Fodbold live resultater
Et surt opstød fra en sur mand

Skrevet af Tanken, 8. april 2024

Nu er jeg ikke, og har aldrig været den største Alpha sympatisør. Men efter at i har smidt tusindevis af fans væk fra deres pladser, vælger i at hylde en anden klubs stadion fylder år, med et banner over Sydsiden!?!? I står i en klub som har smidt folk væk fra de pladser, hvor de har støttet klubben i 20 år. I har formået at få et helt afsnit på trods af i har smidt os alle væk. Og nu vælger i at bruge sydsiden på udelukkende at støtte en anden klub end Brøndby. Hold jeres venskabsfødelsdag derhjemme, eller i det mindste hold det til et banner i kan tage ned. Det er pinligt for Sydsiden, og en skamplet for de fans som har blødt, svedt og grædt på netop de pladser i årtier, for nu at skulle give pladsen til en anden klub
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top enige
    8. april 2024   

 • Synes du overreagerer i den grad!

  Dortmund er vores venskabsklub, og de har støttet os mere end en gang, så da fint med en hyldest, når nu dele af fan grupperingen har ødelagt det for flertallet..
  3 enige
   
  • Tanken
  • Tanken   8. april 2024   

  • @19Magic64 Dortmunds fangruppe er aplhas vennefangruppe. Mere samarbejde eller venskab er der altså ikke mellem klubberne. I øvrigt de samme fans som netop har smidt os væk fra vores pladser
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Hvad stopper dig i at smide et banner op i samme størrelse?
  1 enig

 • Semperfi
 • Semperfi
  Betalende bruger
    8. april 2024   

 • Helt enig!
  Alpha har deres egen fest og deres egen dagsorden. De stiller op i sort, tyranniserer fællesskabet og er helt ligeglade med hvad deres handlinger koster medfans og klub.
  At de, i modsætning til 6.000 trofaste fans fra Sydsiden, overhovedet kan være på stadion i dag er en joke.
  Klubbens administration og bestyrelse har tilsyneladende ingen holdning til den skade Alpha forvolder...det samme gælder desværre Fanafdelingen...
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • @Semperfi Hvilken farve har jakkerne på 95% af langsiden?

   De er sorte… husker du også at svine dem til, fordi de ikke har en gul jakke?
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Ibber
 • Ibber   9. april 2024   

 • Helt enig, de kender ikke til køkultur og truer folk hvis det ikke passer ind i deres dagsorden.
  Ved flere lejligheder har jeg set ganske almindelige fans blevet truet - og ja selv i fantoget i sidste uge var nogen så voldsparate at de tæskede en almindelig fans fordi han syntes det var en dårlig ide at bruge pulverslukkeren på turen retur til Høje Taastrup.

  Jeg kan ikke forstå at Fanafdelingen/Brøndby Support og klubben ikke tager en alvorssnak med Alpha, nok er nok.

  Det skal dog så siges at i dagens kamp var stemningen og lyden perfekt, mere af det og mindre pyro/vold.
  Måske de skulle rykke ned på neder syg igen og give de normale fans deres plads tilbage.
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg må ærligt indrømme, at det ikke kan sætte mit pis i kog i ligeså høj grad som dit, men jeg respekterer selvfølgelig din holdning.

  Ift. Dortmund/Brøndby relationen, så er der jo mange lighedstegn klubberne/fansne imellem.

  Udover det åbenlyse, at vi deler samme farve, så er Dortmund i Tyskland også notorisk kendte for, at være dybt forankret i lokalmiljøet, samt støtte op om en hel del CRS-projekter, ligesom vores egen klub.

  Begge klubber har en stor og flot historie, stolte traditioner og en succesrig fortid. Begge klubbers opland er/var kendt som et arbejderkvarter.
  Begge klubber har haft en stor bølgenedgang, men har forsøgt (og delvist lykkedes med) at genrejse sig selv, uden at gå for meget på kompromis med de værdier, som gør de respektive klubber specielle. Ydermere spiller begge klubbers respektive ærke/lokalrivaler i hvidt&blåt.

  Ligeledes har begge klubber også nogle af de mest passionerede, dedikerede og største fanbaser i deres respektive lande, begge klubbers fans værner SÅ meget omkring navnet på deres stadion, som jo nærmest er noget af det aller helligste (måske udover den gule farve), hvilket jo også er derfor, at der blev sendt en hilsen til Westphalen Stadion og ikke Signal Iduna Park.

  Jeg selv har ingen relation til Dortmund overhovedet, og om de vinder eller taber, er ikke noget jeg går op i, som jeg gør med Brøndby. Jeg havde også håbet på, at man måske i højere grad havde rettet en stikpille imod DBU/divisionsforeningen på vores gabende tomme endetribune.

  Men skulle jeg have en klub i det tyske, så ville Dortmund nok være et fint bud. For der er altså flere ligheder end forskelle os imellem. Og som nævnt længere oppe, så er det oprigtigt ikke noget, der kan gøre mig provokeret. Har du selv et budskab eller noget du vil ud med, så er jeg sikker på, at du godt må male et tilsvarende størrelse banner og placere det på tilsvarende måde.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Enig der er mange ligheder og samarbejdet har eksisteret i mange år så jeg synes det var en helt ok hilsen nu tribunen skulle være tom - lidt søgt at gøre det til et problem
   1 enig

 • GARFIELD
 • GARFIELD
  Top kommentator
  Top gode
    9. april 2024   

 • Måske kunne vi passende i denne artikel også takke Silkeborg og fans for at afgive deres udebane afsnit.

  Synes jeg også er god stil af dem, for uden de havde accepteret øvre.

  Så tror jeg ikke på det var sket, så er passende tak til dem herfra.

  Frygter dog divisions foreningen kan straffe os pga manøvren, men juridisk tror jeg ikke det er muligt.

  Dog skal der meget lidt til før de vil lade hamren falde alvorligt næste gang og så tror jeg vi snakker tomt stadion.

  Grundet denne manøvre, de er iskolde og føler sig måske provokeret af det.
  1 god kommentar

 • Jeg har heller ikke læst nogen steder at Dortmund er vores officielle venskabsklub. Jeg er dog sikker på at Alpha til enhver tid vil kunne finde nogle Dortmund ultrafans til at hjælpe dem i en god gammeldags slåskamp, hvor der langes håndmadder ud til et godt formål. Jeg fatter ikke at nogen i klubben overhovedet tillader det Dortmund banner med tanke på vores straf og ikke mindst, at det med statsgaranti er de samme ophavsmænd som dem der gik pyro-amok i Parken (og muntrede sig med brandslukker i toget senere). På den måde blåstempler klubben dem atter en gang.......hvilket falder i naturlig tråd med at de valgte at spille offerrollen, da straffen blev pålagt. Klubbens brander sig selv som det store inkluderende fællesskab, men formår gang på gang ikke at sige fra overfor dem som støjer allermest og skader klubben. Det er inkompetent og amatøragtigt. Desværre er klubbens ejere så langt væk fra disse tilbagevendende problemstillinger, at vi nok ikke kan forvente at de tager affære.
  1 enig · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner