Fodbold live resultater
Er Niels Frederiksen den rette træner?

Skrevet af , 26. october 2020

Mit svar er nej og har jeg også sagt tidligere, jeg ser ham ikke som en træner der tør tage chancer og har den vindermentalitet der skal til, vi har for første gang i hele hans tid spilet det jeg har efterlyst rigtigt presspil det mod sønderjyske, var for mig ikke presspil men spilovertag af et hold der bevidst stod bag bolden, men mod FCM havde vi det jeg længe har efterspurgt det vil sige VI KAN DET, men synes også der er kommet flere underlige valg fra ham undervejs:

 

Han udtager kun 2 angribere og starter med begge, var vi kommet bagud var der ingen angribere sætte ind og det er selvom Hedlund og Kvistgaarden ikke er skadet

FCM foretager 3 udskiftninger i 56 og 61 minut og vender kampen total, NF foretager sig intet før 71 minut og det er igen kun med en mand, selvom vi på dette tidspunkt burde lavet det før og mere end en spiller

Mensah bruger han konstant på en plads han ikke er tilpas på, og en plads han ikke levere på og fejler hver kamp, istedet har vi et ny indkøb af kvalitet der ikke er skadet men ja kun fået 6-8 træningspas med, men igen tør NF ikke tage chancer og det er for mig ikke en der vil vinde, men spille sikre kort hver gang præcis som da han lod Frendrup og Bruus efter Corona pausen starte ude, og det var selvom de i alle 7 test kampe var i top 3, han vælger starte med Rado og Gammelby fremfor Bruus og Frendrup der havde været klart de bedste i alle test kampene, det er for at ikke tage chancer og spille det sikre spil, udover det var han meget længe om at skifte til 3 i forsvaret, selvom medierne og vi andre længe havde efterlyst det.

Jobbe er blevet brugt i mange kampe forkert som angriber,, selvom alle kunne se han vejede og fyldte for lidt i feltet til dette, og kommet på rette hylde med offensiv midt nu samt kant

Jeg ser ikke NF som træneren der kan gøre os til mestre, mener han er for passiv og tager for lidt chancer under kampene.
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    26. october 2020   

 • Jeg synes også han har nogle mangler niels. Men tror desværre det er det bedste vi kan få nu. Bo henriksen kunne jeg godt se i bif, hvis han spiller angrebsfodbold i bif og ikke lange bolde.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Bliver nødt til at stille et spørgsmål på baggrund af dette du skriver: ''...Mensah bruger han konstant på en plads han ikke er tilpas på, og en plads han ikke levere på og fejler hver kamp...''
  Hvad skulle NF ellers have gjort?
  Husk du ikke kan svare Blas. Han er først lige kommet til, og din udtalelse foroven peger på at det et problem vi har haft i længere tid.
  5 enige · 5 god kommentar

 • mp80
 • mp80   26. october 2020   

 • NF er en træner, som bare gør hvad han bliver bedt om. Han fremstår ikke som nogen karismatisk leder og er generelt meget passiv efter min mening. På sigt håber jeg man går en anden vej, når der skal træffes en afgørelse om den næste træner.

  I takt med man skal sparre mere og mere er holdet blevet mere og mere defensivt orienteret og spiller på omstillinger primært. Det ligger langt væk fra det NF blev ansat til og hvad han selv udtalte var hans spillestil. Det skulle være offensivt presspil, men det var også før CV kom til.

  CV er manden som bestemmer og NF retter bare ind uden nogen indvendinger virker det til. Tror dog økonomisk kan det blive svært at finde en dygtig træner, der kan mere taktisk og vil finde sig i den meget lille indflydelse.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80
   I min bog er det fint at kødet er klubben der bestemmer hvordan vi overordnet skal spille, og så kan træneren nøjes med at sætte et præg, og ikke bestemme det hele.
   På den måde bliver det meget nemmere, når træneren skal udskiftes. Vi så både med Laudrup og Zorniger hvilket stort oprydningsarbejde der var da de stoppede.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • @mp80
   Ikke kødet, men det

  Se 2 flere kommentarer

 • andrus
 • andrus   26. october 2020   

 • Niels Frederiksen overtog os altså ikke på en 3. plads og videre i pokalen, han kom til i sommerpausen.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • 1. juni 2019 blev Niels Frederiksen offentliggjort som træner! -vel ikke fair at kritisere ham på noget, der faktuelt ikke er sandt?? Jeg kan personligt ikke huske hvornår vi sidst har haft gennembrud, af så mange lovende unge spillere på en gang! Så at kritisere ham for det også, er noget vrøvl i min bog... Blas Riveros havde i lørdags været i Brøndby i 4 dage!! -så vel fair nok han ikke bliver kastet ind mod Fcm...
  9 enige · 4 god kommentar

 • Kaj
 • Kaj   26. october 2020   

 • Du beklager dig bl.a. over, at NF først skifter ud efter 70 minutter. Hvorfor skulle han skifte ud før, når vi havde spillet fcm ud af banen den første time? Skal han skifte ud 2 minutter efter, at vi ikke længere har overtaget?
  3 enige · 1 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken   27. october 2020   

 • Den ene dag skriger folk på en forlængelse, den næste en fyring.

  Du kritiserer ham for at bruge Rado i 2 kampe over Frendrup. Som endda er i sidste sæson, og hvor vi vandt den ene ret sikkert. Gammelby spillede i øvrigt rigtig fint der, og Bruus var slet ikke så god i træningskampene som du gør ham til.

  Han går til 3-mands forsvar på det præcis rigtige tidspunkt, hvis man ikke skulle have startet der. Om det så er Retov eller NF, er de i sidste ende NFs ansvar.

  Med hensyn på Hedlund er der jo så sket ting og sager og han er taget ud af truppen sent. Det kan du ikke hakke NF ned på.

  Jeg synes faktisk også han skifter for sent generelt. Jeg synes ikke du har det bedste eksempel, men det er noget jeg helt sikkert synes er sandt.

  NF er ikke verdens bedste træner, det er sandt, men jeg kan virkelig ikke se hvad man får ud af at skifte træner hver anden dag. En middelmådig træ er som man beholder vil til hver en tid være bedre end at skifte toptrænere hver gang de taber en kamp. Lad os holde hovedet koldt og minimum vente til vinterpausen før vi tager ofte som minder om en beslutning
  3 enige · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    28. october 2020   

 • Hvis vi blot holder os til overskriften: “Er Niels Frederiksen den rette træner?” så er mit svar: “Ja, lige nu er han.”
  NF har gjort præcis hvad han blev bedt om. Først blev han bedt om at stabilisere det defensiver, det må man sige han gjorde sidste år. Nu skal han holde fast i det defensive, men samtidig skærpe det offensive. Der var allerede tegninger til dette i de sidste kampe i efteråret og kampen mod FCM viste, at vi kommer tættere og tættere på. Men NF går ikke bare angrebs-amok, så ting tager tid. Han bygger roligt op, så vi sikrer en langtidsholdbar løsning.

  NF var måske i klubbens førstevalg, men jeg synes han har gjort det rigtig godt, med det materiale han havde at arbejde med.
  Han er heller ikke den mest flamboyante træner i superligaen. Men det er jeg helt ligeglad med. Han kunne for min skyld være en karklud på en gammel dør, hvis bare det betyder at vores unge spillere blomstre, der sker fremgang i vores spil og vi ser tegninger til et kommende mesterskab.
  Ja, jeg ville da gerne have lidt mere spræl, men jeg vil hellere høre på en afmålt Niels Frederiksen, end et råbehoved som Bo Henriksen.

  Hørte forleden en Podcast med Glen Riddersholm. Jeg er ikke vild med ham som person, men hans fodboldfaglighed kan ingen tage fra ham.
  Han udtalte, at det tager 3 år at flytte en klub i en ny retning. Det tror jeg ikke er helt galt. Så med det in mente, bør vi netop holde fast i NF, så han kan være med til at rette skuden op.
  Vi har brug for stabilitet og kontinuitet, og det får vi ikke, hvis vi skifter træner igen, igen.

  Findes der bedre trænere? Ja, helt sikkert.
  Finder der bedre trænere, på samme løn-hylde som NF? Svært at svare på, men jeg tror ikke der kan være mange. Og træner de så en stil, som vi ønsker i BIF, er det helt store spørgsmål.

  Lige nu ser jeg NF som dygtig træner, der samtidig er en trofast soldat, der følger ordre og leverer det der ønskes af ham.
  Så jeg synes Niels Frederiksen er den helt rigtige træner. Lige nu...
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Jensen
   Interessant pointe du kommer med mht Riddersholms udtalelse her.
   Jeg er i det hele taget meget enig i dit indlæg.

   Jeg kunne meget vel se CV forlænge med NF, netop fordi NF løser den opgave klubben/CV stiller ham.

   Det er også derfor vi ikke skal forvente konstant højt presspil, som vi så tidligere. Ganske simpelt fordi det ikke længere er det, NF bliver bedt om. Det er ikke det han bliver målt på.

   Når man hører CV udtale sig om retningen i spillestilen, så er det fleksibilitet, at dominere modstanderen på bolden på nogle tidspunkter, forsvare kollektivt på andre.

   Det er formentlig den opgave NF har fået, og jeg synes vi ser det mere og mere. Der er stadig tilbageskridt i ny og næ, men fremgangen er der.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner