Fodbold live resultater
Fra HB Køge til Masterclass - bliv klogere på Mads Westergren

Skrevet af Marcus Califano, 2. juni 2020

Mads Westergren er blevet tilknyttet U19-træner, Christian Sørensens, mandskab. Det er med stor begejstring, at den unge spiller, der huserer i centerforsvaret samt den 6’er-positionen, er kommet til klubben fra Vestegnen. 3point.dk har talt med Mads Westergren, som udtaler:

- Brøndby IF er en topklub, der altid har ambitioner om at være med i toppen af dansk fodbold, og er det. Udover det, er der en masse  dygtige spillere og trænere mm. der kan hjælpe mig med min fodbolduddannelse, så jeg kan udvikle mig og mit spil, og dermed blive en bedre fodboldspiller. Så da jeg faldt i snak med Brøndby IF, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville.

Læs også: Brøndby IF: Christian Sørensen skal have mere fokus på den enkelte spillers udvikling

Selvom spilleren kan spille positionen som defensivt anker på midtbanen, så er det i midterforsvaret, at han føler sig mest komfortabel:

- Jeg spiller midterforsvar, og jeg ser mig selv som en god fremadrettet spiller. Jeg synes, at jeg er god på bolden, har en fin fart, er en god duelspiller og kan læse spillet. 

I første omgang handler det for Mads Westergren om at udvikle sit spil på U19-mandskabet, men den store drøm er at bide sig fast på superligaholdet:

- Mine mål og ambitioner i Brøndby IF er at udvikle mig og mit spil så meget som det er muligt, og selvfølgelig kæmpe for at vinde alt, der er muligt. Og hvis muligheden byder sig, vil jeg også rigtig gerne op og være med hos superligaholdet.

Fakta

Fødselsdato: 8. juni 2002 (08/06/02)

Kontraktudløb: 31. december 2020 (31/12/20)

Højde: 190 cm, Vægt: 83 kg 

Tidligere klubber: Solrød FC, Greve Fodbold, Lyngby BK, HB Køge

Favoritben: Højre 

Positioner: Midterforsvar (CB) eller Defensiv midtbane (DM)
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    2. juni 2020   

 • Spændende og skønt, at I også følger MasterClass tæt! Hvad med en seperat transfer-artikel for MC?

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER