Mik alias Bif til jeg dør.

Skrevet af Henrik , 22. juli 2021

@Mik hvor har jeg IKKE savnet dig ( Bif til jeg dør). Du gentager dig konstant og hele tiden. Prøv at forstå, når man har læst en gang hvad du mener om Peter Madsen (altså fodboldspilleren), behøver du ikke skrive det til hver bruger. Vi forstod det godt første gang du skrev det. Jeg var så tæt på at købe abonnement igen, men vil aldrig støtte en side hvor du er. 3point ud med ham igen. PT 52 kommentarer på 4 dage, du må virkelig have haft syge abstinenser mens du ikke har kunne skrive herinde. Forza Brøndby
Deltag i diskussionen
 • Dette er en bøn om at få ham væk igen. Please. 3point er et bedre sted at være uden ham. Forza Brøndby
  2 enige
   
  • @Henrik Jeg har haft fladlus der var mindre irriterende end ham...
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    22. juli 2021   

 • Jeg vil gerne medgive at miks indlæg er skingre og nogle gange tangerer hidsige, og at de i høj grad minder om en tidligere brugers. Men jeg kan ikke se hvorfor han skulle smides ud, medmindre indlæggene bliver til personangreb. Hvis nogen irriterer nogen herinde, kan man jo bare undlade at svare eller debatere med vedkommende, for hvis man ikke fodrer aben bliver den oppe i træet.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @sirtrip er med på hvor du vil hen, meeen som man siger lettere sagt end gjort.
   Bif til jeg dør blev banned for en grund. Man smider sku også en pladespiller ud hvis den bliver ved med at køre i samme rille( den kan ikke repareres

  Se 2 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    23. juli 2021   

 • Ækelt at lave sådan et opslag!! Ren børnehave. Ihvertfald meget små sko at gå i. At du ovenikøbet tæller hans kommentarer er sq lidt skørt. Han bidrager med kommentarer og sikkert en masse click til gavn for 3point. Har ikke læst noget fra Mik der gør at han fortjener sådan en sviner. Vel ikke hans problem du ikke magter at lade være med at læse hans kommentarer?
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Tåhyleren 3point har selv tidligere gjort opmærksom på de ikke ønsker ham her..
   De skrev at de har prøvet at slette ham 50 gange! Ved ikke om antallet passer...
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • @Henrik, jeg har skrevet en mail til 3point og gjort opmærksom på brugerens tilbagekomst til debatten (for 50.gang?).

  Til jer der ikke kan forstå/acceptere indlægget fra Henrik, så kan jeg såmænd godt se hvad I mener, hvis man kun kigger på den nuværende profil.

  Men det er den samme person der tidligere er kommet i utallige konflikter med mange forskellige brugere lige siden vedkommende kom ind på siden. Der er vedvarende kommet personangreb, beskyldninger om dobbeltprofiler, om at folk liker egne indlæg, at der er nogen der lyver, og jeg kunne blive ved og ved og ved og ved.... Jeg er personligt også blevet udsat for det ene angreb efter det andet.

  Dertil kommer så at vedkommende har en udpræget tendens til at gentage sig selv, samt oprette indlæg som er irrelevante for opslagets emne. Hvis alle opførte sig på den måde, ville det ikke være muligt at have en debatside. Det ville være et komplet kaotisk råbeforum, hvor alle stod med sin egen megafon uden at have en fælles forståelse af, hvad der diskuteres de rette steder.

  3point gav brugeren en karantæne, hvilket vedkommende gentagne gange totalt valgte at ignorere, og det har medført at de skulle bruge en masse tid på at tage sig af sletning af profiler igen og igen. Den tid skulle have været brugt på Brøndby.
  Dette er i mine øjne en total disrespekt for 3point, og det er uacceptabelt.

  Jeg er på linie med Henrik. Hvis denne person bliver tilladt at fortsætte her på siden, så bliver det også uden mig fremover.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • Jenny
  • Jenny   23. juli 2021   

  • @Christian Brøndbyman Meget enig. Modtog selv et par bredsider - bl.a. at jeg havde diverse dobbeltprofiler, som jeg likede mine egne indlæg med. Meget mystisk. Det resulterede i at jeg ikke gad indgå i debatterne, da det simpelthen var for trættende at være en del af.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer


 • Mik
 • Mik   23. juli 2021   

 • Hey

  Jeg vælger at tage bladet for munden, over den dobbeltmorale fra de samme personer der gik efter Bif

  Gælder Henrik, thorrium, Christian Brøndbyman og tiblinglove. De kørte personlige angreb, og hvad jeg vil kalde en form for mobning på den nævnte profil.

  De kom med de grimmeste had ord, og værre end det ord om hvad hans forældre gjorde mod ham (thorrium), selvom han forklarede at de var langt over stregen, han nævnte og forklarede at han havde mistet begge sine forældre kort forinden, men alligevel blev Thorrium og Christian ved, Christian Brøndbyman skrev han at han havde læst det Thorrium skrev og havde sympati for det. Det han skrev var så ulækkert og hører ingen steder hjemme. Da de kørte en hetz og et par af dem var betalende kunder, blev bif korrekt smidt af dette gode medie. Selvom han ikke en gang havde svaret dem grimt tilbage, thorrium og Christianbrønebyman valgte man uforståeligt at beholde herinde, da det var dem der gik mere efter manden end bolden
  .

  Tror ikke det handlede om Bif til jeg dør respektere mediet, handlede nok mest af alt om han følte sig skidt behandlet over ee havde skrevet så ulækkert og kørt på ham konstant. Det høre ingen steder hjemme at de nævnte profiler kan behandle andre på sådan en kujonagtig måde, slet ikke når de sidder og sviner hans forældre til, som lige var gået bort, det gjorde de på den mest ækle måde (Thorrium), og Christian Brøndbyman som skrev han viste sympati for han skrev det udover Christian selv skrev hadsk

  Så det Christian skriver er en stor løgn, man kan som eks gå ind og søge på sso thorrium den 14.4 det siger en del, hans profil har de slettet så meget indhold derfra, da han også der gik langt over stregen.

  For mig er det underordnet om jeg ikke er ham, for det her er et super godt medie, hvor der er særligt 4 personer der tror deres ord er hævet over andre

  .
  I skal kende til sandheden omkring deres dobbeltmorale derfor vælger jeg at svare, normalt gider jeg ikke bevæge mig ned på det plan

  Hvem med respekt for sin familie og sig selv ville acceptere at blive kaldt de grimmeste ord om sine fornyligt døde forældre, fatter ikke mennesker kan gå ned på så lavt et plan

  Så Christian lyver, da jeg så de beskeder fra ham og de andre 3 der skrev til bif dengang.

  Jeg har ingen interesse i personfnidder, derfor deltager jeg ikke i diskussion her i denne tråd mere. Fjerner 3 point min profil så er det helt i orden, for jeg ønsker ikke at deltage i den form for barnlighed af voksne mennesker

  God vind til Brøndby, I vil nok opleve de fortsætter med st skrive til mig og om mig, det er netop ikke at vise et medie respekt. De kontaktet mig her, jeg skrev til folk der svare mig og det var så et problem for dem. De føler sig som dommere over andre
   
  • @Mik/Bif til jeg dør/Sejr/Champ osv.

   Det er seriøst en fornærmelse mod andre brugeres intelligens at du ikke tror vi kan regne ud at du er en og samme person.

   Bare lige for at gøre det helt klart: du er godt med på, at dem du generer allermest ved din færden herinde, det er 3point. Altså dem som har skabt dette fine forum, som laver det bedste journalistik om Brøndby overhovedet. Det er dem du ikke respekterer, dem der skal bruge tid på dig igen og igen og igen.

   Synes du virkelig at 3point har fortjent det?
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
   
  • @Mik hvad fanden, du skulle alligevel nævne mig din gamle tosse.
   
  • sirtrip
  • sirtrip
   Betalende bruger
     23. juli 2021   

  • @Mik der røg du sgu af sporet………desværre gav du dem lige fuldstændig ret i alt hvad de har skrevet her i tråden…..

 • Så er der snart gået en måned siden dette debatoplæg blev slået op. Og nu føler jeg at tiden er kommet til at jeg står ved mit ord skrevet længere oppe i tråden, og jeg trækker mig derfor som aktivt deltagende medlem her i forummet, sålænge Mik/Sejr/Champ/Bif til jeg dør stadig er herinde.

  Jeg beklager meget denne teatralske exit, men jeg kan simpelthen ikke acceptere at der er en bruger der slipper afsted med at opføre sig på den måde, som bliver beskrevet i tråden her. Og det ser ikke ud til at have ændret sig væsentligt de seneste par uger. Jeg vil ikke være en del af det længere, og jeg har ikke muligheden for at filtrere fra.

  Mange tak til jer som jeg har haft nogle fede diskussioner med, det har været en fornøjelse at debattere med jer. Håber måske vi kan finde hinanden andre steder.
   
  • @Christian Brøndbyman Aj, come on, stop nu drenge, jeg skal ikke være dommer her, men vi kan da ikke undvære dig gamle dreng, op på hesten igen og fortsæt herinde.. ikke ??

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman Jeg har lært at se henover hans indlæg, håber du kan det samme...

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021