Fodbold live resultater
Hvordan går det for CV med at "aligne"

Skrevet af K-man, 11. december 2020

Nanna

Da CV tiltrådte snakkede han om at der skulle "alignes" gennem den sportslige organisation. Noget han har nævnt flere gange siden - kunne det ikke være interessant at høre ham hvordan det går med denne proces?

Denne aligment eller på dansk "den røde tråd" i det sportslige setup burde vel være grundlaget når vigtige beslutninger som at forlænge NF eller ej, hvordan man vil uddanne spillere i MC samt tilknytte nye spillere til førsteholdet. Er man færdig med processen eller hvor langt er man? 

Sidst NF var i Mediano/det taktiske værksted nævnte han at der ikke vil være en stringent spillestil gennem hele systemet, men samtidigt også at "vi arbejder med at formulere noget der er mere tydeligt end nu" - hvor langt er man nået med dette?

Synes det kunne være rigtigt spændende at høre CV hvordan det er han mener det sportslige setup skal være og hvilke personer, der er brug for - skulle man f.eks. ha en teknisk direktør ala den rolle Flemming Pedersen havde tidligere i FCN. Er det denne funktion "head of coaching" Klavs Rasmussen har? 

Det er vel en rolle som denne der hele tiden skal sørge for at man i klubben er på forkant med den spillemæssige udvikling og hvilke spillere man skal uddanne. Når man er en sælgende klub der skal uddanne og sælge spillere som en del af strategien, skal man sørge for at uddanne spillere der er efterspørgsel efter.

 
Deltag i diskussionen
 • preben
 • preben   11. december 2020   

 • Super god ide at få de tanker og evt handlinger bredt ud !
  2 enige

 • mp80
 • mp80   11. december 2020   

 • Rigtig godt at få en opfølgning på dette, da der meget kan se anderledes ud snart. Skifter Retov til ACH, forlænges der med NF, ny mentaltræner, skal der ændres andre steder på vigtige poster.

 • Det er vel en never ending proces. Men bare det at der er en løbende filosofi omkring det i klubben gør jo alt ikke bare er tilfældigt.

  Jeg kunne godt tænke mig man gjorde sig nogle tanker omkring en model der også kunne bringe os ind i en løbende Europa League loop med succes. FCMs erfaringer i CL har jo vist at DK er [fjernet]ing miles away fra de 32 bedste klubber i Europa.

  Så hvordan kan man lave en Ajax? Altså hvordan kan man holde den næste Pierre Emil i BIF så de allerbedste ikke er væk når de er 16 år. Men kan holde dem til de er 21 år.

  Er det lønkroner som 16 årig, eller er det udsigten til den bedst mulige fodbolduddannelse sker i BIF og ikke i udlandet?

  Ved ikke engang hvilke kontraktforhold en 15-18 årig kan regne med i DK vs udlandet?

  Men jeg er sikker på at FCN’s image på ungdomssiden pt sikrer dem et flow ind af gode talenter.

  Hvordan sikrer vi os at de lander i BIF???

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner