Er Niels Frederiksen den rette træner?

Skrevet af BIF til jeg dør, 1 måned(er) siden

Mit svar er nej og har jeg også sagt tidligere, jeg ser ham ikke som en træner der tør tage chancer og har den vindermentalitet der skal til, vi har for første gang i hele hans tid spilet det jeg har efterlyst rigtigt presspil det mod sønderjyske, var for mig ikke presspil men spilovertag af et hold der bevidst stod bag bolden, men mod FCM havde vi det jeg længe har efterspurgt det vil sige VI KAN DET, men synes også der er kommet flere underlige valg fra ham undervejs:

 

Han udtager kun 2 angribere og starter med begge, var vi kommet bagud var der ingen angribere sætte ind og det er selvom Hedlund og Kvistgaarden ikke er skadet

FCM foretager 3 udskiftninger i 56 og 61 minut og vender kampen total, NF foretager sig intet før 71 minut og det er igen kun med en mand, selvom vi på dette tidspunkt burde lavet det før og mere end en spiller

Mensah bruger han konstant på en plads han ikke er tilpas på, og en plads han ikke levere på og fejler hver kamp, istedet har vi et ny indkøb af kvalitet der ikke er skadet men ja kun fået 6-8 træningspas med, men igen tør NF ikke tage chancer og det er for mig ikke en der vil vinde, men spille sikre kort hver gang præcis som da han lod Frendrup og Bruus efter Corona pausen starte ude, og det var selvom de i alle 7 test kampe var i top 3, han vælger starte med Rado og Gammelby fremfor Bruus og Frendrup der havde været klart de bedste i alle test kampene, det er for at ikke tage chancer og spille det sikre spil, udover det var han meget længe om at skifte til 3 i forsvaret, selvom medierne og vi andre længe havde efterlyst det.

Jobbe er blevet brugt i mange kampe forkert som angriber,, selvom alle kunne se han vejede og fyldte for lidt i feltet til dette, og kommet på rette hylde med offensiv midt nu samt kant

Jeg ser ikke NF som træneren der kan gøre os til mestre, mener han er for passiv og tager for lidt chancer under kampene.
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Ved mange herinde er fan af NF, men det har jeg aldrig været det og sagde også da vi lå ubesejret at det ville ende modsat, da vi ikke spillede som mestre og det var kun 4 kampe spillet har ikke været til mesterspil, vi spillede virkelig godt i 60 min, men så skal man også formå at lukke kampen af, og laver FCM taktisk udskiftning der vender hele billedet, skal du som træner regere langt før, og ikke kun med skifte en angriber ud der ikke er i topform, med kun en spiller kvarter efter.
  1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Er det noget med, at du har set et realityprogram, der har styrket din negative opfattelse af NF?

   Dine lange rants og “hvad sagde jeg” indlæg stikker i øst og vest, er meget svære at tage seriøst og blokerer for en rimelig debat om NF’s fremtid.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Jeg synes også han har nogle mangler niels. Men tror desværre det er det bedste vi kan få nu. Bo henriksen kunne jeg godt se i bif, hvis han spiller angrebsfodbold i bif og ikke lange bolde.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Bliver nødt til at stille et spørgsmål på baggrund af dette du skriver: ''...Mensah bruger han konstant på en plads han ikke er tilpas på, og en plads han ikke levere på og fejler hver kamp...''
  Hvad skulle NF ellers have gjort?
  Husk du ikke kan svare Blas. Han er først lige kommet til, og din udtalelse foroven peger på at det et problem vi har haft i længere tid.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Marc Johnson Han skulle selvfølge have brugt Blas som været med i 8 træningspas, som burde med hans kvalitet være nok til at styrke holdet, det er helt vildt at du mener han ikke kan gå ind og gøre det bedre end Mensah der KONSTANT ligger i bunden herinde af bedste spillere, alle kan se han ikke fungere på den plads, det er ikke Mensahs skyld han gør hvad han bliver bedt om det er ene og alene NF skyld.

   Er Jacob Rasmussen ikke god nok, han har brugt 6-7 forskellige folk på den plads uden at give den UNGE spiller der faktisk sad på bænken chancen. VI er meget uenige men det opdager du nok når det fortsætter ned af jeg gjorde det klart allerede da vi var ubesejret at det ikke var et mesterhold vi spillede som, 60 minutter og lige før jeg vil sige det er bedste har set under NF men det er bare ikke godt nok når man fører 2-0 og ikke formår lukke en kamp af, manden laver en udskiftning efter FCM lavet 3 der total vendte hele billedet og det var årsagen til vi tabte, TAKTISK godt af deres træner og dårligt af vores, lavet en udskiftning.

   Fortæl mig var vi kommet bagud 2-0 og vi startede med vores 2 angribere hvem ville du så have skiftet ind?
   1 enig

  Se 10 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • NF er en træner, som bare gør hvad han bliver bedt om. Han fremstår ikke som nogen karismatisk leder og er generelt meget passiv efter min mening. På sigt håber jeg man går en anden vej, når der skal træffes en afgørelse om den næste træner.

  I takt med man skal sparre mere og mere er holdet blevet mere og mere defensivt orienteret og spiller på omstillinger primært. Det ligger langt væk fra det NF blev ansat til og hvad han selv udtalte var hans spillestil. Det skulle være offensivt presspil, men det var også før CV kom til.

  CV er manden som bestemmer og NF retter bare ind uden nogen indvendinger virker det til. Tror dog økonomisk kan det blive svært at finde en dygtig træner, der kan mere taktisk og vil finde sig i den meget lille indflydelse.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80
   I min bog er det fint at kødet er klubben der bestemmer hvordan vi overordnet skal spille, og så kan træneren nøjes med at sætte et præg, og ikke bestemme det hele.
   På den måde bliver det meget nemmere, når træneren skal udskiftes. Vi så både med Laudrup og Zorniger hvilket stort oprydningsarbejde der var da de stoppede.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 9 flere kommentarer
   
  • @mp80
   Ikke kødet, men det

  Se 5 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @mp80 helt enig og dejligt du kan se det, og jeg er helt enig, det er netop det jeg også ønsker en træner der også kan presse CV lidt til hente noget godt ind, jeg har sagt det, vi står med mangel på angribere.

   Vi er alt for tynde oppe foran, kan skide godt lide Uhre fordi han kæmper og skaber chancer og løber godt. Men han er virkelig ringe til at score på de oplagte, hans kvalitet med det skal der arbejdes med.
   1 enig · 1 god kommentar

 • andrus
 • andrus
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Niels Frederiksen overtog os altså ikke på en 3. plads og videre i pokalen, han kom til i sommerpausen.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @andrus Den æder jeg og det var selvfølge Retov og min fejl beklager men der er ikke sket en skid mere, vi endte jo også på 4 pladsen og røg hurtig ud med NF.
   1 god kommentar

  Se 11 flere kommentarer

 • 1. juni 2019 blev Niels Frederiksen offentliggjort som træner! -vel ikke fair at kritisere ham på noget, der faktuelt ikke er sandt?? Jeg kan personligt ikke huske hvornår vi sidst har haft gennembrud, af så mange lovende unge spillere på en gang! Så at kritisere ham for det også, er noget vrøvl i min bog... Blas Riveros havde i lørdags været i Brøndby i 4 dage!! -så vel fair nok han ikke bliver kastet ind mod Fcm...
  9 enige · 4 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @TibblingLove Det er korrekt det var Retov, men han har ikke vendt noget, og nej han har været tvunget til at bruge de unge spillere, da der ikke har været nogen af de andre der har leveret så SELVFØLGE er det ikke vrøvl, hvad er det præcis han har slået igennem med?

   Jobbe brugt forkert i mange kampe, var allerede lovende spiller og 1 år ældre da kom til og mere moden.

   Frendrup gav Zorniger debut som 16 årige og sagde han gik en stor fremtid i møde men skulle selvfølge modnes det bliver man jo når man bliver ældre han satte ham på bænken efter corona pause og det var selvom han var bedst i alle 7 test kampe er det vise tillid eller satse på unge NEJ

   Mensah som IKKE levere bruger han og prøver også med 4 andre ingen får succes men du har en UNG JR på bænken der må have 0 selvtillid da NF har brugt 6 andre

   Kvistgaarden får nogen indhop gør det godt, men pludselig er han ikke god nok til en trup, hvor han også udelukker Hedlund, det giver INGEN mening og er det satse på de unge ?

   Bruus gjorde også fantastisk i alle 7 test kampen men han fik heller ikke lov til komme ind efter det han satsede på gammelby som igen måtte skuffe det vrøvl det du siger. Singh som har stor succes på andet holdet har endnu ikke fået chancen
   1 enig

  Se 4 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @TibblingLove dertil er der en længe før dig der skrev det med Retov så den kredit behøver du ikke få, og når det er sagt at rose NF for ham der opfinder de unge og bruger dem, er så forkert, han har brugt mest Gammelby, Mensah, Vigen, Rado, Mraz alle der ikke leveret godt nok, og derfor begyndte han derefter da vi spillede elendigt at bruge Bruus, Frendrup, Jobbe og Bjur lidt kun så det med sige han giver alle de unge er crap. Det er CV der har cuttet meget ned i truppen. Ingen af de spillere r nogen NF har fisket op og opfundet på nær Bruus som HB og det skal han have ros for
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29 dage siden   

  • @TibblingLove Nu vil jeg ikke koge mere suppe på det Tibblinglove men det er præcis det jeg mener, jeg så lige en af dine gamle kommentar hvor du skriver helt modsat af hvad du skriver og roser for ham her, det er det jeg synes er meget forvirrende med alle de mange personer der skifter mening som vinden blæser, jeg skriver kun denne direkte til dig, så ikke kommer ud medmindre man klikker på en gammel artikel så nok kun dig der læser den du må give mig ret i det giver ikke helt mening at du Juni måned vil have anden træner og så skriver her som om han er fantastisk

   TibblingLove


   Det var fint NF skiftede til 3-5-2 men vi har ikke udviklet os siden der! -jeg ser helt sort og hvidt på det, tror ikke NF er træneren der kan gøre os til mestre igen, så find træneren der kan, og lad ham bygge det op..!
   1 enig
   Enig God

  Se 4 flere kommentarer

 • Kaj
 • Kaj   1 måned(er) siden   

 • Du beklager dig bl.a. over, at NF først skifter ud efter 70 minutter. Hvorfor skulle han skifte ud før, når vi havde spillet fcm ud af banen den første time? Skal han skifte ud 2 minutter efter, at vi ikke længere har overtaget?
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Kaj fordi når en træner efter 56 minutter laver et skaktræk med sætte 2 mand ind og få minutter efter 3 mand ind, og det ændre fuldstændig billedet, så skal du længe før lave et modtræk, Pavolic var træt efter 60 min tydeligt at se i kampen, og så skifter man ikke kun 1 mand ud men min 2 for at tage kampen tilbage, det er passivt

 • Tanken
 • Tanken
  Betalende bruger
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Den ene dag skriger folk på en forlængelse, den næste en fyring.

  Du kritiserer ham for at bruge Rado i 2 kampe over Frendrup. Som endda er i sidste sæson, og hvor vi vandt den ene ret sikkert. Gammelby spillede i øvrigt rigtig fint der, og Bruus var slet ikke så god i træningskampene som du gør ham til.

  Han går til 3-mands forsvar på det præcis rigtige tidspunkt, hvis man ikke skulle have startet der. Om det så er Retov eller NF, er de i sidste ende NFs ansvar.

  Med hensyn på Hedlund er der jo så sket ting og sager og han er taget ud af truppen sent. Det kan du ikke hakke NF ned på.

  Jeg synes faktisk også han skifter for sent generelt. Jeg synes ikke du har det bedste eksempel, men det er noget jeg helt sikkert synes er sandt.

  NF er ikke verdens bedste træner, det er sandt, men jeg kan virkelig ikke se hvad man får ud af at skifte træner hver anden dag. En middelmådig træ er som man beholder vil til hver en tid være bedre end at skifte toptrænere hver gang de taber en kamp. Lad os holde hovedet koldt og minimum vente til vinterpausen før vi tager ofte som minder om en beslutning
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Tanken Jeg tror de fleste herinde kan skrive under på jeg på intet tidspunkt har skrevet om fyre ham, eller han var elendig, men jeg har stået fast i han ikke er den rette for BIF, jeg har skrevet det ikke er hans kredit med de unge som folk skriver. Det har været tvunget pga smal trup, jeg kritisere ham korrekt at sætte de to bedste spillere i ALLE 7 test kampe på bænken og bruge Rado og Gammelby og den eneste grund han satte dem på var vi spillede elendigt, og jo Bruus blev flere gange fremhævet som bedste mand, så har du ikke set dem. Så der tager du fejl faktisk blev han betegnet som den bedste i flere også over FRendrup.
   Nej Gammelby var ikke særlig god, han var som han plejer lidt stabil men gjorde ingen forskel, det gjorde Bruus i de fleste test kampe.

   Du skriver sådan: Med hensyn på Hedlund er der jo så sket ting og sager og han er taget ud af truppen sent. Det kan du ikke hakke NF ned på. MIT SVAR: jo selvfølge kan jeg det, for det første siger han der intet sket til pressen, men for det andet fravælger han også Kvistgaarden, og det gør vi har NUL angribere på bænken mod FCM, det er TAKTISK DUMT så jo jeg kan sagtens klantre NF det er hans ansvar ene og alene.

   Jeg ønsker ikke NF fyret nu, men ser ham ikke som rette træner for os i fremtiden og min sympati forsvandt da jeg så han faktisk havde fravalgt Fisker helt fra truppen i hans sidste kamp, en kamp uden kæmpe betydning det er så respektløst af en mand der satset alt for os og jeg elsker loyale krigere der vil vores klub det bedste han har BIF DNA og sådan spillere må du også godt have i en klub ikke kun Laudrup typer.

  Se 1 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top gode
    30 dage siden   

 • Hvis vi blot holder os til overskriften: “Er Niels Frederiksen den rette træner?” så er mit svar: “Ja, lige nu er han.”
  NF har gjort præcis hvad han blev bedt om. Først blev han bedt om at stabilisere det defensiver, det må man sige han gjorde sidste år. Nu skal han holde fast i det defensive, men samtidig skærpe det offensive. Der var allerede tegninger til dette i de sidste kampe i efteråret og kampen mod FCM viste, at vi kommer tættere og tættere på. Men NF går ikke bare angrebs-amok, så ting tager tid. Han bygger roligt op, så vi sikrer en langtidsholdbar løsning.

  NF var måske i klubbens førstevalg, men jeg synes han har gjort det rigtig godt, med det materiale han havde at arbejde med.
  Han er heller ikke den mest flamboyante træner i superligaen. Men det er jeg helt ligeglad med. Han kunne for min skyld være en karklud på en gammel dør, hvis bare det betyder at vores unge spillere blomstre, der sker fremgang i vores spil og vi ser tegninger til et kommende mesterskab.
  Ja, jeg ville da gerne have lidt mere spræl, men jeg vil hellere høre på en afmålt Niels Frederiksen, end et råbehoved som Bo Henriksen.

  Hørte forleden en Podcast med Glen Riddersholm. Jeg er ikke vild med ham som person, men hans fodboldfaglighed kan ingen tage fra ham.
  Han udtalte, at det tager 3 år at flytte en klub i en ny retning. Det tror jeg ikke er helt galt. Så med det in mente, bør vi netop holde fast i NF, så han kan være med til at rette skuden op.
  Vi har brug for stabilitet og kontinuitet, og det får vi ikke, hvis vi skifter træner igen, igen.

  Findes der bedre trænere? Ja, helt sikkert.
  Finder der bedre trænere, på samme løn-hylde som NF? Svært at svare på, men jeg tror ikke der kan være mange. Og træner de så en stil, som vi ønsker i BIF, er det helt store spørgsmål.

  Lige nu ser jeg NF som dygtig træner, der samtidig er en trofast soldat, der følger ordre og leverer det der ønskes af ham.
  Så jeg synes Niels Frederiksen er den helt rigtige træner. Lige nu...
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Jensen
   Interessant pointe du kommer med mht Riddersholms udtalelse her.
   Jeg er i det hele taget meget enig i dit indlæg.

   Jeg kunne meget vel se CV forlænge med NF, netop fordi NF løser den opgave klubben/CV stiller ham.

   Det er også derfor vi ikke skal forvente konstant højt presspil, som vi så tidligere. Ganske simpelt fordi det ikke længere er det, NF bliver bedt om. Det er ikke det han bliver målt på.

   Når man hører CV udtale sig om retningen i spillestilen, så er det fleksibilitet, at dominere modstanderen på bolden på nogle tidspunkter, forsvare kollektivt på andre.

   Det er formentlig den opgave NF har fået, og jeg synes vi ser det mere og mere. Der er stadig tilbageskridt i ny og næ, men fremgangen er der.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mimor
 • mimor   30 dage siden   

 • Jeg kan faktisk gode lide NF
  Tror bare hans fysiske trænere skal skiftes ud, og måske gi kassen for at ansætte B.S Christiansen fra FCM
  Vores spillere er i form til 60 min, 1 gang pr uge
  FCM spillede onsdag og igen lørdag. Men gik ikke kolde????
  Deres mentale tilstand er helt anderledes

  Men tak for 60 rigtig fede minutter i lørdags Niels
  1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     30 dage siden   

  • @mimor Du har måske ret, men de foretog sig også 3 gode indskiftninger der virkede uden NF foretog sig noget før i 71 med en kun. Det er der jeg synes han fejler, kunne også godt lide ham indtil jeg så den måde han behandlet Fisker på i sin sidste kamp.

   Men som træner for BIF, så vil jeg også godt anerkende at han har gjort det ok med det han har at gøre godt med, dog mener jeg ikke vi har spillet godt BORTSET fra i lørdags, men det burde jo være FCM der burde fysisk være gået kolde, de havde spillet en hård midt uge kamp i silende regn. Men jeg har tit tænkt han ikke presser dem hårdt nok, og det er jo også hans opgave at sørge for hans spillere kan gå hele kampen. Bruus første kampe hvor han lå måtte hive efter vejret tænkte jeg også det. Men tror faktisk hvad jeg har hørt, at de har sat træningen højere op.
   1 enig