Fodbold live resultater
Jesper Sørensen: Vi klarer den som et hold

Skrevet af Anders Villaume Vestergaard, 21 dage siden

Selvom det søndag eftermiddag blev til en derby-sejr over FC København, stod det i løbet af kampen ikke skrevet i sol, måne og stjerner, at det var de blå/gule, der skulle trække det længste stå i de to mandskabers første duel i mesterskabsspillet.  

Brøndby var bagud 1-0, og københavnerne havde under en god start på anden halvleg Brøndby nede i sækken. 

- Vi skal stole på, at når vi har en svær periode derinde, så klarer vi den som et hold, spillerne stoler på hinanden, og vores struktur og aftaler bliver overholdt. 

- For et år siden prøvede vi at løse tingene selv. Det gør vi ikke længere, og vi stoler på, at det er den måde, vi kan komme tilbage mod hård modstand – for det var det, siger Jesper Sørensen.  

Inden Brøndbys comeback mod ærkerivalerne havde Peter Ankersen bragt FC København foran efter 42 minutter, og det var dermed første gang i denne sæson, at Brøndbytræneren skulle tale til et hold, der var bagud ved pausen. 

- Vi skulle lige ændre på nogle ting og se, om vi kunne gøre os selv mere farlige. Vi kom alligevel ikke så stærkt ud, men det gjorde FCK, og så fik vi ændret lidt undervejs. 

Mathias Kvistgaarden og Sean Klaibers to scoringer vendte kampen for Brøndby, så der nu er et hul på fem point ned til ærkerivalerne fra Østerbro.  
Deltag i diskussionen
 • Vi spillede ikke godt, men to klassemål og en fantastisk spillende Pentz gjorde vi vandt.

  Det er ikke kun 1 år siden Jesper at vi gjorde det for os selv, og holdet har udviklet os.
  Du og dit træner team har gjort det samme, de to udskiftninger ændret jo også kampens forløb

  Indtil da var vi ærligt spillet i bund, med Rado og Kvistgaarden inde, formåede vi at ændre billedet og den vindermentalitet der er kommet ind på dette hold, gør at de tror på sig selv hele vejen.

  De andre skal godt nok steppe op, for at tage den første plads fra os, og hold kæft jeg bare nyder de dage hvor vi vinder over dem vi normalt ville tabe til......

  Sikke en dag at afslutte påsken på og så i parken, det kunne ikke blive bedre, jo hvis ikke de latterlige fans skulle skyde pyro af og skade os med bøder, det er simpelthen for dumt. Men skal ikke tage glæden fra sejren og FØRSTE PLADSEN :)))))))
  3 enige · 1 god kommentar

 • Jeg har tidligere hylet med i koret om at JS var fejlcastet som BIF-træner, manglede mod, karisma og alt muligt andet. Ja, han har dæleme fået gode spillere at arbejde med, men i min bog er det fuldstændig indiskutabelt, at han har en virkelig positiv indflydelse på vores fodboldhold. Han er jo en ret stille og meget analytisk fætter, men det er egentligt rart at se, at moderne fodboldtrænere ikke altid skal være den her kæmpe personlighed med ditto ego. JS passer godt til os syntes jeg. Det tror jeg faktisk også jeg vil syntes, selv hvis vi ender som nr 3.
  9 enige · 9 god kommentar

 • Ubegribeligt ringe dommerarbejde af Putros - Achouri sku’ jo ha’ været smidt ud for den eftertackling!! Putros kan sgu da ikke gi’ gult…det må være rødt eller ingenting i den situation!
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • @Lå-lå-lååå Ja det er virkelig underligt for jeg mener Putros gav ham et gult kort? Man kan vel ikke give gult for at sparke ud efter en anden ? Jeg gad godt høre en dommers kommentar. Men hvor solen dog skinner flot gult idag på en blå himmel
   1 enig

 • Jeg elsker at vi er kommet til punkt hvor JS tør stille op med Greve fremfor Rado på midten på udebane i parken. Samt at vi forsøger at spille vores spil i parken. Det er få Brøndbytrænere der har turdet det siden Laudrup. Ja, det er vel nærmest kun Zorniger
  9 enige · 5 god kommentar

---

 • Det er sjovt hvor stor forskel der er på det vokale lixtal i interviews efter kampen...
  Sådan en som Wass skal fx. nok være glad for at han er så dygtig til at spille fodbold.
  Til gengæld synes jeg at både Jesper Sørensen og Jacob Neestrup er rigtig gode til at analysere sobert og analytisk.

  Ved godt at det måske ikke er velset i dette forum, men jeg er altså ret vild med Neestrup. Lige siden han bragede igennem i Viborg, hans Ch.L.- kampagne med FUCK og til i går hvor han ikke stikker hovedet i busken men kalder en spade for en spade. Det kan jeg kun respektere.

  27 point tilbage. Det ser godt ud, men ro på nu... Der kan ske meget mærkeligt. Glemmer aldrig 2018 og er for evigt vaccineret mod overdreven optimisme...
   
  • @Mukhtar-fan

   Nu når du godt kan lide Neestrup, som jeg også har respekt for, og det han kalder en spade for en spade, så er det sku skægt du skriver så kompliceret, for en Vestegns knægt her og skriver vokale lixtal, det er for mig alt andet end at kalde en spade for en spade.

   Du må gerne oversætte :) for har sku aldrig hørt det udtryk før, husk Wass er en ægte Vestegn dreng, han har lige spillet 90 minutter på fulde dampe, modsat de 2 trænere der har siddet og analyseret kampen.

   Så tror det er helt naturligt, at man ikke lige får Wass til at komme med et interview der brænder igennem, dertil har han været i udlandet i rigtig mange år, så måske er der også noget sproget som skal ind på nethinden igen, for husk at han kom til udlandet som meget ung, det tror jeg faktisk også kan spille ind.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Mukhtar-fan
   Vokalt lixtal? I en lixtalsberegning indgår kommaer og punktummer. Hvordan har du beregnet et vokalt lixtal?
   PS: Du glemmer at man altid skal sætte komma foran at, medmindre det bliver efterfulgt af et udsagnsord. Du har desuden en uskøn, overdreven brug af tøveprikker.
   2 enige · 1 god kommentar


 • Jeg synes denne kamp meget smukt viser forskellen på FC og os. JS roser kollektivet og sammenholdet, mens Neestrup sviner tre spillere for at svigte deres hold. Ser man målene igen, er deres svigt vel i virkeligheden meget begrænset. Det er virkelig gode vrøndbyaktioner ved begge mål. Finten af Kvistgaarden og JRs aflevering.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Mortensputnik Han gør det altså først efter at blive spurgt flere gange om det ikke er dårligt forsvars spil. Og der fortæller han så sobert om at den situatiion med kvistens mål skulle de have lukket ned flere gnage før det kom til mål. Han starter ikke ud med at smide nogle under busen, hvilket der er stor forskel på, og som sagt her blev de ved med at spørge ind da de gerne ville have noget drama. Det har JS også gjort når der er lavet fejl og bliver spurgt ind til det.

  Se 1 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS   21 dage siden   

 • J.S fortjener al respekt og ros.
  Et fantastisk stykke arbejde han har udført.
  2 enige · 1 god kommentar

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner