Fodbold live resultater
Kedelig sag

Skrevet af Mik , 18. august 2021

Evakueringsfly måtte forlade Pakistan i al hast: FCK skulle bruge det

I øjeblikket er det danske DAT-evakueringsfly med flynummeret OY-RUE på vej til Sivas i Tyrkiet.

Men det er ikke med folk, der har været strandet i Kabul. Det er derimod med FC København.

FCK-holdet skal nemlig spille europæisk fodbold mod Sivasspor, og det kræver en flyvetur til Tyrkiet.

Ifølge DATs hjemmeside har selskabet normalt ikke ruter til Tyrkiet.

Tidligere på dagen landede DAT-flyet i København og pilot Jesper Rungholm fortalte, at man ikke kunn nå at få mange med, netop fordi, at man havde en anden kunde.

- De kunne ikke nå at få flere med med ud, og vi kunne ikke vente længere, fordi vi har en ny flyvning med en anden kunde i dag - faktisk bare to timer, efter at vi er landet, siger Jesper Rungholm til Ritzau.

Evakueringsflyet havde samlet 15 mennesker med tilbage til Danmark.

DAT bekræfter også overfor B.T., at det samme evakueringsfly er på vej til Tyrkiet, men vil ikke kommentere på om det er FCK, der er ombord.

 

OBS.. det er efterfølgende ikommwr frem i følge EB at FCK valgte at være flexibel og tilbude tage andet, så DAB er den eneste synder. Skidt man vælger penge forretning fremfor hjælpe desperate mennesker der har hjulpet Vesten 
Deltag i diskussionen
 • Mik
 • Mik   18. august 2021   

 • Dubai ville de også rejse til, kun pga voldsomt pres udefra, gav de sig til sidst.

  Kan godt være de er uforskyldt her, men hold kæft jeg hader alt ved den klub og ledelse. Hjælper ikke at man læser sådan noget i en avis. Skal siges efter Jensen fortæller mig det er nu kommet frem at EB skriver FCK havde været fleksibel. Det ændre selvfølge en del, dog ikke at jeg stadigvæk hader den klub Sorry :)
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     18. august 2021   

  • @Mik - Det er fint at hade FCK. Men det fly er nok chartret langt tidligere, end DAT valgte at tage til Kabul for at hjælpe menneske ud af Afghanistan.

   Kritik bør rettes, hvor kritik er berettiget.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Så FCK skulle ha' forudset, at Taliban ville overtage Kabul, og sagt vi undlader at chartre fly, da andre har mere brug for det??!!

  Der er tidligere seriøse debattører der har forladt det fine forum pga, de er blevet træt af dine utalige gentagelser, og behov for at kommentere på stort set de fleste indlæg, med hvad du tror/mener er det eneste rigtige, 3point har efter deres eget udsagn prøvet at smide dig ud 50 gange!! -du har selv lovet en del gange at nu ville du slutte med at kommentere herinde, men intet er sket..! Selv i går under live kommenteringen skulle du lave drama!!

  Hvornår forlader du dette forum for good??


 • Mik
 • Mik   18. august 2021   

 • Tiblinglove det komiske er ingen tvinger dig til at gå ind og klikke på indlægget

  Jeg synes det er aktuelt i forbindelse med de debatter der har været om rigmænd og red bull de sidste par dage.

  Måske er FCK helt uvidende, men det er usmageligt, at man vælger at sætte fodbold højere end at hjælpe folk i krise situation. Det var det jeg mente med dette, måske er de spurgt om de kunne blive forsinket måske ikke.

  Jeg synes det er trist at varetage fodbold forsinkelse fremfor redde menneskeliv. Men sådan er vi forskellige, gider ikke din utrættelig jagt på personfnidder, sjovt skriver jeg ikke til eller om dig, men du gør det hele tiden og ønsker støj. Det er da at respektere mediet, jeg skriver godt med mange og flere enige med mig. Ja så er der få som dig som ønsker dyrke personfnidder det gider jeg ærlig talt ikke at bruge min eller andres tid på.
   
  • @Mik Har ikke skrevet til andre at de skulle smutte! -digte har du altid været god til..

  Se 3 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER