Fodbold live resultater
Må der spilles hårdere imod Brøndby?

Skrevet af Sorteslyngel, 10. november 2020

Nøj, jeg har stadigt ondt i maven over Blas. Hold nu kæft hvor er det synd for ham og ikke mindst os. 
Er jeg den eneste der mener at der må gås ekstraordinært hårdt i nærkampene i mod os end feks, FCM eller FCK som tit har dommeren på deres side? Feks sidste kamp i mod FCM, hvor Pavlo flæskes bagfra, den ville normalt altid give gult eller rød. Forleden syntes jeg at OB fik lov til at gå alt for langt med 20+ frispark og grimme eftertaklinger med 2 gule kort til følge.

Det er som om modstanderne går lige til kanten og dommerne generelt tillader det, i kampe med os da det giver kampen et internationalt snit.
Sidste sæson var der feks Falks sindssyge talkling i mod Kaiser i hovedhøjde eller Randers' målmands nedslagtning af Hedlund eller Jebalis skub i ryggen på Jung, så han flyver ind i Marvins knæ med hovedet først, alle episoder der mere eller mindre er livsfarlige for vores spillere og hvor modstanderne ikke bliver dæmpet med et par gule kort i tide, så hårdheden i kampen derved eskalerer. 
Jeg ved godt begge episoder gav rødt og det manglede selvfølgelig bare, men det gjorde Jebalis ikke, en episode, der faktisk minder om Blas episode i går. Det er lige præcis det skub der medfører at Blas kommer den tak for hurtigt og ikke får timet sit løb ind i nærkampen, hvor han selvfølgelig bliver slagtet.
Det er nærmest tilladt at give vores spillere skub i ryggen når de er i høj fart fremadstormende uden konsekvens og lige så vel at gå generelt lige lidt hårdere til værks.


og kommer vi med samme hensynsløse intensitet og spil?

Maxsø, Rado, HH kommer måske med hårdhed, men ikke noget der minder om, efter min mening de ovennævnte meget grelle eksempler, hvor det er fodboldspilleres ve og vel der er på spil. Jeg oplever egenligt vi spiller ret fair, og til tider egenligt kunne gå lidt mere til den, når spillet ikke lige fungerer.

Og er der andre hold i SL der kunne mene at der også er begået 4 halsbrækkende aktion over de 2 sidste sæsoner som ovennævnte episoder?
Deltag i diskussionen
 • Lad debatten begynde....

 • Jeg vil egentlig også lige nævne OBs mål til 3-1 hvor Marvin også kunne have kommet slemt til skade.
  Max Finger kommer først på bolden men går efter min mening ind i nærkampen med en hårdhed der ligger lige på grænsen.
  Hvis Max Finger ikke havde ramt bolden var der vel direkte rødt. Igen et eksempel på at OB gik lige til grænsen og lidt til.
  1 enig

 • Betalende bruger
    11. november 2020   


 • Betalende bruger
    11. november 2020   

 • Må indrømme at jeg er ikke enig i det. Synes ikke der bliver spillet hårde mod bif. Pisse synd for blass. ( tuder næsten) men ja sabbi skubber og der sker der her forfærdelig. Er sikker på af sabbi ikke vidste det her vil ske. Så en undskyld. Nej. Men glæder mig til at se blass igen. Har lige købt en trøje med hans navn på
  1 enig

---

 • Betalende bruger
    11. november 2020   

 • Hvor er det reptilt indlæg at skrive ! At Blas bliver skadet ,er så uheldigt og syntes ikke vi kan kaste skylden på nogen her (og ja Sabbi skubber ham, men da ikke for at smadre hans karriere) de ting sker i fodbold med et uheldigt udkom! Og når så mange/få af vores Fans begynder at sende Sabbi racistiske holdninger, er for mig Reptilt (husk nu at vi selv har mange spiller med en anden baggrund end dansk og dem elsker vi !!!
  2 enige
   
  • @Scouts Er det til mit indlæg, du skriver er reptilt?
   Jeg er enig med dig i at racisme slet ikke høre hjemme noget som helst sted hjemme hverken i fodbold eller andre steder for den sags skyld.
   Dette mener jeg bestemt heller ikke jeg kommer med af udsagn i oplægget.
   Oplægget er ment som det tydeligt fremgår, om det er tilladt at der bliver gået mere til makronerne i mod os, og om der er en fair/kompetent dommerstand der slår ned på det.
   Som jeg skriver er Blas episoden ikke den eneste over de 2 sidste sæsoner.

 • Hans
 • Hans   11. november 2020   

 • Syntes generelt at dommerne lader modspillere begå grove frispark mod Brøndby som de slipper fra ustraffet Midtjylland havde en finsk midtbane spiller som flæskede flere Brøndby spillere ned han slap fra det gang på gang med venlige henstillinger og i andre tilfælde er der ligeledes givet lang snor til modspillere....og syntes til mange dommere ikke er fair rent sportsligt
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hans
 • Hans   11. november 2020   

 • *Tim sparv intet mindre en voldelig bisse på en fodboldbane der er sluppet afsted med blidhed og henstillinger
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Hans Ja, det er et udemærket eksempel sammen med Sjev på at de spillere er fredet.
   Derudover nævner jeg også andre eksempler hvor jeg mener at vores spilleres helbred bliver sat på spil, og hvor jeg syntes dommerne ikke går ind i tide og giver gult før, så kampen ikke eskalere.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    11. november 2020   

 • Vi kan hurtigt blive enige om, at den danske dommerstand ikke er af højeste kvalitet, men at insinuere, at de har lavet en fælles aftale om, at andre hold må gå hårdere til os, bryder jeg mig ikke om. Jeg kan sagtens forstå frustrationen, når en ny, lovende spiller bliver skadet på grund af et skub. Men vi må ikke få vores følelser til at løbe af med os.

  Peronligt, vil jeg hellere have en kamp hvor spillerne får lov til at spille lidt hårdt og lave nogle gode tacklinger, frem for en kamp hvor der bliver fløjter, bare der bliver puster på en modstander. Men der er selvfølgelig en grænse. Svinskhed og direkte tilsidesættelse af andres sikkerhed skal ikke accepteres.
  Ja, Sabbi skubber i ryggen, men formentlig ikke med intention om at smadres Blas' knæ. Så længe forseelsen ikke er en direkte tilsidesættelse af den anden spiller sikkerhed, må udfaldet ikke afgøre dommen. Ellers kunne alle andre skub i ryggen også give rødt kort. Forstil jer lige et hjørnespark, hvor alle der havde skubbet til en anden spiller fik rødt... Det billede lader vi lige stå..!

  Til gengæld er jeg mega træt manglen på en fælles linje for hvordan der bliver dømt.
  I kampen mod OB hang fløjten om halsen på Sandi Putros og jeg selvom jeg lige har sagt, at jeg ikke bryder mig om at der bliver insinueret, så føler jeg mig tit bortdømt når netop Putros står med fløjten... Men i den pågældende kamp har jeg ikke styr på, om han dømmer ens mod begge hold.
  Jeg synes dog det er en irriterende tendens til, at dommerlinjen flytter sig for meget i løbet af kampen. Nogle gange giver småting frispark i starten af kampen, mens tilsvarendende forseelser intet giver sidst i kampen. Andre gange er det modsat.
  Og endnu værre bliver det, hvis vi sammenligner de enkelte dommere. Det er lige før, man skal lægge sin taktik ud fra dagens dommer, frem for modstanderen. Er det en der fløjter meget, skal man holde mere igen, men er det en som lader kampen løbe, skal man måske have mere udfordrende spillere på banen...
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Jensen Nu er det ikke den eneste episode, som jeg skriver har der været 3 andre episoder over de sidste 2 sæsoner, hvor vores spillere har helbredet på spil, som jeg lige kan komme på. Der er sikkert flere.
   Jeg oplever ikke at andre klubber, kan komme med så mange grelle eksempler. Og jeg følger SL meget tæt.
   Et eller andet sted mener jeg der er noget om snakken.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Betalende bruger
    11. november 2020   

 • Efter David Nielsen beskyldte dommerne for altid at dømme til vores fordel (fordi Pukki lavede et frispark som ikke blev dømt lige før vi udlignede til 2-2. Selvfølgelig nævnte han ikke at Lyngby fik et straffe hvor vores forsvarer var rent på bolden udenfor feltet) synes jeg faktisk vi, faktisk også Lalandia som blev nævnt i samme tudetur, har haft meget sværere ved at få frispark for forseelser som næsten konsekvent dømmes til modstanderne når vores folk gør det samme. Især når vi har jyske dommere som MKK, Tykgaard, Daugbjerg og som du nævner Putros (ved ikke om Putros er jyde men de andre er).

 • Jeg er 100% enig i ovenstående skriv og har i en del år haft samme indtryk. Særlig spillere fra hold som FCM, Randers og OB får lov til svinske indgreb mod Brøndbyspillere, som i andre sammenhænge ville straffes langt hårdere. Konkret slap Ryan Laursen fra OB med gult kort for at have smadret Blas Riveros fodboldfremtid formentlig for altid. Mens Sigurd Rosted straffes med 2 karantænedage for ikke at have ramt en FCM-spiller og have smadret en rude i vrede over en uretfærdig dom. Konklusion: Der gælder andre dommerregler for og imod Brøndby, når superligadommerne skal dømme. Sådan er det. Ryan Laursen går i situationen bevidst efter at slagte Riveros i fremdrift, da Laursen stikker benet ud. Ryan Laursen er et svin på en fodboldbane og burde straffes for det. Det blev han ikke!
  1 enig · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    12. december 2020   

 • Nu har jeg tænkt over denne tråd de seneste kampe.. Og selvom jeg var imod din tanke til at starte med. Må jeg ærligt indrømme at jeg føler der er lidt om snakken...
  Nu har vi siden OB kampe haft en kamp mod hhv. Vejle, Lyngby og AGF.

  Vejle laver 20 forseelser mod vores 11. Begge hold får 3 gule kort. Nu husker jeg ikke hver forseelse i denne kamp, men ja..

  Så starter debatten lidt for de situationer du nævner, altså skadelige frispark. Lyngby kampen, De får godt nok 3 gule kort. Men det ene skulle være rødt, og jeg forstår ikke hvordan det bliver gult.
  Uhre bliver sparket lige i hovedet. Man kan diskutere om han selv søger det farlige, da han bukker sig lidt. Men det vil jeg ikke mene, da han kun bevæger hovedet nedad, ikke ryggen. Han kommer ikke under skulderhøjde.

  - AGF kampen får vi noget lignende. Uhre bliver sparket hårdt i brystkassen, men ikke engang et gult kort bliver det til. Det er mig ubegribeligt.

  Derudover har vi en første halvleg hvor AGF får lov til at rive i trøjer, tackle manden osv osv. Men der bliver knap nok dømt frispark til os i nogle tilfælde og de får ikke nogle kort overhovedet.

  Anden halvleg fortsætter, og jeg tæller 3 spillere som laver 3-4 frispark, som enten ikke bliver dømt, eller bliver staffet, tilfælde er lige udenfor AGF feltet hvor Josip skal have et klokkeklart frispark, men næ nej, istedet får de et frispark på vores banehalvdel, som ikke er der. Vores spillere laver åbenbart frispark ved hver enkelt berøring. For ikke at nævne Frendrup sagen, men lad nu den ligge.

  Statistikken lyder på 13 - 11 i forseelser, til AGF. Men den burde reelt set have heddet 25-10.

  Jeg ved ikke om problemet ligger i dommerteamet. Personligt har jeg altid bange andelser under visse dommere.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     12. december 2020   

  • @Gulmann - For mig at se, består problemet lidt i, at Brøndbys kampe generelt får lov at være lidt hårdere. Dette kan jeg som udgangspunkt godt lide, for jeg synes ikke der skal fløjtes ved hver lille forseelse.
   Udfordringen kommer så, når det går lidt over gevind og noget som måske blev tilladt i starten af af kampen, ikke længere tolereres. Eller hvis voldsomheden bliver for stor, så er det svært at tage den den første svære dom.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Gulmann Jeg er meget enig i dine betragtninger. Vejle kampen hedder også omkring 19-10 men med 3 gule kort til hvert mandskab.
   Jeg syntes klart der er en trend der ikke er til at overse. Det samme gør sig iøvrigt gældende i OB kampen men med 1 gult kort til hvert manskab.
   Det samme gælder røde kort, hvor vi nærmest blot skal røre modstanderen mens der har være nogle klare røde kort der slet ikke bliver dømt F.eks i lyngby og FCM kampene.
   1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner