Fodbold live resultater
Hermansen…

Skrevet af DF, 4. juni 2022

Nu jeg sidder og ser u21, så falder miner tanker på Hermansen. Personligt synes jeg (ikk set udfra dagens kamp mod kazakhstan, han har gjort alt i dagens kamp til UG dog, ) at han seriøst banker på til noget. Jeg synes han har været kampaføgrende så mange gange i foråret-, og viser en del autoritet efterhånden. Jeg tror der kommer bud på ham her i vinduet-, min tanke går så på; Hvor og hvilket niveau er ægidius på? Og hvad kan Brøndby tillade sig at sige nej til?

- hvis Hermansen fortsætter sit niveau så går der ikke længe før han er videre i min optik, så vidt jeg husker bliver Oliver c solgt til hertha for 2,5/3 mio euro? Hvis nogle byder 4/5 mio euro på Hermansen hva så?... del gerne jeres tanker. Husk altid. Vstgn hader FCK! 
Deltag i diskussionen
 • Jeg tvivler på et salg i dette vindue. Han begår trods alt stadig begynderfejl, og vil have rigtig godt af et år mere i BIF. Der er også et VM hvor han har en god chance for at komme med, og det vil få hans værdi til at stige en del.

  Både Ægedius og også ham med Z jeg aldrig kan huske hvad hedder ser meget lovende ud. Men de vil også begge have godt af et år mere før de bliver kastet for løverne.

  Så jeg tror vi får glæde af Mads et år mere.
  1 enig
   
  • DF
  • DF   4. juni 2022   

  • @Porstmand Per han er ung. Ja han begår fejl. Især i starten af foråret. Jeg synes dog at de fejl er blevet væsentligt minimeret med tiden. Hvornår har han sidst lavet en graverende fejl :)? For jeg husker det ikke

  Se 1 flere kommentarer

 • En 21-årig U21-landsholdmålmand med 3 år tilbage af kontrakten, og som har spillet Europa league. Jeg bliver skuffet hvis vi sælger for under 50 mio, og det ville heller ikke være klogt at gøre.
  2 enige

 • Betalende bruger
    4. juni 2022   

 • Mads H. bør blive i Brøndby indtil sommeren 2023, Ægidius bør lejes ud til en 1. divisionsklub, så han kan få nogle hår på brystet - talentet er uomtvisteligt - Ziegler har ikke niveau til Superligaen, måske en god træningskeeper, men ikke mere.
   
  • @Uche91 Selvfølgelig har Ziegler ikke niveau til Superligaen. Han er 18 år. Men det kan sagtens komme på sigt. Det er lige tidligt nok at afskrive ham.
   1 enig

 • Jeg tror han bliver et år mere, for han ved han får fast spilletid her, hvilket hjælper på chancen til at komme med til VM som tredjekeeper. Synes helt klart han er vores største salgsobjekt lige nu, og der skal nok komme bud på ham i dette vindue, men håber klubben og Mads er fornuftige nok til at vente et år mere.

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    4. juni 2022   

 • Jeg kan ikke huske de eksakte ord, men Nanna havde en god pointe i seneste BrøndbyLyd om netop Hermansen.
  Jeg tror ikke han har travlt. Han er stadig meget ung, at en målmand at være. Og der er et godt hoved på den knægt. Så jeg tror han bliver i Brøndby, til det helt rigtige kommer. Han kan sagtens vente et par år. Han har ikke travlt.

 • Jeg tror at en lige-nu-og-her pris på Hermannsen ligger nogenlunde på niveau med Oliver Christensen. OC blev solgt da han var 22 og Mads fylder 22 om en måned. Niveaumæssigt synes jeg de er/var rimelig ens, måske endda med et lille objektivt forspring til OC grundet hans statur. Dertil er et vingefang på 3 meter trods alt mere attraktivt for en køber. Disclaimer: Mads har en rigtig fin statur, og er på højde med Kasper Schmeichel, så det er ikke mig der taler Mads ned qua hans statur. Men udenlandske købere - tror jeg - vil foretrække en keeper med OC-statur. Dertil havde OC også spillet to fine superligasæsoner inden han blev solgt.

  Omvendt taler det samtidig til Mads' fordel, at han så - i mine øjne - allerede er oppe på OC's niveau efter kun én sæson. Hvor skal det så ikke kunne ende, hvis udviklingen fortsætter? Derudover har Mads Europa-kampe på CV'et. Det bliver spændende at følge, men jeg vil anbefale at bevare benene på jorden - og ikke få alt for store dollarøjne, bare fordi vi endelig har en ung målmand som gør det godt. Målmænd bliver sjældent solgt for meget mere end de 3 mio Euro som OB eftersigende fik for OC. Måske Mads kan presse prisen lidt op om et år, men så vil han også være 23 og ready to go. En VM-udtalelse vil selvfølgelig også hjælpe på renomméet - men lad os nu se.

  Som andre påpeger, så er det småfejlene der skal udryddes og særligt også spillet med fødderne der skal forbedres for Mads. Men ellers virker han rimelig komplet. Solid i feltet og gode reaktioner. Destination for Mads? Vi har jo en god keepertradition med Frankfurt. Er Kevin Trapp ved at være færdig? Næppe, men mon ikke en anden klub i Bundesligaen kan se værdi i Mads. Tyskland tror jeg vil passe rigtig fint til ham.

  Jeg synes det giver mest mening - for alle parter - at Mads fortsætter i BIF næste sæson. Jeg nægter at tro, at en klub vil byde +3 mio Euro for ham allerede denne sommer. Dertil tror jeg at Mads skal bevise noget mere over længere tid. Hvilket er helt fint. Så er han klar til et udenlandseventyr sommeren 2023. Hvor efterlader det så BIF på målmandspositionen næste år? Forhåbentlig er Ægidius (21 år til næste sommer) klar til at overtage stafetten - evt. med en indkøringsperiode hvor Thomas Mikkelsen agerer 1. valg (såfremt han stadig har niveauet). Og så er Ziegler klar i kulissen derefter - jep, jeg synes det ser særdeles lyst ud på målmandsposten i BIF. Og jeg håber Thomas Mikkelsen er frisk på denne plan, for det er guld værd at have en erfaren og - buzzword - 'driftssikker' vikar siddende klar til at presse de unge og overtage presset, hvis det hele skulle ramle.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     5. juni 2022   

  • @Broder Salsa Indkøringsperiode? Det er forhåbentligt det, Ægidius er i færd med nu, selvom U-19 og resevebold ikke giver meget hård på brystet.

  Se 4 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   5. juni 2022   

 • Tænker der går mindst et år før han bliver solgt, der skal stadig bygges meget på før han er klar til udlandet. Han har taget store skridt fremad, men mangler stadig en del før han er klar til en større liga. Det vigtigste er man finder ham en god klub, så karrieren ikke bliver sat i stå, ved at komme på bænken.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner