Fodbold live resultater
Mulighed for at anmelde kommentarer?

Skrevet af Bastiano, 16. october 2022

Til tider er stemningen høj herinde, og engang imellem kommer flokken der hader andre blandt andet grundet deres hudfarve frem.

Men muligheden for at anmelde kommentarer herinde, er ikke til stede.

Er det noget der arbejdes på, eller noget man bevidst man har fravalgt?

Det er efterhånden trættende at folks politiske holdning stikkker så meget igennem, og niveauet kunne generelt hæves betragteligt hvis der fra brugernes side var mulighed for at anmelde problematisk indhold, til moderator-holdet.
Deltag i diskussionen
 • Jeg er hvid og jeg hader hvide mennesker og alle dem der ligner dem. Gå på Twitter eller FB osv videre hvis du vil anmelde folk. Måske kan du stimuleres der.
   
  • @Henrik Du hæver jo som forventet ikke niveauet, hvilket vel egentlig ikke overrasker.

   Til gengæld er du jo rent faktisk en af grundene, til at en sådan knap mangler herinde..
   2 enige · 3 god kommentar

 • Nu kender jeg ikke siden source code, men da den ikke umiddelbart er sat op af en amatør, så bør det ikke være umuligt at tilføje.

  Indtil det dog er tilføjet, så vil jeg forslå at hvis du ser den slags, så tag et screenshot på telefonen, eller tryk print screen (Prtscrn) på tastaturet, og smid det billede du lige har taget af din skærm ind i paint. Det kan så deles med Nanna, eller 3point på twitter. De har før svaret mig når jeg har oplevet folk som er... problematiske.

  Btw du må godt kalde en racist for et pikhoved, eller et pikfjæs. Henvis eventuelt til min kommentar her.
  1 god kommentar
   
  • @thorrium Jeg tænker heller ikke det ville være svært at tilføje, og det er fair at ting tager tid fordi folk gør det frivilligt.

   Men ja, men kunne gøre det via Twitter omend det er en smule mere omstændigt.

  Se 2 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   17. october 2022   

 • Det er ikke svært at sætte op, tror måske det mere er, hvem skal vurdere de enkelte anmeldelser og hvilke sanktioner osv. Tænker det vil være en god idé med et regelsæt for god tone på siden, samt mulighed for anmeldelse osv. Det kan dog være meget tidskrævende at gennemgå de sager, så 3point må gerne komme på banen med forslag på løsning.
   
  • @mp80 Der er i forvejen et hold af moderatorer, og de kunne jo passende fortsætte.

   Det vil blot gøre deres arbejde nemmere, hvis ikke de skulle lede efter ting at slette, men at brugerne selv kunne anmelde.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner