Fodbold live resultater
Hvis de ikke gider, gider jeg så?

Skrevet af Maxmotor, 4. april 2022

Er det bare mig eller var attituden igår helt forkert fra start?

Efter 2 rigtig dårlige kampe og pointtab og guldet langt langt borte, virkede spillerne ligeglade , modløse opgivende fra start. Som den klassiske ballon, luften var sivet ud. 

Selvfølgelig er det irriterende at være 8 point efter førstepladsen når man lige har vundet 10 kampe i træk og været så tæt på førstepladsen igen. En vild rejse. 

Og så bum - ser skibet forlade kajen og vi var ikke klar til afgang. 

Efter kampen igår mod Randers kørte sangen Daarligt af FABRÄK i mit hovede . For nøj hvor var det hele bare Daarligt!

Sammenspillet, Daarligt, afleveringer Daarligt, attituden Daarligt, næsten alle spillerne Daarligt, NF peptalk Daarligt.  

Men attituden gør at vi nu er 11!!! Point efter førstepladsen. Var det stadig blot 8 point kunne de 2 kampe mod førstepladsen endnu ændre meget. Nu er det næsten fuldstændig ligegyldigt. 

 

Så mit spørgsmål til mig selv; gider jeg tage en søndag eftermiddag ud kalenderen fra familien, sidde og fryse i 2 timer, drikke en slatten øl? 

Tjah, Dem der går på banen gider jo åbenlyst ikke, så måske jeg heller ikke rigtig gider i øjeblikket …

Så nu lytter jeg lidt til FABRÄK med Daarligt igen. 

God mandag herfra. 

 
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   4. april 2022   

 • Jeg forstår fuldt ud dit spørgsmål, og må indrømme at igennem et langt stykke tid har jeg spurgt mig selv, gider jeg bruge tid på at sidde og se på det jammerlige fodbold som der kamp efter kamp præsteres fra holdets side - og nej det har ikke noget at gøre med at jeg er platisk fan der kun gider se når holdet spiller god bold (for det er virkelig læææææænge siden det sidst er sket) og vinder. Faktum er at tilskuer interessen på stadion er til at overse - vist nok 16000 tilskuer igår, hvilket ikke er imponerende - se blot til Østerbro som kan huse helt andre tilskuer antal til deres kampe, det burde være et vink med en vognstang til ledelsen i Brøndby at produktet ikke holder. Selvfølgelig vil alle os trofaste stadig være på stadion, men tror samtidig at mange falder fra når spillet er så bedrøveligt som tilfældet desværre er i øjeblikket.

  BIF er i underholdningsindustrien, og når produktet er så middelmådigt som tilfældet er pt. kan jeg sgu godt forstå at man ikke gider eller orker komme og se på sådan et produkt.

  Det er efterhånden mere interessant at sidde og kigge på et glas vand der fordamper stille og roligt.

  At ledelsen i Brøndby ikke har vist rettidigt omhu og sørget for et produkt der kan underholde og begejstre, tja det er som det er, faktum er at jeg ikke kan huske hvornår jeg senest har været blown away ovenpå en kamp som Brøndby har spillet........
  5 enige · 1 god kommentar

 • Problemet er som du siger at lysten forsvinder om mandagen-fredagen når man ser det spil

  Men når man nærmer sig kamp dag, så kommer kærligheden og lysten til at overskygge fornuften :)

  For selvfølgelig kan man ikke lade være med at tage på stadion, eller se kampen i TV, for den klub som vi alle elsker højere end noget andet hold i verden.

  Jeg har mange gange prøvet at lade være, men den forbistret kærlighed vil aldrig forsvinde, selvom det ville være både billigere og nemmere følelsesmæssigt.

  Så i sidste ende har jeg opgivet, for kærligheden til klubben er for stor, jeg kan ikke lade være med at følge brøndby uanset hvor sur, skuffet eller fattig jeg vil blive

  Så følger jeg Brøndby til jeg dør og gælder i tykt og tyndt :)

  God mandag
  2 enige · 2 god kommentar

 • Zer
 • Zer   4. april 2022   

 • Vi må erkende at vi ikke bedre i øjeblikket, at man ikke kan sælge en topscore og tro andre kan træde ind på hans plads. Jeg huske også kampe – mod Silkeborg – hvor vi blev kørt ud af brættet men vandt total ufortjent så jeg er meget spændt hvordan det kommer til at foregå på søndag, men har mine bange anelser


  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg synes ligesom NF, at der er væsentlig forskel på kampen i i går og i Aalborg.

  I Aalborg vil give dig ret i, at tæt på alt var dårligt. I går var der trods alt enkelte lyspunkter, selvom resultatet ikke afspejler dette.

  Uanset hvordan vi spiller, så vil jeg altid støtte holdet og se vores kampe. Jeg tror det er enhver fans vådeste drøm, at se sit hold spille underholdende, hurtigt angrebsfodbold OG være succesfuld i form af mesterskaber. Faktum er dog, at det kan være svært, at få det hele til at gå op i en højere enhed.

  Sidst vi spillede decideret underholdende fodbold var under AZ. Ligeså meget som jeg elsker den mand, så tilgiver jeg ham aldrig for, at give mig mit livs værste fodboldminde i Horsens..

  NF er mere pragmatisk og lavere på underholdningsværdien. Til gengæld leverede han dét vi alle tørstede efter, og for det vil jeg være ham evigt taknemmelig.

  Jeg tror at vi alle drømmer om, at vi spiller fodbold som under AZ, kun med spillere fra den københavnske vestegn og samtidig vinder guld i både pokal og ligaen. Det ville være ønske-scenariet. Det er desværre lettere sagt end gjort.. Fodbold har desværre udviklet sig på både godt og ondt (mest ondt, if you ask me), og beløbene i fodbold er blevet latterligt astronomiske. De er i et luftlag, hvor jeg simpelthen ikke tror på, at vi kan være med, medmindre vi giver afkald på ting, som jeg synes er vigtige for det jeg identificerer mig med hos Brøndby IF.. Stadionnavn, navne på tribuner etc.

  Selvom succes altid er lækkert, så vil jeg hellere se 11 tørvetrillere spille for MIN klub, fremfor 11 superstars, der vinder alt med en forening, som jeg ikke kan identificere mig med.. Men vi fans er jo forskellige og har forskellige holdninger til netop dette.
  3 enige

---

 • Det er ikke indstillingen der er problemet, det er evnerne - især hos angriberne. Jeg vil umiddelbart skyde på at angriberne i truppen samlet set er de dårligste siden BIF rykkede op i den bedste række. Den eneste der er lidt krudt i er Kvistgaarden. Greve, Pavlovic, Divkovic, Björck har intet vist der berettiger til en plads på et superliga hold, og Hedlund er en skygge af sig selv.

  De 6 har samlet set scoret 3 (!) mål i ligaen. Det er et eklatant svigt af den sportslige ledelse.
  2 enige
   
  • @Porstmand Per Nu er Greve ikke angriber, så hvorfor du tager han med er mig en gåde. Og måske du lige skulle have in mente, at hverken Divkovic, Kvistgaarden eller Björk har spillet specielt mange minutter endnu.

   At du kalder dem det dårligste angreb i vores superligahistore vil jeg også kalde forkert. I sæson 10/11 havde vi følgende, som jeg vil betegne som et dårligere angreb:

   - Fætter Agger
   - McGrath
   - Bernburg
   - Peter Madsen
   - Jallow
   - Bruno Batata
   - Farnerud
   2 enige

  Se 8 flere kommentarer

 • Det er jo helt op til dig selv, om du gider gå på stadion. Personligt kunne jeg aldrig drømme om at blive væk, specielt når spillerne har brug for støtten.

  Men synes du virkelig, at spillerne var opgivende, eller at der var manglende attitude, i går? Det var på ingen måde min oplevelse.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top enige
     4. april 2022   

  • @Christian Brøndbyman De virkede opgivende, måske fordi afleveringerne ikke lige kørte, det var i hvert fald min oplevelse...

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman Hej, ja jeg syntes at Bruus efter 3 lange sprint efter 15 minutter allerede begyndte at slå opgivende ud med armene(det gør han generelt ofte synes jeg og det demotiverer egne folk men motiverer modstanderne, synes jeg). Blas var igen god. Maxsø synes jeg heller ikke udstrålede den der jernmands-vilje. Midtbanen manglede energi og Bell virkede nervøs og Rado kan jo ikke rydde det hele op selv. Så jeg syntes hele konstellationen efter de helt korrekt ikke fik straffesparket faldt opgivende sammen. Generelt synes jeg holdet ikke var klar. Måske de alle var snot-forkølede og kun var på 85%, så er de undskyldt. Men generelt virker vi bare lade mod alle andre hold end Vestjyderne og dem fra Østerbro.
   Problemet er jo at jeg også er på min plads de næste 30 kampe. Synes bare de gerne må udvise meget mere vilje når fædre står med deres små børn og møg-fryser

  Se 1 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner