Niels Frederiksen vil have bronze-finale i Aarhus: Vi har fem kampe til at hente fire point på dem

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 30. juni 2020

Bronzemedaljerne er Brøndbys erklærede målsætning for denne sæson. Inden sidste runde var AGF ni point foran Brøndby, og medaljerne syntes langt væk, men med aarhusianernes 1-4-nederlag til AaB og Brøndbys solide 2-0-sejr i Farum er der nu en lille kattelem åben for de blå-gule.

Niels Frederiksen erkender, at det bliver svært, men ser sit hold i en opadgående formkurve.

- Nu har vi spillet 4 kampe i de her slutspil, 4 svære kampe, hvor vi har mødt AGF, FC Midtjylland, FCK og nu FC Nordsjælland på udebane, som er et af de sværeste steder at spille på, og vi har ikke tabt endnu. 3 uafgjorte og vi har vundet en. Altså, jeg synes AGF har set gode ud og de har været godt kørende, hvis vi lige tager den kamp mod Aalborg væk. Men jeg synes da også, at vi ser stærke ud, og afstanden er jo ikke større end at vi spiller om 3 point i hver kamp. Jeg synes at vi har muligheden, sagde Niels Frederiksen efter FCN-kampen søndag.

Rundens resultater betyder, at Brøndby nu blot skal hente tre point ind på AGF inden de to holds indbyrdes kamp i sidste runde.

- Ja, der er nok 4, fordi de har en bedre målscore end os. Men det sagde jeg også til drengene i dag. Vinder vi i dag, har vi 5 kampe til at hente 4 point i dag, og så får vi finalen i Aarhus. Det er det vi går efter. Det bliver stadig svært, og det er ikke det mest sandsynlige. Men så længe muligheden er der, så går vi efter den.

Brøndbys målscore er dog kun et enkelt mål dårligere end AGF's, så tre point kan også vise sig at være nok.
Deltag i diskussionen
 • Tanken
 • Tanken   30. juni 2020   

 • Nu har de kun en målscore på +1 i forhold til os. Henter vi 3 point på dem er vi foran. Derfor kan det være nok alt efter hvad resultaterne af de næste kampe bliver selvfølgelig
  1 enig

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    30. juni 2020   

 • Kræver sejre mod AaB, FCN og en enten mod FCK eller FCM samt mod AGF, det virker urealistisk.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     30. juni 2020   

  • @mp80 - Vi er kun 6 point efter AGF, så det kræver blot, at vi vinder én kamp mere end dem, samt matcher de resterende kampe. Det bliver ikke nemt, for AGF har været godt kørende i foråret. Men hvis vores formkurve fortsætter opad, som den har gjort de sidste 4 kampe, er det bestemt muligt. De sidste 2 runder har vist, at alle 6 hold i slutspillet kan slå hinanden.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @mp80 Jeg har ikke de store forhåbninger om at vi får hjælp fra PSE mod AGF på søndag, og heller ikke i returkampen. Synes de så sløje ud mod FCM og de var på ingen måde prangende heller mod os eller FCN.
   1 enig
   
  • @Christian Brøndbyman Du har ret, men synes det skal bemærkes Zeca var ude mod FCM. Vi ville se noget anderledes ud uden Maxsø.
   
  • @Mojoburger det betyder selvfølgelig noget, men han var med mod os og FCN, og der var de heller ikke gode. Jeg gyser også for når Maxsø får sit næste gule kort.

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021