Fodbold live resultater
Jeg vil gerne rose CV

Skrevet af Brøndby i hjertet, 8. september 2022

CV har fået meget skæld ud det sidste lange stykke tid noget med rette men jeg syntes han skal have ros for dette vindue han har hentet gode stærke spillere ind og samtidigt opnået et fint overskud jeg ved at mange mig selv incl har været efter ham fordi vi mente han fik dem ind for sent men jeg tror vi skal vænne os til at vi ikke er så atraktive som vi har været og at vores økonomi bare ikke er til at hente de stærke spillere i starten af vinduet men herfra skal lyde et stærkt og godt stykke arbejde til CV.
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   8. september 2022   

 • Som jeg fortsår det er det overskud der henvises til i regnskabsmeddelelsen fra idag omhandler det vinterens vindue på de 19,6 mio kr på transfers, dette vindue (sommer) har været negativt i forhold til økonomi der er handlet spillere for 55 mio kr (Seb, Wass, Ohi og Vallys) og solgt for 11 mio kr (Bruus), dvs. 44 mio kr i minus. Det er der allerede taget højde for i klubbens forventninger til årsresultatet.

  Jeg tror sådan set det var helt nødvendigt at tilføre de spillere man nu har gjort, for bare at have en minimal chance for at indfri de sportslige målsætninger (top 6/3).

  Det jeg syntes har været ærgeligt er den sene ankomst af spillerene som du også nævner, og derfor mener jeg man i den sportslige ledelse bør overveje om ikke man skal være et vindue foran i forhold til at bringe spillere ind, dvs. dem der nu er hentet skulle være hentet i vinters sagt lidt banalt, for det er ganske klart at Brøndby heller ikke i næste transfer vindue er dem der kommer til at vælge først, derfor gælder det om at være på forkant såfremt det er muligt.

  Jeg håber man har lært lektien af de sidste to vinduer ! Slutteligt håber jeg at nogen af CV's tidligere køb begynder at præstere på et højere plan meget snart - Divko, Alves, Heggheim, Bell, Greve, Björk.
  5 enige
   
  • MOAllen
  • MOAllen   8. september 2022   

  • @Joblar
   Det er et dyrt forslag. Og truppen bliver alt for stor. Det kan betyde at der ikke plads til MC-spillere.
   Desuden har CV prøvet den model ift. Maxsø og han blev ikke solgt. Derfor har vi nu Alves i truppen.

  Se 4 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    8. september 2022   

 • ?! Klubben er lige kommet med en gedigen nedjustering på bagkant af, at det viste sig, at Carsten Vagns indkøbte spillere ikke holdte niveau. Hvis du nærlæser regnskaberne vil du opdage, at CV kun har gjort sig fortjent til bonus i 1/3 af hans Brøndbytid. En af Carsten Vagns buzz words er kontinuitet, men han lod 75-80% af mesterholdet gå over 2 transfervinduer og har efterladt klubben sportsligt på et sidespor.

  Vi skal lige en tur op i helikopteren.
  3 enige · 2 god kommentar

 • Set over hele CV's periode i BIF hælder jeg til at være positiv omkring ham.
  Han spottede muligheden for at hente Maxsø, som vi vist alle kan være enige om har været konge-signing. Han fik ryddet op i en masse dårlige (og dyre kontrakter) og fik sat en retning for strategien omkring køb og salg.

  Jeg synes også at salget af Jobbe og Frendrup har været godt håndværk.
  - Købet af Blas virker solidt
  - Købet af KT virker solidt
  - Købet af Vallys bliver godt
  - Købet af Wass er top-top
  - Købet af Ohi bliver godt

  Det synes klart at han har satset lidt vel meget på at købe nogle spillere der skulle vokse og der er nogle som ikke ser ud til at klare cuttet (særligt Björk og nok også Heggheim) men set over hele perioden synes faktisk ikke at vi kan være rigtig sure.

  (husk også på at vi har en begrænset økonomi)
  9 enige · 6 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     8. september 2022   

  • @Obersten, Du er med på, at det var i Troels Bechs tid at Blas blev fundet? Og hvad angår Kevin Tshiembe, så kunne han have været erhvervet transferfri 3 mdr. tidligere.

   Carsten Vagn har jo ikke leveret særlig godt på Strategien og derfor har han ikke fået bonus i 2 af 3 år i klubben.
   3 enige

  Se 8 flere kommentarer
   
  • @Obersten han hentede Mikkelsen, der gør godt
   
  • jeffchr
  • jeffchr   9. september 2022   

  • @Obersten Ud over de nævnte spillere er jeg meget positiv over for Cappis, Greve, Wikstrøm og den udskældte Divko som jeg mener har meget mere at byde ind med, om det så kommer ved jeg ikke. ærgerligt med Hegheim, men jeg er sikker på at det kommer. jeg mener så ikke at man kan laste den sportslige ledelse for en spiller der ikke får sit fulde potentiale indløst, mange forhold kan spille ind og folk der mener at alle spillere skal præstere aner ikke hvad de taler om, det er bare min holdning...

 • Welkro
 • Welkro   8. september 2022   

 • Altså vores resultat er nedjusteret markant og vi kommer ud med et pænt stort underskud i går, da CVs indkøb de sidste vinduer har været for dårlige. Derfor skulle der bruges mange penge på kvalitet i det her vindue!

  Vi har det 3. største budget med pæn margin til AGF. En klub som har købt pænt ind i starten af vinduet og har truppen på plads og der fik en god start.
  Er vi mindre attraktive end Horsens og Randers?! Begge klubber der ligger over os.

  CV har brugt 30 mill på 3 spillere fra den norske liga, som historisk har været dårlige investeringer. Sidste kamp sad 2 på bænken og 1 helt ude af truppen.

  Så fordi CV køber 3 spillere til 44 millioner sidst i vinduet er jeg ikke ved at falde i svime. 2 af spillerne, Vallys og Wass kunne de fleste af os nok have kaldt som en forstærkning..
  Vi er ude af Europa og har tabt 60% af vores kampe.
  Så beklager at jeg ikke er klar til at hylde CV som du er.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Welkro
   Jeg tror bare at jeg prøver at se det i et lidt bredere perspektiv end de seneste 2 vinduer.
   MEN jeg er enig i at håndteringen af situationen efter mesterskabet er virkelig skidt.
   Lige præcis på det tidspunkt havde vi en gylden mulighed for at bygge næste lag på.
   1 enig
   
  • Bjarke
  • Bjarke   9. september 2022   

  • @Welkro fordi det historisk har været middelmådig fra Norge siger intet om fremtiden. Heggheim, Sebo og Bell virker efter min overbevisning som stærke indkøb som vi formodentlig sælger med overskud.

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    9. september 2022   

 • Wass, Ohi og Vallys ser gode ud, men den samlede præstation fra CV skal bedømmes over en længere årrække.Det gælder også de indkøb, som mange har stemplet som fiaskoer på nuværende tidspunkt. Jeg vil f. eks. ikke udelukke at Greve kunne blive en slags Pep Biel historie, hvor man pludselig løfter sig og vokser i samarbejdet med Vallys, Wass, Ohi, Slimane, osv. og bliver en markant profil.

  Men her er min vurdering af CVs indsats indtil videre.

  I den første tid lykkedes det CV at bringe økonomien i balance (ved at sælge mange etablerede spillere) samtidig med at der blev skabt et hold, som endte med at vinde DM og kvalificere sig til EL. Det må betegnes som en voldsom overpræstation ift. hvad man kunne forvente i situationen. Samtidig synes jeg også at CV fik bragt noget ro på via en klar og tydelig kommunikation omkring, hvad klubben gerne vil.

  Den næste tid var præget af kontraktudløb og flere store salgs, som man ofte ser det for hold der har toppræsteret. Jobbe, Frendrup, Uhre, Børkeeit, Bruus, m.fl. blev solgt til meget pæne summer, der samlet set nok indbringer klubben over 100 millioner. Jobbe var selvfølgelig nem at sælge, da han både er ung, offensivspiller og med nogle unikke spidskompetencer. Det som særligt har imponeret mig er CVs evne til at få ret store summer for spillere, som Uhre (27 år og tæt på kontraktudløb), Bruus og Børkeeit (en spiller som stort set ikke var på banen). Der kan CV altså noget vi har savnet i mange år. Troels Bech (og dels AZ) fik mange gode spillere til klubben, men forpassede muligheden for at sælge dem og skabe indtægter til klubben.

  Der hvor de er gået mindre godt er på indkøbssiden. Der er blevet købt for mange spillere ind i kategorien omkring de 22 år og for mange spillere, som ikke var et direkte fit til den måde vi spillede på (for mange omskolingsprojekter). Mange af dem er også kommet meget sent til og har på den måde fået en dårlig opstart og er blevet sat under et pres for at præstere fra dag 1. så her har CV måske ikke rigtigt fulgt sin egen filosofi om at der skal være unge talenter krydret med performancespillere. Førstenævnte kategori er for mig at se (især hvis vi sigter mod store salg) spillere på 17-20 år og performancespillere er typisk 25+ og helst med erfaring fra et højere niveau end Brøndby. Vi endte i foråret og indtil 1/9 med at have alt alt for mange i truppen, som hverken var den ene eller kategori. Reelt havde vi før slutningen vinduet kun Maxsø, Hedlund og Rado, som man kunne klassificere, som modne spillere med erfaring fra større addresser i udlandet.

  Så læren må være at CV skal holde øje med balancen i truppen, så vi får et bedre mix mellem unge talenter (17-20), unge spillere med uviklingspotentiale (21-24) og erfarne peformancespillere (25+). I den sidste kategori skal vi helst kun have spillere, som er sikre på holdkortet eller har en afklarethed med at spille mindre i karrierens efterår.

  En anden lære er naturligvis at vi skal prøve at opnå situationer, hvor vi kan sælge en profil og så HAR afløseren i truppen. Det siger jeg særligt i lyset af at det har vist sig at Brøndby først kan få fat i de spillere, som virkelig kan løfte klubben sidst i transfervinduet og særligt ift. sommervinduet ender det med at blive rigtig rigtig dyrt. Tænk hvor Brøndby ville have ligget i tabellen, hvis Wass og Ohi var kommet i Januar eller i starten af Juli? En anden - og måske den værste - konsekvens af den lidt fejlslagne indkøbspolitik det seneste års tid er at det har trukket meget store veksler på Niels Frederiksen, som er den der skal prøve at få tingene til at fungere i dagligdagen og skal stå på TV og tage ansvaret for at spillet ikke er bedre. I yderste konsekvens kan det betyde at NF ikke ønsker at forlænge til sommer, fordi han ikke orker endnu en sæson, hvor Slimane, Blas, Maxsø, Ohi og Vallys sælges med et utal af spilleres kontrakter løber ud, mens Brøndby først kan skaffe spillere af tilsvarende kaliber de sidste 3 dage af vinduet. På det tidspunkt er vi så igen ude af europa og 10 point efter førstepladsen. Hvis det er modellen hvert år, så tror jeg at NF vil finde noget andet at lave...
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @del Piero Godt indlæg - Næste store salg Blas, Anis, Tshiembe, Hermansen + 125-150 mio. ??

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner