Fodbold live resultater
Ny spiller på sekser positioen

Skrevet af jencla58, 13. september 2022

Her i forummet har der været debat om Rado er den rigtige spiller på sekser positionen.

Da Alexander Zorninger var træner, rykkede han Kristian Nørgård ned på denne position med stor succes – fordi Kristian var en stærk bold erobrer og meget fremad rettet med sine afleveringer.

Denne succes forsætter i England, hvor han er blevet endnu bedre og må betragtes som fast mand i landsholdstruppen.

Hvor vil jeg hen med det – hvis jeg var træner ville jeg rykke Daniel Wass ned på sekser positionen, hvor han med sin store erfaring, overblik, afleveringer med mere – kunne blive den nye sekser. Det vil selvfølgelig betyde, at vi kommer til at savne hans gode indlæg fra højre side. Men efter min mening er vi udfordret på denne position – hvor hverken Rado eller Bell helt har løst opgaven.
Deltag i diskussionen
 • Enig ryk Waas ned og lad og spille med Greve, Slimane og Vallys på midten.
   
  • @Bæredygtig Brøndby
   Slimane hører ikke hjemme på vores midtbane

 • Katongo
 • Katongo
  Betalende bruger
    13. september 2022   

 • Bell har præcist de kvaliteter som vi har brug for på 6'eren. Rado får alt for meget ros for hans ihærdige arbejde med at stoppe modstandernes kontra. De kontraer, SKAL kunne stoppes af Bell ellers må en af CB'erne støde frem.

  Hvis Bell får 3 kontinuerlige kampe, så er jeg 100% sikker på at Rado er solgt til vinter.
  8 enige
   
  • @Katongo Helt enig!.
   Havde Bell spillet Randers kampen. Så tror jeg heller ikke vi havde losset så mange lange bolde i første halveg. Radosevic er en kæmpe hæmmesko i det opbyggende spil.
   2 enige

 • mp80
 • mp80   13. september 2022   

 • Problemet kunne nemt løses med en ændring af spilsystem. 4 i forsvarskæden, 2 på den centrale midt, som er lidt defensivt placeret, en offensiv central midt og to offensive kanter og til sidst 1 central angriber.
  4-2-3-1
  MH på Mål
  Riveros, KT, Maxsø, Seb
  Bell, Wass
  Greve, Vallys, Hedlund
  Ohi

  Så kommer flest muligt til at spille på deres fortrukne position og rolle.

  Pres på modstanderen og offensivt spil med mulighed for både at angribe over kanterne, samt centralt via Vallys.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Radosevic er en kæmpe hæmmesko for opspillet. Med Rado på banen, forstår slet ikke tankerne om, at bygge spillet op på en anden måde, eks med Wass som 6'er i det opbyggende. Hvis man gør det, så fjerner man reelt set en mand fra banen. Man fjerner Wass fra 8'eren- og så har modstanderen en mand mindre at forholde sig til. Det er håbløst!

  Det kan siges meget enkelt. Spiller man Radosevic. Så er det ikke en dominerende tilgang til spillet man skal have. Så er det direkte fodbold ala mesterskabssæsonen. Så må NF beslutte sig for, hvordan han vil spille. Og ikke stå mellem to stole.

  Håber man giver Bell 4-5 kampe i streg. Så han kan få noget kontinuitet. Og holdet vænner sig til ham Edit: Synes ikke Wass skal ned på 6'eren. Han bidrager med rigtigt meget offensivt. Og er en super boks til boks spiller. 2 assist indtil videre. Hans assist til Vallys, den er der ikke andre Brøndby spillere der kan lave
  2 enige


 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    13. september 2022   

 • Kasper Pedersbæk lavede tidligere en analyse af netop Radosevic og Bell, og hvis jeg ikke husker helt forkert, er Bell helt på højde med Radosevic når det kommer til erobringer og øvrige stats.

  Radosevic er fantastisk som bolderobrer, men for tit går det galt når han skal sætte spillet i gang, den diagonale aflevering kan han, men det begrænser sig også til det..

  Bell virker ikke så hurtig, men utrolig klog i sin måde at læse spillet på, og langt bedre i det korte pasningsspil.

  Ville være synd at trække Wass tilbage, vi har allerede set hvor mange indlæg og ikke mindst assists han kan bidrage med, dog ikke i tvivl om han ville være god på 6'eren.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Nej jeg mener ikke man skal sætte Wass ned på den position. Wass skal være en offensiv drivkraft, ikke en defensiv.

  Og jeg mener bestemt at vi skal forsætte med en defensiv klods, og fremtidens mand er Bell. Rado har udtjent sin værnepligt, han har taget kampen og har udført sit arbejde.

  Men manden er simpelthen ikke boldspiller, elsker hans lange bolde men han er en hæmning når det kommer til hurtige direkte afleveringer, og offensivt spil. Bell ser jeg som værende langt mere rolig på bolden. Han er langsom, men han sørger for at sikre sig overblik konstant.
  Bell bør være fremtiden på den position, indtil vi kan finde en ny Nør udefra eller vi kloner ham nede i masterclass.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Jeg synes den er svær.

  Nej Rado har ikke spillet ret godt, men han har altså nogle evner ikke ret mange har, i spillet frem i banen. Jeg synes han er blevet brugt forkert.

  Hvis vi får en hb der magter løbet frem, så ser jeg personligt ret mange mål skabt på følgende måde:

  Forsvaret clearer bolden til Rado, han jerner en millimeterpræcis bold diagonalt frem i banen (Den del ved vi han kan), frem til en back der er gået med frem. Den back smider så bolden ind til Vallys der enten selv afslutter(Det ved vi han kan) eller ganske enkelt spiller bolden videre til Ohi fordi Wass ligeledes er med fremme, så der er plads til at lave de rigtige ting.

  Bell har nogle andre kompetencer, men det ændrer hele opbygningen og fjerner lidt de våben vi har med offensive backs.

  De er begge super dygtige, ingen tvivl om det, de kan bare forskellige ting.

  Ja, Wass vil uden tvivl kunne skabe en masse ala Nørgaard, men til gengæld mister vi ham i den sidste del af banen, og det er der jeg synes vi har haft de største udfordringer. Drømmen ville jo være en spiller der kunne det som både Rado og Bell kan, men den eneste jeg kan komme i tanke om der rent faktisk kan det, han hedder Delaney.
   
  • Katongo
  • Katongo
   Betalende bruger
     13. september 2022   

  • @Bastiano vil du uddybe hvilket evner ikke ret mange har, i spillet frem i banen. som du tænker på? Han er en terrier, en bolderobre, men bestemt ikke udstyret med en pasningsfod. Det han bedst magter offensivt, er vel ret beset et sideskift, eller en bold i frimærket. Hvilket er fint, men det er der nu mange der kan.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer


 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    13. september 2022   

 • Når vores problem på VB er løst, kunne jeg godt se Cappis overtage som 6’er. Han har meget hurtigt taget det defensive til sig nu her, og tænker han godt kunne vokse endnu mere som 6’er
  3 enige · 4 god kommentar
   
  • @Peps ... kunne godt se det ske. Cappis er sådan en Holst type, han er vel rebaset offensiv midt, men bliver rykket frem og tilbage hvor der er brug for en habil spiller.
   Manden er også et aktiv når det kommer til offensive eller defensive standarter, da han er (mener jeg) 1.85 og kan hoppe.
   Hvis han kan finde tyngde i sig selv, så kunne det godt være en hel god løsning.
   1 enig

 • At sætte Wass ned på 6´eren vil svække os offensivt, det synes jeg ikke vi har råd til situationen taget i betragtning. NF bør fra nu primært spille med Bell så Rado kan sælges i januar vinduet.


 • Jeg er enig i at hverken Rado eller Bell er helt gode nok til toppen af suppen.
  Wass er en mulighed i stedet, men jeg kunne godt tænke mig at se Slimane. Han minder mig på mange måder om Nørgaard.


 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    13. september 2022   

 • Hva med Cappis eller Heggheim , begge har en god speed og er dygtige boldspillere. Og når Blas kommer tilbage er Cappis lidt i overskud, selvom han faktisk har holdt et højt niveau de første kampe.
  2 enige
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     13. september 2022   

  • @Uka Ja vi kan snart komme i en situation, hvor der ikke er plads til Cappis og Bell, og tror jeg foretrækker begge frem for Radosevic..
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Uka Heggheim på 6'eren lyder faktisk meget interresant. Jeg kunne sagtens se det.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Forslaget om Wass på 6'eren er efter min mening knald i låget og vil skade holdet katastrofalt. En 6'er skal være en skraldemand, en bolderobrer, der også fordeler spillet. Det kan Radosevic uforligneligt. Wass kan nogle andre ting, som ikke kan undværes på holdet længere fremme. SÅ nej tak til dette forslag!
  2 enige

 • Bell er en ganske glimrende aflæser for Nørgaard. Udfordringen er bare at da Nør blev solgt, fik vi en helt anden 6er i rado. Der gik lang tid hvor vi troede at rado var den nye Nør indtil der blev ændret formation og gik over til at spille med Rado og frenne. Nu har vi så Bell der ikke spiller som Rado og da Rado ligger så højt i lønhierakiet skal han helst spille. Det giver mest ro og tror ikke Bell er typen der pt brokker sig. Jeg så gerne at Rdo var solgt i dette vindue og Bell spillede med Kwas, Wass eller Slimane som backup på 6eren.

 • ClausM
 • ClausM   14. september 2022   

 • Hvsd med Cappis, kunne han spille 6eren?

 • Vi skal blot øve Heggheim op til at spille 6er.
  Han har efter min mening alle kvaliteterne til at spille pladsen.
  God pasningsfod, udemærket teknik, hurtig, kropsstærk, takler i gennem og er ok til at læse spillet. Han har også vist fine takter med raids op i banen, og som en ekstra spil fordeler, da vi spillede med 3 back kæde og han så muligheden for at gå med frem.
  Han har vist også spillet pladsen tidligere, har jeg læst mig til. Jeg kan dog ikke huske hvor.
  Derudover kan vi sælge Rado uden at hente en ny, da Bell og han kan slås om pladsen. Problemet med Heggheim centralt i en 4 back kæde er, at han fysisk ikke er stærk nok i hovedspillet. Det gør ikke så meget i en 3 back kæde da man har en gardering, hvis bolden tabes.
  Så hvis Heggheim skal gør sig forhåbning om spilletid, skal han kunne spille 6er eller højreback sålænge vi har besluttet at spille med 4 mand i forsvaret.
  Nå nu Rados offensive form er så ringe, bør Heggheim kunne udfordre ham. For lige nu smider Rado flere bolde væk end han vinder.
  1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Cappis på 6´eren - Ja ikke helt tosset - i statur minder Cappis meget om Nørgaard som siden har bygget på fysisk - Hvis Cappis henover vinteren bygger på i styrketræningen så kunne han godt blive en ny Nørgaard men hurtigere, Jeg stemmer for
   1 enig

 • Når vi nu har hentet Ohi, Vallys og Wass, er vi styrket offensivt, så er vi nødt til at at tænke offensivt, og så passer Rado simpelthen ikke, jeg kan godt forestille mig Heggheim spille 6 er, også cappis kunne let gå ind på den plads, de er begge arbejdsomme, tekniske, har overblik og en god pasningsfod, og tænker fremad i spillet

 • Barca
 • Barca   16. september 2022   

 • Jeg kunne godt tænke mig Gomez fra Horsens, han er hurtig, fysisk stærk og teknisk dygtig....

 • Thomcat
 • Thomcat
  Betalende bruger
    16. september 2022   

 • Well og efter Nørgaard tog væk købte Alexander Zorninger Rado fordi han mente han kunne udfylde den plads. En af Nørgaards store forcer er netop det intense pres - som også er Rados spidskompetence

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER