Fodbold live resultater
Jesper Sørensen.

Skrevet af LJS, 20. februar 2024

Hej allesammen.

Er stor fan af Jesper Sørensen og hans træner-team.

Fodboldverdenen kan til tider være lidt sort og hvid.

Som træner, er du til tider, genial hvis dit hold vinder og det modsatte, hvis du/de taber.

Selvfølgelig har J.S. lavet sine fejl, dem begår vi alle, men generelt har han udført et godt stykke arbejde, efter min mening.

Synes ihvertfald at han fortjener respekt, og et skulderklap, derfor dette indlæg.
Deltag i diskussionen
 • Godt indlæg - kort og præcist.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Helt enig
  1 enig · 1 god kommentar

 • Enig og så er JS ikke bange for at fortælle at træner teamet lærte meget af at spille i undertal mod Lyngby, hvor lessons learned blev fremragende eksekveret mod FCM.

  Det er i det hele taget interessant at ingen trænere, ud over AZ, bliver rost eller er gode nok til BIF, som fx TF, hvor det jo i dag går sådan nogenlunde ok med at træne Brentford.
  1 enig · 4 god kommentar
   
  • @DoctorEnigma

   Ligegyldigt hvordan tf gør det i Brentford. Han var røv i Brøndby og fantastisk han røg ud til fordel for en mand der vendte det hele fra dag 1
   2 enige

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    20. februar 2024   

 • Var ikke fan af Jesper Sørensen i starten, men må sige han har fået mig omvendt!

  Han har udviklet sig fra kamp til kamp, og virker som en stærk analytiker, og senest her mod Fcm, så vi han i den grad også har passionen med sig!

  Vi kan gå langt med det team og hold vi har nu, måske hele vejen!
  4 enige · 3 god kommentar

---

 • Jesper har helt sikkert udviklet sig som træner, og gudskelov for det.

  Jesper tør mere og det skal han klart have ros for, ligesom mod FCM han stod fast i bruge 4 back kæden, fremfor sætte en Rado ind fx.

  Men når man roser Jesper, og nævner andre trænere ikke havde succes i kommentarsporet, så skal man huske Jespers første tid inkl. slutspillet, det var bestemt ikke godt eller godkendt i slutspillet.

  Han har fortsat mangler, men han bliver bedre og bedre, men savner at se han begynder at give de unge mere spilletid, det er fair at sige mod FCM det var ikke rigtige at skifte en ung Noah ind, da nogen kommer med mere erfaring og vi var i undertal.

  Greve var for mig mest oplagt og det sikre valg, har altid været vild med Greve og dejligt han turde bruge ham fremfor defensive Rado. Vores spil er bedre med Greve, da han er god både defensiv og offensiv, derfor har jeg også altid, været stor fortaler for ham, når nogen herinde har ville af med ham, dem har der været en del af også samme som nu roser ham til skyerne, som for kort tid siden ville af med ham, det finder jeg komisk.

  Vi skal huske at Jesper har noget af det bedste spiller materiale, som længe er set i BIF og talenter der blomstre, så der skal også leveres resultater og vi er altså kun 1 points forskel mellem 3 første og FCN skal man ikke undervurdere, i de mange kampe tilbage.

  For mig at se bør CV roses mest, fordi han er den der har klart har udviklet sig mest, med en masse køb til nu færre og køb der viser sig give pote, her tænker jeg særligt på Greve, Vallys, Rasmussen, Alves, Suzuki og senest Bundgaard. Ligesom par unge spændende spillere der er hentet ind og vores unge polak og Yeboah bliver spændende på sigt. Synes CV har lavet mange gode indkøb længe, Jesper har langt bedre materiale end TF og NF havde i min verden. Men Jesper er klart blevet bedre, og det jeg elsker at se er de billeder og video med ham efter FCM sejren, det viser en vinder træner og det er sådan han skal være, ikke gemme sig, så synes han har udviklet sig mere. Han virker som en træner med mere tro på sig selv.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS
   Betalende bruger
     20. februar 2024   

  • @GARFIELD
   C.V. har jo også først haft de økonomiske muskler nu, men kan godt følge dig, langt hen af vejen :-)
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Godt indlæg - kort og korrekt!
  Derfor burde man måske kalde JS til tribunen.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Jeg er stadigvæk ikke fan, da han laver de samme fejl som vi har set tidligere. Holdet er bare bedre så de vinder flere kampe samt de har spillet systemet mere.

  Hans udskiftninger, hans system, der er meget jeg ikke er enig i. Men vinder vi kampe så er det svært at være utilfreds.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @thorrium Hvis holdet bare er bedre og derfor de vinder, og ikke JS skyld, så er det jo lige så sandt at holdet før var dårligt og derfor de ikke spillede godt eller tabte og så ikke JS skyld. Hvis noget er sandt den ene vej er det også den anden..
   2 enige · 3 god kommentar

  Se 17 flere kommentarer
   
  • @thorrium Helt enig. Er absolut ikke en fan
   1 enig · 1 god kommentar

 • Enig i din kommentar. Og kan ikke lade være med at tilføje dette om vores dejlige angriber Ohi: Jesper Sørensen havde ret - og pressens såkaldte fodboldeksperter tog fejl. I Tipsbladets anbefalede ekspert-Boysen at bænke Ohi (og mange herinde var enige med ham) . Jeg konkluderer: Jesper havde ret i at sætte Ohi på og I og Tipsbladet tog gevaldigt fejl! https://www.tipsbladet.dk/blog/davidboysen/broendbys-angrebskabale-smid-ohi-paa-baenken
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg vil stadig fastholde at JS var for uerfaren da man ansatte ham. Det er fint at han lærer af sine fejl, men de fejl burde for en stor dels vedkommende ikke være begået af en træner i BIF.

  Men nu er der betalt et års lærepenge, og JS ser unægtelig ud til at være en taktisk begavelse hvis han får en uges tid til at tænke over tingene. Så lad os håbe at han med mere erfaring får lukket af for nogle af sine andre mangler - især den manglende evne til at ændre under kampene. Det kunne han i søndags, så der er håb endnu.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Porstmand Per - måske du først nu er ved at lære at kende JS og hans kvaliteter.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Porstmand Per
   Jesper havde en klar plan da han kom, og han har Fulstændig lagt vores spillestil om, og det er noget en erfaren træner kan gøre, så der er ikke noget med lærepenge, det har lige netop noget med erfaring at gøre
   2 enige · 2 god kommentar

 • Enig med jer, JS er utvivlsomt vokset som træner i BIF, nøjagtig ligesom NF gjorde det. Selvom det er helt ufattelig letkøbt at sige nu, så må jeg bare nævne at jeg trods fortjent JS ros, ikke begriber at han gang på gang giver Heggheim chancen med tanke på hans helt åbenlyse defensive mangler og begrænsede spilintelligens. Jeg forstår det ikke, men det er så heller ikke mig som opfandt Heggenbauer kælenavnet.... Jeg er (surprise surprise) ej heller den store fan af Seb, men at han ikke fik chancen i et makkerskab med Klaiber håber jeg JS fortryder og genovervejer. For hvis efterretningerne er sande, så har Seb tilsyneladende haft en fin preseason og jo også en ok sidste-øjebliks opblomstring i efteråret. Vi skylder ham derfor at undersøge til bunds, om han kan være med på dette niveau inden vi sender både ham og Heggheim hjem til tippeligaen, hvor de atter kan stråle ligesom Bell og Børkeeiet.
  2 enige
   
  • @Kristianbs
   Jesper giver HH chancer fordi han er en dygtig teknisk spiller og passer ind i den måde holdet skal spille på, HH starter jo kampen fint indtil han taber sutten
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Indlægget indeholder nul argumenter for hvorfor JS er en dygtig træner. Jeg er usikker på hvilken form for debat du håber på med dette indlæg?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Marc Johnson - jamen, kom bare med dit indlæg om, hvorfor js ikke er en dygtig træner.

  Se 2 flere kommentarer

 • JS burde hyldes af alle os på søndag mod OB
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Sunderland
 • Sunderland
  Top debattør
    24. februar 2024   

 • Jesper Sørensen gør det godt. Men GFH gør der altså noget nemmere for Jesper Sørensen og CV. GFH sørgede for vi ik var tvunget til salg.....Uden GFH så var Vallys, Kvistgaarden og Alves blevet solgt......Så jo Jesper Sørensen har gjort det godt, GFH har gjort betingelserne væsentlig nemmere end dem Niels Frederiksen havde.....
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner