Fodbold live resultater
MC, EN BAGVENDT NORDSJÆLÆNDER & ½ SKRUE..!  

Skrevet af Rasmus Stephansen, 1 måned(er) siden

Kære alle Brøndby Fans.

I 2014 ansatte FC Nordsjælland CV som sportsdirektør, et ledelsesområde han blev ansat ind i hvor han  skulle dele sportsdirektørkontoret ligeværdigt med FCN daværende sportsdirektør Jan Laursen.

CV blev ansat ud fra en premisse om at FCN akademi skulle vægtes lige så højt som superligatruppen en - ville det vise sig, helt nytænkede og epokegørende stratigi. CV kom med en baggrund som spiller på øverste hylde om med erfaring som sportsdirektør i det vi vel er nød til at anerkende som en af skandinaviens største klubber.

Efter et par år som assistenttræner for FCK blev CV i 2006 sat som sportsdirektør, en stilling han besad frem til april 2014 vor samarbejdet ophørte.

I sin tid i sportsdirektørstolen for FCK har CV hjemtaget 9 guldmedaljer i 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011 og 2013. Dansk 3 pokaltitler i  med 2004, 2009 og 2012 og deltaget i Champions League i 2006/2007, 2010/2011 og 2013/2014.

Hans fodboldkarriere bød på 20 år på topplan, som strakte sig fra Næstvedi 1978-1986, Herfølge 1987-1989, B 1903 1989-1989, Brøndby 1990-1991 med 2 guldmedaljer,Næstved 1991-1993, FC København 1993-1998.

I Juli 2019, stoppede han som sportsdirektør i FCN for at starte i den nyoprettede stilling som fodbolddirektør i BIF.

Jan Laursen stopper som sportsdirektør i FCN, han begrunder det selv med at han I løbet af det seneste år har kunnet mærke, at tiden var ved at være inde til at udfordre sig selv på en ny bane.

Jan Laursen forventer at starte som selvstændig i en konsulent- og rådgivningsfunktion for både klubber, spillere, trænere og andre funktioner i fodboldbranchen med udgangspunkt i den mangeårige erfaring og sit store, danske og internationale netværk.

Jeg har i en del år leget med tanken om at benytte alle de ting, jeg har lært gennem årene, til andet end det, man nødvendigvis kommer til i klubregi – og samtidig i højere grad selv være herre over min kalender og tid, siger Jan Laursen.

Da JL ansatte CV i 2014 var han før sin tid i superligaen han forudså at hvis man fik sine unge talenter hurtigere igennem tranformationen til superligatruppen kunne man sælge dem yngre og dermed op nå højere transfersummer, vi ser her 8 år efter reultaterne af den strategi blomstre i fuld flor.

Den omvendte Norsjælænder med en ½ skrue.

Brøndby bør lave en omvendt Nordsjælænder med ½ skrue, de bør tilknytte JL som konsulent til bestyrelsen med en form for ekslusivret – han bør i hvert fald ikke samtidig fungerer som konsulent for vores største konkurrenter, FCN, FCM, FCK.

At gendanne konstellationen Jan Laursen & CV vil styrke vores sportslige setup – JL har bevist han evner ud i at transformerer akademispillere hurtig til superligatruppen og tilfører store  transfersummer og han medbriger stor know how og erfaring fra aller øverste hylde.

Det kræver stort mod at tage denne beslutning – jeg er ikke Headhunter, men JL og CV opfandt den dybe tallerken, så nu skal vi bede dem finde deres Mock up model frem og redesigne den og udvikle Brøndby til superligens største og mest indbringende talentfabrik.

 

 DEN SANDE MASTERCLASS  - FORZA BRØNDBY............!
Deltag i diskussionen
 • Jeg er helt og aldeles uenig med dig. Jeg foragter alt der har med den afrikanske filial i Farum at gøre.

 • mimor1
 • mimor1   1 måned(er) siden   

 • Kan se at det er en gigantisk CV fan som skriver dette
  Efter CV har fået hjælp af GFH har det været med pil opad
  Før det har det undret mig og har stadig ikke fået svaret på hvorfor
  CV stoppede med afrikanske talenter med fart og teknisk kunnen og istedet fik overbevist Jan om at vi i Brøndby skal så langt væk fra Afrika som muligt, og istedet køre indefra og gerne til Norge.
  Her fik vi så god fysik, men ingen fart og ingen videresalgsmuligheder.
  Da så GFH kommer ind, så viser de CV nogle muligheder i Benelux landende og her kan vi se en forskel med det samme. Disse spilere er billiger end nordmændenes og de giver holdet en masse.
  Så inden gudedyrkelsen af CV stikker helt af, så kig på hvilke underlige ting han har fået indført i sin egen magtfuldkommenhed.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @mimor1 øøøhh Nu det jo rent faktisk Jan L jeg anbefaler til klubben - men i din egen selvforståelse overser du helt overbevisende dette.

   Jeg anser CV for en af de mest erfarne og kompetente sportsdirektører i kongeriget med 20 års spillererfaring fra højeste niveau i DK og lige så mange som assistentræner/sportsdirektør i landets bedste klubber, derfor finder jeg der er belæg for at fremkomme med denne påstand.

   Jeg ser et stor potentiale i at tilknytte JL som konsulent til klubben med henblik på at videreudvikle Masterclass og transformerer endnu flere talenter til superligatruppen - med det mener jeg så ikke vi skal drive et akademi i Afrika eller lignende, men hvis JL´s store netværk leverer en ny Kamaldeen Sulemana, en Emre Mor eller Ernest Nuamah så de mere end velkomne for mit vedkomne.
   1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • hvor jeg dog er træt af at høre om dette om og o m igen. alle jer som skriver om dette glemmer helt og aldeles hvilket pres der er på et hold som Brøndby. i FCN er der slet ikke noget pres på spillerne fra fans og omverden. en tilskuer i FCN vil nok være en virksomhedsejer, som lige skal have sin søndag eftermiddag med børn til lidt hygge. Taber de, så har han ikke en lorte mandag og uge frem til næste kamp. han lever videre som intet var sket.
   
  • @TheBadBoy Men deres spillere bliver jo solgt til gode transfer uanset om de spiller under pres eller ej i superligaen - her er lidt salgsfakta:

   Ernest Nuamah solgt Aug, 2023 for 187 mio
   Kamaldeen Sulemana solgt Jul, 2021 for 126 mio
   Emre Mor solgt i Jul, 2016 for 72.5 mio

   Eller små 400 mio. d.kr. uden bonuser/klausuler - Blot som bonus info så købte GFK sig ind i BIF for ca. 150 mio. d.kr.....!!!!!!
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner