Fodbold live resultater
Jung: Det handler om familien

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 1. januar 1970

Den  tyske defensivspillers vigtighed er stor. For gennem en nu lang periode har Anthony Jung vist sine kvaliteter frem på fodboldbanen, og er en vital del af den succes, som man nyder i indeværende sæson. Men om hans fodboldfremtid ligger i Brøndby ved tyskeren ikke endnu:

Jeg ved ikke om jeg er en del af klubben i fremtiden, for min kontrakt løber ud om lidt. Jeg er dog i forhandlinger med klubben, det hele er stadig muligt. Alle døre er vitterligt stadig åbne. Der er ikke afsagt en endelig beslutning endnu, og jeg ved ikke hvornår den beslutning bliver taget endnu.

En fremtid i Brøndby ligger ikke Jung fjern, for grundlæggende er han glad for at være i klubben og for at være med til den udvikling der sker i den seneste tid:

Jeg kan godt se mig selv fortsætte i Brøndby. Jeg kan godt lide klubben, jeg trives her. Jeg nyder min tid her. Elsker at se udviklingen på holdet.

Det vigtigste element i Anthony Jungs overvejelser om fremtiden er nemlig familien:

Jeg er i en alder nu, hvor det er rigtig vigtigt for mig at jeg træffer den rigtige beslutning. Det handler også om familien, om hvad der er bedst for den.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER