Fodbold live resultater
Ideer til BIF kan få flere penge ind

Skrevet af , 19. november 2020

Hej jeg vil oprette denne debat om der er nogen der har nogen forslag der kunne hjælpe vores klub, jeg synes det virker nogen gange som om ledelsen  ikke helt udnytter de muligheder der er i denne store opbakning og det er jeg personligt lidt træt af, jeg har her et par forslag
Deltag i diskussionen
 • Hvordan er det egentlig ift. en ny investor? Som jeg forstår det, må Jan B. ikke bare smide penge i klubben, men hvad hvis vi en dag får endnu en investor? Det giver vel nogle penge direkte til klubben? Og hvordan adskiller det sig så fra, at Jan smider pengene klubben?
   
  • Betalende bruger
     21. november 2020   

  • @Anton Dværg JBA må ikke smide penge i klubben. Han er storaktionær men ejer på ingen måde klubben. Han har aktiomajoritet men det er kun omkring 56% af aktierne han ejer. Hvis han som Matthew Benham ejer nær 100% af aktierne stiller sagen sig helt anderledes da han så med rette og i stærk kontrast til JBA kan betragtes som klubber. Vi kan kun få flere penge fra en ny storinvestor ved en kapitaludvidelse som foregår via udstedelse af nye aktier. Håber det er forståeligt. Har bevidst undladt at bruge ord som emission da danskere har lettest med godt gammeldags dansk.
   1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     21. november 2020   

  • @Anton Dværg Der skal stå han kan betragtes som klubejer men telefoners stavekontrol mener at vide bedre ;)

 • Nu kunne vi købe støttebilletter, som blev delt ud til dem der ikke selv har råd, meget sympatisk og i tråd med dem der støtter op om vores klub.
  Måske vi kunne købe øl, sodavand, popcorn og pølser som tillæg til de støttebilletter, der deles ud når der igen må komme tilskuer på stadion.
  De skal ikke bare have en billet, men hele oplevelsen på vores stadion.
  Man hjælper dem der ikke har råd, samtidig støtter man vores klub, win win.
  1 god kommentar

 • Betalende bruger
    21. november 2020   

 • FANSPONSORAT hvor vi kan forpligte os til at give et selvvalgt månedligt beløb i en periode på 1 år. Så kan man efter 1 år vælge om man vil fortsætte eller droppe ud. Det har i flere omgange været debatteret her men om der er sket noget konkret kan man mig bekendt kun læse i Kejserens Nye Avis.
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner