Fodbold live resultater
Europa - CV har travlt

Skrevet af Fan_passion , 27. maj 2022

Efter som Fcm vandt pokalen, er vi sikret i Europa. Derfor mener jeg, at CV har ret travlt med at få kigget efter spiller på de positioner vi mangler. Men spiller der kan træde ind på dag 1, og hurtigst muligt, og ikke i sidste øjeblik. 
Cv må åbne penge pungen, ellers er vores chancer ret små i Europa med den trup vi har nu - men endda også i suppen. 
 
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    27. maj 2022   

 • Der ligger alt guld og venter i de sidste dage af transfervinduet :)
  1 enig · 4 god kommentar
   
  • @Uche91 præcis! Sidst fik vi en unik mulighed for at hente Divkovic på en lejeaftale.. Og var det ikke sket, så havde vi jo scoret 1 mål mindre i Superligaen!
   4 enige · 6 god kommentar

 • CV har været super skarp til at rydde op i budgettet, og spare penge.
  Jeg ser ikke hans spidskompetence er at lave rettidige indkøb med en fin pose penge.

  Han skal også tage beslutninger om sine egne fejlskud nu. Hvad skal der ske med Alves(7.5 mill), Bjørk(3 mill) og Divkovic(7.5). Det er 18 millioner i indkøb, der ikke laver en forskel på holdet. Den har han ikke råd til at lave igen i dette vindue.

  Vores trup er jo mere end bred nok hvis du kigger på antallet af spillere. Kvaliteten er bare alt for lav hos flere.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     27. maj 2022   

  • @Welkro Til CV's forsvar skal det dog siges, At Blas-handlen var mere end bestået - og han begynder jo også nu at vise sit sande niveau. Han bliver rigtig god i den kommende sæson.
   6 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Zutcorp
  • Zutcorp
   Betalende bruger
     27. maj 2022   

  • De får alle 3 mindst 1 sæson mere til at bevise sig. Mindst! De har bestemt ikke slået igennem endnu, men det er for tidligt med fejlskud mærket.

   Mest skuffet er jeg over Divko, som man kunne have ladet være at købe - han må være pissegod til træning!
   7 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • mp80
  • mp80   27. maj 2022   

  • @Welkro synes netop ikke CV har ryddet op, han har foræret en række spillere væk til discount priser og enkelt til fornuftige priser, men hvad hjælper det, når man så fylder truppen op med spillere, der ikke løfter holdet? De trækker derimod niveauet ned. CV har dumpet med et brag.
   3 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Welkro Jeg har ikke helt forstået ideen med Div købet, specielt så tidligt.
   Når det er sagt, så ser jeg stadigvæk ting i ham som kunne være intressant men det er klart det køb af de 3 jeg er mest kritisk overfor.

   Bjørk er vel sådan set købt ind som en spiller man håber kan udvikle sig til at blive en profil. Han er 22 (det er Div vist også?), og hans køb er sådan en sær en. Han skal vise sig frem ellers må man sælge ham, men han skal vel have 6-12 måneder mere.

   Alves har vist været skadet, men ja han skal spille ellers er det en total fejl at hente endnu en CB ind.

   ...

   Jeg havde en pointe men jeg har simpelthen tabt den mens jeg skrev om spillerne, kommer det tilbage så må jeg rette dette skriv, eller lave et nyt svar. My bad.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • CV har gjort det fremragende.......Vi blev nr4 og nr1. Tjent ca90 millioner dkr på europæiske kampe og ca100 millioner dkr på salg af spillere minus køb af spillere. Indkøb af spillere: Tchiembe viser kvalitet, Heggheim kvalitet, Bell Kvalitet 3 spillere til ca20 millioner dkr, Greve viser kvalitet 7,5 millioner. Så kvalitet for blot 27,5 millioner dkr (4 spillere). Alves og Bjørk er fejl køb korrekt og Divkovic skulle man have ventet med at købe. CV har skaffet 190 millioner dkr til klub-kassen + et top 3 hold.......Men problemet er at konkurrenterne har helt helt andre budgetter, fck vil hente Vavro for 60 millioner dkr, det altså mere en CV har af penge til alle indkøb. Fcm har hentet en brasilianer som Bo Henriksen ikke bruger for 45 millioner dkr ligeså et større beløb en CV har til rådighed på en hel sæson. Det jo ikke CV der bestemmer hvor mange penge der må bruges, det Jan Bech Andersen. Men Jan Bech Andersen ved godt at vi må have den rigtige medinvestor. Så kan vi købe 3 der går direkte ind i start 11-eren, sådan spillere koster 20-40 millioner dkr pr spiller......
  5 enige · 8 god kommentar
   
  • @Sunderland jeg bliver nød til at sige at Greve har spillet måske 2-2.5 gode kampe samlet og det er ikke kvalitet i mine øjne. Men Greve var et logisk køb, så det vil jeg ikke klandre CV.

   Jeg misunder på ingen måde de 2 FC klubber! Lad dem bare bruge alle deres penge på skidt og kanel, hvor vi ikke kan være med alligevel..
   Jeg er slet ikke enig i at start-11'er spiller koster så meget. Andre klubber kan godt finde guld til billige penge. F.eks
   Hammershøj-Vistrati, Odey, Vallys, Fossum osv.
   4 enige

  Se 8 flere kommentarer

 • Hvilke positioner mener du det haster så meget med at få nye spillere til?
  1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman
   Angrebet. Kvistgaarden er god. Hedlund er ustabil, Salech (og til dels Björck) uprøvet, og resten for ringe.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    27. maj 2022   

 • Jeg ser gerne at der kommer nogle forstærkninger ind fra starten af. Nogle forstærkninger vi kan bruge allerede fra de første træningskampe. Det er vigtigt, så vi kan få holdet spillet sammen og ikke miste vigtige point fordi der ikke er styr på positionerne fra start.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BrianV uden at skulle lave en diskussionsklub ud af det, så bliver det svært for ikke at sige umuligt at nå det.
   Første træningskamp er den 25. juni og anden kamp er den 2. juli, og der må først skrives kontrakter fra den 1. juli og jeg tænker ikke at der er mange spillere der bare skriver kontrakt og derefter går direkte ind på banen og spiller kamp.
   Men ud over det, så håber jeg også at de spiller der kommer ind kommer forholdsvis hurtigt da sæsonen i superligaen jo starter op nærmest lige efter at vinduet er åbnet.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Første step bliver nok at få staben på plads til den nye sæson, så evt nye folk kan få implementeret deres ting i spillet.

  Andet step er at få sorteret truppen både salg og udlejning af talenter og de spillere som ikke er gode nok.

  Tredje step er at finde ud af hvad for nogle talenter der er klar fra masterclass holdene til at komme med fast på førsteholdet.

  Fjerde step er den vi alle elsker at følge med i og det er handle ind til vores førsteholdstrup.
  2 god kommentar
   
  • @Dokter Hattenik enig og håber Jan B kan se vores scouting er katastrofal og ansætter en med forstand på det
   Dette kan give guld i det lange løb

 • Solz
 • Solz   27. maj 2022   

 • Synes det er åbenlyst, at vi minimum mangler en ekstra stærk midtbanespiller, der ikke er 6’er, samt en målscorer-type. Om vi har brug for flere må afhænge af spillersalg, spillestil og formation. Dybest set mangler der kvalitet - offensivt - selvom trænerne har fået nogenlunde resultater ud af lidt.
  1 enig
   
  • @Solz jeg er samme sted.
   En midtbanespiller med mere fart og dynamik. Den spiller vi havde håbet Greve var.
   Jeg synes også vi mangler nogle der kan lidt mere på egen hånd.

   Derudover skal der hentes en ny hvis Bruus sælges
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Vi skal have den nye investor på plads før den store pengepung tages op af baglommen. Den smalkost vi har set skyldes at JB gerne vil vise økonomisk ansvarlighed, for at gøre Brøndby attraktiv for en eventuel ny medinvestor.
  De indkøb I taler om kommer ikke til sommer. Hvis vi er heldige kan vi lokke en spiller til af Wass´ kaliber. Hvis det sker tager jeg hatten af for CV.

---

 • CV skal hente Wass til midtbanen som 8er og en kvalitetsangriber, gerne angriber der er hurtig men samtidigt kropsstærk og er dygtig med låget. Det ville dog ikke undre mig hvis vi satser på Salech og Bjørk til den ene plads med MK og Divkovic til den anden.
  Jeg kunne godt tænke mig at se Heggheim på højreback hvis/når Bruus bliver solgt. Jeg tror han kunne blive for vild. Han har i hverfald alle egenskaberne til for at slå igennem. Samtidigt har vi mange centrale forsvarsspillere, så det vil give mening.
  Jeg vil formode Maxsø bliver solgt i dette vindue, men her er vi godt dækket ind med Rosted, KT som første valg med Alves og Wikstrøm som backup.
  Derudover håber jeg Singh bliver lånt ud eller solgt og Pavlo og Hedlund bliver solgt. Det vil give mening i forhold til balancen i truppen.
  Anis bliver senest solgt i vintervinduet, så vi kan ligeså godt begynde at spille Marinus ind i løbet af efteråret, som skal op i A truppen nu. Han og Bjur evt Oscar(hvis han kommer tilbage) må slås om 10’eren.
  Ellers skal der holdes på kontinuiteten i startelveren.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Der skal satses yderligere på Masterclass. Jeg så gerne man hentede spillere som muligvis først slår igennem efter en træner eller sportschef er stoppet. Forestil jer at der blev brugt 10-15 millioner på en 16-17 årig, også 1-2 ad gangen.

  Det vil give en bedre træning fordi niveauet øges. De spillere der banker på når tilvænning. Salgsprisen for en 20 årig der ikke slår igennem er nok nogenlunde den samme da der stadig er mange år igen.

  Generelt skal vi naturligvis også hente store spillere på 22, men der er konkurrencen umiddelbart stor.

  Hold fast i egen talentudvikling, vi bliver løbende positivt overrasket over deres kvalitet.

 • Barca
 • Barca   29. maj 2022   

 • Generelt synes jeg at CV har gjort det ok, jo der er fejlskud (men se så på FCK og FCM, hvor mange millioners fejlskud ligger der ikke også der), Pavlovic må være den største.
  Så har vi spillere som Greve der endnu ikke har været den gevinst man håbede på, Bjørk og Alves er alt for tidligt at bedømme, mens jeg synes man lukkede handlen med Divkovic for tidligt i forløbet.
  Håber og tror at CV/klubben har lært fra sidste sæson at de point vi spiller om i de første runder af sæsonen tæller lige så meget som dem senere på sæsonen, så lad os nu få lukket de de handler der er muligt (koste lidt ekstra), så vi har en stærkere trup når vi starter op.
  Er spændt på klubbens tanker mht. Fallenius, Bjur, Singh.....


Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner