejstrede og positive over at vi pga. et mesterskab kommer 2-3 år længere med opfyldelse af strategien, ro på og hav tillid, der er ingen i den sportslige ledelse der ønsker at se et smadret BIF.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    25. juli 2021   

 • Det havde da været fedt, hvis vi var der, hvor vi bare kunne bygge oven på vores mesterskabshold. Men vi er ikke et sted endnu, hvor det er muligt.
  Vi er stadig i en opbygningsfase og mesterskabet kom tidligere en forventet i følge strategien.
  Det har gjort, at ud over kontraktudløb, så er flere af vores spillere også blevet interessante for andre klubber.

  Men jeg har slået koldt vand i blodet, for hvis vi ser på FCK og FCM, som begge har investeret massivt, så formår de alligevel ikke at sætte spillet ordentligt sammen.
  Så lige nu ligger vi faktisk lige med FCK og kun 1 point efter FCM. På trods af alle vores afgange.
  Så når vi endelig får lidt nye spillere ind, kan det være vi stikker af.
  Ender vi ude af top 6 i år, vil jeg kalde det en fiasko. Men jeg tror godt vi kan tage en 3. plads hjem og det vil for mig være acceptabelt.
  7 enige · 1 god kommentar


 • Kuffe
 • Kuffe   25. juli 2021   

 • Ja jeg tror Hypen så småt er ved at fordufte, og bliver erstattet af frustrationer !

  Jeg prøver at vente til Vinduet er overstået med at bedømme hvor godt det er gået, men der er nogle få detaljer jeg er bange for at ledelsen har misset...

  Som jeg har forstået det, så venter CV med at hente spillere til sidst i vinduet, da han håber/mener der kommer nogle uventet dygtige spiller inden for vores rækkevidde.
  Det kan sagtens være tilfældet, men så skal han godt nok ramme alt rigtigt..

  Hvis vi henter en håndfuld spillere til sidst i vinduet så skal de være enormt dygtige, og allesammen have den samme snært af kvalitet som (Vi håber) Blas har.
  Henter han en spiller til startelveren som er Ok dygtig så vil alle sætte spørgsmåls tegn ved om man ikke har haft mulighed for at hente en af samme kaliber tidligere, så han evt. havde været klar til vores kommende kval kampe. Det jeg prøver at sige er: De spillere der hentes ind, så sent, skal være uhyre dygtige, ellers vil folk stille spørgsmål til hvorfor man skulle vente !

  Og der har jeg ikke nævnt de eventuelle tabte point i suppen, eller kommet ind på hvor lang tid det tager for en ny spiller at vende sig til måden vi gerne vil spille på.

  Men lad os nu se hvad der sker. Det kan jo være der kommer en håndfuld spillere i løbet af ugen.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Kuffe Det her giver god mening Kuffe. Vi skal alle huske på hvordan vi fik Maxsø. Det var EFTER vinduet var lukket. Han har om nogen gjort en forskel de sidste 2 år.

   Jeg har fuld tiltro til at CV ved hvad han laver.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Jeg håber allermest på at vi henter spillere som er klar, og ikke nogen hvor vi siger at der vil gå XX antal uger før de kan spille en hel kamp. Blas fik debut efter 4-5 uger, og der var sikkert nogle taktiske årsager også. Faktum er bare at når transfervinduet lukker, så er der spillet 7 runder. Med modstandere som OB, FCN, FCK og FCM, så skal der ikke gå meget galt før alarm klokkerne ringer hos de fleste. Sidste år havde vi 12 point efter 7 runder. Hvis alt går galt, så kan det sgu godt være vi ender under det.
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     26. juli 2021   

  • @Nicklaspoulsen Og vi havde 12 point efter 4 runder. De andre forventede tophold spiller sgu heller ikke specielt prangende.

 • Forstår ikke den utålmodighed mod vores klub, fordi tingene bliver gjort anderledes end de sidste 15-20 år hvor alle vores penge (og en masse lånte) blev klattet væk på diverse store navne. Lad nu cv og NF bygge holdet op igen, så vi står et bedre sted fremadrettet og ikke den panik der kostede - 70mil efter det missede AZ mesterskab.
  2 enige · 1 god kommentar


 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    26. juli 2021   

 • Rolig nu.

  Selv hvis/når vi sælger Maxsø har vi stadig den måske vigtigste ingrediens i mesterskabet: NF og trænerteamet. De mangler lige nu lidt erfarne folk til holdet, men jeg er overbevist om at det nok skal gå alligevel. FCK har købt og købt, men det virker ikke just sammenhængende eller skræmmende det de levere på banen. FCM står til - ligesom BIF - at sælge ud af profilerne (Scholtz, Onyeka, Cajuste og Saba), så det skal også bygge op igen. AGF kampen var godkendt og selvom vi kun fik 1 point mod Viborg var spillet til mere, særligt i første halvej. Så vi er ikke distanceret i tabellen endnu.

  Mon ikke CV allerede har aftaler på plads eller en ret klart idé om, hvad der kan hentes i vinduet? Det ville ligne ham dårligt blot at vente til vinduets sidste dag og så håbe at agenter ringer med tilbud fra desperate spillere.

  Jeg tænker at der godt kan være noget taktik i at få den højst mulige pris for Maxsø ved at kunne påpege overfor køberen at de ønsker vores bedste spiller og anfører, som vi ingen erstatning har for, lige før to afgørende ChL kvalkampe oveni en situtation, hvor vi allerede har mistet de 2 andre faste startere i vores forsvar plus målmanden. Så kan CV med troværdighed sige til køberen: det bliver dyrt drenge, rigtig dyrt.

  Mange føler sikkert at det ikke er dyrt nok, men hvis det er sandt at Maxsø har en frikøbsklausul på ca. 10 million efter 1/9 og han gerne vil videre (hvilket han fortjener), så skal CV jo spørge sig selv: hvor mange millioner er det værd for BIF at have Maxsø i August? Hvis CV kan sælge ham nu for 16 millioner, men kun kan få 10 millioner om en måned, så skal han jo aktivt tage den beslutning at gå glip af en indtægt på sikre 6 millioner for at satse på at Maxsø kan spille os i ChL.

  Salget af Jobbe er logisk, flot og det helt rigtige at gøre for alle partner. Af de øvrige profiler vi har mistet er det reelt kun Anthony Jung, som virkelig er et stort tab. Hermansen er ikke ringere end Schwäbe. Cappis ligner en fin erstatning for Lasse Vigen og Hjörtur Hermansson's niveau kan vi købe os til med de penge vi har fået ind, hvis vi vil.

  Der er sparet rigtig mange lønkroner med afgangen af Maxsø, Jung, Schwäbe, Vigen, Hermasson og Erceg. Samtidig kan vi stå med måske 60-70 millioner i banken fra spillersalg og potentielt flere, hvis der falder bud på Uhre.

  Profilerne skal nok komme, så slå koldt vand i blodet. Den vigtigste forlængelse i min optik var den med trænerteamet og NF.  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @del Piero Meget vigtig pointe, at det reelt kun er Maxsø og Jung, som vi har mistet og endnu ikke har erstatninger for. (Ja, jeg ved godt, at Lindstrøm var på et højere niveau end, hvad Slimane og Corlu præsterer lige nu - men planen er, at de skal udfylde det hul).
   1 enig

 • Her dagen efter kan jeg mærke at min bekymring først og fremmest går på hvor længe vi skal vente på at truppen bliver bedre i forhold til at få en god start på superligaen og at kunne stille et konkurrencedygtigt hold til Europa. Jeg var lidt i chok i går over bænken og forsvaret
   
  • @Thorsten Var du i chok over forsvaret i går? Jeg synes ellers de stod rimelig solidt?

   CV har hele tiden sagt omkring deadline-day i august. Det er i hvert fald mit eget pejlemærke ifht. forstærkninger. Jeg venter gerne nogle uger endnu, hvis det kan sikre os en ny Maxsø eller en ny Riveros. Hvis Maxsø ryger, så kan vi dog være tvunget til at hente en ny allerede med det samme. Vi har simpelthen ikke mere end de 3 CB'er tilbage.

   Næste udekamp er mod Vejle. Der kan vi sagtens få 3 point, og så er vi fint igang. Europa er straks værre, fordi niveauet er meget højere end suppen, men spørgsmålet er så, om vi nogensinde har haft en chance for CL. At spille forsvaret sammen inden gruppespillet vil uanset hvad blive svært. Så jeg har meget lave forventninger til Europa i år. Men det bliver fedt alligevel.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    26. juli 2021   

 • Jeg er frustreret, ekstremt utålmodig og dybt skuffet over CV. På mig virker han uengageret. Men glæder mig da stadig som et lille barn til europæisk gruppespil. Ser stadig mesterskabsvideoer, og nyder i den grad vi er forsvarende mestre. Hypen er der stadig, det kan end ikke CV ødelægge for mig :) Ret skal være ret, aner reelt intet om hvad CV og spejderlederen John har af planer. Bare skuffet over CV har ladet stå til. Han virker som er han i vildrede eller bare voldsomt uforberedt. Han kunne vælge at tage en længere snak med Nanna for åben mikrofon, om hvad han har gjort sig af tanker. Virker underligt på mig at han vælger at tage den på rutinen med at handle sidst i vinduet. I stedet for at teste hvad corona har gjort ved forskellige klubbers økonomi. Kan være der er forsøgt forgæves. Aner det ikke. Men udadtil kunne han lige så godt være på ferie.


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021