Niels Frederiksen: Vi kigger primært eksternt efter angriber og venstreback

Skrevet af Jesper Hammeken, 2. august 2020

Niels Frederiksen og Brøndby har nu bevæget sig ind i sommertransfervinduet, hvor det indtil nu kun er blevet til afgange. Men hverken Carsten V. Jensen eller Niels Frederiksen har lagt skjul på, at den venstre side af forsvaret er et sted, hvor de kigger efter nye ansigter, ligesom at en angriber kan være interessant. Det er heller ikke noget som Niels Frederiksen afviser i podcasten Den Gamle Hytte. Brøndby-træneren understreger, at der er ansigter i den nuværende trup, som kan glide ind på wingbacken i venstre side, men at man primært kigger eksternt. 

- Jeg udelukker ikke noget. Vi har talt lidt om det, at Bjur også kan spille en venstre wingback. Det ville han formentligt også kunne dække i en periode, selvom vi ikke ser hans fremtid på den plads. Vi har også Jacob (Jacob Rasmussen, red.) på en U/20-kontrakt, som er en dygtig venstreback. Han er en meget dynamisk back. Det kan også blive en hjælp. Men som jeg tidligere sagde (tidligere i udsendelsen, red.), så er der også en øvre grænse for, hvor mange af de helt unge urutinerede, som kan spille samtidigt. Der skal være lidt rutine rundt omkring for at holde et højt bundniveau. Vi kigger eksternt lige nu her på den korte bane, fortæller Niels Frederiksen i podcasten, Den Gamle Hytte.

Værten spørger herefter, om der både kigges efter angriber og venstreback udefra. 

- Ja.

I podcasten trækkes Mads Valentin Pedersen frem, og selvom Niels Frederiksen ikke vil kommentere på enkelte navne, understreger han, at det er en fin spiller. Brøndby-træneren følger med i hans udvikling, men det skyldes ifølge ham selv primært, at han har været træner for ham på U/21-landsholdet, og at han følger med i alle spillernes udvikling derfra. 

- Han er vist kommet tilbage til sin tyske klub efter et lejeophold, så vidt jeg har set. Men som udgangspunkt vil jeg ikke kommentere på enkelte spillere. Men du kan få en sang fra de varme lande om, at han er en udemærket spiller. 

- Han er bestemt en dygtig offensiv angrebs-back. 

Podcasten kan høres på Spotify, hvor der ligeledes kan findes en tidligere udsendelse med Carsten V. Jensen. 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    2. august 2020   

 • Hvor mange transfer vinduer skal de bruge for at finde en vb, de er nu 3. Vindue man er i gang med og er ikke kommet nærmere en løsning på vb. Håber snart der kommer nye ind i spidsen for scouting. Brøndby er langt bag efter konkurrenterne i forhold til, at finde nye spillere ude fra. Få nu brugt nogle penge på de rette ansatte, det vi har nu fungere slet ikke og har ikke gjort det længe. Dårlig styring oppe fra koster alt for meget desværre.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     2. august 2020   

  • @mp80 - hvor vil du hen med det indlæg det skyder i alle retninger
   4 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. august 2020   

  • @mp80 - Jeg tænker at CV er en del af det der skal til. Scouts kigger jo efter det de bliver bedt om, men de køber ikke noget ind selv. Det er jo tidligere sportsdirektører og trænere der skal klandres for manglende VB’er.
   3 enige
   
  • Kaj
  • Kaj   2. august 2020   

  • @mp80
   
  • mp80
  • mp80
   Betalende bruger
     3. august 2020   

  • @Jensen Det er rigtigt CV er kommet til og det sikkert har styrket på det overordnede plan. Men kig på de spillere man har hentet ind gennem lang tid, hvor mange er slået igennem? Hvor mange unge talenter hentet til MC er blevet til noget? Jeg tænker man seriøst bør overveje at opgradere scouting i klubben, da den ikke er god nok. Det med pengene er jo ikke fordi klubben skal købe etablerede stjerne, men være bedre til at finde de unge uslebne diamanter.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @mp80 Vi er helt enige om vores Scounting ikke er god nok. Men man har hele tiden måtte opdatere eller skal vi ikke hellere kalde det nedjustere vores 6.4 plan. i 2016 altså HELE 4 år siden kom man med planen om dette: 1. stærk presfodbold bestået under Zorniger/TB minus ved NF/CV punkt 2. Bedste talentakademi minus 4 år efter er FCN blandt andet stadigvæk længder foran os. punkt 3. fælles udvikling af mennesker denne ved jeg ikke kan hverken svare det ene eller andet til. Punkt 4 Mest engegeret fan denne er jo tynd for det var vi før dette og er selvfølge stadigvæk punkt. 5 Høj tilfreds i partnerskaber, kender ikke til dette men kan ikke forestille mig man er tilfreds med sportslig punkt 6.digitalisering VI ER SÅ MEGET BAGUD DER. Dette er nu 4 år siden, og alle står klapper, jeg er dog ikke en af dem. Ja jeg kan se CV spare penge om jeg synes vi gik frem med fyre Zorniger så er svaret klokkeklart nej, vi gik tilbage særligt på punkt 1 og 5. Allerede i 2020 skulle vi sportslige resultater der sikre os europæisk succes, hvis der er nogen der tror herinde på CV og NF med deres 1 angriber og 1 VB er nok, for vi lander der. Så lad mig bakke dig op mp80 for du er meget alene herinde, vi har IKKE hentet under CV VB ind og burde være gjort enig, vi har skilt os af med målene, og to gode pres spillere i Fisker og Tibling, vores træner NF spiller ikke presfodbold. Vi har min 5 år igen for kunne blive mestre, medmindre der kommer nogen indkøb som gør CV værdig med hans kvaliteter og bedste der er sket os i 15-20 år og her taler jeg ikke om økonomi men også sportsligt. For lige nu har vi solgt Tibling for nok kun 3.5 millioner, vi har solgt Kaiser og Kamil der stod for næsten alle mål for små kr. Vi har valgt ikke forlænge med en Fisker der havde et DNA der skreg til himlen om forlænge, og kunne bidrage det videre til de unge, samt en ok spiller for få kr. om måneden. Lige nu har CV ikke solgt leverpostej: Gammelby, Erceg, Vigen, Mensah, Hermansson som nok alle er spillere der også trækker en høj løn. Eller spillere der vil væk i Jung og Marvin samt unge talenter der kunne skydes af i Slimane og andre. Så igen dette vindue vil for mig vise om CV virkelig kan levere det jeg forventer han kan, for pt har det kun imponeret mig han hentet Maxø og glad for forlængelser af unge. Men har brug for at se noget kvalitet komme ind,ikke kun hele tiden ud. Skal der komme ud, så skal vi ikke have 3.5 millioner for en så god spiller som Tibbling der havde 2 år tilbage af sin kontrakt. Så havde jeg hellere set ham blive ½ år mere og blive solgt til vinter for en langt højere pris, han var netop på vej frem
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. august 2020   

  • @BIF til jeg dør Jeg er enig med dig og @mp80 med hensyn til, at vi er bagud. Der har været alt for skiftende retninger de sidste 5år (og længere end det). Vi har slet ikke gjort det vi sagde vi ville. Nej, vi har ikke solgt nogle af vores indkøb dyrt. Nej, vi har ikke solgt nogle MC-spillere dyrt. Men det er jo svært at klandre CV for det, når han ikke har været her længere tid. Jeg mener ikke det er scouting-afdelingens skyld, at vi ikke har bedre salgsemner lige nu. Det skyldes, at vi ikke præsterer godt nok. Troels Bech burde have solgt Mukhtar dyrt, efter vores fantastiske sæson. Så havde vi fået gode penge i kassen, som kunne have været genanvendt væsentligt bedre, end vi gjorde ved at holde på alle.
   2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Hej Jensen håber du nyder det kommende gode vejr :) jeg klantre ikke CV for dette, men synes ej heller vi er rykket os sportsligt nok endnu. Jeg klantre ham i at have solgt vores gode spillere for billigt og pt hentet for lidt gode spillere ind, om jeg tror på CV er det rette valg for BIF, men om jeg som andre herinde minus få. Kan sidde rose en mand der endnu ikke har imponeret med salg, og haft længe til hente Angriber og VB ind, det er hans opgave og den er pt ikke løftet. Jeg forventer klart CV viser sit værd ikke i næste men dette vindue og her taler jeg om komme af med leverpostej og sælge et par gode spillere for gode kr. samt hente noget godt ind. Vi har fået for lidt ind i sidste par vinduer og meget ud. Vi mangler ikke 1 men 2 gode angribere vi mangler min 1 VB og synes faktisk også en leder på midtbanen. Men den er lidt sværere og den forventer jeg ikke dette vindue før salg af midtbane mand yderligere sker
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Hej Jensen, du må da give mp80 at CV har haft vinduer til at gøre det i både VB og Angribere, men det virker som om det hele handler om spare og spare. Fjern den 6.4 strategi den kan de stikke undskyld skråt op. Maxø skal sælges på et tidspunkt så er det forfra, gode unge talenter som Frendrup og andre får vi svært ved holde på, så er det spørgsmålet om der er nogen pt fra MC der kan løfte det om 1-2 år, jeg har svært ved at se det mesterskab vi alle sukker efter, i mange år frem. Hvis der ikke også hentes kvalitet ind, suppleret med unge talenter der kan udvikle sig.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Du har fået en enig fra mig Jensen :) selvom vi ikke er enige i alt. Men jeg har stort problem, jeg har elsket at se Brentford med gamle BIF kendige og danskere og synes de gør det godt, men læste lige FCM agent der udtaler dette, rykker de op så forvent at FCM kommer økonomisk til at byde endnu mere FCK op til dans, jeg synes det er slemt nok i forvejen, og derfor mener også det er ikke nok kun spare og spare, vi kommer aldrig i nærheden af dem, hvis der ikke sker noget, det kan være investorer mere udover Jan B, jeg ønsker ikke se vi kommer længere og længere bagud og skal som AGF rende rundt og juble som tosser pga en medalje i over 20 år, det skræmmer mig faktisk også fordi OB, AGF og måske AAB får penge udefra. Så er vi lige pludselig langt bagude
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Der er altså ingen hér, der jubler over salg/køb som CV ikke har lavet endnu. Personligt roser jeg ham for det arbejde han HAR lavet. At få penge for Kaiser, som kun havde 6mdr tilbage, synes jeg er flot. Jeg synes også værdien af Kamil var flot, selvom han var elsket og vi savnede hans mål. Men vi havde lovet manden at komme væk og vi kunne ikke have holdt på ham alligevel. Han tilgang af Maxsø var formidabelt. Så jeg roser ham kun for ting han HAR lavet. Han blev bedt om at rydde op og få styr på økonomien. Det har ham gjort. Nu skal der arbejdes den anden vej, så vi kan komme i top. Men du nævner selv FCM. Det har taget dem 20år, at nå til hvor de er. Det viser jo lidt om, hvor lang tid ting tager. CV har været i klubben i 1år. Så lad os lige slå koldt vand i blodet. Jeg tror ikke der går 20år før vi bliver mestre. Men inden for 5år, tror jeg vi fast kan kæmpe med. Det kræver bare, at vi sætter tæring før næring. Vi skal tjene penge, før vi kan bruge penge.
   3 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Det er så tydeligt du ikke læser alt herinde, for det passer simpelthen ikke Jensen, nu er der en der godt nok lavet sit indlæg om fra kalde det genistreg til skrive endda kalde det genistreg med sal, men lad mig ridse her op folks mange roser af salg indkøb: (genistreg at sælge de 3 spillere der havde høj kvalitet), (godt, flot, det rigtige Fisker det er ros), (CV det bedste der er sket i 15 og 20 år), (han redder os fra konkurs), (CV redder os), (CV det bedste der længe er sket), (Tibbling så godt vi spare løn kr. og godt salg spiller ikke spillet godt i 2 år) jeg kan faktisk blive ved og ved.... at sige at folk ikke roser ham, det er det samme som at skrive jeg skriver korte svar :) ja jeg har selv ironi
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg mener nu selv, at jeg læser stort set alle kommentarer herinde. Jeg går ud fra, at de ting du skriver i paranteser er ting du mener andre skriver. Men efter min bedste hukommelse, er det altsammen noget kun du har skrevet. Du er den eneste der har skrevet at CV er det bedste i 15år og du valgte selv, pludselig at øge det til 20 år. Det er der slet ikke nogle der har skrevet. Det eneste jeg har læst fra andre, er kommentaren om at spare lønkroner ved at sælge Tibbling. Så jeg synes tydeligt, at du læser alt her inde... du selv skriver. ;)
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Nej nu stopper det, når jeg skriver ALT der står med () er det sku da fordi folk har skrevet det herinde.... så stop med det nonsens jeg skriver det, jeg har været kritisk overfor alle de CV kommentar. Så påstår du nu det er mig der opfundet dem, er du fuld?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Jensen Selv i dag er der skrevet om genistreg med hans salg, jeg har set kommentar med han er ham der redder BIF, og skyld vi ikke går konkurs osv osv... folk mange taler om ham som nærmest en gud. Du påstår seriøst det er noget jeg har fundet på? At folk ikke roser ham så højt?
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Nej, nu stopper du. Der er ingen der har skrevet at CV redder os fra konkurs. Det bliver du simpelthen nød til at fortælle mig hvor der er nogen der har skrevet. Og den første uge skrev du, at alle sagde han var det bedste i 15år, men derefter overdrev du det til 20år. Så det er derfor jeg siger, at du udtalelser du påstår andre skriver, er kun ting du har skrevet, at andre skriver.
   2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen ER det dig Jensen der har skrevet det, og så slettet det igen eller hvad? Jeg skriver ligesom at folk herinde skriver han redder os, han er det bedste i mange år osv osv. når jeg skriver han har skrevet det eller det der ligner dette. Så passer det nok skal du se-
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Nu vil jeg bruge 10-15 min til dig for sidde finde bare nogen af dem frem ligesom andre skrevet herinde det bedste der sket BIF som du påstår ingen roser ham herinde for salg og indkøb det er KOMISK.... Selv jeg har ROST CV for indkøbet af Maxø, hvordan kan du sidde skrive dette. Ligesom påstår folk ikke herinde i alt han foretager sig roser ham konstant, det gør ½ af brugerne så det er så langt ude. Men samlet lidt for sidder ikke læser alt igennem for finde det med konkurs eller bedste 15 år slet ikke hvis det er slettet, eller dig Jensen måske siden du så hårdnakket påstår det. Men nu får du en masse svar fra andre jeg lige snubler over som indikere det du påstår ikke er skrevet... utroligt
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen HER EN: Fuld fart frem 1 måned(er). siden
   jeg ser CV som den bedste transfer BIF har lavet i mange år.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen ENDNU EN JENSEN SOM DU PÅSTÅR IKKE SKRIVER SOM JEG SKREV OG ENDDA FLERE ER ENIGE: Gulogblåforaltid 15 dage siden
   CV er det bedste som er sket i bif i så mange år. Om 1-2 år. Står vi med DM pokalen
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen ENDNU EN DER BEUNDRE HANS MÅDE OPFØRE SIG PÅ GUUUUUD DET ER DIG JENSEN:
   Jensen Betalende bruger 15 dage siden
   Man må give CV, at han formår at give sig selv mest mulig ro til sit arbejde. Jeg beundrer den måde, hvorpå han med et smil og et lille grin afvæbner alle sensationsjournalister
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen SELV HER BEKRÆFTER DU MED DET DU SKRIVER AT FOLK HAR RÅBT OP HERINDE OM DET BEDSTE 15 ÅR DET ER SJOVT NOK OGSÅ DIG DER SKREVET DET TIL MIG: Jensen 14 dage siden
   @BIF til jeg dør - Bare fordi nogle råber op om, at CV er det bedste der er sket i 15 år, betyder det jo ikke at alle mener det eller skriver det samme.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen FLERE BEVISER DER MODSIGER ALT DU SKREVET MED INGEN ROSER HAM:
   Gulogblåforaltid 17 dage siden
   CV er manden som redder bif. Den mand er så Fucking cool.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen JENSEN INGEN ROSER CV FOR IGEN ER DET DIG DER GØR DET JEG FANDT: Jensen 14 dage siden
   Jeg synes CV gør et fantastisk stykke arbejde. Det er det helt rigtige at forlænge med så mange af de unge. Det er formentlig ikke alle sammen der slår igennem. Men de slår helt sikkert ikke igennem, hvis ikke vi forlænger med dem og giver dem den tillid CV taler om. Der er godt nok sket meget på spillerfronten, i den korte tid han har været i klubben, men jeg synes det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er sket før. Hvorfor havde Ebbe Sand ikke fokus på dette? Hvor mange Master Class spillere nåede han at forlænge med?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen DU SKREV INGEN FORGUDER HAM ELLER ROSER HAM:
   Gulogblåforaltid 14 dage siden
   Elsker CV. Han er fandme så dygtigt. Og tror vi kommer til at spille 433 eller 442. ( håber jeg mest på) med rezan og jobbe på kanterne. Og evt en uhre som target mand. Og salimi bagved og så frendrup og fisse mike på midtbanen. Bruus på højreback maxsø og rosted og RIZa på venstreback og Rønnow på målet
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen DU PÅSTÅR INGEN ROSER HAM VED SALG OG ANDET MEN FUNDET SÅ MANGE EKS. INKL. DIG SELV OG ENDNU EN HER OG DET VAR VED TIBBLING SALG OG 6 MILLIONER SOM VISTE SIG ENDDA VAR ENDNU BILLIGERE DU PÅSTÅR INGEN ROSER CV SALG HVAD KALDER DU SÅ DET OG I DEN TRÅD MED TIBBLING SALG MANGE SKREV GODT CV?????????:
   NewY 8 dage siden
   Super godt arbejde CV...han slog aldrig rigtig igennem og kunne en masse småspil men når han skulle score blev det aldrig rigtigt til noget ....virkede til tider også lidt doven og ugidelig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen INGEN ROSER CV HERINDE OG DU SKREV DET FØR OGSÅ OG VAR IKKE KUN SALG MEN GENERELT ROSER MANDEN, ENDNU EN SAMT 13 ENIGE ER DU DEN ENE JENSEN: Mojoburger 8 dage siden
   Synes generelt CV gør det hamrende godt, især i betragtning af vi er en klub under omstrukturering. Tror ikke Ebbe Sand havde løftet det her, eller Troels for den sags skyld.
   13 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen DU SKRIVER INGEN JUBLER ELLER ROSER HANS SALG OG DET VAR ENDDA SALG TIL 6 MILLIONER SOM BLEV ÆNDRET, DET ER JO HELT VILDT DU KAN SKRIVE DET:
   joker 7 dage siden
   Stærkt salg af CV, så kan vi altid diskutere om prisen skal være kr. 4,6,8 mio. En masse lønkroner bliver frigivet.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen INGEN ROSER CV HERINDE VED SALG ØHHH SALG AF TIBBLING SOM ENDDA IKKE VAR 6 MILLIONER MEN NOK NÆRMERE ½ OG 11 ENIGE:
   NewY 8 dage siden
   Super godt arbejde CV...han slog aldrig rigtig igennem og kunne en masse småspil men når han skulle score blev det aldrig rigtigt til noget ....virkede til tider også lidt doven og ugidelig
   11 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen ingen roser CV herinde, men sjovt nok gør du selv hele tiden, lad ham gøre fortjent til den ros du og de mange fans for ham, jeg tror på ham, men at sidde rose ham for salg af Tibbling, Kamil og Kaiser og kalde ham det bedste i 15 år, og redder os eller andet folk skriver herinde er så langt ude. Du har i mange indlæg haglet mig ned for påstå det ikke sandt at mange herinde roser CV konstant, nu har jeg sendt dig masser bevis, og kunne nok finde 3 gange så mange hvis jeg ville bruge flere minutter på det, og det vil jeg ikke. Folk har skrevet han reddet os for konkurs, det bedste i 15 år osv osv. rost Tibbling salg til skyerne.... Alt jeg har skrevet er noget jeg citeret folk for herinde. Jeg opdigter ikke Jensen, men du følger tydeligt ikke med som du påstår. Jeg siger IKKE CV ikke er den rette, men han skal ikke roses for sælge Tibbling for bund pris, eller skyde vores bedste mål skytter af for håndøre. Du skriver også ingen roser ham for indkøb, jeg roster ham selv for hente Maxø før Maxø blev en succes, og sagde han var rette mand og flot af CV. Så alt det du skriver holder ikke vand
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen DU PÅSTÅR DU LÆSER ALLE TRÅDE HERINDE, KOMISK AT I SELV SAMME TRÅD DU SKRIVER INGEN ROSER MIG FØR JENSEN FØR ER DER EN DER SKRIVER DETTE TIL MIG, LAVET DET LIDT OM I TEKSTEN MEN BRUGER STADIGVÆK DET MED GENISTREG FØRST SKREV MAN GENISTREG IKKE MED LIGE FØR ER DET IKKE ROSE SALG???:MortenD 22 timer siden
   @BIF til jeg dør De ting du snakker om der er sket, er jo sket af respekt for økonomien. Endda er det tæt på en genistreg af CV at have fået skilt sig af med tre så løntunge spillere inden coronaen kom (kunne han aldrig vide, men har da været vigtigt!).
   
  • Sarikaya
  • Sarikaya
   Betalende bruger
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Det er godt nok svært at finde hoved og hale i dine indlæg. Lidt tegnsætning ville sgu være på sin plads.
   Men nok om det. Den måde du debaterer på, er sgu ikke specielt værdig. Du har brugt snart 48 timer på det her opslag, og ingen af dine citater taler din sag. Slip den, og træk vejret.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg synes det er stærkt gået, at du tager dig tid til at finde eksempler frem. Tommel op. Men de underbygger jo ikke din påstand. Jeg har aldrig påstået, at der ikke er nogle der roser CV. For vi roser stort set alle sammen CV. Men jeg ser ingen af dine indlæg, for der er nogle der skriver, at han er det bedste i 20år. Der er én der skriver, at han er det bedst længe. De 20år er noget du selv finder på og tilføjer. Der er heller ikke nogle, der skriver, at han har reddet os fra konkurs, men én der skrev, at han redder os. Punktum. Ikke noget om konkurs. Jeg hagler dig ikke ned, men jeg pointere, når du lægger ord i munden på folk, som de ikke skriver. Jeg synes CV har gjort der rigtig godt og det skriver jeg gerne igen og igen. Men det betyder ikke, at jeg kaldet ham Gud, hvilket du også har påstået af folk har skrevet. Jeg tror du tolker på de ord du læser og så skriver du bare det du føler, i stedet for at citere folk korrekt. Du bliver sur over, at vi er nogle der roser CV, for de ting han har gjort, fordi du selv vil se mere fra CV, før du roser ham. Men vi andre skal vel have lov til at synes, at de sparede lønkroner og forlængelserne med vores unge talenter er et fantastisk skridt i den rigtige retning.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Seriøst Jensen, alt beviser og modbeviser de ting du har skrevet til mig om. Du påstår ingen roser ham, ingen roser hans salg osv osv. du har fået ikke et men en masse du påstår det var mig der har sagt det. Det er den eneste grund til jeg brugte 10 min til at finde bare nogen af de mange eks. frem. Jeg mener man kan ikke sætte en mand op hvor DU og andre sætter ham op, før han viser resultater og her taler jeg ikke kun om spare løn kr for dygtige spillere, jeg taler om gode indkøb og ikke mindst sælge vores leverpostej som han ikke har gjort, samt sælge de store talenter som ikke er sket, men allerede nu skriver folk om ham som om han er guds gave til BIF og de tidligere Ebbe Sand og TB intet rigtigt gjorde, tag og fortæl mig hvad der var sket med vi havde vundet dansk mesterskab udover millioner af indtjening, det var så lidt vi var fra, med Zorniger spillede vi fantastisk fodbold alle sad roste herinde, DE SAMME PERSONER som i dag sidder sviner ham til og alle de indkøb man gjorde for at komme dertil. Det er jeg ved brække mig op DOBBELT MORALEN LÆNGE LEVE..... og her kan du tale om medløber fan, eller folk der følger strømmen. CV gør det fint, men man sidder skriver genistreg ved salg som du påstår ingen roser ham for, eller han er det bedste sket os i mange år, eller fantastiske salg af 2 af vores 3 bedste spillere dengang og alle vores mål, det er da sætte ham op et sted han på ingen måder ENDNU fortjener.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Sarikaya Jensen bad mig komme med eks. JENSEN skriver det er mig der skriver de ting jeg har bekræftet andre skriver, Jensen skrev ingen roser CV herinde og noget jeg digter og ingen herinde roser CV salg. Jeg måtte derfor lige kort finde dem frem jeg brugte 10 min på, så ja udefra forstår man ikke, men det krævede du havde set hans beskeder til mig, hvor han skriver til mig, ingen skriver CV det bedste sket i mange år eller reddet os, eller ingen roser CV salg, det er det jeg sender ham alle gør jo. Jeg vil ikke have sådan en beskyldning og løgn på mig. For flere andre herinde har også skrevet, at nogen skal holde op med sætte CV op før han har leveret og det er både i salg og indkøb. Ja fint han spare løn kr. men er det bekostning af mesterskaber ryger og pokal osv. så nej tak, så må der være andre løsninger end spare kvalitet væk, og det er ingen stor bedrift som Jensen og andre skriver, at sælge Kamil, Kaiser eller Tibbling for pebernødder.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Jeg har aldrig sagt, at der ikke er nogle der roser CV. Læs og forstå hvad jeg skriver. Jeg skriver at de ting du selv beskylder andre for, er overdrivelser af ting du har læst..!!! Ingen har skrevet, at CV er det bedste i 20år.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Nu trækker du i land, det er overrasker mig ikke.
   Du skriver ORDRET, der er ingen herinde der roser CV for salg/indkøb.

   Jeg svare dig med det folk, netop gør rose hans salg, dertil det bedste der er sket i klubben, og CV der redder os, ligesom redder os for konkurs og bedste der er sket i 15 år. Det er der også nogen der har skrevet herinde.
   Jeg opdigter ikke tingene, eller som dig nu prøver trække mine ord jeg skrev tilbage, fordi jeg rent faktisk kunne dokumentere flere roser hans salg inkl. du roser ham.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Når du skriver, at nogle skriver noget ORDRET, er det vigtigt, at du har alt med. Jeg skrev: ‘’ Der er altså ingen hér, der jubler over salg/køb som CV ikke har lavet endnu.’’ Det du bør hæfte dig ved, er ordet IKKE. jeg skriver at der ikke er nogle der roser CV for salg han IKKE har lavet.
   Så det er vist dig der skal være politiker. Er måske sladderbladsjournalist som kun bringer små udklip af folks fulde citater.

   Så jeg trækker bestemt ikke i land. Jeg står stadig ved min fulde udtalelse.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen

   Jeg lukker denne dialog, men slutter med sige følgende:

   1. Du skriver ingen herinde skrevet og rost CV for salg. Det modbeviser de indlæg dine påstande, det ville jeg gerne gøre klart for dig og andre.

   2. Du skriver også andre ting, med folk herinde ikke roser folk inkl. dig selv, det beviser de indlæg også du ej heller har ret, da folk netop ikke laver andet.

   3. Der er dog heldigvis andre fornuftige mennesker herinde, der skriver lad nu være med rose eller forgude CV indtil han rent faktisk har leveret, de ord jeg har brugt og sagt fra start. Folk roser manden for lave et salg på 25 år gammel landsholds spiller der spillet i Hollandsk fodbold, og er bestemt god og 2 år tilbage af sin kontrakt for kun 3.5 millioner, det sidder folk herinde og kalder super salg.

   4. Folk herinde bruger ord som: bedste sket i mange år, redder BIF, skyld i vi ikke går konkurs, jeg elsker CV, vi bliver mestre indenfor 1-2 år med ham, CV er cool og bedste, CV bedste i 15 år, genistreg at sælge vores bedste spillere for mig små kr. Jeg er ved brække mig over man sidder og skriver det alle herinde skriver enig og god kommentar, jeg tør godt udfordre alle medløberne for det er I for mig, da manden ja virker god for os, men at sidde og skrive de ting, er virkelig for meget. Jeg tror på ham, og jeg kan lide ham, men kan da ikke sidde rose en mand der intet udover hentet Maxø ind og solgt vores gode folk for små penge, hvordan kan man kalde det for genistreg, hvordan kan man sige fantastisk salg for 3.5 millioner af så god spiller på 25 år kun Tibbling, jeg fatter det ikke, er man forblændet af hans navn. Lad mig gøre det meget klart vi spiller kedeligt, vi endte som nummer 4, vi snakker og intet er kommet ind endnu, vi vli sælge gode unge spillere, og så skal vi IGEN IGEN forfra, mesterskab indenfor 1-2 år GLEM DET.... vores pres fodbold er væk, vi har ikke nogen oppe foran der scorer, han solgte dem uden have noget til at tage ind.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Er CV så god, hvorfor sælger FCN og FCK stadigvæk million salg, hvorfor har han ikke solgt leverpostej, som OGSÅ er dyre i løn kr.: Gammelby dyr og ikke god nok, Erceg siger alt vores dyreste mand, Hermansson, Rado, Hedlund, Mensah ingen af disse er solgt og nok ikke billige. Du har Marvin og Jung som ønsker sig væk og ikke vil forlænge, de er heller ikke solgt, der er ingen der stiller krav om dette, sælger han dem så vil jeg gerne ROSE ham og skrive det alle gør, når han henter nogen ind der giver mening, så vil jeg rose ham, men når intet af det ENDNU er sket. Så kan man ikke sidde rose en person, når det sker, så er det fint men ikke før.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Læser du overhovedet hvad jeg skriver?

   1) Du vælger igen, kun at skrive halvdelen af mit citat. Jeg skriver: ‘’ Der er altså ingen hér, der jubler over salg/køb som CV ikke har lavet endnu.’’Der er altså ingen hér, der jubler over salg/køb som CV ikke har lavet endnu.’’

   2) Ja folk roser CV, men de fleste gør det kun for ting han HAR gjort. Men du overdriver hvad folk skriver. Og lige pludselig har folk sagt, at han er det bedste i 20år.

   3) Jeg synes stadig at salget af Tibbling var korrekt. Havde han spillet bedre og mere, kunne vi nok have fået mere for ham. Men han sad jo på bænken, så det begrænser salgsprisen. Jeg ville da gerne have haft flere penge for ham, men jeg synes det er vigtigere at spare hans lønkroner væk. Og måske var Holland eneste mulige køber.

   4) ja, der er måske nogle her inde, som lader begejstringen løbe af med dem. Men hvis du er ved at brække dig over det, kan du heldigvis bare springe over deres kommentarer.

   Ja, vi har ikke spillet prangende de sidste 18 måneder. Men NF har selv udtalt, at han blev bedt om at få styr på det defensive i vores spil. Det har han gjort, må man sige. Men det er aldrig særlig seværdigt fodbold, når et hold spiller defensivt.
   Men nu er der styr på det, så nu kan han begynde at bygge mere offensivt på. Og det gjorde han jo faktisk allerede inde 2 sidste kampe. Så jeg giver i hvert fald NF de næste 6 måneder til at vise, at han også kan spille offensivt.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen

   Kan virkelig ikke svare dig endnu, har du valgt ændre i din tekst til ingen her jubler ENDNU, det er useriøst du sidder ændre nu i din tekst, fordi jeg netop fandt en masse modsvar på det du skrev. Det gider jeg simpelthen ikke svare på, du ændre i din tekst hvor useriøst Jensen, du skrev ikke sådan med endnu, det er løgn
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Hvordan kan FCN og FCK stadig lave store salg efter CV er væk? Måske fordi CV har været med til at lave et system for hvordan man køber godt ind og sælger dyrt senere. Måske fordi han har oplært sin efterfølger godt op.

   Hvorfor har CV ikke solgt de spillere du nævner? Der er mange grunde, men det er jo ikke bare at trykke på en knap, for at sælge. Specielt ikke, hvis vi skal have de beløb de efterspørger.
   Men transfervinduet er åbent lang tid endnu, så der arbejdes nok en del på det, på CVs kontor.

   Men hvordan kan du tillade dig at være dommer over, hvornår vi andre må rose CV? Du siger at du først vil rose ham, når han laver dyre salg eller salg er de spillere du mener er leverpostej eller når han laver dyre indkøb.
   Men jeg vil stadig tillade mig at rose ham for at forlænge med de unge talenter og spare lønkroner. Og det er noget han HAR gjort.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen
   Jeg er en ordentlig person Jensen, og har svært ved at svare dig fremover, fordi du sidder efter jeg har fundet en masse bevis for det du skrev jeg selv digtet med CV, jeg kan ikke tage dine indlæg seriøst, og synes du havde nogen fine nogen engang imellem.

   Men at du sidder efter jeg finder masser indlæg der modstrider alt du har skrevet flere gange om, og laver om i din tekst det er bare ikke seriøst og kan ikke tage dig seriøs. Du skriver nu fint med forlængelser unge ja det også skrevet, men det hele handlede om den ros med salg du skrev ingen har gjort nu har du ændret din tekst virkelig useriøst af dig.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Du skal fandme ikke beskylde mig for at lyve og ændre i mine indlæg. Du ved, lige så godt som jeg, at det ikke har været muligt at ændre i sine indlæg. Så du kan lige så godt indrømme, at det er dig der ikke læser ordentlig efter. Det er sgu dig der er useriøs, når du beskylder mig for ting jeg ikke har gjort.

   Hvor dybt vil du synke, for ikke at indrømme at du tog fejl.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen

   Du sidder jo laver om på dine indlæg efter jeg sender dig bevis, det er ikke seriøst synes jeg.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - Nu er du jo bare pinlig. Man kan ikke redigere i indlæg. Det har du selv brokket dig over, til 3point. Så hvordan skulle jeg kunne gøre det??
   Indrøm nu bare, at du ikke havde læst hvad jeg skrev.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Da ikke mig der er pinlig og selvfølge kan du det, men du kan ikke gøre det i alle svar, men det du selv opretter kan du godt.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     4. august 2020   

  • @Jensen Da ikke mig der er pinlig og selvfølge kan du det, men du kan ikke gøre det i alle svar, men det du selv opretter kan du godt.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     4. august 2020   

  • @BIF til jeg dør - I rest my case.
   1 god kommentar

 • Kaj
 • Kaj   2. august 2020   

 • @mp80 Klubben har jo flere gange indenfor kort tid meldt ud, at de kigger efter en venstre back, så jeg tænker, at de gør alt, hvad kan for at finde den rette mand til positionen. Jeg tror ikke, at der er råd til at købe Jordi Alba fra Barca, så vi må væbne os med tålmodighed.
   
  • @Kaj han kommer gratis til BIF
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Kaj Har Mp80 skrevet om Alba, men man har hele sæsonen manglede den VB som mp80 omtaler og med tanke på 5 forskellige end JR er brugt, så har man vidst vel han ikke var god nok til VB pt. for hvorfor har NF ellers ikke brugt ham Kaj? men 5 andre der ikke spiller pladsen særlig godt. Vidste man ikke at når man fjernede og solgte Kamil og Kaiser for få kr. at vores mål ville forsvinde, hvis ansvar er dette uden hente noget ind? CVs ingen andres. Kamil skulle aldrig være solgt uden hente noget ind anden vej
   
  • @BIF til jeg dør De ting du snakker om der er sket, er jo sket af respekt for økonomien. Endda er det tæt på en genistreg af CV at have fået skilt sig af med tre så løntunge spillere inden coronaen kom (kunne han aldrig vide, men har da været vigtigt!).
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Seriøst tager du pis på mig eller hvad, genistreg det er da for vildt. Manden er da ikke genial at sælge en så god spiller som Kaiser eller Kamil der har et sindsygt højt scorings gennemsnit mener også på et tidspunkt et af de højeste i hele Europa og topscore i flere år, og makker med topscorer Pukki, samt et lille beløb for en 25 årige tidligere landsholds spiller en dansk klub nej 3 klubber har budt på og det er endda over dobbelt så meget. Kalder du det genialt seriøst :) der er intet genialt i det. Det er genialt hvis han havde solgt løn tunge spillere der ikke levere nok for klubben som Rado, Gammelby, Erceg særligt, Hermansson egentlig været ok denne sæson, Mensah, Vigen alle disse henter høje lønninger ligesom Marvin og Jung der gerne vil væk ingen og skriver INGEN af disse er solgt. Så kalder du ham genial for sælge spillere som leveret godt for BIF særligt Kamil og Kaiser de senere par år. De små øre det samme som vi næsten brugt bare på Erceg i løn de par år, det er da intet andet end for billigt solgt.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Jeg vil godt give dig at han selvfølge også nok er under svære forhold, men så lad os få sandheden på bordet, skal vi være superliga hold der glad for blive i ligaen, eller skal vi være mestre og spille op mod FCM og FCK vi gjorde med de indkøb folk nu er glade for vi sælger for slik, altså de gode af dem, for dem der er ikke gode nok, sidder vi stadigvæk og betaler for, dem har CV desværre ikke formået endnu skille sig af med dem som ikke levere godt nok er Rado, Gammelby, SÆRLIGT Erceg, Vigen, Mensah, Hedlund alle disse er helt sikkert nogen der også trækker høj lønning ligesom to der gør det fint men vil væk i Jung og Marvin, alle de spillere er her stadigvæk, men vores bedste i sidste par år Kamil og Kaiser solgte vi billigt og Tibbling ALT for billigt. pga alder og 2 år tilbage af kontrakt, men så med tanke på dem vi har og hvad man satser på som nødvendighed men ikke for den pris man valgte sælge ham til. Jeg ser også gerne vi udlejer Skipper, måske Jacob Rasmussen for give dem noget superliga erfaring i en anden klub evt. eller 1 division.
   
  • @BIF til jeg dør Begynder desværre at tro at du ikke helt forstår hvordan tingene hænger sammen ift. løn, transferindtægter osv. Der er også noget der hedder udbud og efterspørgsel. At du endda nævner sælge Erceg underbygger det godt. Kan CV rent faktisk få penge for Erceg er manden fuldstændig vanvittigt. Kan CV komme frem til en ophævelse af Ercegs kontrakt og kan han slippe med at betale halvdelen er det fantastisk. Hvor får du det fra at jeg har kaldt CV for genial? Tror du skal slå op hvad en genistreg betyder. Hvem er den 25 årige tidligere landsholdsspiller vi har solgt? Hvis du skriver u-landsholdsspiller giver det mening. Der er bare så mange ting i dit oplæg der er ved siden af. Tror jeg opgiver at debattere med dig fremover.
   2 enige
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Erceg salg enig, så skal jeg være den første til rose ham, men kalde ham genial for de få kr vi fik for målmaskinerne og den tidligere ungdoms landshold spiller der også spillet i Hollandsk fodbold og spillet sindssygt for par sæsoner siden og været skadet på vej tilbage i Tibbling som kun var 25 år, med hele 2 år tilbage, den pris er jeg ikke duperet af og kalde det genialt samt Kamil og Kaiser for de penge, så ser vi bare forskelligt på fodbold og deres værdier. Men vi er helt enige om det skal hænge sammen, men så skal vi kigge på om der skal noget ind udefra med kapital om vores salg i sponsor eller om de udnytter den eksponering BIF får godt nok. Hvorfor kun kigge på spare i truppen hvad med i salg, marketing, ledelsen. Der er ting der ikke gøres nok i min verden der
   
  • @BIF til jeg dør jeg sætter pris på din energi og ihærdighed ift at debattere, men jeg må opgive. Jeg har intet sted kaldt CV genial og nu har du syv (hvis jeg tæller rigtigt) steder skrevet genial/genialt.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD DET ER IKKE SANDT: @BIF til jeg dør De ting du snakker om der er sket, er jo sket af respekt for økonomien. Endda er det tæt på en genistreg af CV at have fået skilt sig af med tre så løntunge spillere inden coronaen kom (kunne han aldrig vide, men har da været vigtigt!).
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD genistreg er for mig meget det samme som at kalde ham genial. Dine ord og for mig at kalde hans salg for genistreg er det samme som kalde Erceg for fantastisk. ALTSÅ overdrive
   
  • @BIF til jeg dør Slå det op. Man kan godt begå en genistreg uden at være genial. Der kan være ret stor forskel på biord og tillægsord
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Morten det bliver ordkløveri fra din side, der er så mange ord der hænger sammen med være genial og en genistreg, uanset hvad så lad os holde til dit ord hvis du vil være firkantet. Genistreg kalder du salg af spillere som Kamil, Kaiser og 3.5 millioner af en spiller som Tibbling med 2 år tilbage, synes du selv du er seriøs? ved skrive genistreg. Du kunne skrive nødvendigt, men ligefrem kalde det for genistreg. Så vil du som det næste gøre CV til statsminister eller hvad?
   
  • @BIF til jeg dør det er en skriftlig debat, så vi er nødt til at holde fast i at ord har en bestemt betydning, ellers holder ting jo op med at give mening. Igen aner jeg ikke hvor du får Tibbling fra? Jeg hentyder til de tre salg i vinters. Kaiser havde udløb til sommer og ville ikke forlænge, Kamil og Hany havde udløb næste sommer og var alle tre på hundedyre kontrakter. Ved ikke om du har set det, men klubben lavede et kæmpe rødt regnskab og har ingen likviditet.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Det er lidt komisk, nu har jeg slået det op og ved du hvad: handling, idé el.lign. der vidner om ophavsmandens geni....altså være fremragende begavet = Genial hvorfor tror du det er begge ord starter med geni? nok fordi der er en sammenhæng. Men lad os holde til dine ord genistreg, du mener det er overpræstation som det også betyder eller pragtpræsentation at skyde en top score flere år i træk, og en spiller der spillet i den bedste tyske række og scoret mål i massevis sidste par sæsoner for små kr. forklar hvordan det er at lave genistreg, eller du sælger en spiller for kun 3.5 millioner der er langt mere værd forklar mig hvordan du finder frem til det ord? Nej det ville være genistreg sælge Erceg det er genistreg
   
  • @BIF til jeg dør a jeg giver op. Er sidste gang jeg kommentere på et af dine indlæg. Jeg har på intet tidspunkt nævnt Tibbling.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Det er dig der skriver genistreg, jeg ville kalde de 3 salg en nødvendighed prisen vi fik, var ikke god nok måske vil jeg sige Hany var et ok salg. Men Kamil og Kaiser nødvendighed fordi de ville videre, men at kalde det genistreg for de små kr. Der er vi så langt fra enige og tænker også du hentyder til løn kr spare og roste CV for Tibbling salget, som blev ændret for 6 til kun 3.5 millioner hvis det tal stemmer.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Ja det kan jeg godt forstå, for du svare mig ikke hvordan du finder frem til genistreg ved at sælge de fremragende spillere, nej du nævner ikke Tibbling pr navn men henviser til spare løn kr. og der har du tidligere i dine indlæg rost ham for også Tibbling salget
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @MortenD Jeg er lige gået igennem dine indlæg og i samtlige svar til mig og sæsonkort, forsvare du salget af Tibbling som været godt og nødvendigt, på en spiller du skriver ikke spillet i 2 år. Samt 3 trænere ikke valgt at bruge, ligesom du også haglede Fisker ned. Ja han er 32 år, men du har også brug for 1-2 spillere som ham i en klub og billigt. Men du valgte kaldte Fisker for en hyggeonkel. Sjovt du lige bruger det ord om en mand der kæmper, fighter og altid er alt andet end hyggeonkel. Sad så hvordan Fisker på egen hånd besøgt syge børn der var BIF fan, hvordan han på vores sociale medier altid har givet os så meget, for få penge kunne vi have fået: en fantastisk ambassadør for klubben, en billig spiller der altid acceptere bænken eller være sat af, en de unge rost i store ord, en der giver sponsor, fans, og gør gode ting der får vores klub til at fremstå bedst, men du valgte omtale ham som en hyggeonkel. Det gør vi to er så langtfra hinanden og ser folks værdier for andet end bare spillet.

 • Det er ekstremt spændende at se hvilket aftryk CV får sat på køb af nye spillere. Vi ved han er en dygtig købmand. Måske han kan få JBA til at åbne pungen, så vi kan købe noget kvalitet - uden at skulle frygte flere lottokuponer. Hvis vi skal tilbage på sporet som topklub, så skal vores rekruttering sidde lige i skabet. Held og lykke CV!
   
  • @Kristianbs tja hele øvelsen pt er vel netop at JBA ikke skal åbne pungen? Er faktisk som fan ved at være træt af at klubbens økonomi er sådan en rodebutik og vi er så langt fra at have styr på driften. Så tror ikke vi skal regne med store handler. Hvis mini skal komme skal det sikkert være på lejeaftale med købsklausul. Ellers skal vi næppe være overraskede hvis vi får noget i Da Silva kategorien.
   3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Kristianbs Efter alle de gange jeg og andre har skrevet JBA IKKE MÅ POSTE PENGE I KLUBBEN TIL SPILLERKØB ELLER ANDET OG HELLER IKKE GØR DET ER DET VIRKELIG UNDERLIGT DER STADIG ER NOGLE DER IKKE HAR FATTET DET. Forstå det dog for pokker.
   
  • @MortenD Du skal også forstå han ikke må åbne sin [fjernet]ing pung og poste penge i klubben.
   
  • @Dansplast undskyld, hvorfor må JBA ikke købe en dyr spiller til klubben ud af egen lomme? Han ejer jo faktisk klubben og sålænge CV mener vi kan bære lønomkostningerne I driften er det vel 100% ok. Der er blevet skåret kraftigt ned i lønomkosningerne med salg af mukthar, kaiser, kamil og nu tib.
   1 enig

 • Bjarke
 • Bjarke   2. august 2020   

 • Er jeg den eneste der har et ønske om at finde nogle spillere i Ghana, Brasilien og lignende når man ser Kudus skudt afsted for +60 og Evander meldes ud for 75... det er jo CV der har skabt den stil i FCN.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Bjarke jeg tror ikke det er markeder du skal regne med Brøndby kigger på. Det kræver rigtigt gode kontakter og netværk for at ramme noget succesfuldt fra de steder og også specielt setup for at integrere spillere. Også derfor du ser klubber specialisere sig i enkelte markedet. Fcn har jo specifikt et akademi i Afrika (eller klubbens ejere har).
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     2. august 2020   

  • @Bjarke - Jeg hørte Troels Bechs podcast, hvor han snakkede med folkene i Brøndbys scouting afdeling. Og de fortalte specifikt, at de startet tættest på. Altså i DK og de nordiske lande. Herfra arbejder de sig længere ud. Det er et spørgsmål om, at de nemmere kan se meget til en spiller, hvis de er tættere på. Eller bliver de nød til at sætte deres lid til eksterne scouts og stole på deres observationer.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     3. august 2020   

  • @Bjarke Jeg glemmer aldrig den måske bedste forsvars spiller vi har haft og undskyld for vi har haft rigtig mange, men Uche den mand var en maskine og simpelthen Afrikas svar på hulken, han var så stærk og god, og sådan typer så jeg gerne igen i BIF, eller nogen der er uskolet i angrebet eller kan noget ekstra. Nu er det ikke kun FCN der henter det, Aab, FCK, FCM, OB, Vejle, Horsens, Hobro, Esbjerg, AGF og så har jeg nok glemt nogen, alle har sjovt nok kunne gøre det Bjarke, så selvfølge er det muligt.
   1 enig
   
  • @Bjarke Nej du er ikke. Jeg synes dog vi skulle kigge mod Fjernøsten I stedet. Indien, Bangladesh, Myanmar og andre lande der ikke har tradition for fodbold som en stor sport men stadig har en vis talentmasse og potentielt kan fostre kommende lysende stjerner. 1,3 milliarder indbyggere i Indien. Det må da for pokker kunne lade sig gøre at finde et par talenter på et overset marked med store muligheder. Efterhånden er afrikanske talenter ikke længere billige med mindre man som fcn ejeren (er det ikke Tom Vernon han hedder?) allerede ejer dem før de kommer videre fra hans slavefarm. Men desværre har BIF tilsyneladende en strategi om KUN at hente talenter med lys hud fra Danmark og de nærmeste nærområder.
   
  • @Bjarke det kan godt være de andre klubber tjener penge på deres akademiaktiviteter i Afrika, men det er ikke Brøndby for mig. Man kan også sige, at jo flere afrikanske spillere FCN hiver op på deres 1.hold, jo færre danske spillere er der plads til, så måske vil der over tid søge danske spillere væk fra FCN. Hvis vi skal noget i udlandet, synes jeg vi skal lede i landene omkring os, i Norden, men også i f.eks Polen, hvor vi jo har gode erfaringer med spillere. Jo længere væk vi kommer fra DK, jo mere lottokupon er der over det. Ikke at afrikanske spillere ikke også kan være gode, men jeg synes vi skal tjene pengene på en anden måde end FCM og FCN.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Bjarke
  • Bjarke   3. august 2020   

  • @MortenD tænker ikke det behøves at være i år, men personligt ser jeg gerne en strategi for at gå den retning.
   
  • Bjarke
  • Bjarke   3. august 2020   

  • @Christian Brøndbyman tja... altså jeg synes det var forrygende at se en spiller som Katongo, som gav noget ekstra, og den ekstra ser jeg ikke i Norge, Sverige eller Polen. Jeg siger ikke at alle skal hentes derfra, men 1-2 talenter om året bør kunne lade sig gøre.
   
  • @Bjarke Katongo var da en fin spiller, men det var Kamil dælme også. Og Pukki, Elmander osv osv. Der er mange eksempler på det ene og det andet. Jeg synes dog, med argumentationen som Jensen også fremfører, at vi skal holde os til lokale spillere og spillere fra omkringliggende lande. Længere nede, f.eks. Tjekkiet, Slovakiet og Balkan tænker jeg dog også vil kunne gå. Hvis vi skal længere væk, synes jeg det skal være fra en fodboldkultur der minder om vores. Vi så f.eks. hvordan Szymanowski udviklede et specielt forhold til vores klub. Det syntes jeg var interessant, at en argentiner, fra et land med en rig fodboldkultur, kunne sætte pris på vores kultur her. Det tror jeg ikke man på samme måde kan i FCM. Alle deres brasilianere og afrikanere synes kun at have én ting i hovedet, at komme til noget bedre. Eller det er i hvert fald min tolking på de udmeldinger der er kommet fra dem.

 • Dupont
 • Dupont   3. august 2020   

 • Jeg synes det er bekymrede at der nu igen snakkes om at vi skal hente spillere udefra, når det er anerkendt at vi ikke har midler til at hente fra en høj hylde. Brug egne spillere, når vi har dem. Brug Jacob Rasmussen på VWB hvis han har potentialet og brug så alle de midler vi måtte have til at hente en goal getter på toppen.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. august 2020   

  • @Dupont - Det har hele tiden været planen, at vi skal supplere med spillere udefra. Vi kan ikke forvente at finde guld, kun med MC spillere. CV har allerede udtalt, at han synes det nuværende niveau af MC spillere er hvor det skal være.
   
  • Dupont
  • Dupont   3. august 2020   

  • @Jensen som sådan også enig i at vi ikke kan stille med 11x 18-20årige MC spillere... Men hvor mange middelmådige spillere har vi ikke købt igennem de senere år? Sjældent køber vi spillere det virkelig er bedre end vores talenter der allerede er integreret og vi kender?
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top gode
     3. august 2020   

  • @Dupont - Vi er helt enige om, at der er købt for dårligt ind de sidste mange år. Men endnu værre er det når vi kigger på de salg vi har lavet. Men jeg ser på CVs tilgang som år nul. Der var nul kroner i kassen, så hans opgave var at skære ned i lønomkostninger og forsøge at forstærke os med spillere der allerede er på kontrakt (MC) og så ellers kun handle ind for de midler vi får ved spillersalg.

 • Ruddi
 • Ruddi   3. august 2020   

 • der er en del her inde ,som er utålmodige,ikke at jeg ikke forstår jer,men cv har jo ikke noget han kan sælge dyrt,det er noget der bygges op over de næste 2-3 års tid,man kan ikke hyre en tryllekunstner,og puf så er bif klar,fra michael laudrup startede ødlagde man alt dna i klubben,og har haft for mange stradegier siden,hvis vi skal løfte et trofæ i bif nogen sinde igen er vi nød til at følge cv,han har trods alt haft gjort det godt i både fck og i nordsjæland,så hvis han fejler her,er det helt oppe fra det igen går galt, han skal havde ro på 1-2 års tid før vi kan se gevindsten uanset hvad
  3 enige

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. august 2020   

 • Stating the obvious: vi har ikke de spillere i truppen, så dem skal vi hente udefra...vi krydser fingre for et par Maxsø-like-mirakler over sommeren, hvor det pludselig viser sig at Gonzalo Higuain er kommet i overskud i Italien...

 • nannasoph
 • nannasoph
  Administrator
    4. august 2020   

 • Hej folkens.

  I kan nu lave linjeskift i jeres kommentarer :-)

  God debatlyst!

  Adm

 • Ivan
 • Ivan   4. august 2020   

 • Tak for den livlige debat her om spillerkøb og salg samt vores sportsdirektørs evner. Ikke mindst til “ Bif tilregnelig dør” som jo næsten kan føre en hel debat med sig selv. Mit synspunkt er at CV virker som en mand med fødderne på jorden og et nøgternt forhold til sin rolle , at købe og sælge spillere og forhandle deres løn. Det gælder iøvrigt Også trænere. F.eks synes jeg det var nøgternt at lade Fisker gå trods et vist pres fra bla fans. Der var trods alt tale om en ældre, temmelig skadet mand, der næppe ville bidrage særligt meget til selve spillet på banen. Det er også sund fornuft at skære ned på udgifterne når man har et kæmpe underskud. Og det er sund fornuft at se sig godt om inden man farer ud og køber på transfervinduets første dage. Om spillerne mener jeg som de fleste at vi skal skille os af med Erzeg , Mraz og Gammelby, det er bare svært så længe de har en kontrakt for der er nok ingen der vil have dem. Derimod mener jeg at både Hermansson , Vigen ,Mensah , Hedlund og Rado sagtens kan bruges selvom mange her gerne vil af med dem og de bør kun sælges til en fornuftig pris. Jung og Schwäbe er rigtig gode men dem kan vi miste simpelthen fordi de vil hjem. Så bør de erstattes . Og det en kunst at få en god pris for dem. Så er vi ellers klar til en ny sæson . Vi bør ikke købe en eneste spiller undtagen de eventuelle erstatninger. Angrebet klares Af Hedlund, Uhre, og en masterclass spiller.

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    4. august 2020   

 • OK Jensen HER KAN JEG SÅ GODT ÆNDRE DET SJOVT NOK