Ideer til BIF kan få flere penge ind

Skrevet af BIF til jeg dør, 6 dage siden

Hej jeg vil oprette denne debat om der er nogen der har nogen forslag der kunne hjælpe vores klub, jeg synes det virker nogen gange som om ledelsen  ikke helt udnytter de muligheder der er i denne store opbakning og det er jeg personligt lidt træt af, jeg har her et par forslag
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6 dage siden   

 • Personligt kunne jeg lave en masse forslag der for mig ville give mange penge og kunne ikke koste så meget at gøre det:

  Kalender med vores første holds mænd +18 vi har i første holds truppen nøgne med fodbold foran dem, dem kunne os mænd give konerne i julegave

  Kalender med vores første holds kvinder + 18 år dem vil kvinderne købe til os mænd

  Kæmpe plakater sælges til sponsorer disse placeres tomme tribuner til vores TV kampe det har værdi

  Evt. bruge nogen vores profiler en dag til firmaer der vil promere varer sociale medier eller andet, dette er kun ideer jeg har nogen har nok andre der er bedre, men alt der kan hjælpe vores klub ser jeg velkommen

  Kunne også være visuelt pølse fra Steff Houlberg der sælges ligesom man gør med støttebilletter udover vi får penge for dem der køber en pølse som er visuelt så betaler Steff Houlberg et lille beløb og promeres på BIFS hjemmeside gøre det samme med øl Carlsberg, cola ja alt
   
  • @BIF til jeg dør
   “Kalender med vores første holds kvinder + 18 år dem vil kvinderne købe til os mænd”

   Er ikke helt med, hvad menes det med dette?

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @BIF til jeg dør Den med halv- til helnøgne kvinder skal man vist være særdeles varsom med i disse sexisme tider. Bare se hvor meget feministerne fik ud af at landsholdet råber store patter når de har vundet.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvordan er det egentlig ift. en ny investor? Som jeg forstår det, må Jan B. ikke bare smide penge i klubben, men hvad hvis vi en dag får endnu en investor? Det giver vel nogle penge direkte til klubben? Og hvordan adskiller det sig så fra, at Jan smider pengene klubben?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @Anton Dværg Har ikke hørt det med JBA ikke må gøre, det er interessant at høre, men ved ikke om var en joke, men Jesper Nielsen er i dag gået ud og skrevet han forventer vinde sagen mod pandora og vil komme tilbage til AG håndbold og i BIF, men ved ikke om det er ment som en joke, eller om han virkelig mener det.

   Mener også BIF har det sidste rate betaling tilbage tror det er 25-35 millioner det er men er ikke sikker, som sponsor vil jeg da elske få ham som hovedsponsor for han har BIF hjerte, det ved jeg, om man så synes han er for meget, det er jeg egentlig ligeglad med, for ved hans hjerter banker for BIF
   1 enig
   
  • @Anton Dværg JBA må ikke smide penge i klubben. Han er storaktionær men ejer på ingen måde klubben. Han har aktiomajoritet men det er kun omkring 56% af aktierne han ejer. Hvis han som Matthew Benham ejer nær 100% af aktierne stiller sagen sig helt anderledes da han så med rette og i stærk kontrast til JBA kan betragtes som klubber. Vi kan kun få flere penge fra en ny storinvestor ved en kapitaludvidelse som foregår via udstedelse af nye aktier. Håber det er forståeligt. Har bevidst undladt at bruge ord som emission da danskere har lettest med godt gammeldags dansk.
   1 god kommentar
   
  • @Anton Dværg Der skal stå han kan betragtes som klubejer men telefoners stavekontrol mener at vide bedre ;)

 • Nu kunne vi købe støttebilletter, som blev delt ud til dem der ikke selv har råd, meget sympatisk og i tråd med dem der støtter op om vores klub.
  Måske vi kunne købe øl, sodavand, popcorn og pølser som tillæg til de støttebilletter, der deles ud når der igen må komme tilskuer på stadion.
  De skal ikke bare have en billet, men hele oplevelsen på vores stadion.
  Man hjælper dem der ikke har råd, samtidig støtter man vores klub, win win.
  1 god kommentar

 • FANSPONSORAT hvor vi kan forpligte os til at give et selvvalgt månedligt beløb i en periode på 1 år. Så kan man efter 1 år vælge om man vil fortsætte eller droppe ud. Det har i flere omgange været debatteret her men om der er sket noget konkret kan man mig bekendt kun læse i Kejserens Nye Avis.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4 dage siden   

  • @Dansplast fed ide :)
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer