Fodbold live resultater
Gerningsmænd i gul og blå

Skrevet af Brøndby 1964 IF , 26. maj 2022

Kan læse i nyheder at begge pokalfinale holds fans og busser er blevet "angrebet" af gerningsmænd klædt i gul og blå.....viser dette sig at være sandt tror jeg det for mit vedkommende kan ende med at være "hemmelig" fan af denne klub ....jeg gider simpelthen ikke blive sat i bås med den form for idioter der bare igen og igen og igen skader klubben og de almindelige fans .....og mange af jer der har jeres gang på sydsiden og fangrupperinger ved jo godt hvem de er og I gør intet ...det er fandme pinligt at 2 hold ikke kan komme til brøndby stadion og spille finale uden at der skal være den form for ballade 
Deltag i diskussionen
 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    26. maj 2022   

 • Nu har jeg kun lige læst en kort nyhed om at FCM spillerbus er blevet angrebet og nogle OB-trøjer er blevet stjålet. Men hvis det viser sig at være BIF-fans, så er jeg godt nok skuffet. Jeg håber og krydser fingre for at det ikke er tilfældet.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @BrianV har lige set et tweet fra ne brøndby fan hvis ven er ob fan, hans ven blev stoppet af nigle i gul og blå og de blev tvunget til at tage deres Ob trøje af …behøver vel ikke at sige at deres fest dag er overe
   6 enige · 1 god kommentar

 • Enig. Så pinligt og åndsvagt, og så skal jeg igen forsvarer min klub og fans. Altså de ordentlige fans. Find dem som er skyldige og giv den livskarantæne fra stadion.
  10 enige · 5 god kommentar


 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    26. maj 2022   

 • Det skal ikke være en undskyldning og hvis der er sket noget, er det naturligvis ikke okay.

  Der er dog kommet en meget kedelig tendens i Danmark hvor vold mod uskyldig er kraftigt stigende i forbindelse med fodbold. Det er ikke kun Brøndby fans! Hver gang vi (Brøndby) spiller på udebane, er der uskyldige folk i gule trøjer der bliver overfaldet og jeg tvivler på, at den kun sker for Brøndby fans. Det bliver sjældent anmeldt eller fortalt grundet trusler og lignende. Derfor er det ikke mere oppe i medierne, desværre. Senest i Aalborg var der en af mine venner der er familiefar der blev overfaldet af fire unge AaB “fans”.

  Jeg tør selv ikke længere gå rundt i mine Brøndby trøjer uden for Brøndby og naturligvis på stadion. Løber jeg eksempelvis en tur i min Brøndby trøje har jeg oplevet folk der spytter efter mig og folk har endda spændt ben for mig så jeg væltede. Alt i alt er der bare kommet for mange der ikke kan holde det på stadion.
  9 enige · 7 god kommentar
   
  • @Philip Yep, er Selv fra Østerbro. Du har helt ret. kan love dig, man bliver overfaldet hvis man går ud og fester, eller bare går rundt med din Brøndbytrøje længe nok tid.:-/ dette er dog en tendens i hele Danmark, forstår ikke hvorfor det hele skal være så voldsomt.

---

 • Jeg er så træt af den kultur, der hersker så mange steder i fanmiljøet. Det ødelægger så meget for så mange. Det vigtige her er ikke, hvilken klub overfaldsmændende støtter.
  Det er med til at holde mig fra at tage mine to drenge med på stadion, og som bosiddende i indre København overvejer jeg også kraftigt, om jeg vil købe Brøndbytrøjer, som de hjertens gerne vil gå rundt med i dagligdagen, og jeg ville nok have det på samme måde, hvis jeg holdt med FCK, FCM eller AGF.
  < br /> Jeg husker, at den engelske 1. division var præget af voldsomme uroligheder ved mange kampe, men med premier league fik de skabt et nyt produkt, som også var med til at mindske de hooligans, der havde fyldt så meget. Jeg er nok bare desperat efter, at der kan findes en løsning, men måske der var tiltag fra andre lande, som har oplevet lignende udfordringer, vi i Danmark kan tage til os…

  Vi er da for fanden alle landsmænd/kollegaer/venner/familiemedlemmer mm - lad nu bare fodbold danne grobund for god lir og dril imellem os i stedet for den uacceptable adfærd.
  7 enige · 3 god kommentar
   
  • @Anton Dværg enig, engang kunne man sagtens gå rundt i fodbold trøjer. Nu er det med garanteret chikane.
   1 enig

 • Hvis det er rigtigt så er det bare så pinligt jeg bliver sku ked af at brøndbys navn skal sværtes til af nogle tåbelige fjolser men som andre skriver så må der være nogen der ved hvem de er.
  Håber dem der ved det vil fortælle klubben det så de kan blive fjernet for evigt fra stadions og måske skulle der laves nogle bannere hvor der står at tåber der slås ikke er fans og derfor ikke er velkomne ikke at jeg tror det fiser ind hos dem men det vil dog trods alt sende et stærkt signal.
  5 enige
   
  • @Brøndby i hjertet Jeg tror der er en overvejende sandsynlighed for, at de her typer allerede har karantæne fra stadion. Der er med andre ord ikke mere klubben kan gøre.
   
  • @Brøndby i hjertet Jeg synes, det er en god idé, hvis fangrubberne kan lave nogle (mere) klare udmeldinger om, at de tager stærkt afstand til de voldelige fans’ handlinger.
   3 enige

 • nanna@3point.dk - mon ikke det er på sin plads med endnu en podcast vedr. fankultur og mulige fremtidige løsninger på vores problemer. Noget må gøres nu, ikke mindst internt i klubben. Gerne et panel med Ole Palmå og ledende repræsentanter fra de forskellige fangrupperinger. Vi kan ikke holde ud længere, at vores allesammens klub igen og igen skal trække negative overskrifter, der intet har med fodbold at gøre.
  7 enige · 6 god kommentar
   
  • @BigBang79

 • Har for år tilbage oplevet aggressiv og truende adfærd i Odense, bare vendt mod Brøndby.

  Det nåede ikke aviserne. Kan ikke se hvordan Brøndby eller ob kan hindre hvad der sker uden for stadion.

  Der går lidt selvsving i det.

  Hvis man mener det er så nemt kan man fint løse problemet selv.

  Kæmpe fjolser dem der gør det.
  1 enig
   
  • @Ocellaris jeg mener også, at det må være de etablerede fangrupperinger, der tager nogle initiativer, men det vil selvfølgelig være godt med klubbens opbakning.
   2 enige

---

 • Vi skal jo ikke være flove over vores klub. Forstår overhovedet ikke den holdning. Enhver idiot kan tage en BIF trøje på og lave alt fra hærværk til det der er værre. Det har i min verden intet med vores klub og gøre. Vi skal i stedet bakke op om vores klub ved at tage afstand fra disse sindssyge gerninger og måske endda aktivt hjælpe politiet med at finde gerningsmændene. Hvis vi stopper med at vise vores gule og blå farver vinder gerningsmændene jo bare.
   
  • Solz
  • Solz   27. maj 2022   

  • @HvorliggerColding Forstår alt hvad du skriver og er som sådan helt enig, men synes stadig det er pinligt, at vi ofte bliver nævnt i den slags sager. En evig skamplet for os som BIF-tilhængere.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvis der ikke skal mere til så skal du jo også melde dig ud af Danmark. Jeg har ingen sympati med det de tåber har gjort men der er idioter alle vegne

 • man kunne måske starte med at få fjernet pyro tosserne smid dem ud og giv dem karantæne vis at klubben tager tingene alvorligt og ikke vil acceptere at man ikke vil følge reglerne og det samme med tåberne der smider alt muligt lort ind på banen
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner