Fodbold live resultater
Oddset er ny partner hos 3point.dk og BrøndbyLyd

Skrevet af 3point.dk, 16. juni 2020

Midt under corona-krisen kunne Brøndby IF udsende en god nyhed. Oddset blev præsenteret som ny partner i klubben, og nu kan 3point.dk med glæde annoncere, at sportsspilsbrandet Oddset fra Danske Spil også er ny partner hos BrøndbyLyd og 3point.dk.

Super seriøse formidlere af Brøndby-historier

Fremover vil man møde Oddset som partner, når man lytter til paneldebatterne i BrøndbyLyd, ligesom vi har 10 eksklusive programmer i støbeskeen sammen med Oddset, som I godt kan glæde jer til.

- Alle kan jo se, at Brøndbylyd og 3point.dk er super seriøse formidlere af Brøndby-historier. I løbet af de seneste år er de to medier med Nanna i spidsen blevet en rigtig stærk bro mellem klub og fans, lyder det fra Mikkel Liechti, der er Senior Brand Manager i Oddset.

- Vi kan relatere til den stil, der findes på både lyd og skrift. Det er sagligt, seriøst og passioneret, og det er noget, vi kan relatere til. Så selvfølgelig vil vi gerne støtte op om det her gode arbejde, der allerede gøres. Oddset vil være en aktiv partner. Det betyder helt konkret, at vi er fodboldfans. Vi er fans af godt indhold, som har værdi for klubbens mange fans. Derfor vil vi være med til at vække endnu flere formater til livs, og jeg kan godt tease for, at der ikke går længe, før man vil se første bevis på det.

Samarbejde om at lave noget fedt Brøndby-indhold

Også hos 3point.dk og BrøndbyLyds chefredaktør Nanna Møller Karlsen vækker den nye aftale glæde.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan indgå denne aftale med Oddset. Vi har haft mange gode snakke og Oddset har ytret ønske om at være partner på en måde, som vi synes passer rigtig godt ind i vores måde at gøre tingene på. Vi kommer til at samarbejde om at lave noget fedt Brøndby-indhold, og det synes jeg er win/win.

- Samtidig er der rigtig mange gode synergier i at vi indgår partnerskaber med partnere, som også er i Brøndby IF, og derfor glæder vi os rigtig meget til at komme i gang med samarbejdet med Oddset.

Allerede fra i næste uge vil du møde Oddset, når du lytter til paneldebatterne i BrøndbyLyd. Oddset vil være partner på programmerne resten af 2020, sammen med Arbejdernes Landsbank, men vil ikke fremgå med relevante odds eller lignende. Det er vigtigt for Oddset at støtte os og det vi laver og er derfor partner på samme måde som Arbejdernes Landsbank. På 3point.dk vil man heller ikke møde odds-artikler, men et banner hvor det fremgår, at de støtter vores arbejde.

Inden for nærmeste fremtid vil 3point.dk ligeledes præsentere et nyt podcastkoncept, som er udviklet og produceret i samarbejde med Oddset.
Deltag i diskussionen
 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    16. juni 2020   

 • Fedt med en ny og aktiv partner. Jeg har det lidt ambivalent med betting-firmaer som sponsor, da deres produkt kan være vanedannende og dermed skadeligt. Men på den anden side, er de så tæt forbundet med sporten, at det giver rigtig fin mening og de har en forståelse for hvad der rør sig. Det beroliger mig også, at der i artiklen bliver nævnt, at der ikke vil fremgå relevante odds. Så alt i alt synes jeg det er en god løsning og jeg ønsker at sige stort tillykke til 3point.dk og BrøndbyLyd. Godt arbejde.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     16. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør - Mine ambivalente følelser skyldes ikke det er en kapitalistisk virksomhed, men at de reklamerer for betting. Det synes jeg kan være problematisk over for folk som lider af ludomani, eller som bliver lokket i det. Mine tanker er det sammen om tobaksfirmaer. Men netop derfor synes jeg det er et stærkt symbol at sende, når man vælger ikke at vise relevante odds. Både fra 3point og Oddset’s side.
   1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     17. juni 2020   

  • @BIF til jeg dør - Enig, Danske Spil er bestemt ikke de værste med hensyn til aggressiv markedsføring. Og jeg er godt klar over, at der findes relevante odds alle steder på stadion, i tv og på nettet. Men de tjener stadig deres penge på, at folk taber på deres odds og så længe der kan spilles, vil der være folk som ikke kan styre det. Men så længe der ikke er lovgivet imod markedsføring for betting, står det jo enhver frit for at takke ja til et sponsorat fra et betting-firma. Man skal bare holde sig for øje, hvilket signal det sender. Lige så vel, som jeg ikke ønsker at min pensionsopsparing skal investeres i kul- og våbenindustrien, har jeg taget et aktivt valg at vælge det fra, så tager man også et aktivt valg når man vælger til... Men når alt det er sagt, så kunne der findes meget værre sponsorer, hvilket også er grunden til, at jeg startet og slutter min første kommentar med at være positiv over for den ny aftale.

 • Betalende bruger
    16. juni 2020   

 • Fedt, lad os gamble. Spiller personligt aldrig for mere end en halvtredser. Det kan vist ikke kaldes at gamble. Bortset fra det, Nanna. Det har efterhånden længe irriteret undertegnede når I siger eller skriver: har haft nogle snakke. Det hedder: har haft nogle samtaler. Eller, sådan hed det før i tiden. Det er faktisk først de sidste par år især fodboldfolket er begyndt at sige: haft snakke. Har du en idé om hvad Dansk Sprognævn siger desangående? Hvorfor kan jeg ikke lave anførselstegn?
   
  • mp80
  • mp80   16. juni 2020   

  • @Dansplast Hvis du slår de to ord, “tale” og “snakke”, op i Politikens Nudansk Ordbog, der naturligvis følger Sprognævnets anbefalinger og retningslinjer, så finder du bl.a. følgende: Snakke = tale Tale = snakke Der er derfor ingen tvivl om, at snakke/tale-spørgsmålet er et levn fra fortiden. “Snakke” er et gammelt ord, som er kommet til dansk fra tysk i den sene middelalder. Og man har i lang tid skelnet mellem snak og tale, hvor “at snakke” havde lavere status end “at tale”. Mange har måske i skolen hørt, at “folk taler, papegøjer snakker”. I dag skelner man altså ikke i lige så høj grad som tidligere mellem snak og tale, og det kan man måske tilskrive, at vi i vores moderne samfund er langt mere uformelle i vores omgang med hinanden. Der er selvfølgelig stadig sammenhænge, hvor tale gør sig bedst, fx “det taler til hendes fordel, at…” eller “det taler for sig selv”.
   
  • Betalende bruger
     17. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør Det er godt nok et sent svar det her. Du har fuldstændig ret. Jeg laver masser af fejl og gider ikke sætte kommaer. Kun før navnet hvis det er en direkte besked. Der er også den detalje at os der skriver på telefonen kan ikke være sikre på om der kommer til at stå det vi skrev. Normalt gider jeg ikke gå op i om andre laver fejl. Det er kun når jeg er i lortehumør eller er for smerteramt.

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    16. juni 2020   

 • tillykke med aftalen og ser frem til de projekter i er ved at søsætte

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER