Fodbold live resultater

Kvinder: Brøndby sikkert videre i pokalen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 16 dage siden

Partner på kvindefodbold: Glostrup Shoppingcenter og Pluto TV

Brøndby IFs kvinder spillede sig onsdag aften i pokalkvartfinalen ved at besejre Østerbro IF fra 1. division.

Cheftræner Bengt Sæternes havde skiftet syv spillere i startopstillingen i forhold til søndagens 3-0-sejr over OB i ligaen, så der var masser af spillere, der ikke er faste startere, som fik mulighed for at vise sig frem.

Brøndby var på forhånd store favoritter, men det blev ikke et målshow. Dog blev det en kontrolleret kamp fra Brøndbys side, hvor sejren, på trods af beskedne cifre, aldrig var i fare.

Linnea Borbye sørgede for en pauseføring på 1-0 til Brøndby med et, for hende, sjældent hovedstødsmål. Hun headede langt udefra i feltet og bolden gik i en bue over keeperen og i mål.

En af de spillere, der fik chancen fra start, var 15-årige Mila Bischoff. På tilskuerpladserne blev kampen overværet af hendes far Mikkel Bischoff og også fætter Clement Bischoff var på plads. Brøndbys nummer 37 spillede en glimrende kamp, hvor hun fik vist prøver på sit talent og sine dribleegenskaber, samt gode drev med bolden, men i lighed med resten af holdet manglede hun generelt den sidste skarphed i de afgørende aktioner.

Brøndby sad tungt på det og 16-årige Isabella Damm i målet havde reelt set ikke ret meget at lave. Hvis noget overhovedet.

I anden halvleg øgede Kamilla Karlsen til 2-0, og det blev også kampens resultat. Brøndby er dermed videre til kvartfinalen i pokalturneringen.