Fodbold live resultater
Er vores spillere overhovedet gode nok?

Skrevet af Grevep, 5. april 2022

Kære medfans. 
 

Er vores spillere så gode, som vi gør dem til? 
et par eksempler fra Randers kampen er Bruus og Slimane. 

I min optik var Bruus indsats mod Randers en katastrofe! Javel han har et par fine aktioner i 1. halvleg, men ligeledes præsterer han 2-3 indlæg i samme halvleg, som ikke er en serie 7 spiller værdigt. Han smider også bolden væk en del gange. I anden halvleg er han decideret håbløs! Han smider 7-8 afleveringer direkte i modstanderens fødder, tør ikke at løbe frem med bolden, spiller alt for langsomt pga. hans usikkerhed, hænger i returen og afslutter kampen med verdens mest uprovokerede og teknisk dårlige indlæg… 

Vi som fans skal forventningsafstemme med hinanden, men kunne det tænke sig, at vi gør spillerne bedre, end de reelt er? Specielt på baggrund af den gode stime, som vi havde før den her negative stime. I min optik laver fx Bruus generelt 1 god ting og så 3-4 dårlige. 

Det samme med Slimane? Ja han har et tårnhøjt niveau, og har sådan set potentialet til at blive en klassespiller, men han laver stadigvæk ALT for mange tekniske fejl i en kamp, selvom han også laver gode ting. Det gjorde han også igen i går. Når han laver 1 eller 2 vanvittige ting, så laver han lige så mange dårlige bagefter, fordi han prøver for meget. Den ene gang skal han bare smide bolden på tværs... Han er klasse, men der er lang vej endnu... 

De to ovenstående er bare nogle af de mange eksempler, som jeg synes, er sigende for den overvurdering af vores spillere, som jeg mener findes i fankredse. I min optik ér vores spillere ikke bedre end til top 4-5, og det bliver vi nødt til at tale om. 
 

#Danskemestre!
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   5. april 2022   

 • Når man har et hold med mange talenter svinger niveauet meget. Efter Uhre er væk er offensiven næsten usynlig. Når så spillere som Rado, Hedlund, Maxsø osv. ikke levere så koster det dyrt.

  Holdet har mangler i alle kæder, man har rigeligt af udviklingsspillere, men et par store profiler ville pynte og styrke holdet markant.

  Top 3 virker ikke realistisk, hvis det nuværende niveau og den indsats man levere fortsætter.
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    5. april 2022   

 • Ja et par profiler/ledere ville pynte! For meget ansvar ligger på Slimane, Bruus, Björk etc. de virker ikke helt klar endnu, og ville blomstre yderligere med lidt kvalitet..

  Men så langt væk er vi heller ikke, fodbold er marginaler og kan hurtigt vende...
  2 enige

 • Rosted er nok den ringeste spiller på banen i denne kamp, og det har altså kæmpe indflydelse på Bruss præstation. Maxsø spiller sammen med Rado også langt under niveau og det har også indflydelse. Det er ikke fordi jeg syntes at Bruss spillede fantastisk men han havde bare enorm dårlige betingelser.
  Men jeg er enig i din betragtning om at vi nok tror spillerne er bedre end de er. Lige nu mangler der fart og teknik og det bliver især tydeligt når spillerne bare drysser rund med hovedet under armen.
  1 enig

 • Solz
 • Solz   5. april 2022    • Indrømmer gerne at jeg personligt har været noget tvivlende hele sæsonen og det er især pga det forfærdelige transfervindue efter mesterskabet. Synes bare det er så ærgerligt, og når vi så for nylig melder ud, at vi skal købe dyrere spillere fremadrettet, så undrer jeg mig endnu mere. Havde det ikke været bedre at købe kvalitet, da vi havdet muligheden for europæiske koefficientpoint? Vi mistede en masse kvalitet lige efter vi havde vundet mesterskabet, og derfra gik det galt, synes jeg. Også selvom vi senere helt uhørt vandt 9 i træk. Mange af sejrene sikrede Uhre sammen med forsvaret og målmanden, groft sagt.
  Vi havde muligheden for at komme ud af den onde spiral, hvor vi hver eneste gang skal møde alt for stærke modstandere for at komme i europæisk gruppespil. Mange vil sige vi havde ikke fået flere point alligevel, men hvordan skulle vi så kunne drømme om flere europæiske gruppespil, hvis man mener vi højest kan spille uafgjort på hjemmebane, når modstanderen jo er rigere og dygtigere?

  Det er stærkt hvad Niller med hans pragmatiske tilgang har fået ud af vores trup, men pragmatismen gør også, at det er svært at se hvor vi er på vej hen. Vi spiller ret simpelt, så det er ikke fordi vi ikke har en spillestil, men det er og har længe været svært at spore fremgang, i hvert fald på en sådan måde, så man får en tro på, at vi så er rigtig gode om et halvt år eller 1 år. Holdet er alt for tappet for kvalitet. Nogle vil mene vi har sparet en masse penge, mens jeg tror det er helt omvendt. Jeg mener det nærmere for alvor kan blive dyrt med de alt for mange fejlskud. Og der er vitterligt for mange fejlskud - også selvom et par af indkøbene forhåbentligt bare skal bruge tid for at slå igennem.

  Jeg vil ikke af med CV og anderkender især hans forlæng, forlæng, forlæng med de store talenter strategi. men jeg er træt af indkøb af en masse middelmådige spillere, hvor vi bare håber, at nogle af dem bryder igennem, mens Niels får holdet til at overpræsterer helt vildt, som i mesterskabssæsonen. Når vi f.eks. køber en angriber til lad os sige 5 og en anden til 7,5, mens vi i forevejen har spillere som Hedlund, Pavlovic og Kvistgaarden, så forstår jeg ikke indkøbene, da vi netop på disse positioner allerede havde breddespillere. Vi kunne umiddelbart ligeså godt have spillet med disse tre, da sandsynligheden for at en eller to af dem ville levere, den er i mine øjne ligeså stor. For min skyld må man meget hellere købe få men mere etablerede profiler.
  4 enige · 3 god kommentar

---

 • Vi træder lidt vande for tiden. Der er ingen på holdet som er i topform og som kan trække de andre med op. Lige nu ligner vores trup derfor en stor gang leverpostej. Måske de kæmper lidt med motivationen ovenpå mesterskabet, for de ved jo inderst inde godt at de ikke har niveauet til at gentage det. Nogle i truppen tænker måske, at de burde spille i en større klub, eller bare i en anden klub hvor de tjente flere penge. Et andet problem vi har er også, at der lige nu ikke er et stort superligagennembrud på trapperne fra vores Masterclass. I hvertfald ikke på den korte bane. Det hele bliver derfor bare lidt uspændende at følge. Jeg har sagt det før, hvis vi som klub skal vokse, så er vi nødt til at udvide ejerkredsen. Vi kommer ikke til at konkurrere med FC'erne hvis vi ikke fra tid til anden køber ægte klassespillere som de helt unge kan lære af. Mesterskabet var på mange måder et mirakel, men det bør ikke være et mirakel hver gang vi skal blande os i mesterskabskampen fremover. Selv hvis vi får 50 mill for Slimane til sommer og tilsvarende for Hermansen året efter, så flytter det os jo ikke markant i forhold til de klubber vi helst vil sammenligne os med.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Angriberne er ikke gode nok, dog har Kvistgaarden potentiale. De andre 5 tror jeg ikke på.

  Bruus og Slimane er rigeligt gode til medaljer i Superligaen, og jeg er ikke enig i in vurdering af dem i søndags. De gør det begge fint uden at være prangende, synes jeg.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Grevep
  • Grevep   5. april 2022   

  • @Porstmand Per Så synes jeg altså, at du skal se kampen igen og tælle deres tekniske fejl. Begge smider mange bolde væk - specielt Bruus.

   Personligt kan jeg ikke sige, at en spiller har en fin kamp, hvis denne taber +12 bolde i løbet ad en kamp. Det er simpelthen for ringe.

  Se 10 flere kommentarer

 • Jeg synes, det er en god pointe, @grevep

  Sætter man et kombineret hold med spillere fra Brøndby, AaB, Randers og Silkeborg, er det vel også begrænset, hvor mange fra Brøndby der kommer på.

  Mit bud er:
  - Maxsø
  - Rado
  - ???

  Og så er Hermansen, Slimane og Heggheim vel med som boblere.

  Holdet ville IMO se sådan her ud i 3-4-3

  Rinne
  Thelander, Maxsø
  Carstensen, Fossum, Rado, ???
  Kusk, Odey, S. Jørgensen
  1 enig

 • Joblar
 • Joblar   6. april 2022   

 • Spørgsmålet er vel - gode nok til hvad ??

  For mig at se, er vores hold lige nu et middelmådigt SL hold hverken mere eller mindre. Kigger jeg på hele sæsonen, har der været meget få momenter hvor vi har spillet flot fodbold, det meste af tiden har været en stor grå og trist omgang.

  Niveauet spillerene har vist over hele sæsonen, er ligeledes meget middelmådigt - der er ingen der har skilt sig ud over en række kampe med gode præstationer, og derfor har jeg også svært ved at se hvem det lige er der skulle blive det store sommer salg - her er der ingen der har gjort opmærksom på sig selv, som f.eks. Jobbe, Frendrup og Uhre gjorde - Hermansen er vel den der bedst kan være sine præstationer bekendt, resten har bare ikke været godt nok.

  Konklussionen må være at vores spillere IKKE er gode nok til den målsætning som klubben har om Top3, jeg ser os mere være et hold der ligger i niveauet 4-6 omkring den endelige placering, og det er ikke godt nok - vi skal alle dage lige, som minimum blive nr. 3 da vores sportslige budget til siger dette, alt andet er dumpet for mit vedkommende.

  Det er et trist syn at se holdet spille helt generelt, og desværre kan man ikke engang glæde sig over enkelt mands præstationer.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Joblar helt enig og der har vores strategi slået fejl.

   Køb enkelte spillere med højere kvalitet samme antal kr. men ikke så mange udvikle MC spillerne og tro på dem.

   Marinus er godt eks.

   Bjur tror jeg på og han kan også offensivt faktisk ser jeg ham som en spiller til at spille 6er for han er en god fodbold spiller

   Hermansen har været i denne sæson suverænt mest stabil af alle spillere og har et højt bund niveau, det er på trods af vi kunne forvente spillere som Rado burde været den der nu viste vejen. Efter han forlængede synes jeg desværre han er faldet i sit spil i flere og flere kampe.

   Det samme vi så med Mukhtar da han forlængede.
   5 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Så dårlige er vi heller ikke:
  Hermansen (Bedste I Superligaen)
  Rosted-Maxsø-Heggheim (Bedste I Superligaen).
  Slimane, Bell, Radosevic, Bruus, Blas, Greve, Hedlund, Kvistgaarden ville pynte på klubberne under top 2.
  Angrebet: Her har vi et problem: Kvistgaarden er i min optik målfarligst, de andre er assist angribere.
  Også er bredden ikke god nok, vores defensiv sejler nu Heggheim er ude.
  Sælg/giv væk KT og Alves. Køb kvalitet alla Heggheim til forsvaret og til Angrebet en stor målfarlig klipper Alla /Mortensen/Wilchek.
  1 enig

 • Ved ikke hvem vi er når du skriver ... så gode, som vi gør dem til. Jeg synes nærmest det er omvendt.
  I min optik synes majoriteten at en række spillere har store mangler.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    8. april 2022   

 • Jeg forstår godt hvad du mener med at vi fans bør forventningsafstemme og jeg er for så vidt enig.
  Men vi bliver bare aldrig enig om hvad retning vi ønsker klubben skal gå.
  Lige så vel som vi har vidt forskellige opfattelser af, hvad der er ‘godt nok’ fra vores spillere.

  For hvis vi kigger på vores spillere enkeltvis, så har vi langt fra den bedste trup. Det havde vi heller ikke sidste sæson, men blev alligevel mestre.
  Der er tærsket langhalm på udtrykket, men vores bedste spiller er og var: ‘’Holdet’’.

  NF formåede at få 2 + 2 til at give 5 og vi vandt guld.
  Nu er flere bærende kræfter væk, så noget nyt er ved at blive bygget op.

  Eksemplet med Bruus er meget godt. Var han fantastisk i mesterskabssæsonen? Nej! Men er han så blevet dårligere i denne sæson? Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes faktisk han har lagt på, på flere punkter.
  Men når vores største stjerne (Holdet) pludselig ikke fungere så godt som tidligere, så ses alle fejlene bare meget tydeligere. I disse tilfælde, ville det pynte med en, to eller tre spillere med højere individuel kvalitet, som kunne lave noget på egen hånd.
  Men ville sådan spillere kunne indgå i en ligning hvor 2 + 2 igen gav 5? Det er svært at svare på.
  Tag en spiller som Sisto. Han har unægtelig fodboldmæssige kvaliteter vi godt kunne bruge i Brøndby. Men hans personlighed lægger ikke ligefrem op til at Holdet er vigtigere end individet.
  Hans modsætning er vores egen Maxsø. Han har både de fodboldmæssige kvaliteter, men er også med til at hæve niveauet hos hans holdkammerater.

  Jeg tror de unge spillere, fordi de endnu ikke er STJERNEN, nemmere indordner sig er er med til at løfte i folk. Men de har ikke de samme kvaliteter endnu.
  Så dilemmaet er, skal man prøve at købe høj kvalitet, med risiko for at det forværrer Holdet som helhed? Eller skal man satset på Holdet som helhed og leve med lavere enkeltvis kvalitet.

  Og der har CV og NF arbejdet med den sidste mulighed, op ind til nu.
  Men jeg tror, at man fremadrettet prøver at skrue lidt mere op for kvalitet og håber på at stammen er stærkt nok, til at undertrykke eventuelle stjernenykker eller andet egosime.
  3 enige · 2 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER