Hvor er i ?

Skrevet af RickyTan, 30. august 2021

Har desværre ikke et sæsonkort eller abonnement, men har kunne konstatere at der  aldrig er mulighed for at få pladser på langsiderne og hvert fald ikke, hvis man gerne ville have 5 -10 billetter. 

Til min store overraskelse, så var der ifølge optællingen kun 13777 tilskuere igår til trods for at der kan være 28-30.000 tilskuere. 
 

Er der folk der har billetter -sæsonkort og ikke gør noget aktivt for at komme eller afsætte dem.

Værdien af, at have mange tilskuere på stadion, er kæmpe . Udover støtte til drengene, så tænker jeg specifik på sponsorater og brand pleje


Virkelig målløs

Klubben mister rigtig mange penge på det her (mer salg på stadion ) samt dobbelt køb af billetter 

 
Deltag i diskussionen
 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    30. august 2021   

 • Enig.
  Det bør være sådan, at man bør have muligheden for, at købe ikke anvendte billetter.
  Stemningen og sammenholdet på stadion er jo blandt andet det vi kommer for.
  Kunne man forestille sig et system, hvor man som sæsonkortholder melder ind til Bif om vil anvende sin plads nogle dage inden kampen, og så sætter pladsen fri til køb?
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     30. august 2021   

  • @MicFys - Det er det der er planen med den nye abonnementsordning. Der skal man trække sin billet i forvejen, ellers bliver den sat til salg.

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg ved at der er folk som ikke kommer til kampe der starter klokken 20.00 søndag aften, da de i så fald skal kører 2 timer hjem og først får smidt deres små kravl i seng når den er halv 1, mandag.

  Sådan ved jeg der er nogle der har det, andre synes måske ikke det er så sjovt at være til SEN kamp søndag, når klubben havde spillet som en pose jord indtil da.
  Selv var jeg på langs da jeg har en rigtig fin infektion som gør at jeg ikke skal være i nærheden af folk.
  2 enige · 2 god kommentar

 • mawmaw
 • mawmaw   30. august 2021   

 • Kan det virkelig passe at man ikke kan lave et system som frigiver de pladser hvor sæsonkort-holdere ikke møder op? Der var simpelthen så mange frie pladser i går, og det er ærgerligt når man gerne vil ind og se kampen.

  På forhånd var det umuligt at købe plads på langsiderne da de alle stod som udsolgt.

 • Plastik fans i mine øjne..Har flere gange oplevet ikke at kunne få billet til langside, ovre Sydside eller svinget, og så opleve der er mange ledige pladser når man kom på stadion..!
  1 god kommentar


 • Måske klubben bør lave en portal/forum/kundeserviceside, hvor man som sæsonkortholder kan gå ind og 'melde afbud' til kampen? Hvis man er syg eller har planer på kampdagen, så ved man jo på forhånd, at man ikke kan komme. Så kan pladsen blive frigivet til åbent salg.

  Der er mange grupper på sociale medier hvor folk 'sælger' deres billet. Det bør da kunne organiseres fra klubbens side, så de ledige sæder/billetter bliver distribueret via en officiel kanal?

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021