Fodbold live resultater
Europæisk 2./3. division

Skrevet af Anton Dværg, 23. februar 2022

Hørte i dag JBA i Sydsidens stemme, og jeg håber, jeg hørte forkert/misforstod ham. Men jeg fik helt klart den opfattelse, at han ønskede, at Brøndby, inden for de næste par år, skal være med i en europæisk 2. eller 3. division under en forventet europæisk superliga.

En stor grund til, at jeg holder med Brøndby er, at det er dansk/lokalt, og noget af den følelse, tror jeg, vil forsvinde, hvis vi fast skal spille i liga på tværs af landene. Jeg forventer også, at klubben og dens spillere vil blive mere international. Hvis det handler om at kunne følge med økonomisk, så vil jeg hellere have, at Brøndby ikke følger med, men tilpasser sig/skærer ned, og bliver de bedste i en mindre prestigefyldt dansk superliga, mens andre klubber små tage pladsen.
Deltag i diskussionen
 • Hørte samme podcast.

  Som jeg forstod det sagde han at der kommer den deling som super league ville lave.
  Der ville de store klubber skulle spille mod hinanden.

  Her ville JBA gøre at Brøndby kommer i sub league.
  Så hans mål er bare at gøre Brøndby gode nok til at spille mod de næst bedste hold.

   
  • @Dokter Hattenik Så han vil have Brøndby til at spille i en “ikke-dansk” turnering med de næstbedste hold i Europa? Hvis det er i stedet for Superligaen, så håber jeg for alvor, at der er nogen, der får sat en stopper for de tanker!
   4 enige · 4 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg så købmændenes klub. Der sagde han, at de store klubber ønsker super league. Og han tror det bliver en realitet inden for de næste par år.

  Jeg kan på ingen måde bakke op om dette. Fodbold vil slutte for mit vedkommende. Hvis Brøndby deltager i dette. Så må vores veje skilles. Men hvis det er fremtiden, så er fodbold for mit vedkommende helt slut.
   
  • @Ville bliv vild ! Ja, så må jeg også finde et nyt dansk hold efter 32 år…

  Se 1 flere kommentarer

 • Det ku’ i hvert fald være interessant, hvis det blev undersøgt nærmere, hvad der ligger af tanker og planer for Brøndby og en evt. europæisk liga

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner