Fodbold live resultater
FC DBU…… (Debat om landsholdsudtagelse)

Skrevet af Guldet skal hjem, 24. august 2021

Jeg forstår godt nok ikke hvordan, at Jobbe ikke kan blive udtaget til landsholdstruppen, når spillere som Wind, Daramy, Boilesen og Falk kan.

Hjulmand har sagt, at Dreyer står ligesom Jobbe, og at hvis Dreyer holder sine gode takter, er han ikke så langt fra landsholdet. Så derfor må det jo også gælde for Jobbe, hvis Dreyer står ligesom ham. Men man skal også huske på, at Hjulmand bare kan blive ved med, at bruge sin undskyldning omkring Jobbe og landsholdet: "Han skal bare fortsætte det hårde arbejde.".

Jobbe har spillet en pissegod sæson for os, og han har bevist sig i en top 5 liga. Det har de udtagne spillere fra FC, tværtimod, ikke gjort... Hjulmand har nok haft de blå-hvide briller på, da han skulle vælge sine spillere desværre. 

Det kunne også have været rart, at se en Uhre og Maxsø i truppen, men sådan er vores landstræner jo som sagt ikke :(

Det her er bare hvad jeg tænker, men hvad tænker I?
Deltag i diskussionen
 • Gizmo
 • Gizmo   24. august 2021   

 • Jeg tænker at det nok er meget godt at få så meget træning sammen som overhoved muligt, i vores situtation.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg tænker først og fremmest, at du er bindegal hvis du alvorligt mener, at Frendrup kan være i spil. Uhre er klasse til vores måde at spille på, men har jo ikke kompetencer til en landsholdsangriber.

  Boilesen er med fordi han er venstrebenet, og man kan vel heller ikke sige så meget til Falk med de afbud der er. Daramy kan det som ingen andre en Sisto kan i Danmark, og derfor også naturligt han er med.
  3 enige
   
  • @Klipklapperen Jeg HÅBEDE mere på, at Frendrup var med, end jeg troede på det, men regnede egentlig ikke med det. Frendrup har meget talent. Han score godt nok ikke mål for os, men han hjælper rigtig meget til defensivt. Det er vel ikke forbudt at tænke optimistisk vel? ;)

 • Ocellaris
 • Ocellaris
  Betalende bruger
    24. august 2021   

 • Jeg synes Hjulmand er helt væk. Ikke mit landshold.

  Jobbe burde være med. Frendrup er langt fra.

  Uhre > Wind
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   24. august 2021   

  • @Ocellaris jeg er helt enig det landshold siger ikke mig noget som helst, og Hjulmands udtagelses kriterier skriger til himmelen, JW kom i EM truppen på trods af han spillede som en pose nødder sidste år, jeg gider ikke bruge min tid på landsholdet, og jeg får en mindre depression hver gang der er landsholds pause, drop det….
   1 god kommentar

 • Jeg er sådan set enig mht Jobbe. Han spiller i en større liga og klub og har vist mere end Daramy, som godt nok lige er blevet signet af Ajax.
  Men jeg tror grunden til Daramys udtagelse ligger i at man gerne vil binde ham til landsholdet fremadrettet, i stedet for Sierra Leone.
  Hvis Jobbe fortsætter sin nuværende kurs, bliver han helt sikkert udtaget snart. Det siges at alle offensive aktioner i Frankfurt mere eller mindre går igennem Jobbe.
  Men Jobbe kunne ret beset godt have været udtaget i stedet for Falk, som ikke har niveau til Landsholdet, hvis du spørger mig.
  Det undre mig også lidt at Uhre ikke bliver udtaget endnu, fleks til EM, da hans kvaliteter virkelig er gode i forhold til større modstandere, hvor vi står lavt.
  Men lige nu skal vi møde Skotland, Israel og Færøerne, hvor vi ret beset bør dominere kampene, og her er andre angribere bedre.
  Med Maxsø kan man vel sige, han er oppe i mod rigtig gode spillere i en liga for sig og Boilesen er vel udtaget til venstreback.

---

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    25. august 2021   

 • Kunne Uhre gøre en forskel på landsholdet? Ja, mener han gør det meget godt og er mere komplet end med et par af dem man normalt udtager. Kigger man på Y. Poulsen kontra Uhre, mener jeg Uhre bedre vil passe ind. Forskellen på Uhre / Vind er, at de spiller to mege5 forskellige roller i angrebet. Vind er samme type som Pavolivic hos os og det er bare noget helt andet han har at byde ind med, så når man nu bruger den rolle på landsholdet, forstår jeg godt valget, men mener stadig Uhre bør udtages.

 • Til at starte med var vi under Hjulmand meget tæt på en EM-finale, trods en ekstremt uheldig start.
  Han ved hvad han gør, det er ret tydeligt.

  Hvis vi ser på kritikpunkterne enkeltvis:

  Boilesen er udtaget som backup til både venstre back og venstre stopper. Her kan jeg godt forstå at man ikke udtager Maxsø. På Maxsøs plads er man ekstremt godt dækket ind, og der er i hvert fald 4, men muligvis 7 foran ham i køen.

  Daramy frem for Jobbe? Den har nok været nærmest 50/50, men som påpeget andetsteds kan man låse Daramy til det danske landshold. Så jeg er enig med Hjulmand her.

  Falk - tja, som dåseåbner mod hold der pakker sig er han rigtig god. Så det forstår jeg også godt.

  Wind frem for Uhre - her havde jeg nok taget Uhre. Og hvis Uhre fortsætter takterne, tror jeg også han snart er med. Hvem skulle have troet det i vinteren 2020?

  Der er altså kun et realistisk emne til det danske landshold hos BIF i øjeblikket, det må vi indse.
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner