Fodbold live resultater
Fenerbache???

Skrevet af Kom nu lidt?, 24. juli 2023

Jeg var inde på stadion i går, og lagde mærke til, at der ikke blev sunget fenerbache til spillerne pånær Mikkelsen.

Er der nogen der ved, om det er en form for protest eller noget andet?
Deltag i diskussionen
 • Mener at alpha har sagt, at de ikke vil stå for det.
  Og der var ikke andre, som startede disse sange.
  Var også på stadion og undrede mig også.
  Havde svært ved selv at starte dem, da jeg sad midt på langsiden.
  1 enig

 • Ligesom vi derfor trækker os fra den stemningsstyrende del på Sydsiden Nedre, vil vi eksempelvis heller ikke være ansvarlige for spillersange og Fenerbache-hilsner fremover.

  Vi har et ønske om i højere grad at fokusere vores energi på opbakning og kærlighed til hele klubben, men derudover har alle set, at spillersange og mangel på samme er et punkt, hvor der er mange delte og stærke holdninger. For at undgå en gentagelse af tidligere splittelse, så overlader vi dette område til andre at tage ansvar for.

  At vi fralægger os ansvaret for spillersange betyder ikke, at ikke støtter spillerne, og det betyder heller ikke, at vi på nogen måde vil stå i vejen for, at andre på tribunen tager ansvaret på sig og starter disse sange. Vi vil altid byde det velkomment, at andre tager ansvar for stemningen til vores kampe. Så ja, de personlige spillersange er der andre, som både må opfinde til nye spillere og selv starte, hvis de føler det nødvendigt.
  https://www.sydsidenbrondby.dk/nyheder/fremtidens-sydsiden/
   
  • @RommeTilPhiriOgSå er du Alpha medlem?

  Se 11 flere kommentarer

 • Endnu engang sætter alpha sig over klubben og har deres egen agenda for hvad de vil og ikke vil …..syntes ærlig talt de skal finde ud af om de vil være med eller ikke være med ….de bidrager gang på gang til den splittelser der stadig er blandt fans
  1 enig
   
  • @Brøndby 2660 FC hvordan sætter de sig selv over klubben ved det her? Og hvad er det for en agenda? Jeg spørger af oprigtig nysgerrighed, for jeg kan ikke selv se det.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner