Fodbold live resultater
Har Gammelby en fremtid i BIF?

Skrevet af Anton Dværg, 15. december 2020

Gammelby ser ud til at have fået en opblomstring i Lyngby. Tænker I, at han kan få en fremtid i BIF, når lejeperioden ophører?
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    15. december 2020   

 • Jeg forventer, at han som minimum kan slå Mensah af og da Bruus virker til at have lidt mentale udsving, når det virkeligt gælder, så er et nyt skud bestemt en mulighed imo.

 • I mine øjne er Gammelby den dårligste spiller vi har hentet i 10 år.
  En gang i mellem kan han lave en enkelt aktion der ser meget godt ud, men helt fundamentalt mangler han basal fodboldforståelse.
  han placerer sig gang på gang forkert, og kommer konstant i problemer defensivt.
  Når man mangler så elementære evner, så har man ikke noget at gøre i Brøndby.
  Kan huske vi havde en Asbjørn Sennels på et tidspunk, som jeg mener er den dårligste spiller vi nogensinde har haft på holdet.
  Han havde også samme fundamentale problemer, en ok fodboldspiller, men manglede også totalt forståelse for fodbold.
  Hvis så Gammelby var 17-18 år og havde de problemer, så kunne det være en mulighed. Men en spiller med den alder, må ikke lave fejl som alle talenter der er over 15 år i Brøndby allerede har lært IKKKE at lave. Og man kan træne mange ting, men så basale færdigheder kan du ikke træne, de skal simpelthen være til stede.
  Så JA.....Må Gammelby have held og lykke et sted i fodboldverdenen, men ikke i BIF.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. december 2020   

 • Jeg har altid godt kunne lide Gammelby og synes han knokler for sagen.
  Jeg forstår ikke, at vi kunne ramme så meget forbi med ham, når han formentlig er scoutet voldsomt, da han jo spillede i DK. Samtidig gik Robert Skov jo amok, på trods af at han ikke så nær så god ud i Silkeborg.
  Så jeg tror Gammelby har mere i sig, men hvorfor han er faldet så meget igennem, kan jeg ikke forstå... Hvis han kan finde sig selv og blomstre i Lyngby, kan NF med hans mandskabspleje måske få mere ud af Gammelby, end vi har set tidligere. Jeg så ham gerne i en udvikling som Uhre har været igennem.

  Og når man kigger endnu mere kynisk på det, har vi mange penge bundet op i ham, hvilket også er grund til at ønske han får succes.

  Så kære Julemayn, jeg ønsker mig at Gammelby blomstrer op, kommer tilbage til BIF og går AMOK i eet år, så han kan skydes af til et højt beløb.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Jensen
   Kan kun give dig ret Jensen. Jeg ønsker altid det bedste for vores spillere. Og Gammelby knokler helt sikkert for det, samtidigt med jeg tror han er en god fyr.
   Men men.... One season wonder...Det sker tit, og som jeg skrev tidligere, så har han ikke de fundamentale evner der skal til.

  Se 1 flere kommentarer

 • Nogle gange skal der ikke meget til, at en spiller begynder at præstere igen.
  Da Gammelby forlod Brøndby kørte holdet ikke som nu, og Gammelby selv var meget ind og ud af holdet.

  Han har fået ny luft i Lyngby, og vil slet ikke afskrive ham endnu, hvis han kan finde det niveau han havde i Silkeborg.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @TibblingLove
   Selv om jeg vil ham det bedste...Så er jeg ude i at vi er stærkere med 10 mand på banen, end 11 med Gammelby.
   Som jeg skrev tidligere, han er en katastrofe i sin måde at placere sig på, så ja.....Mener faktisk seriøst han han ødelægger mere end han gavner.
   Ufatteligt han er blevet købt for de penge.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Forstår ikke at vi skal genbesøge det tema igen. Brøndby er et tophold og vi har brug for spillere, som kan hjælpe os med at fastholde den position ikke afvikle den. Gammelby har været til verdens længste prøvetræning i vores klub uden at kunne overbevise 3 forskellige cheftrænere om hans potentiale. Kom nu videre, please.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Han bør i min optik sælges. Så fermt vores unge drenge ikke bliver skadet, så vil der være andre og bedre wingbacks end ham i truppen. De er også umiddelbart billigere, og har bedre videresalgs potentiale.

  Manden virker unægtelig som en glad og rar person, som gerne vil. Jeg mener bare ikke han passer ind i truppen.

 • Ift. hans defensive udfordringer, så er hans manglende defensive ansvar i Lyngby måske en del af hans nuværende succes? En omskolet back til angriber er jo en ny vej i Brøndby JMG har dog vist også tidligere været angriber.
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     16. december 2020   

  • @Anton Dværg - Enig. Men det vil så betyde, at vi skal spille på en anden måde, hvis vi skal have glæde at Gammelby, når lejeopholdet udløber.
   Det er ikke utænkeligt, men også en usikker vej for Jens-Martin at satse på.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner