Fodbold live resultater
Hvilke talenter skal integreres i superliga truppen?

Skrevet af Bjarke, 12 dage siden

Der tales meget om forstærkninger og afgange. Vi har dog stadig ikke ændret strategi ift Masterclass, så hvem er vores næste Lindstrøm, Frendrup type som skal op og integreres?

Når man ser på de salg af talenter, så skal der være flere 19-20 årig som skal sælges, og hvis de skal have bevist sig med 30-50 kampe skal de jo op som 16-17 årig i truppen. Vi mistede, af mange årsager, AC, Vestergaard, Højbjerg m.fl. Og jeg tror der findes lignende talenter i vores ungdomsrækker.

Så hvilke tre-fire talenter skal vi have op i truppen?

Vil vi som klub være klar til at betale 15-25 millioner for et 16-17 årig talent? 
Deltag i diskussionen
 • Schoen
 • Schoen   11 dage siden   

 • Vi har allerede Bertram Kvist og Oscar Schwartau oppe i 1. Holdstruppen af 16 årige.

  Spillerne skal vel først være en del af 1. Holds truppen, når de er klar til udfordringen.

  Jeg tror dog også til næste sommer vi kommer til at se ham Escobar knægten i 1. Holds truppen, der vist allerede er godt i gang med at banke u17 ligaen sammen

  Mht. køb af unge spillere for den pris tror jeg aldrig rigtig det kan blive aktuelt. Spillere kan først handles, når de er 16 år gammel og hvis en 16 årig allerede er værd af 15-25 millioner kroner, så er de nok allerede på vej til udlandet og de spiller nok allerede i en af FC klubberne

 • LJS
 • LJS   11 dage siden   

 • Ludwig Wraa-Jensen bliver også spændende at følge.
  Hvor tæt på 1. Holdstruppen er han

 • Med den nuværende trupstørrelse er det ikke muligt at rykke flere MC spillere op. CV taler gerne om døren der er sparket ind til MC, men hans mange fejlskud har betydet en alt for stor trup med halvdyre udlændinge som marginalspillere. En kamp som i dag skal jo give minutter til de bedste U19 spillere, men kun Ludvig Vraa-Jensen får lidt spilletid, mens både Marinus og Kvist ser på fra bænken, fordi vi har flere alt for mange midtbanespillere. Det er simpelthen så elendigt arbejde af Danmarks mest erfarne sportsdirektør.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     11 dage siden   

  • @Klipklapperen Hvis talenterne stadig ikke kan få spilletid foran dine halvdyre fejlskud, så er de vel ikke klar og gode nok endnu?
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Klipklapperen
   Enig i at truppen lige nu er for stor til at spille i kun een turnering. Og købet af Evjen bør medføre et eller flere salg af andre spillere, for at give plads til egne talenter, da vi nu er overbefolkede på den offensive midtbane. Der skal tyndes ud nu.

   Men både Schwartau, Slimane og Hermansen har fået en masse minutter i efteråret. Kvistgaarden spillede har også fået minutter på banen specielt i Europakampene, og han spillede en masse i foråret. Alle spillere har altså spillet en hel del, selvom der er mange om buddet på deres pladser (undtagen Hermansen).
   Samtidig har vi solgt både Frendrup og Bruus indenfor et år, og de ville jo også have spillet en del, hvis de ikke var blevet solgt.

   Andre talenter er blevet lejet ud, f.eks. Friedrich, Salech og Pyndt, netop for at få spilletid, og det er lykkedes for dem.

   Så jeg synes ikke man kan tale om at døren til MC er blevet lukket til igen.

  Se 10 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER