Fodbold live resultater
Ny målmand

Skrevet af , 21. december 2020

Lad os nu sige at Marvin bliver solgt. Er der så nogle målmænd i vil sige er spændende og ville være fede at komme til klubben? Jeg tænker for eksempel at en målmand som Jeppe Højbjerg fra efsbjerg kunne være fed at få ind. 25 år. Plus at han er 194 cm. Hvad tænker i om sådan en som ham, og har i nogle gode ideer til hvem den nye målmand bliver når Marvin forhåbentligt snart bliver solgt.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   21. december 2020   


 • Siden vi ikke er mesterskabsfavoritter til at starte med, og vi ikke kender fremtiden for vores cheftræner, så skal vi nok regne med at FCM tager sig af guldet i år, så kan vi da lige så godt bruge Mads Hermansen. Lad ham få et halvt år til at bevise han kan være med på Suppe niveau, og så se hvad der sker derfra.

  Jeg tænker at det også kan være ligegyldigt om det er Marvin som laver fejl eller om det er Mads Hermansen som laver fejl. Det er ret op og ned med det geniale fra Marvins hånd af, og selvom han nok har reddet flere point end tabt igennem sin tid i Brøndby, så vil han altid blive husket for at være meget svingende i hans præstationer. Så hvorfor ikke give Mads Hermansen chancen for at vise sig frem, og hvis det er lige så svingende som Marvin, så er vi da ikke dårligere eller bedre stillet end nu.
  Plus med Mads så har vi et salgsobjekt for fremtiden, nu hvor Marvin tydeligvis ikke er interesseret i at skrive en forlængelse.

  Jeg tror bare at vi kommer til at miste ham (Mads Hermansen) helt hvis vi henter en ny målmand som fx Højbjerg som du selv nævner. Jeg ved Mads Hermansen stadig er ung, og et lejeophold måske er bedre for ham lige nu, men det kunne bare være fantastisk at se en Brøndby dreng imellem stængerne igen. (Også selvom han er fra Fyns land af. Han har dog trods alt været med fra U16).

  Imod Horsens var der kun fem danskere på holdet, og det kunne da være fantastisk hvis vores hold kunne bestå af mange flere.

  Mads Hermansen

  Andreas Bruus Anton Skipper Andreas Maxsø Joel Kabongo Peter Bjur

  Morten Frendrup
  Rezan Corlu Ben Anis Slimane

  Mikael Uhre Jesper Lindstrøm

  Jeg ved jeg er romantiker, men man kan da altid drømme, og dette ville fandeme være det bedste Brøndby hold siden 2004/2005 sæsonen. Hele Danmark vil elske at se det hold spille hver weekend!
  - Tror jeg skal skifte mit navn til Romatikeren... :P
  2 god kommentar

 • Thomas Mikkelsen fra Lyngby kunne være en midlertidig løsning, indtil Hermansen er klar. Han har udløb til sommer, men Lyngbys situation in mente, kan det være, at han kan hentes før.
  3 enige

 • Betalende bruger
    21. december 2020   

 • Jeppe Højbjerg er anden målmand i Esbjerg. En ung knægt på 21, som jeg ikke kan huske fornavnet på men han hedder Kikkenborg til efternavn, holder ham på bænken fordi han er for ustabil og dropper alt alt for meget. Hvis vi kunne hente Kikkenborg vil jeg 2.000.000% hellere have ham for han har den stabilitet vi har brug for på målmandsposten. Hvis vi ikke kan forlænge med Marvin synes jeg vi skal gå efter Kikkenborg. Men mon ikke CV har styr på det? Det må vi da håbe. Jeg mener, vi havde masser af forslag til vwb men ingen foreslog Blas.
  1 enig

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    21. december 2020   

 • Skulle Schwäbe blive solgt i dette vindue eller ikke forlænger, så jeg gerne at vi fandt en dygtigt, erfaren og ældre målmand og gav ham 2 år. Så kan Hermansen lære endnu mere fra ham. og begynde at gøre sig gældende fra 22/23 sæsonen.
  Jeg drømmer om en stabil klippe i feltet, som viser sin 'presence' både ved aktioner, men også med stemmen. Men først og fremmest har vi brug for en dygtig boldspillende målmand.
  Jeg har ikke styr på, hvad Hermansens forcer er. Men fremtiden for målmænd ligger hos dem der også er gode med fødderne. Så uanset hvad, skader det ikke, hvis Hermansen bliver endnu bedre til dette.

  Alternativt, hvis Hermansen er tæt nok på, kan vi begynde at give ham spilletid
  allerede i det nye år, hvis ikke Schwäbe forlænger. Ikke for at presse Marvin ud, men for at give Mads kamptræning.

  Men hvis vi skal spille fast med om guldet igen, skal vi have 2 dygtige målmænd, som begge kæmper om at blive 1. målmand.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    21. december 2020   

 • Mads Kikkenborg i Esbjerg har brændt ligaen af. 8 kampe = 24 point.
   
  • Betalende bruger
     21. december 2020   

  • @Saesonkort Ja, det er Mads han hedder. Han er fandme (må man skrive det ord?) stærk. Han laver meget få fejl og leverer pointgivende redninger. Han er min drømmemålmand når det skal være til en overkommelig pris. At vi tidligere med stor succes har 2 andre målmænd i Esbjerg giver også noget tro på projektet hvis man lidt overtroisk.
   
  • Betalende bruger
     21. december 2020   

  • @Saesonkort Der skal stå vi tidligere har hentet 2 målmænd. Kan ikke få lov at redigere.

 • Joblar
 • Joblar   21. december 2020   

 • Giv nu bare Hermansen chancen, CV har tidligere udtalt at han niveau mæssigt var tæt på Marvin, men mon ikke han har overhalet ham inden om siden den udtalelse, han er i min optik gammel nok, så ind med ham og giv Marvin en pause, når der ikke leveres på banen må man ud på bænken det gælder også målmandsposten, jeg er ihvertfald ved at være træt af at se det niveau der lægges for dagen. Desuden hvis Marvin allerede har en ny kontrakt på plads hjemme i Tyskland er motivationen måske ikke den største.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     22. december 2020   

  • @Joblar, at Mads Hermansen uden erfaring ligger tæt på niveau med Schwabe siger mere om Schwabe end om Mads!

  Se 1 flere kommentarer

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    21. december 2020   

 • Helt ærligt nu har jeg læst denne tråd igennem, jeg er skuffet over fans holdning og tro på Hermansen som målmand. Jeg husker flere herinde i dette forum, nævne OB målmand i BIF, forskellen på ham og Hermansen er, at OB målmand fik spilletid det gjorde Hermansen ikke, jeg er sikker på at Hermansen med fast spilletid ville gøre det aldeles fremragende, jeg havde faktisk forventet at Hermansen havde spillet i horsens, når nu Schwaebe havde droppet 2 stk mod Fremad A. Som en sidebemærkning skal tilføjes at Rønnow heller ikke performede da han kom til Brøndby, han var noget udskældt i starten.
  Så Lad os nu se efter vinterpausen om ikke det er Hermansen der starter inde, fordi Schwaebe enten er solgt eller ikke vil forlænge.

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner