Fodbold live resultater
Hvornår er det tilladt at komme med kritik af CV??

Skrevet af Welkro, 11. april 2022

Jeg ved godt at det er rent "selvmord" at kritisere CV herinde. Men kan man ikke både bakke op omkring klubben og holdet, og samtidig forholde sig kritisk til en sportchefs dispositioner?!

Fakta lige nu er:

0 point, 0 mål mod de 3 hold som vi skal kunne måle os med, og som har lavere spillebudgetter end os. Og både mod AaB og Silkeborg var 3-0 billigt sluppet..

3 mål i alt af alle angribere i truppen, på samlet næsten 2000 minutters spilletid.

Til kampen mod Silkeborg sad der spillere på bænken købt til denne sæson, for i alt 18.5 millioner kr. 

Spørgsmål:

Er vi det dårligste hold i slutspillet lige nu? Desværre mener jeg at vi er der rent spillemæssigt.

Bliver Carl Bjørk/Divkovic vores ny topscorer i fremtiden? Nej det mener jeg bestemt ikke, og hvem skal så score vores mål?

Har CV fejlet med indkøbene? Det er nok for tidligt at sige endnu. Men lige nu virker det til at Troels Bechs gamle ord om at "uanset hvor mange kopper med 70 grader varmt vand du hælder sammen, så begynder det ikke at koge.." passer meget godt. For meget middelmådighed og der mangler spillere der kan afgøre kampe. 
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    11. april 2022   

 • Jeg har intet problem med folk kritiserer CV herinde, problemet for mig bliver når han får skyld for holdets dårlige performance, som jeg ser underpræsterer pt. Hvor pilen i mine øjne peger mere på NF og spillerne.

  Og når man ikke forholder sig til den strategi CV selv har forklaret utallige gange, og ikke anerkender det lange seje træk han har taget rent økonomisk, og kan se hvor meget bedre Brøndby er stillet i dag, og hvor vi er på vej hen!

  Man kan ikke ha' været Brøndby fan ret længe, og været med igennem de sidste i hvert fald 16 år, hvis man synes 3 nederlag i træk er en katastrofe...
  9 enige · 5 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   11. april 2022   

  • @19Magic64 jeg har været supporter i plus 30 år og kan sagtens huske både de gode og dårlige tider, og jeg har generelt ikke noget problem med strategien pt., så længe man også husker på at den skal udvikles fremadrettet. CV hæver en million gage i Brøndby, og han har det overordnede sportslige ansvar, basta.

   Jeg har intet problem med at vi nu har tabt 3 kampe, det har vi gjort før og det kommer vi helt sikkert til at gøre igen.

   Der hvor kæden hopper af for mig er spillet på banen, hvor vi er fuldstændig udtryksløse og famler rundt som en hovedløs høne, og lad mig slå fast det har vi gjort i hele den indeværende sæson (inklusiv vores såkaldte europæiske kampagne), også da vi vandt 9 kampe i træk, og havde alle marginaler på vores side, spillet har været håbløst med fuldstændige manglende basale fodboldfærdigheder så som manglede presspil og angrebsspil (vi er vel et af de mindst scorende hold i ligaen), dårlige pasninger og tæmninger, intet tempo eller fart i spillet, alt for meget spillen bagud og til siden, indlægs- og dødbold som er helt og aldeles tandløst - og jeg kunne blive ved, vores hold mangler det meste i alle spilles facetter. Det er det mest skuffende, og selvfølgelig har spiller og træner en del af det ansvar, men i sidste ende er det CV som pilen peger på for mig.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Welkro
  • Welkro   11. april 2022   

  • @19Magic64 jeg kan lige starte med at fortælle at jeg har været BIF fan siden 1986..
   Men jeg skriver vist heller ikke at det er en katastrofe hvis du læser mit indlæg.

   Jeg anerkender strategien, men derfor kan jeg godt mene at han ikke har ageret godt nok på transfersiden.

   Jeg mener ikke at vi underpræsterer voldsomt meget, men simpelthen mangler kvalitet. Det falder tilbage på CV, ikke spillerne eller NF.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Det eneste kritik punkt jeg ville sætte på cv er at vores trænerteam ikke er på plads endnu siden Jesper Sørensen smuttede.
  Vi fik birk ind med 2 forskellige jobs positioner, samtidig fik vi Brinkby ind som midlertidig analytiker når nu birk ikke kunne være der.

  Niels Frederiksen og Retov kan godt få kritik på vores spillestil.
  Pt spiller vi grimt samtidig med at vi taber, derfor er vi i minus på begge steder og det ligner et sort hul. Angående spillerindkøb så er det et sammenspil mellem cv, Scout og trænerteamet
  1 enig

 • Jeg har været fan i 35 år, at sige vi ikke forholder os til CVs ord er netop det vi gør og forholder os kritisk overfor.

  Alle husker CVs ord, slut med leverpostejspillere, når der skulle købes ind så var det spillere der kunne gå direkte ind på holdet og gøre en forskel, er dette sket? NEJ kun Heggheim (Maxsø var landet da han sagde det)

  Har CV gjort fine ting med at spare løn og solgt Jobbe for et ok beløb JA. Men Frendrup salget for mig ikke godt af flere grunde. CV har solgt billigt andre gode spillere og fået mindre løn omkostninger, det komiske er at CV selv er den højst lønnet i hele ledelsen med næsten 2 millioner højere løn end vores direktør, det er da at gå forrest og vise lederskab :) Det er ikke kun CVs skyld vi står med 83 millioner i plus 2021, det er det vundne mesterskab, TV kroner og støtten fra fans som har min lige så stor skyld end CV spare og salg af Jobbe som i øvrigt ikke er CVs opfindelse ligesom Frendrup. .

  Uhre salget var ok, men igen fejlede man ved ikke være forberedt på at hente en god angriber ind, men tager en mand der ikke score nok mål. Divkovic kostede 7,5 millioner kroner men har kun leveret 1 mål i 885 minutter, det er en dyr spiller så.

  Synes der er lavet mange andre fejl køb som jeg godt kunne begrunde men den bliver for lang, men der er lavet mange fejl køb eller for sene køb der har kostet kr. Samt flere lodsedler, så derfor mener jeg kritikken er mere end fair, og vi er i øvrigt nogen der råbte op om det, da vi vandt smalle og heldige sejre, kritikken er kommet før vores 3 nederlag til info
  1 enig · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    12. april 2022   

 • Kritik er helt fint, også af CV, men jeg synes at det er vildt så hurtigt stemningen er vendt fra at CV var genial til at alt nu er forkert.

  Jeg tror desværre at vi er nødt til at acceptere realiteterne: efter en historisk præstation med et danske mesterskab har den stået på udsalg i de sidste to transfervinduer. Vi har dels mistet spillere, som ikke ønskede at forlænge eller som vi ikke ønskede at forlænge med (Jung, Hermansen, Schwäbe, Vigen, Lumb, m.fl.) og dels har CV solgt de spillere, som kunne indbringe en god skilling (Jobbe, Uhre, Frendrup, Børkeiet, m.fl.). Det er vel nogenlunde, som de fleste havde forventet, måske med den krølle at vi nok alle havde regnet med også at miste Maxsø.

  CV har valgt at bruge pengene på potentiale, frem for her-og-nu-performance ved at købe Heggheim, Bell, Bjørk, Divkovic, Wikstrøm, Alves. Den strategi er jeg principielt enig i, selvom jeg også - som alle jer andre - kan se, at vi lige nu nok har for mange spillere med potentiale til mere og for få med erfaring og slutprodukt på tingene lige nu. Maxsø, Rosted, Rado og Hedlund er de eneste spillere i start-elveren, som er over 25 år.

  Der er måske sket lidt det samme, som skete efter forrige mesterskab, hvor vi i løbet af en kort periode solgte vores fire største profiler i Agger, Elmander, Kahlenberg og Skoubo. Her slog erstatningerne heller ikke til med det samme.

  Jeg føler også lige nu at vi er endt med lidt for meget talent og lidt for lidt erfaring. Det kan man sige er CVs skyld. Men, den kritik baserer sig på den antagelse og præmis at der var noget bedre og mere erfarent at købe for de penge Brøndby har til rådighed. Det ved ingen herinde reelt om der var. Derfor synes jeg at det er lidt letkøbt at kritisere CV for ikke at have købt tilstrækkelig kvalitet.

  FCM og AGF foretog gøgler-indkøb med Max Meyer, Vagner Love og Jack Wilshere, som jeg endnu har til gode at se outputtet af. Er det den slags profiler folk savner?

  Skal man ønske sig noget fremadrettet, så må det være at vi netop får brugt det nyvundne økonomiske fundament til at kunne agere lidt mere langsigtet, så vi ikke får en sæson, hvor vi skal købe en masse unge spillere, som vi ikke har tålmodigheden til at vente på vil blomstre hos os. Vi skal hen til en situation, hvor vi allerede HAR afløseren i truppen når vi sælger en profil. På den måde kan vi i stedet købe afløseren for afløseren, som så får tid til at bygge sit spil op lidt i skyggen.

  Og inden man går helt amok og erklærer Bjørk, Divkovic, Alves, Bell, osv. for fiaskoer, så husk venligst på at mange af vores tidligere store profiler heller ikke slog til fra første sæson: Pukki, Uhre, Kaiser, den unævnelige polak, m.fl. Det er lige en postgang for tidligt at udråbe de nye drenge til at være fejlkøb. Vores problem er snarere at de spillere, som har været hos os i længere tid kæmper med at finde deres niveau lige nu.
  9 enige · 9 god kommentar
   
  • @del Piero Personligt har jeg aldrig sagt CV er genial eller været imponeret over hans vinduer nogen været bedre end andre, men har længe været kritisk overfor ham. Omkring de spillere du nævner så er det ikke helt korrekt, de var væsentligt bedre i deres første sæson selvom de blev endnu bedre, her har du tallene:

   Pukki første sæson 9 mål i første sæson på 2300 minutter

   Uhre første sæson 6 mål i 973 minutter

   Kamil første sæson 5 mål i 943 minutter

   Så er der andre som Muthar og andre der også har scoret. Kaiser var ikke angriber så mener ikke han kan sammenlignes med angribere

   Divkovic har spillet næsten sammen antal minutter som Kamil og Uhre men kun scoret en kasse.

   Carl har scoret 0 mål i 255 minutter så det er ikke korrekt, de alle leverede bedre end de indkøbte angribere du nævner, så kritikken er helt fair, der er ikke nok kvalitet, og min kritik af CV står til troende også selvom vi vinder de næste kampe. For der har været alt for mange dårlige vinduer og indkøb.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @del Piero
   Jeg føler også lige nu at vi er endt med lidt for meget talent og lidt for lidt erfaring

   Næsten rigtigt:
   Jeg føler også lige nu at vi er endt med lidt for lidt talent og lidt for lidt erfaring

   Sådan. Det er lidt det der er problemet - for 2 år siden havde man åbenlyse i talenter i Frendrup, Slimane, Jobbe, og også Uhre som begyndte at røre på sig i en sen alder. Det kunne man sagtens fornemme selv om spillet var røvkedeligt.

   Det samme talent er overhovedet ikke til at spore i Björck, Divkovic, Bell (OK, der er lidt, men ikke i nærheden af Frendrup). Heggheim bliver dog rigtig god.

   Men der er bare ikke det håb for fremtiden som vi så forrige sæson. Ikke hos dem der spiller fra starten, i hvert fald.

   Det er især angrebet som er virker totalt udueligt, med en mulig undtagelse i Kvistgaarden.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   12. april 2022   

  • @del Piero Spot-on kommentar du kommer med.

   Jeg synes der er meget perspektiv i truppen og vi er ikke langt fra noget, der kommer til at virke.

   Vi har profiteret på mesterskabet i form af penge fra Europa og penge fra profilsalg. Det ville da være vildt underligt, at vi så bare med den svingdør, der har været bare knipser med fingrene og står med et nyt mesterhold.

   Vi har stået i den her situation før for 2-3 år siden. Dengang var det med med en tom bankkonto ...

   At hente profiler er altså en svær størrelse. Vi køber Divkovic til 7,5 mio. Men det betyder ikke, at vi får en dobbelt så god angriber ved at købe en til 15 mio istedet for.

   Men vi kan med større sandsynlighed købe Divkovic for 7,5 mio og sælge ham for 15 mio.

   Brøndby SKAL være en bæredygtig forretning. Det er fundamentet for, at vi har et sted at mødes hver anden søndag i sæsonen ...

   6 enige · 1 god kommentar
   
  • Barca
  • Barca   12. april 2022   

  • @del Piero Jeg er generelt enig.....dog synes jeg at CV/klubben har sat sig lidt mellem to stole! At købe potentiale er en af vejene for klubben...men har vi gjort det i tilfælde med fx Bjørk, Bell og Alves? De hat vist alle rundet 22 år, og bliver vel tidligst skudt af sted, når de har rammer de 24 år! Desværre ik den alder hvor vi scorer kassen på en spiller!
   Vi har altså brugt en del penge på ikke færdige spillere som oven i købet er 1 - 2 år for gamle hvis vi skal score den den store kasse for dem. Jeg ønkser at CV i stedet kun køber 1 eller 2 spillere for måske 2 mill euro som kan gå DIREKTE ind i ind start 11´r og vi samtidigt satser på masterclass spillere som fx Kvistgaarden!

---

 • Er vi det dårligste hold i slutspillet lige nu?
  Ja, afgjort. Midbane, målmand, forsvar, er OK. Men angrebet er så ringe at BIF reelt spiller i undertal.

  Bliver Carl Bjørk/Divkovic vores ny topscorer i fremtiden?
  Højst usandsynligt.

  Har CV fejlet med indkøbene?
  Helt bestemt. Efter hans eget udsagn i sommers, og det er i hvert fald ikke blevet bedre her til vinter.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Hvor kommer det der fra med, at det er selvmord at kritesere CV herinde? Siden transfervinduet i sommers har der været utallige debatoplæg om det, og i nedtakstrådene i de sidste mange kampe er der rigeligt med kritik af alt og alle, men specielt af CV. Hvad er det der ønskes? Skal vi andre stoppe med at sige vores mening om hvordan vi synes jeres forslag til transfers harmonerer med strategien?
  Et lille tip, hvis man ikke er tilfreds herinde: besøg evt SSO eller blok64. Det er ét stort ekkokammer af jammer over CV fra desillusionerede fans, der havde håbet på andre transfers end dem de har fået.

  Jeg synes det er lidt selvmodsigende det du skriver, at det er for tidligt at bedømme spillere som Björk, men det er jo præcis hvad du gør. Jeg mener selvfølgelig det er for tidligt at sige efter samlet under 3 hele kampe spillet, at han aldrig bliver topscorer. Ham kan vi evaluere til sommer og igen til næste vinter.

  Ja, vi er muligvis det aktuelt dårligst spillende hold i top 6. Det skyldes mange faktorer, hvor én af de vigtigste er at vi har skulle omstille os til at spille uden Uhre, som vi havde bygget spillet ret meget op omkring. Træneren har så valgt en anden type formation, og den har i perioder kommet til kort, fordi den ikke er ordentligt indarbejdet endnu.
  Vi har blandt andet rykket wingbackerne langt frem, men det har givet bagrum for modstanderen, og vi har i kampene mod Silkeborg og Aab derfor været ret sårbare på indlæg.
  Så spiller vi en formation i øjeblikket, hvor man kan sige at der mangler en targetman midt i angrebet. Det er Björk ikke, han er mere ligesom Uhre var. Så jeg kan godt følge dem der foreslår at vi skal gå tilbage til 3-5-2 i visse perioder, selvom det selvfølgelig giver køb på kontinuiteten.
  Og så har vi fået 2 røde kort relativt tidligt i de to 0-3-kampe, hvilket selvfølgelig også spiller betydeligt ind.

  Med tiden skal vi nok blive gode igen, er jeg sikker på. Hele vores måde at agere på transfermæssigt og trænermæssigt baserer sig på kontinuitet, og det er det der mangler mest af lige nu. Ikke flere millioner kastet efter spillere.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   12. april 2022   

  • @Christian Brøndbyman tak for svaret!
   Af samme årsag gider jeg ikke SSO længere.
   Nu skriver du også jammer, og det er jo det svar man som oftest får hvis man bare nævner at CV kunne have gjort det bedre og det er lidt trættende i længden. Men jeg synes faktisk at jeg prøver at stile en fair kritik af de indkøb der er lavet. Jeg mener ikke at vi skal bruge en masse penge på dyre spillere. Men vi skal bruge vores penge smart, og det mener jeg ikke at vi har gjort til denne sæson, med 18.5 millioner på bænken.

   Mht til Bjørk så er det min egen sofa træner holdning, baseret på det jeg har set og hans historik fra Sverige. Jeg håber at jeg tager fejl.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 8 flere kommentarer

 • Fuzzy
 • Fuzzy   12. april 2022   

 • Der er opture og nedture, men spillet har ikke fungeret i meget lang tid. Jeg ser det største problem, som at vi køber for meget leverpostej, så hellere købe en god, erfaren, dyr spiller og så bruge talenter i masterclass.
  1 enig
   
  • @Fuzzy
   Det kan man sagtens gøre, men sådan en transferstrategi har også ulemper/sårbarheder. Hvis den dyre spiller man køber, bliver skadet eller af den ene eller anden grund ikke fungerer på holdet, så har man kun masterclass tilbage tilbage til at trække læsset.

   Jeg har også lidt svært ved at se hvem vi skulle have ''slået sammen''. Björk og Divkovic måske, det giver så jvf transfermarkt 10,5 mio til en anden, bedre spiller end de to. Jeg tvivler stærkt på at man var kommet særligt meget videre på den måde.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Sjovt. Jeg synes det er omvendt. Der er efterhånden en stor gruppe der har set sig sure på CV. Så snart man forsvarer ham kommer alle fodsoldaterne rendende
  4 enige

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    12. april 2022   

 • Det er altid tilladt at være kritisk. Både overfor CV, NF, Ole Palmå, pedellen eller vejrguderne.
  Men personligt synes jeg at kritisk skal rettes, hvor kritik er berettiget.

  Nanna sagde meget godt i BrøndbyLyd i går. Vi er i gang med opbygningen af holdet. ’’Vi er i år 0 (nul) måned 3’’. Forstået på den måde, at stort set alt erfaring er solgt ud, vi har revet huset ned til grunden og vi har netop støbt fundamentet.
  Så nu er vi i gang med at bygge op igen. Og det er rigtigt, at det spinkle skellet vi har lige nu, ikke kan holde os tørre i regnvejr. Men personligt mener jeg, at hvis vi forvaltere det fundament vi nu har bygget ordentligt, kan vi få det stærkeste hus vi længe har set.

  Der er købt spillere ind til fremtiden. Man siger at Bjørk minder meget om Uhre. Men Uhre tog også tid, for at komme i omdrejninger. Ja, Uhre scorede mere i hans første tid i den gule trøje end Bjørk har gjort. Til gengæld scorede Bjørk mere, lige inden han skiftede, end Uhre gjorde. Så jeg tror han bliver bedre end Uhre var for os.

  Jeg synes Sirtrip siger det meget godt. Vi skal huske at diskutere ud fra de samme præmisser.
  CV har fået til opgave at trimme, spare og bygge op til fremtiden. Stort set alle vores indkøb de sidste 2 vinder er spillere til fremtiden. Dette betyder også, at de selvfølgelig ikke præsterer på det top-niveau endnu, som klubben forventer de kan ramme.
  Så jeg synes ikke han har fejlet, i forhold til strategien om indkøb af udviklingsspillere.
  Ja, vi blev lovet mindre leverpostej og mere performance. Men hvordan havde det ikke set ud, hvis vi havde landet Wass og den svenske, erfarne angriber der var rygter om? Så havde vi haft den erfaring i hver kæde, som vi voldsomt mangler nu.
  Men sådan er det nogle gange, at være klub fra et lille land. Så er der altid nogle der er større og stærkere. Og så risikerer man, at tingene glipper i sidste øjeblik.
  Så kan man så snakke om, om CV har fejlet i at hente performance-spillere. Og vil jeg være tilbøjelig til at sige ja. Men at tabe en transfer-duel til Atletico Madrid synes jeg ikke diskvalificerer ham. Så kan man sige, at hvis rygterne om et glippet salg af en svensker er sande, burde han måske have haft andre muligheder på hånden. Men jeg kan godt lide, at han ikke bare køber for at købe. Specielt med performance-spillere er det bydende nødvendigt at de fungere fra day-one. Jeg var i hvert fald blevet edder spændt rasende, hvis han havde smidt 60mio efter en spiller som Sisto, der ikke bidrager med andet end dårlig stemning.

  I gårsdagens afsnit af BrøndbyLyd nævner Peter Froulund, at han ikke ser den nuværende strategi løfte os til næste niveau. Han synes at de unge udviklingsspillere vi har hentet, ikke er unge nok. For der er ikke det samme salgspotentiale i en 24 årig der har spillet 2 år i klubben, som der er i en 20 årig der har bevist sig i Superligaen.
  Og jeg giver ham helt ret. Vi skal investere i endnu yngre talenter og turde bruge endnu flere penge på dem, for at få de største talenter.
  Men jeg tror også på, at det er den vej klubben ønsker at gå. Men vi tager et skridt ad gangen. I og med vi er ved at opbygge klubben, så er der ikke tilstrækkeligt fundament til at helt unge talenter vil kunne trives og udvikle deres potentiale. Der er ikke nogle erfarne spillere de kan læne sig op ad. Derfor synes jeg det er fint at starte med lidt ældre talenter, som har lidt mere erfaring og lidt bedre, selv kan presse sig fremad. Ja, den mulige gevinst er mindre, men sådan er alle store klubber startet. Vi ville jo ikke kunne smide +30mio for en spiller som Amoo endnu, men jeg tror vi kan begynde at være med om få år.

  Så jeg synes, at hvis man skal kritisere nogle, skal man se på, hvad det er blevet bedt om, og se på, om de lever op til det.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   12. april 2022   

  • @Jensen tak for et fint skriv. Der hvor det stikker lidt af for mig er argumentet om at skulle bygge op og udvikle spillere (vi er ikke og skal ikke være FCN plus) - jeg er med på at sådan er det som Nanna siger på mange fodbold hold, og helt sikkert også for Brøndby. Men vi bliver altså nød til at hæve overliggeren og ambitionsniveauet til en fælles forståelsen af at vi skal vinde om søndagen (jeg er med på at det kommer vi ikke til at gøre hver søndag), det her er Brøndby og målt på sportslig budget er vi nummer 3 - vi sidder og taler om gang efter gang hvor langt vi er efter de to FC klubber økonomisk, må jeg ikke minde om at Randers og Silkeborg er lysår efter os økonomisk, og alligevel vil jeg påstå at de har spillet bedre fodbold gennem hele sæsonen end hvad vi har, Randers havde iøvrigt en fin europæisk kampagne, det er her for mig vi har fejlet - spillet på banen har været en stor omgang tomgang uden nogen som helst udvikling.....

   Vi har en sportslig målsætning om at blive min. nr. 3 i SL og spille med i Europa, det står i vores Strategi 6.4 - så kan vi jo ikke sidde og sige at vi er i gang med at bygge op og vi skal udvikle spillere, der skal leveres ellers glipper vores målsætning, og jo man kan også godt udvikle spillere og bygge op bag kulissen, altså via træning, reserveholdskampe mv. altså gøre spiller klar til at levere på førsteholdet - men de spiller der stiller til start om søndagen skal kunne levere til min. top3 i SL regi, her syntes jeg målt på det spillemæssige at vi har fejlet gennem hele denne sæson - om vi bliver nr 3 i år eller ej, er ikke afgørende for mig, der hvor skuffelsen er størst for mig er, at jeg ikke ser nogen som helst tegning på at det bliver bedre kamp for kamp, her bliver jeg oprigtig talt bekymret., for det kan ikke ene og alene forklares med manglende relationer og nye spillere, der er noget grundlæggende galt.

   Jeg husker vores strategi derhen, at vi selvfølgelig skal udvikle spilere fra MC, men også som der nævnes i podcasten igår have performance spillere der kan gå direkte ind på holdet og sikre vores sportslige målsætning om top3 og Europa - den målsætning syntes jeg iøvrigt langt fra er ambitiøs, men vel ok når vi kigger på økonomi. Lige nu har vi vel hverken eller - ingen performance spillere der levere noget som helst på banen og det har altså været generelt for hele sæsonen efter min bedste vurdering, samtidig med at der ikke er nogen MC spillere der har fået spilletid eller særlig mange minutter på banen altså hvad med spillere som Kvistgaarden, Singh, Salech, Marinus Larsen samt Friedrich - hvor er de ??
   Man siger man vil satse på MC, men handlingerne siger noget andet hvis du spørger mig.

   Du skriver at CV har fået til opgave at trimme, spare og bygge op til fremtiden - tja det er muligt at det har været opgaven, det ved jeg rent faktisk ikke. Når det så er skrevet er hans opgave så samtidig som sportsdirektør at sørge for at den sportlige målsætning kan indfries qua den trup han sætter samme, og der er som tidligere skrevet ingen gratis år jf. top3 der skal leveres hvert år, så hjælper det jo ikke at sælge bærende kræfter på holdet og derefter kun at købe ind til fremtiden, så sætter man virkelig den sportslige målsætning over styr......

   Så er jeg enig i at vi skal investere i langt yngre spillere, jeg så virkelig gerne at der snart bliver lavet transfers også på MC niveau, CV har snakket om dette i flere Podcast, men intet er endnu sket.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   12. april 2022   

  • @Jensen Jeg er ikke enig, men kan faktisk godt lide dit indlæg, hvor du reflekterer og respekterer andre holdning. Det at du ikke er ignorant gør, at man kan have en dialog med dig, uden du vel og mærke prøver at sætte andre på plads. Vi er ikke helt enige, men sætter stor pris på en ordentlig debat, som f.eks. det med at købe 22-årige udviklingspillere for i øvrigt pæne millionbeløb, som du selv reflekterer over. Sådan debatterer man på et ordentligt niveau. Respekt!
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    12. april 2022   

 • Må jeg gøre dem, der er i færd med at slagte Divkovic og Björk, opmærksom på, hvor lang tid, den kære polak og senere Uhre skulle bruge på at nå deres topniveau?

  Det er helt surrealistisk at følge den tråd her! Det er jo useriøst at dømme spillere på så få kampe - ikke mindst, når man ikke har de fodboldfaglige kompetencer dertil.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     12. april 2022   

  • @Uche91 Og en spiller som Ebbe Sand scorede 3 mål i hans 3 første sæsoner i Brøndby!

   Ved ikke om folk forventer at vi kan købe en spiller der laver 15-20 kasser fra dag et?? Kan ikke huske det er sket mange gange i Superligaen...
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   12. april 2022   

  • @Uche91 så fodboldfans må ikke debattere noget omkring det fodboldhold de følger, medmindre at man har en fodboldfaglig kompetence?? Så skal vi lukke alle debatfora, YouTube kanaler osv?! Ej vel..

   Jeg har skrevet at jeg ikke TROR at de bliver topscorere.. Ikke at jeg VED at de ikke bliver det. Det er min egen holdning, og du kan have en holdning om at Bjørk brager igennem næste sæson og scorer 18 mål. Det er præmissen på et debatforum. Ingen af os ved om vi får ret, men har jo mulighed for debat og egne holdninger. Og nej jeg er ikke uddannet superliga træner eller lignende, men har fulgt holdet i 35 år og kan godt li en god debat omkring holdet.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer

 • Ruddi
 • Ruddi   12. april 2022   

 • sport er oftest føelser og her og nu billeder,syntes det ville være urealitisk hvis vi var meget bedre end vi er da vi er ved at bygge et hold op,så kan vi måske klandre cv for alt for stor udskiftning,og så falder det aligevel tilbage på tidligere sports direktøre,tror ikke vir ser det her nye hold toppe før om 2 år men håber så sandelig at vi kan nappe som min 3 plads i næste seson,cv tog et valg og beholdte div spillere med udløb ,det kastede et mesterskab af sig,lad os nyde det og se om ikke vi kan overraske igen om 2 års tid,det er der vores nuværende hold skal toppe med et par nye spillere løbene så vi ikke udskifter mere end højst nødvendigt jeg stoler stadig på cv
  2 enige · 1 god kommentar

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    12. april 2022   

 • Er fakta ikke også, at i de 3 kampe har vi spillet i undertal i 2 af dem. ? Man kunne også ha taget fakta over 15 kampe.
  Så havde det da set meget pænt ud.!
  1 enig · 1 god kommentar

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner