Kvist og Bakhit efter landskamp: Det var en blandet indsats

Skrevet af Marcus Linkhorst, 1. januar 1970

Hele fem spillere fra Brøndby er med på Danmarks U/17-landshold, og i går startede to af dem inde - midtbanespiller Bertram Kvist og venstreback Malek Bakhit - da Danmark mødte Østrigs U/17-landshold i Skagen. 

Men selvom det endte med en sejr, så var de to unge drenge ikke helt tilfreds med holdets præstation, fortalte de efter kampen til 3point.dk.

- Det var en blandet indsats. En svær og hård kamp. Det blev en lidt for åben kamp frem og tilbage, hvor vi gerne ville have holdt fast i bolden, så det blev en kamp på deres præmisser føler jeg, siger Bertram Kvist. 

- Vi fik ikke sat vores kompetencer op, lyder det supplerende fra Malek Bakhit. 

Selvom det ikke var den holdpræstation, de ønskede, så er der ikke skuffelse over egne præstationer. 

- Jeg føler, jeg kommer sløvt ind i kampen, men jeg får spillet mig ind i kampen. Sådan er det nogel gange, men så er det vigtigt, man kan spille sig ind i kampen, og det føler jeg, jeg fik gjort, fortæller Malek Bakhit. 

Fra Bertram Kvist lyder det: 

- Jeg synes, jeg starter opgøret godt. Jeg får lavet nogle gode bolde i dybden blandt andet. Jeg falder så lidt ud af kampen i anden halvleg, men jeg er okay tilfreds med min min egen præstation. 

Når det ikke bliver til landskampe på U/17-landsholdet, så kører det også for de to unge herrer i Brøndby. Bertram Kvist spiller med U/19, og Malek Bakhit spiller med U/17. Begge hold er startet sæsonen ud med sejre. 

Og dét er med til at give noget til truppen, når man er i landsholdslejren, fortæller Malek Bakhit. 

- Du kan føre det over til andre spillere og se, at hvis vi præsterer godt her, så begynder de også at gøre det. Når du har nogle spillere, der præsterer på et højt niveau, så løfter det bare holdet og de andre spillere. 

Glæder sig over personlig udvikling

Bertram Kvist er kun fra 2005, men i år har er han blevet rykket op til at spille med Brøndbys U/19-hold, og det er bestemt noget, som den unge spiller glæder sig over. 

- Det giver et ekstra lag. Der er et højere tempo, så det er rigtig godt for min udvikling. Det er helt klart noget, som jeg synes er fedt. Nu har jeg været med dem de første to kampe, så nu må vi se, om det kan blive fed. Hvis jeg gør det godt, er jeg forhåbentligt med dem hele tiden. 

Imens spiller landsholdskammerat Malek Bakhit på Brøndbys U/17-hold, som er den oprindelige årgang. Også her er der fremgang at spore i spillet, fortæller han. 

- Jeg har arbejdet med mine defensive præstationer. Jeg havde lidt svært ved det, så det er noget, jeg skal bygge på, og det har jeg også gjort allerde. Jeg føler i hvert fald, at det er blevet bedre, end det plejer at være. 

På mandag har de to unge Brøndby-spillere mulighed for at komme i aktion igen, når Danmarks U/17-landshold igen møder Østrigs U/17-landshold i en venskabskamp - næste gang på Frederikshavn Stadion. 
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER