Et slagkraftigt hold til 21/22 - what to do?

Skrevet af Kallen, 27. juli 2021

Efterhånden er det ikke længere overraskende eller chokerende nyt, at vi som trup er et noget andet sted, end da vi sluttede sæson 20/21 som DANSKE MESTRE!! 

Tanken med denne tråd er derfor ikke at fortsætte den undrende eller kritiske tilgang til hverken klub, trup eller stab - men derimod at kunne diskutere ønsker til handling og løsning inden transfervinduet lukker.
- Hvordan skal truppen udvides? 
- Hvem kunne være spændende tilgange til truppen, så vi både er bæredygtige med unge talenter og kvalificerede med performance/spillere? 
- Andre input :-) 

Forza gul og blå!
Deltag i diskussionen
 • Kallen
 • Kallen   27. juli 2021   

 • Håber selvfølgelig på saftige rygter, som kan få pulsen til at svinge på en mere positiv måde end de seneste dage :)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kallen det er selvfølgelig god lir for os fans med en masse rygtebørs, men jeg ser det faktisk som et sundhedstegn at der er færre rygter end tidligere og medierne ikke opsnapper handlerne. Kan huske hvordan nogle af de tidligere sportsdirektører (mener det var Rud) sige at alt der blev sagt i klubben, endte i pressen. Det er et tegn på at der er mere ro og styr på klubben.
   12 enige

 • ZnapZ
 • ZnapZ   27. juli 2021   

 • Håber på en rutineret stopper. Desuden en venstrebenet stopper.
  Derudover mener jeg at vores midtbane ikke er hurtig nok. Måske hvis man får omskolet Jagvir til off. midt. Men ønsker en gennembruds stærk hurtig midt.
  Og så en klassisk center forward. Der er hurtig på de første meter. Som udfordring til Uhre.

  Mht forsvaret. Altså hvis Nordmanden får lidt mindre nerver på mener jeg ikke det er umuligt at spille med ham. Men det er sgu lidt usikkert lige nu. Så to midt stoppere, min. en venstre benet. Og min. en af dem rutineret.

  Men det hold vil nok først være rigtige mesterskab kandidater i 22/23:(
  2 enige · 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    27. juli 2021   

 • Vi mangler 2 centrale forsvarspillere og meget gerne venstrebenet. Og en lynhurtig 10’er.

 • Jeg så gerne en leder forsvarsspiller med samme egenskaber som Maxsø og en hurtig venstrefodet stopper, en højre wingback der kan udfordre offensivt, en hurtig offensiv midtbanespiller(dette kunne godt være Jagvir, men jeg tror han har behov for en sæson for at tilvende sig) og en angriber, der er hurtig, god teknik og god i luften. jeg tror Uhre bliver solgt i dette vindue.
  Det er selvfølgelig meget at forlange, men det er muligt sidste vinduet. Med lidt CV tryllestøv…
  1 enig


 • Jeg mener vi bør hente 1-2 stoppere, som kan gå direkte ind i start 11’eren ved siden af Rosted. Derudover en ung udviklingsspiller, som erstatning for Joel. Hvis budgettet rækker til mere, eller vi kan lave en Pavlovic/Riveros, så jeg også gerne en midtbanespiller og en højreback der kan presse Bruus.
   
  • Mr.D
  • Mr.D   28. juli 2021   

  • @Christoffer vi har rigeligt med HB efter min mening. Når Blas og Bjur er klar sidder de vel på VB. Det giver Mensah, Bruus og JMG til HB. Det bør være så rigeligt, også med et travlt program.
   Tænker iøvrigt at JMG må være meget tæt på Bruus i forhold til spilletid.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    28. juli 2021   

 • Den Italienske Serie B klub Chievo er erklæret konkurs og rykkes ned i Serie D.
  Jeg kender ikke holdet og heller ikke meget til Serie B.
  Men tænker at det er omkring Superliga niveau +/-.
  Chievo blev 8 sidste år, så ikke et bundhold.

  Kunne dette være et sted at kigge?
  Det vil utvivlsomt være en del spillere, som ikke ser nogen fidus i at spille Serie D fodbold i Italien.
  2 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   28. juli 2021   

  • @Jensen hvor deprimerende det end er tror jeg Serie B spillere tjener langt langt mere end SL spillere. Men meget godt set og spændende tanke :-)

  Se 1 flere kommentarer

 • Ja, man sidder da som fan og er ved at blive lidt bekymret, mest omkring forsvarskæden. Nu er det kun Skipper og Rosted tilbage.
  Men omvendt er jeg egentlig ret vild med at man bare giver nogle spillere en stor rolle, især her i starten bør det være muligt at spille sig ind i form da alle hold starter op fra 0.

  Trebackkæden gør dog at man godt kan have en almindelig back derinde. Lidt vildt men man kunne vel godt have Mensah eller Gammelby liggende på en af siderne, hvis nu man skulle bruge en hurtig og stærk type til at mandsopdække en dygtig modstander.

  Der er stadig masser af muligheder og kvalitet i truppen, man skal heller ikke undervurdere den nuværende trup med masser af Superligakampe (og er Danmarksmester på CV’et pånær Gammelby).
  3 enige · 3 god kommentar


 • Regnskabet ift. af- og tilgange og ændringer ser vel nogenlunde ud som følger:

  Schwäbe: Hermansen
  Tørnæs: Mikkelsen
  Hermansson: Skipper
  Jung: X?
  Maxsø: Rosted
  Kabongo: Wickström(?)
  Vigen: Cappis
  Jobbe: Slimane/Corlu

  Derudover har vi fået JMG tilbage fra lån, til bredden og Selach er købt ind som transitionsspiller.

  Hvad skal styrkes?
  Jeg ser vores mangler værende - det er åbenlyst - erstatninger for Jung og tilførelse af bredde hvis ikke Rosted kan løfte opgaven (da han er langt fra Maxsø-niveau). Der BØR også være mere dækning for evt. skader.
  Vi har stadig Lumb og Blás i truppen, hvor især den sidste bør komme i spil, når han er klar igen.

  Jeg mener dog ikke, at noget af dette er en umulig opgave for CV - og der er en måned tilbage af vinduet.
  Min ro kommer dog også fra at jeg har afskrevet alt CL, da vores trup slet ikke kan bære det.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @EbbesAnd Rigtig fin måde, du stiller det op på. Jeg tror, at chancen for CL-bold er nogenlunde ensartet i forhold til nuværende trup ctr. at foretage et par panik-indkøb, der skal integreres (hvilket ikke sker på kort tid, jf. fx Kaiser). Jeg er derfor tryg ved, at vi lige konsoliderer os og foretager de rigtige indkøb i løbet af august. Tror samtidig, at det nye hold først kan toppe i SL i næste sæson, og jeg kan derfor kun blive positivt overrasket i år...
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Mr.D
  • Mr.D   28. juli 2021   

  • @EbbesAnd jf Tipsbladet åbner Frederik Sørensens direktør for salg. Måske han kunne blive den manglende brik?
   3 enige

  Se 11 flere kommentarer

 • Mik
 • Mik   28. juli 2021   

 • Rasmus Wikstrøm bliver med stor sandsynlighed præsenteret i denne uge.

  Han skulle være set ved Brøndby stadion i dag, ligner en erstatning for kabongo.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Det er selvfølgelig oplagt med forsvarserstatninger og gerne to stks. som mange siger. Jeg har før på andre medier foreslået Marxsen som den venstrebenet. Kan slet ikke forstå hvorfor man ikke gik/eller går benhårdt efter ham. Jeg kan sagtens forstå hans incitament er blevet mindre, nu hvor Randers spiller Europæisk men alligevel, ligesom jeg mener det var en fejl vi ikke hentede Marvin Engho.

  Men jeg tror ikke på vi for mere end 2 til den defensive del og en offensiv. Jeg så også gerne fart på 10'er positionen, men med den ageren der har været pt tvivler jeg på der er muligheder som falder indenfor strategien.

  Jeg var faktisk fortrøstningsfuld før Maxsø udmeldingen fordi jeg mente, at med ham var defensiven nogenlunde i vatter - men nu begynder det lidt at ligne en farse. Og det skal ikke lyde som CV bashing, for jeg stoler stadig på mandens dømmekraft, men det er sgu da underligt man ikke har forudsagt bare lidt at det kunne ske og havde en klar i kullisen. Mine bud på kandidater til defensiven: Marxsen fra Randers Frederik Sørensen Daniel Oppekjær fra OB Matthias Voss fra Vejle
   
  • Mik
  • Mik   29. juli 2021   

  • @denguleabe enig med dig at marxen og lysten til at spille i Brøndby er stor, er ikke dyr og har erfaring.

   Omkring erstatning for maxsø, hvem siger at CV ikke har en i stilling?

   Måske handler det om Maxsø handel skal være sikker før CV laver det træk.

   Jeg er sikker på CV har noget på vej og ikke kun det 19 årige stor talent fra Sverige, CV er købmand og ved at hvis han går ud og siger behovet er stort.

   Så vil klubberne presee os mere, det er der jeg ser et stort problem udover CL at man venter så længe, at de klubber og spillere forhandler med er viden om vi står med et akut behov for spillere der kan gå direkte ind og gøre en forskel.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021