Fodbold live resultater
GFH Investeringen - Er David Blitzer tilfreds.........................

Skrevet af Rasmus Stephansen, 4. april 2024

Kære alle Brøndby Fans.

Først et rungende Jubiiiiiiiii oven på Derbyet.

Da GFH købte store dele af JBA aktiepost skete det til den daværende kurs på 0,55 kr eller svarende til 156.841.502 kr.

I går blev Brøndbyaktien handlet op i kurs 0,74 kr. men faldt lidt tilbage senere på dagen men med udsigten til fortsat stigende aktiekurser generelt i 2024 vil aktien med garanti med et godt resultat mod Silkeborg kommer over kurs 0,75 kr. nok endnu højere og dermed har GFH allerede opnået en forrentning af deres investering på over 35 %. eller 156.841.502 + 35 % = en fortjeneste på 55 mio. dkr.

Hvis Brøndby fortsætter med sine gode sportslige præstationer, hvilket der så langt øjet rækker ( vel en horosont på en 6-12 mdr.) er der grund til at antage at den primære drift forbedres henover perioden.

Med andre ord Brøndby er godt på vej til at blive en sund forretning og det vil komme til at afspejle sig i aktiekursen, så det er min påstand at Brøndby aktien i den angivne tidshorosont kommer over kurs 1,0 kr. eller tæt på en fordobling af GFH´s investering og det er realistisk at antage at der i slipstrømmen kommer en aktieemission og GFH kan hjemtage en pæn gevinst af deres investering men stadig beholde deres aktie majoritet.

Hvis det helt vandvittige skulle ske og Brøndby vinder mesterskabet i år eller bliver nr. 2 deltager klubben i europæiske kampe som var en af hjørnestenene for i GFH´s investeringsplan og med det udsigten til yderligere fremskrivning af forbedringen i den primære drift og en endnu højere aktiekurs over kurs 1,0 kr. jeg vil tror at kurs med en 2 plads og europæisk kampagne vil kommer over kurs 1,15 eller en fordobling af GFH´s investering hvilket vil betyde at deres investering (urealiseret) når break even.

Fremtiden ser lys ud for Brøndby.......... FORZA BRØNDBY

 

 
Deltag i diskussionen
 • Alt tegner lyst og positivt.
  1 enig

 • Og tak til GFH for at bringe vores klub tilbage til toppen af dansk fodbold
  5 enige · 2 god kommentar

 • Kramer
 • Kramer   4. april 2024   

 • De har ikke forrentet deres penge, før de sælger deres aktier i klubben. Så indtil videre har de ikke tjent en krone. Men enig i, at det ser positivt ud. Vil dog være lidt påpasselig med gætterierne om aktiekursen :) Der kan man hurtig brænde fingrene, hvis man får sig selv overbevist om, hvor fantastisk en case det er. Hvad sker der f.eks. med økonomien i hele den Europæiske fodeboldfødekæde, hvis der kommer en afmatning? Så kan nogle af de danske klubber blive hårdt ramt, hvis de store transfers udebliver. Men det er en anden snak. Lad os starte med at ramme et UEFA gruppespil.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kramer Øhhh de laver en emission og udvander aktiekapitalen med deres gevinst og beholder deres aktie majoritet - hvad er det du ikke forstår......

  Se 3 flere kommentarer

 • Skal Brøndby ikke sparke døren ind til Europa over en årrække før Brøndby bliver en god investeringscase? Altså det er vel dér de store penge ligger samt de højere salgspriser vi kan få for vores talenter?
  Vi har ikke råd til de her “0-år” hvor vi ikke forbedrer placeringen på ranglisten
  2 enige
   
  • @Marc Johnson - jo, men det er vel også realistisk.
   
  • @Marc Johnson øhh 35 % stigningen på aktiekursen på under 1,5 år har du tjekket din pensionsopsparing for nylig.......................
   
  • @Marc Johnson Spørg dig selv ....vil du være tiffreds med at forrente din pensionsmidler med 35% på 1½ år - det tænker jeg du ville uden ATP sælger ud af sine aktiver.....!

  Se 2 flere kommentarer

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. april 2024   

 • Ro på. Indtil videre har klubben øget sit forbrug markant, men vi har fortsat til gode at se en tilsvarende øgning på indtægtssiden.

  Vi mangler at etablere os kontinuert som en klub der sælger spillere for 50-100 millioner stykket (som FCK, FCN og delvist FCM) og som kontinuerligt henter 50-100 millioner via deltagelse i europæiske gruppespil.

  Sidstnævnte bliver stadig svært, da vores lave koefficient gør os useedede og matcher os mod stærke modstandere fra store ligaer. Det kræver mange års stærke præstationer at opnå den fordel, som FCK har.

  Men det går da helt sikkert den rigtige vej, så hvis jeg var GFH ville jeg investere yderligere i projektet.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @del Piero - hvis vi vinder guld, er vi næsten sikre på gruppespil. Og hvis vi bliver 1 eller 2 i 24/25, gælder samme, hvis DK formår at holde 15. pladsen på koefficientlisten. Så måske ser det slet ikke så tosset ud.
   1 god kommentar
   
  • @del Piero tak! Endelig en der fatter det
   1 enig · 1 god kommentar

 • Det er ikke sådan aktier fungerer. Du kan ikke bare afhænde adskillige millioner af dem til kursværdien. Du er nødt til at finde en køber, den klarer Børsen ikke for dig.
  1 enig
   
  • @Porstmand Per med mindre man har en partner som er villig til at investerer via en emission, tænker JBA osv. er villige til at beskytte sin position ved en evt. emission

 • Rasmus uden at lyde negativ, kunne ikke være mere ligeglad om de får deres penge fordoblet

  Det sker først den dag de sælger, handler vel om vores succes som klub ikke hvad kursen står i.

  Det sportslige må komme før alt andet efter min mening
  1 god kommentar
   
  • @GARFIELD Hvis de sportslige resultater stabiliserer sig og klubben kommer til at være en fastbestanddel af top 3, som er strategien, vil klubbens primære drift begynde at kunne give overskud som følge af større entreindtægter, sponsor og tv penge og præmiepenge fra europæiske kampe, transferindtægter og ejerne kan vælge at udlodde overskuddet til deres aktionærer som PSE gør.

   Hvis GFH kan se at Brøndby bliver en form for Cash cow vil det give mening for dem at pleje investeringen end mere.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Rigtig meget ser godt ud, på nær økonomien, nærmest alle andre klubber laver +
  Jeg er med på investeringen er lavet for at vi fremover skal komme i + også på aktie kurser.
  MEN er det meste ikke stadigvæk afhængig af køb/salg samt hvordan det går sportsligt? Det mener jeg jo det er, og der er man bare aldrig sikker på noget. Andre grene af forretningen i vores klub er mangelfuldt leddet efter min vurdring, der ligger derfor også en store mulighed, men jeg ved ikke om det er vores bestyrrelse eller direktør som sidder på hænderne. Jeg må bare håbe de har en stor plan omkring udvikling af forretningen som bare venter på lidt øknomisk optur, for og blive sat igang.
   
  • @MetroTilStadion Kan du blive konkret på hvor det er i organisationen du ser mangelfuld ledelse og hvilke potentiale der er for optimering, er det Palmå der ikke leverer eller ???

  Se 3 flere kommentarer

---

 • KJOE
 • KJOE   5. april 2024   

 • Jeg tror der er rigtig meget at gå på, før GFH/Blitzer er tilfreds med deres køb af Brøndby IF.

  Uden at kende deres plan i detaljer, så må man formode, at det er nogle af de her punkter:

  1. Sportslig succes
  Selvfølgelig er der lige nu sportslig succes. Men jeg tror, at der stadig skal arbejdes meget mere, hvis BIF skal være i europæisk gruppespil hvert år. Truppen kan forstærkes, MC kan forbedres endnu mere. Samtidig skal vi sælge spillere for over 100 mio kr. når vi sælger spillere med potentiale. Her kommer Kvistgaarden, Nartey og Suzuki ind i billedet.

  2. Kommerciel succes
  Her er der virkelig meget forbedringspotentiale. Opgradering af lounger, så flere sponsorer kan komme til. Sælge endnu dyrere sponsorater, da europæisk gruppespil også her forøger værdien af klubben.
  Stadionoplevelsen: Jeg sidder på GSV tribunen og de sidste to gange har køen i pausen til boderne været for lang til at vi kunne købe forsyninger i pausen. En del af værdi aftalen var, at der stadig skulle være frivilligt arbejde i boderne. Fair nok. Men så skal produktet altså følge med tiden.
  Stadion i almindelighed kan også opgraderes lidt.
  Vores næste tøj-sponsor skal virkelig til lommerne. Om det bliver Hummel, Adidas eller Nike eller noget helt andet. Det skal koste langt mere at få æren af at levere klubbens spilletøj.

  GHF er i europæisk fodbold på den lange bane. Og som skrevet tidligere: Brøndby IF er en billig case ift. at eje en klub, der spiller europæisk fodbold hvert år.

  Personligt er jeg imponeret over GFH’s første tid i klubben. Der er virkelig kommet en bestyrelse, ledelse og scouting, som har rykket klubben markant på kort tid.

  Nu venter så det kommercielle arbejde og mon ikke, at det også bliver på samme høje niveau?

  Det er faktisk lidt sjovt, at Blitzer først bankede på Fuckernes dør. Fik et nej og i stedet købte Brøndby IF. Specielt fordi at vi her et år efter allerede kan se de mange fordele. Jeg tror ikke vi var 5 point foran FCK med det gamle set-up!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @KJOE Da Hummel og BIF forlængede aftalen sidst i 2021 med en seksårig aftale blev den kaldt for historisk god, jeg kender ikke til aftales årlige værdi - Er der nogen der ved noget om det ??.

   Palmå har ved flere lejligheder nævnt om behovet for renovering osv. på stadion, jeg tror de har en to do liste i prioriteret rækkefølge, senest med overdækning i Fanzonen ny storskærm og højtaler anlæg og en gennemgribende renovering af loungen, så de er godt i gang på den front.

   Hvis vi antager at Brøndby ender som minimum nr. 2 i ligaen spiller vi europæiske kampe og kan vi bide os fast i top 3 vil det betyde en genrejsning af klubbens stolte historiske præstationer, dem kan man ikke leve af i dag, men det vidner om en klub der har evnet at komme tilbage til næsten fordoms styrke, vi kommer ikke til at se den samme dominans som i 1990érne, dertil at konkurrencen blevet for stor især med FCM der er kommet til og mon ikke AGF er på vej med en solid træner personlighed og et nyt stadion på vej.

   Skulle det vanvittige ske og Brøndby hjemtager mesterskabet vil mine scenarier omkring klubbens drift tage yderligere fart og transferindtægter vil stige op til superligaens markeds niveau som vi ser det i FCK,FCM,FCN når de sælger spillere og det vil skabe grobund for større spillerbudget og dermed kontrakter med spillere på niveau med Kaliber 31, Vanlerberghe, Suzuki, Wass og måske endnu højere hylde da udsigten til nationale medaljer og deltagelse i europæisk fodbold vækker interessen hos nye spillere.

   Der er kommet ro på direktionsgangen og i bestyrelsen jeg tror Scott M den nye næstformand er en stor styrkelsen af fodboldfagligheden i bestyrelseslokalet og en værdifuld sparingspartner for JBA og de er omgivet af erfarne klubfolk og nye amerikanske folk med forretningssansen på plads og deres enorme netværk og kendskab med drift af andre selskaber i sportsindustrien. Jeg tror på Brøndby er på vej helt tilbage til toppen i dansk fodbold og at vi evner at forblive i toppen i mange år........FORZA BRØNDBY

 • Brøndby aktien handles i dag lige omkring en kurs på 0,75 kr. eller 0,20 kr. mere end den kurs GFH købte sig ind til eller et urealiseret afkast på tæt på ca. 37,5 %.

  Aktiekursen har siden GFH købte sig bevæget sin en opadgående trendlinje, ikke en ægte børsraket men en pæn stejl trendlinje tegner sig - med en mere og mere sandsynlig prognose for europæisk gruppespil og en top 3 placering er der basis for yderligere kursstigninger.

  Brøndby har både sportsligt, tilskuere og kursmæssigt allerede vist sig at være en særdeles god investeringscase for GFH - jeg tror GFH ser yderligere potentiale i Brøndby.

  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Rasmus Stephansen

   En kurs har O værdi for en aktionær før man sælger.

   En ting er kurs, en anden er hvad og hvor mange der er til at købe til værdien af kursen.

   De ser os som langsigtet investering og hvis først salg om 5-10 år har kursen O betydning pt

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Rasmus Stephansen - kursstigningen vil givet øge GFHs investeringslyst i Brøndby.

 • Fra morgenstunden handles Brøndbyaktien i kurs 0,88.

  GFH købte sig ind i Brøndby til kurs 0,55. I deres korte ejerskab er deres investering på ca. 150. mio. d.kr steget med over 50 % - deres aktiepost er derfor i dag mere end 225 mio dkr. værd eller en urealiseret gevinst på + 75 mio. d.kr.

  Jeg er sikker på GFH er særdeles tilfreds med udviklingen og de ser at Brøndby outpreformer alle deres forventninger før tid - det vil styrke deres tro og tillid og måske får de mod på mere i form af at fremrykke nogle investeringer.

  FORZA BRØNDBY...........!
   
  • @Rasmus Stephansen

   En aktie kurs har først værdien, hvis der findes en køber til kursen der er tale om, ellers ikke.

   Med den aktiepost de har, er det en fast kurs et salg forhandles til, så man kan slet ikke gøre deres udbytte ud på den måde.

   Så det er fiktivt, for man vil handle ud fra en fast kurs, med en køber den dag det sker.

   Aktien er mere de mindre aktionærer, tænker kursen er det nok begrænset med udbyttet.

   Særligt hvis de også skal svare skat af det :)
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Hvis aktien skal stige i takt med at blive ved med at spille om guldet plus Europa, så skal der fandme løbes stærkt! Ellers bliver vi kørt midt over. Træningen skal lægges om!

---

 • GFH og JB har ydet klubben et konvertibelt lån på 91.446.000 d.kr.

  Følgende fremgår af Note nr. 9 i Delårsrapporten for første halvår 2023.

  At det konvertible lån forrentes med 5% p.a., at lånet løber i 8 år fra 5. januar 2023, at renter akkumuleres, og at der ikke er aftalt løbende afdrag på lånet.
  At det konvertible lån kan konverteres til aktier med en nominel værdi på 0,25 kr., og at tegningskursen ved konvertering er kurs 220 svarende til en pris per aktie på 0,55 kr.,

  At der ved udnyttelse af det konvertible lån ved konvertering af lånet til aktier oprettes to kapitalklasser, og at de nye aktier skal tilhøre en nyoprettet aktieklasse B, idet disse B-aktier skal have samme rettigheder som selskabets eksisterende aktier, der bliver A-aktier, bortset fra at B-aktierne skal være unoterede, hvor Aktierne fortsat skal vedblive med at være noterede.

  Det læser jeg som at GFH og JB kan konverterer deres lån til B aktier og udnytte kurstigningen fra kurs 0,55 til den gældende markedskurs på konverteringstidspunktet og dermed hjemtage en kursgevinst .

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner