Fodbold live resultater
Nordmændendes mening om Bell

Skrevet af Thomcat, 1. februar 2022

Det er sgu beroligende læsning

https://vikingpodden.no/?p=386

"Mannen som har styrt alt fra sin midtbaneposisjon. Eliteseriens vakreste krøller, beste høye gjennombruddspasninger og verdens roligste under press. Det lå i kortene at han skulle ut og ta en av Europas topp fem-ligaer med storm før han (kanskje) styrer midtbanen på Camp Nou."

 

og stort chok for dem at han i det hele taget gider superligaen.

 
Deltag i diskussionen
 • Welkro
 • Welkro   1. februar 2022   

 • Lyder selvfølgelig fint, men jeg tager altid nordmænds begejstring med et gran salt. De er en nation af Bo Henrikser, og jeg husker at de nærmest beskrev Rashani som Messi, og alligevel satte han aldrig en modspiller.

  Ud over det er jeg dog spændt på at se om vi har fået en ny Heggheim case. Altså en spiller fra Norge, vi rent faktisk kan bruge.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Thomcat
  • Thomcat
   Betalende bruger
     1. februar 2022   

  • @Welkro sådan er vi jo også når vores tosser skriger at frendrup burde koste 70+ mio
   6 enige · 9 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Joe bell,Joe bell,
  Joe all the way.
  Oh what fun it is to see you
  In a one-yelllow blue sleigh, hey!
  1 enig · 4 god kommentar
   
  • @Gamle ven
   Joey Bell, Joey Bell,
   Joe Bell all the way.

   Det er måske en bedre start, men jeg tror han starter med en mere normal Fenerbahce som, så kan vi altid se om han gør sig fortjent til sin egen sang.
   Joe Bell (3xklap), Joe Bell (3xklap), Joe Bell (3xklap).
   1 god kommentar
   
  • @Gamle ven Det passer bare ikke så godt med versefødderne. Jeg er klart mere på en sang, der går på Dolly Partons gamle “Joleane”. Er hurtigt bud:

   Joe Bell, Joe Bell, Joe Bell, Joe Bell
   I'm begging of you please just take that shot.
   Joe Bell, Joe Bell, Joe Bell, Joe Bell
   Og pass the ball so we can score some goals!
   1 god kommentar

 • Ja fint, men vi er selvfølgelig meget svækkede efter dette vindue. Håber han bliver en super spiller, vi kender jo intet til ham
   
  • Ruddi
  • Ruddi   1. februar 2022   

  • @Thorsten
   hvem siger vi er svækket,tror faktis at vi har fået lidt mere dynamik i spilet,syntes vi har været for nemme at læse,fordi det meste af spillet var konsetreret om ure,lidt ligesom med eriksen på landsholdet alt gik gennem ham,og det var op til ham,efter den tragiske ulykke syntes jeg faktisk dk spiller mere ufoudsigligt,håber det også sker her velkommen til de nye
   8 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Thorsten det ender med at være et cliche fordi at det bliver nævnt så ofte men, det mente man jo også at vi blev i 19/20 med afgangene af Mukhtar, Kaiser og Wilczek, derudover smuttede Johan Larsson og Sikosek også.
   Forskellen på det vindue og dette er at der rent faktisk er kommet spillere ind i det her vindue og rent faktisk spillere der ser ud til at kunne være med på holdet fra start af.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    1. februar 2022   

 • Her er lidt observationer fra en blog om Eliteserien som tager data fra WhyScout.

  At the start of 2020, Viking plucked out the relatively unknown New Zealander from US side Virginia Cavaliers. After a solid first campaign, he has really taken his game to a new level this year. Bell has been a creative revelation in central midfield providing 8 assists, but also one of the best in the league at counter-pressing recoveries.

  Bell’s role is difficult to describe accurately. But he is somewhere in between a deep-lying playmaker and box-to-box midfielder. He is not someone who will get himself into the penalty area looking for goals though. When progressing into the final third he acts more as a playmaker. Bell takes a lot of set pieces and his deadly delivery, especially with aerial balls, is a major weapon.
  His 8 assists rank as joint 4th best in the league and when you combine that with the defensive aspect of his game you have a really complete player on your hands. He has a 64% success rate for defensive duels, and his 178 interceptions this season are the 5th most of anyone in the league. The New Zealander now has five full international caps and also represented his country in the 2021 Olympic Games. Joe Bell is now very much on the radar and Viking might struggle to hold on to him for much longer. https://www.hudl.com/blog/eliteserien-the-best-talents-of-the-2021-season
  2 enige · 5 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   1. februar 2022   

  • @Mærsk det lyder sgu spændende, glæder mig virkelig til at se ham, håber vi alle bliver taget med bukserne nede, og han viser sig at være endnu et scop fra Viking, mon ikke også Heggheim har sagt god for ham.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Mærsk Han bliver vores Per Emil Højbjerg ;-)

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    1. februar 2022   

 • Der tegner sig et billede af at han kan meget af det samme som Frendrup, men måske med noget ekstra ift. at sætte andre op til mål og i spillet med bolden. Masser af potentiale og hvis han kan lægge gode indlæg til hjørne kunne det jo være at vi ligefrem ville være i stand til at true på den parameter med de relativt store forsvarere vi har. Kan ikke huske, hvornår vi har scoret på hjørne sidst...

  Det bliver helt sikkert et svært puslespil for trænerteamet, da vi nu har 6 midterforsvarere. Spiller man 4-4-2 synes Maxsø og Heggheim forrest i køen, hvilket efterlader Alves, Tsiembe, Rosted og Wikstrøm med splinter i rumpetten. Så jeg forventer at der som udgangspunkt holdes fast i 3 mand bagude. Det gør Blas selvskreven på venstre back og Mensah/Bruus kan så veksle på højre.

  Dermed er der 5 pladser tilbage til midtbane og angreb. Holder man fast i 2 deciderede angribere står det mellem Hedlund, Divkovic, Björk og de tre unge. Det vil efterlade tre pladser på midten, hvor Rado virker 100% på 6'eren. De to 8'ere kunne så være Bell, Anis, Cappis og Greve. Hvis Bell er så god, som det lyder til er vi nede på en plads og her står Anis nok fortsat stærkest.
  Det kunne dog være frækt i nogle kampe at skifte til den konstallation med Rado - Bell - Cappis - Anis for så ville vi kunne levere et utroligt output på fysik, løbevillighed og power.

  Anis står for mig, som en spiller vi skal have flyttet tættere på modstanderens mål, da han ulig Lindstrøm ikke duer til at modtage bolden dybere i banen og føre den frem. Det er han for langsom til. Men han har nogle store kvaliteter på bolden, som måske kunne give et større aftryk, hvis han modtog bolden udenfor feltet i stedet for at få den i midtercirklen.  1 god kommentar
   
  • Thomcat
  • Thomcat
   Betalende bruger
     1. februar 2022   

  • @del Piero denne signing viser i min bog at der ingen planer er om at skifte fra 352/532. Rado/Bell/Cappis/Slimane/Greve til 3 pladser er passende. Kan ikke se de 5 er nok til at spille fast med 4 centrale midtbane folk i en diamant. Det kan sagtens være et værktøj som det er nu. Syntes det understøttes af at man valgte at købe Alves inden man solgte Maxsø. For ellers ville Heggheim/Rosted/Tschiembe/Maxsø jo være rigeligt til de 2 stopper pladser.

 • Thomcat
 • Thomcat
  Betalende bruger
    2. februar 2022   

 • Endnu en lokal norsk debat tråd om Bells salg til os https://fridiskusjon.no/viewtopic.php?t=106&start=2920
   
  • @Thomcat de er i hvert fald mere sure end vi er over Frendrup forlod os. Derudover er vi som fans da også respekteret i Viking

   citat
   Jeg kan gå med på at Viking-supporterne er fete i norsk standard, men hvis du sidestiller dem med Brøndby-supporterne er det bare å si god natt til deg.
   1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner