Fodbold live resultater
Maxsø: Vi hænger efter i store dele af spillet

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 13. november 2022

Brøndby spillede en dårlig kamp mod Viborg, der fortjent vandt med 2-0 og fik 3 point med hjem til domkirkebyen.

- Jeg synes det var en fuld fortjent Viborg sejr. Vi hænger efter i store dele af spillet, og har svært ved at skabe chancer i åbent spil. De udnytter deres chancer fuldt ud. De spiller en rigtig god kamp, siger Andreas Maxsø i mixed zone efter kampen.

- Med lidt held, havde vi scoret lige inden pausen, og så havde det måske været en lidt anden kamp. Jeg synes egentlig vores anden halvleg, indtil deres mål, er fint, siger Andreas Maxsø.

Sæsonen har været meget tæt hele vejen igennem, så selvom Brøndby har været meget svingende og ligger nummer 10, er der ikke mere end 3 point op til top-6.

- Det er en tung fornemmelse at stå her. Omvendt er der ikke så mange point op til top-6. Lige nu har jeg ikke de store tanker omkring det, men det har ikke været optimalt. Vi skal ind og sunde os, og så tager vi den derfra.

- Vi havde en lidt skæv start på sæsonen, og så smider vi nogle kampe til sidst. Havde vi haft 3 point i de kampe, så havde det set anderledes ud og havde været en anden fornemmelse vi havde stået med. Det kan vi ikke gøre noget ved nu, siger Andreas Maxsø.

- Nu kommer der en rigtig vigtig og lang opstart, hvor vi ved, at vi skal være klar til de sidste fem kampe. Der skal vi hente en masse point.

Mens spillet på banen har haltet, så har der samtidig været en del uro udenfor banen, hvor fansene er splittet i forhold til salget af Brøndby IF.

- Selvfølgelig har vi snakket om det, men vi har prøvet at fokusere på os selv og træningen. Hvad der sker rundt omkring i klubben, det kan vi ikke gøre så meget ved. Man læser og hører ting, men det er ingen undskyldning, slutter Andreas Maxsø
Deltag i diskussionen
 • Det skuffer mig at han ikke tager mere ansvar på vegne af holdet og erkender, at indstillingen til kampen ikke var god nok. Det er for nemt bare at sige at Viborg spillede en god kamp. Han skal huske han er anfører for Brøndby, ikke for Horsens.
  2 enige

 • Spillere, trænere og sportslig ledelse skal omgående stoppe med at pege på de kampe, hvor modstanderen udlignede til sidst. Vi har ikke været uheldige denne sæson. Vi har været dårlige. Problemerne stikker langt dybere end stolpe ind/stolpe ud i enkelte kampe.

  Jeg er på sin vis glad for, at de kampe ikke gik vores vej, hvis det betyder, at der nu tages fat om nældens rod.
  2 enige

 • Joblar
 • Joblar   13. november 2022   

 • Maksø er en stor del af vores problem, ufattelig ringe på bolden og langsom i omgangen med bolden, evner ikke at spille fremad og/eller ud af pres, til siden og bagud det rækker evner til…., men det er bare ikke godt nok, flere gange sejler han rundt i kampene og ligner alt andet end en anfører. Virker åbenlyst at han skal videre til vinter.
  1 enig · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner