Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
MCH Arena
 • FC Midtjylland

  FC Midtjylland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...

Fodbold live resultater
Forlæng med Uhre eller sælg?

Skrevet af Skævben, 59 min. siden

Uhre har virkelig taget nogle spring i denne sæson. Der er mere at arbejde med, og spørgsmålet er om ikke vi kan forvente karrieretop inden for de næste 2-3 år. Han udløber om 2 år. Dvs at et evt salg skal ske inden for det næste år. Men vil det ikke være bedre at forlænge? Pilen peger i den rigtige vej. Han bliver nok ikke landsholdsangriber, men er der ikke en potentiel kommende superliga topscorer i ham inden for de næste par år? 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    24. november 2020   

 • Jeg har tænkt meget over det samme spørgsmål og min konklusion er:
  Jeg er overbevist om, at en af årsagerne til at vi bevæger os i den rigtige retning er stabilitet og en kulturkonsolidering, hvor spillerne finder hinanden både på og udenfor banen med udgangspunkt i fællesskabet og ikke en magtcentreret træner.
  Vi skal ikke underkende betydningen af det formelle og uformelle hierarki, som konstant flytter sig i takt med justeringer i spillertruppen og de unges indflydelse på resultaterne. Her har en helt uhørt minimalistisk trupjustering over CV’s transfervinduer været udslagsgivende i min optik.
  Vi har ikke haft rigtige kulturbærere siden Per Nielsen og pt. er Hermannsson vores ultimative senior i truppen - og han er på vej væk til sommer.
  Set i dette lys, så er Uhre ekstremt vigtig for Brøndbys fremtid og derfor skal han forlænges. Hvis hans opadgående performanceudvikling ikke resulterer i et godt salg og pokaler, så vil hans person være et udsøgt forbillede for de fremtidige unge og et kulturanker i omklædningen.
  Min bekymring pt. er de 5 kontraktudløb, der meget let kan betyde en rokken i båden, som vi gerne skal være foruden.
  8 enige · 8 god kommentar
   
  • @Saesonkort Enig i det hele. Vi har kulturmomentum lige nu. Jeg mener vi skal fokusere på at fastholde det med alle midler. Hellere forlænge med spillere i udvikling end købe nye spillere.
   
  • preben
  • preben   25. november 2020   

  • @Saesonkort super sagligt indlæg, tak for det !
   Jeg håber vi kan beholde Uhre mm det bliver afgang til Bundesliga eller tilsvarende, med god gevinst til begge parter ellers må han blive og stadig træne afslutninger og jeg tror han bliver endnu bedre med både jobbe og Corlu

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    24. november 2020   

 • Først læste jeg, at du skrev karriereSTOP. Men genlæste lige, og så at du skrev TOP. For jeg tænkte, hvad snakker han om. Manden er kun 26.
  Men om han topper om 2-3 år, eller om vi ser toppen nu, er svært at vide.
  Under alle omstændigheder, tror jeg at Uhre kan blive rigtig vigtig og faktisk en kulturbærer på Brøndbyholdet, hvis han fortsætter som han gør nu. Jeg tror ikke på, at han har en stor udenlandskarriere foran sig. Men som du selv skriver, har han lige nu potientiale til at blive superligatopscorer og en fast profil i superligaen.
  Så jeg synes også vi skal forlænge med ham.

 • mp80
 • mp80   24. november 2020   

 • Han mangler noget slutprodukt, brænder desværre alt for meget, men omvendt har han rykket sig en hel del. Tænker han kan rykke sig yderligere og det er helt fortjent han starter frem for Hedlund.

  Om man skal forlænge kommer an på om man kan hente en bedre eller der kommer en klub, som vil betale en god pris på ham. Men har intet imod en forlængelse med ham, da han gør det godt og kæmper for sagen.
  1 enig
   
  • @mp80 Han kommer frem til meget fordi han er hurtig og har god timing. Hvis han skærper afslutningerne marginalt kan det blive voldsomt godt.
   2 enige

 • Kaj
 • Kaj   24. november 2020   

 • Uhre har udviklet sig helt utroligt siden starten af forårssæsonen. Der var vel ingen herinde, der før forårssæsonen forventede noget særligt af ham, og at han i det hele taget skulle være i truppen i denne sæson. Spillestilen under NF passer godt til ham, og han tager mange rigtige løb. Han kommer frem til store chancer i hver eneste kamp - desværre brænder han for meget, men han er konstant en trussel. Der er ingen grund til at snakke forlængelse eller salg pt, når han har 1½-2 år tilbage, men lad os se til sommer. Selv om han forhåbentligt fortsætter de gode takter resten af sæsonen, vil hans værdi ikke være særlig høj ved et salg, vil jeg mene.
  1 god kommentar

---

 • Jeg synes de sagde i mediano at Uhre overperformer på expected goals. Måske nogen kan be- eller afkræfte dette?

  Der var også masser af folk i dette forum der brokkede sig over at Pukki brændte for meget, og var tilfredse da han ikke forlængede..... Suk....

  Forlæng! Det er pisse dyrt at hente angribere og Uhre kan stadig lægge på sit niveau
  5 enige · 3 god kommentar

 • Generel er holdningen vist behold. Og det skulle da være mærkeligt andet når manden er nr. 1 på pointlisten.

  Det er jo netop moneyball at vælge dem der yder frem for navnet. Og ja Uhre brænder en del chancer, men han kommer altså også frem til dem. Og som en anden pointerede, kan man bare ændre 0,1-0,2 i chanceudnyttelsen, så sidder man på en mand med 20 mål i Suppen. Erfaring der KUN kommer af at spille.

  Den unævnelige polak var fandme også belastende første år i udnyttelse. Og han peakede ved 30 år. Der er masser af potentiale i Uhre. Speed er et must, den har han. Alternativet til 2 mill. i transfer er lig 0,0. Var selv stor fortaler for Emil Riis i Randers og mon ikke Preston måtte sf med en 10-12 mill. for ham. Lige på kanten af hvad BIF selv i et godt år kan betale.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg er helt enig med jer, at han skal forlænges. Jeg så en opgørelse fra Kasper Pedersbæk der viste at Uhres stats ret faktisk er bedre end Pukkis i forhold til mål pr spillede min.
  Og jeg vil faktisk mene potentialet i Uhre er større, da han ikke bare har de samme kvaliteter som Pukki men også har større fysik og bedre hovedspil.
  Desuden brokker han sig aldrig, er ydmy og må være en rolle model for de unge.
  Helt klart forlæng. Han fortjener vil også en lønforhøjelse og en tak op i lønherakiet iforhold til han er fast starter og i den grad har grebet chancen. Derudover har han ikke spillet så mange kampe i forhold til hans alder, så han topper nok senere end de fleste angribere.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Helt enig med Sorteslyngel i denne sag
   1 enig

 • Sælg den ene og sælg den anden - sælg hele holdet og luk biksen. Det er skide irriterende med plasticfans, der har så travlt med at sælge hele holdet

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner