Fodbold live resultater
Gammelby retur til Brøndby?

Skrevet af Echo46, 3. august 2022

Blas og Seb sidder selvfølgelig tungt på hver sin back, men hvis alt går op i en højere enhed, skal de spille cirka 30 kampe på fire måneder. Det er uholdbart og jeg synes i glimt Sebulonsen har set lidt presset ud mod slutningen af kampene - helt fair, for han skal selvfølgelig have tid og rimelig mulighed for at vænne sig til tempoet, omgivelserne og europæiske uger.

Samtidig virker Friedrich og Marinus ikke umiddelbart til at være først på holdkortet. Defensivt kan Cappis og offensivt kan Bjur dække til venstre - og hvem ved om Wass kan dække til højre lige om lidt? - men vi er generelt ret sårbare på de to backs så længe Mensah er skadet, og det er han forventeligt hele efteråret og måske endda lidt til.

Derfor kan jeg ikke lade være at tænke, at det er oplagt at hente Gammelby tilbage til Brøndby, til en rolle som gardering. Han kan sparke med begge fødder, har fået masser af spilletid og antageligt en succesoplevelse med at spille Miedz Legnica op i ligaen. Desuden betaler vi givetvis en del af hans løn i forvejen, så den økonomiske forskel er ikke så stor - især ikke hvis alternativet er at hente en helt tredje spiller.

Hvis Helsingborg vil betale for ham, er det - lidt afhængig af pris - måske at foretrække, men jeg synes risikoen ved at hive Gammelby hjem er relativt overkommelig og vi får løst en potentiel udfordring i bredden af truppen. Jeg er med på han ikke fik meget spilletid for os, men når han kunne få lov at spille begge kampe mod energidrikken, kan han vel også blive skiftet ind i Odense og spille en pokalkamp eller to?
Deltag i diskussionen
 • Patron
 • Patron   3. august 2022   

 • Tror og håber ikke, han kommer tilbage. Han er dyr i løn (200k+/mdr) og er en af de højest betalte i truppen. Han har aldrig været en succes og med kun et år tilbage, skal han helst sælges nu, hvis der skal penge ind eller fortsat udlejes for at spare lønudgifter til ex Wass eller lign.

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    3. august 2022   

 • Jeg synes stadig ikke Gammelby har haft spillet dårligere, end Mensah, Bruus og især Jung har gjort i perioder!

  Han har ikke toppræsteret, men har heller ikke fået kontinuerligt med spilletid på noget tidspunkt..hent ham!
  1 enig
   
  • @19Magic64 Helt enig, hvert fald med hensyn til Bruus!

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    3. august 2022   

 • Jeg tror Friedrich vil være et mere sikkert kort end Gammelby. Så jeg ser ikke nogen grund til at hente ham hjem. Med mindre han skal sælges.
   
  • @Jensen Friedrich som sikkert kort? Totalt uprøvet og så langt fra holdet, at han ikke engang er i kamptruppen, selvom vi ikke har nogen naturlige backs.

   Gammelby har været en kæmpe skuffelse, men hans niveau er trods alt godt nok til Superligaen.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Jeg kan sagtens se ideen i det. Det tyder ikke på at Friedrich er nærheden af spilletid. Så vi skal have en backup. Jeg kender ikke økonomien i udlejningen, men alt andet lige, så må det være den billigste løsning. Hvis vi skal hente en HB, hvem skulle man så hente? En backup til Sebulonsen, eller en konkurrent til ham??

  Da vi udlejede Gammelby, havde vi Mensah og Bruus. Nu har kun Sebulonsen. Det et andet senarie nu. Og havde man ham i truppen nu, havde man næppe udlejet ham.

  Med Gammelby retur, har man 3 backs til 2 pladser. Det burde man kunne klare sig for.

  Så synes din ide giver super god mening
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     3. august 2022   

  • @Ville bliv vild ! - Hvorfor mener du, at Friedrich ikke er i nærheden af spilletid? Han er vel ikke taget op i superligatruppen, hvis ikke man tror på ham?

  Se 1 flere kommentarer

---

 • 4 trænere i BIF har konkluderet det samme: manden er ikke dygtig nok til BIF. Hvorfor skal vi nu igen igen igen diskutere om han har en fremtid hos os? Vi taler så meget på dette fansite om leverpostej og for mange breddespillere. Gammelby er indbegrebet af begge dele! Hellere en 15-årig MC baby end at gå tilbage til Gammelbyen.

 • Manden er et overstået kapitel i den gule trøje. Der er ingen grund til at tro at han vil være god for os denne gang, ligesom jeg ikke ser nogle grund til at tage ham tilbage for 6 måneder som backup.
  Lad ham spiller sin kontrakt ud, eller sælg ham hvis han er interesseret i at skifte den vej. Det er den mest solide måde at lade en spiller som har fejlet forfærdeligt igennem sin tid hos os, men som også har gjort sit bedste.
  1 enig

 • Skulle miraklet ske at vi kommer i et gruppespil, er vi i hvert fald nødt til at agere på backpositionerne. Jeg hælder faktisk til, at Gammelby vil være den bedste løsning, og så må vi se, hvor Mensah står til vinter.

 • Kommer an på økonomien i aftalen (som vi ikke kender) og om Gammelby har lyst til for 3. gang at være bænkevarmer hos os. Jeg synes dog altid Gammelby har været super-professionel han har aldrig brokket sig - så synes ikke din ide er helt ude i skoven. Skal vi i gruppespil kunne det være en god ide mens man udser sig den perfekte afløser for Blas.

---

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER