Fodbold live resultater
Hvorfor er den danske tabloid-presse så vammel?

Skrevet af RommeTilPhiriOgSå, 1 måned(er) siden

Sorry, jeg bliver simpelthen bare lige nødt til, at ventilere: FØJ, hvor jeg dog kaster op i min mund over, at diverse skraldemedier herhjemme ingen skam har i deres liv. 

Vi kan ALLE blive enige om, at den frygtelige sag, der kører pt. om den psykopatiske Korsør-mand er yderst forfærdelig og løber én koldt ned af ryggen. Stakkels hans ofre og må han til evig tid brænde op. 

MEN HVORFOR HELVEDE FINDER BÅDE EKSTRA BLADET OG SE&HØR DET NØDVENDIGT AT UNDERSTREGE, AT DET USLE, LILLE KRYB ÅBENBART ER FAN AF VORES KLUB?! 

Om jeg begriber, hvilken relevans det har, andet end at skabe flere clicks til deres affalds-journalistik. Og det hovedsegment der læser nyheder fra de to kattebakke-medier mæsker sig jo i det.

Infantile røvhuller, skam jer!
Deltag i diskussionen
 • cantessier
 • cantessier
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Måske skulle du bare lade være at læse de to medier, så behøver du ikke hidse dig op over det.
  6 enige · 5 god kommentar
   
  • @cantessier tak for dit ligegyldige råd.

   Nu er det dog ikke så ligetil, når både andre medier såvel som på sociale medier gør opmærksom på dette.

   Der er jo nok også en grund til, at jeg vælger ikke at linke til de artikler jeg omtaler.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @cantessier

   Tænker ofrene og familierne til pigerne, er ligeglad hvilket hold psykopaten holder med, han har smadret pigernes liv.

   Det er total modsigende, at rommetilphiri laver en artikel, om den syge/onde person, når han samtidig brokker sig over at man hele tiden gøres opmærksom på de sociale medier. For så nu selv oprette en artikel om en person der burde ties ihjel..

   Rommetilphiri ved jo godt, at alle herinde, synes det samme som ham, så hvad er hans formål, med at sidde selv og oprette mere omtale om psykopaten på et socialt medie, som 3point er, det er total selvmodsigende.

   Så kan kun give dig ret i alt du skriver, jeg kommer heller ikke til at svare yderligere herinde, på denne artikel. For det fortjener den syge/onde person ikke der skrives om.
   4 enige · 3 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    1 måned(er) siden   

 • Ekstra Bladet har alle dage været en proletar avis, der appellerer til laveste fælles nævner!
  -læser du den, er du sgu' selv ude om det..

  Og Se&Hør sladder på sladder på sladder... Uden damefrisørerne havde dette kulørte blad trange kår..
   
  • @19Magic64 enig i at det er en lorteavis, men hvorfor svine proletarene? Det at man ikke ejer noget har vel ikke rigtig noget at gøre med laveste fællesnævner
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg er meget enig i forfatternes synspunkt, det er usmageligt og tabloid journalistik fra den laveste fællesnævner. Når så man læser deres forsvar om at det er et helt tilfældigt foto hvor han bærer en Brøndbytrøje og de ville have bragt billede hvis han havde båret enhver anden trøje, ja så bimler og bamler mig BULLSHIT detektor over hele Rådhuspladsen.

  Det er for let købt at sige man bare kan lade være med at åbne EB og læse deres skod / lorte journalistik - men så nemt ved vi jo godt det ikke er og medier har jo også et selvstændigt redaktions ansvar og det jo her EB fejler big time - de sætter Click Bate over etik og det har de alle dage gjort - Ekstrabladet tørrer lort af - når vi andre sjat tisser en sen natte time........!

  1 enig
   
  • @Rasmus Stephansen
   Hvor forsvarer de det henne? Jeg vil rigtig gerne se deres svar på kritikken.

  Se 6 flere kommentarer

 • Svaret på spørgsmålet hvorfor skal de vise Brøndbys logo, hvorfor skal billeder være i brøndbytrøjen og hvorfor skal Brøndby kædes sammen med spasseren mener jeg kan besvares med at Brøndby er Danmarks største klub, vi har flest fans og alle flest (alle) der hader os.

  At bringe et billede md den gule trøje, svarer til at de kan smide et billede op af en 19 årig med store plastik patter. Det er blikfang og folk må bare se hvad der er for noget...
  Brøndby sælger og det er bonus for de små tabere der skriver artiklerne når de kan smide mudder efter os, for de hader os. De hader os fordi vi er bedre end dem.

  Jeg vil dog forslå at du ikke læser pest bladet, ja forsøg at holde dig væk fra de sider som kan finde på at bringe vores ord som citater. Uden nogle sinde at række ud til os, spørge os eller følge op på hvad vi har skrevet.
  Pestbladet overholder ikke deres egne journalistiske standarder, og jeg ville morer mig hvis en af deres hjernedøde og coked journalister valgte at genskabe branden i børsen på deres kontor.

---

 • Jo mere opmærksomhed, vi som Brøndby-fans giver det, jo bredere når det ud, så jeg lader helt være med at give det opmærksomhed.
  Uanset hvem manden har været fan af, så er han jo bare et sørgeligt stykke menneskeligt affald.
  2 enige · 2 god kommentar

 • EB hader BiF og elsker fuck - det er vel den enkle forklaring.
  EB har ingen moral/hæmninger - men det er jo almen viden.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner