Fodbold live resultater
Økonomi

Skrevet af , 7. september 2020

Jeg så regnskabet igennem for et år siden, og der kom jeg frem til, at med det CV kunne spare i lønninger ville vi stadigvæk være i - 20 mil om året.

Det vil sige at vi skal havde +20 mil på transfer balancen HVER eneste år.

Vores egenkapital på det tidspunkt var Ca 50 mil. Så vis ikke vi sælger spillere, er vi på randen af konkurs i slutningen af næste år.

Nogle foreslår man så må tjene penge på andre måder. Jeg er 100% sikker på vis den mulighed var der, ville JB slå til med det samme, da han er en virkelig god til at lave penge.

Flere investorer kommer heller ikke på tale, før vi kan vise et regnskab der balancere i nul. For der er to årsager til man investere, det er profit og indflydelse. Profit er der lang vej til med -20 mil på driften, og indflydelse kræver 350 mil i den aktie emmision der ligger klar, som vil gøre at investor og JB har lige meget at skulle havde sagt. Der er ikke mange der lige har 350 mil at investere andet ind en kapitalfond. Og det kommer ikke til at ske mm vi kan gå i nul og har en plan for at gå i plus i fremtiden. 

Vis der blev fundet en investor ville jeg mene en stor del af de 350 mil skal gå til, at vi skal være Nordens bedste sted for talenter i kva af Akedami, uddannelse, bolig, trænere, lønninger muligheder for at spille på super stadion. Skal være så meget i top, at der ikke er tvivl om hvem der er nr 1 der. For så lige pludselig rammer vi nogle diamanter der giver så mange penge, at vi kan begynde at byde vandlandet og menneske handlerne op til dans. 
Deltag i diskussionen
 • KJOE
 • KJOE   7. september 2020   

 • Det er en super relevant diskussion. Er BIF værd at investere i? Med de nuværende økonomiske resultater er svaret blank NEJ! Medmindre man har et blå/gult hjerte ... Og dem der har penge har ikke fået penge ved at forære dem væk. Så det virker langt væk lige nu.
  Men er 20 mill. i transferindtægter om året urealistisk? Bestemt ikke. Vores trup er mere “værd” end længe. Jobbe, Anis og Frendrup er noget at det mest salgsbare vi har haft i årevis. Maxsø er på kontrakt til juni 2023. Så det er ikke der skoen trykker.
  Det der har holdt investorer væk (og det er fuldt forståeligt) er 15 års konstant slingrekurs på ledelsesgangen. Hvem ved deres fulde fem vil investere i det cirkus, der har været?
  Det er faktisk ikke på banen eller i spillersalg at klubben har behov for at bevise noget for investorer. Det er i ledelsen! Og endelig ser der ud til at være styr på den slags. Intet om transfers er sluppet ud og for første gang i mange år sidder der folk, der kan deres kram. Her tænker jeg på CV og Palmå. Og faktisk også NF der har leveret den vare han er blevet bedt om.
  Og derfor kan vi fans håbe på, at der snart kommer den udvidelse af forretningen, som er så tiltrængt. Om det er Red-Bull, partnerskab med en anden klub (FCM/Brentford modellen) eller noget helt tredje må tiden vise.
  Men det nuværende set-up kan maksimalt give os 3. Pladser og en enkelt gang duften at lidt mere. Men flere års kontinuerlige toppræstationer med en trup, der kan konkurrere mod FCM/PSE kræver så mange økonomiske muskler at det nærmest virker som en fjern drøm.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     7. september 2020   

  • @KJOE inden partnerskaber kunne vi vel prøve at gå efter at blive Nordens Ajax hvad angår talenter. For jeg syntes den dør står åben. FCN gør det i lille skala, men dem knuser vi når først vi er i gang.
   Men ja et partnerskab kan også blive løsningen, jeg er bare ikke pjattet med det
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @KJOE Enig med meget af det du skriver. Jeg håber dog virkelig ikke på hverken RedBull eller at vi bliver en eller anden engelsk klubs rugeklub.

   ''Det der har holdt investorer væk (og det er fuldt forståeligt) er 15 års konstant slingrekurs på ledelsesgangen. Hvem ved deres fulde fem vil investere i det cirkus, der har været?''
   Hvor er det bare godt skrevet!

   Hvis jeg var millionær ville jeg ALDRIG gå ind i BIF sammen med JBA. Han har jo tydeligvis vist, at han ikke magter at agere professionelt og lægge fankasketten på hylden, når han er på arbejde.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @KJOE Enig med meget af det du skriver. Jeg håber dog virkelig ikke på hverken RedBull eller at vi bliver en eller anden engelsk klubs rugeklub.

   ''Det der har holdt investorer væk (og det er fuldt forståeligt) er 15 års konstant slingrekurs på ledelsesgangen. Hvem ved deres fulde fem vil investere i det cirkus, der har været?''
   Hvor er det bare godt skrevet!

   Hvis jeg var millionær ville jeg ALDRIG gå ind i BIF sammen med JBA. Han har jo tydeligvis vist, at han ikke magter at agere professionelt og lægge fankasketten på hylden, når han er på arbejde.
   1 god kommentar

 • Fint oplæg til debat.
  Jeg synes egentlig det er positivt hvis vi uden salg kan ramme de minus 20 mio - forstået på den måde, at så skal der ikke de store salg til, før vi er i plus. Et enkelt salg til 40 mio netto er nok til 2 år.

  Jeg er 100% enig i at vi skal forfølge talentvejen - ikke uden spillere udefra, men fortrinsvis talenter.
  Den tendens vi har set det sidste års tid med at talenterne kommer frem og udvikler sig, kan jeg kun bifalde. Det er et Brøndby jeg kan genkende fra 90'erne og nogle år frem.
  2 enige
   
  • Betalende bruger
     7. september 2020   

  • @Christian Brøndbyman enig. Men der er ikke rigtig til de store indkøb, for det er transfersummen, så ind transfers skal ligges oven i. Selvfølgelig kan vi sælge for Ca 20 mil om året i snit, når vi har 18-19 årige med superliga erfaring, det er kun et spørgsmål om kort tid, før en af dem ryger for de 40 mil
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Lige mht. det økonomiske har jeg ikke så meget at tilføje. I - KJOE, Christian og Laasss - skildrer meget fint hvad der også er mine tanker og holdninger.

  Men jeg vil gerne knytte en kommentar til det med uddannelse. For der er jo et glimrende eksempel på, hvorfor Brøndby vil kunne tiltrække mange talenter. Jeg bed mærke i, at en af tilgangene i sommer (mener det var ham anføreren fra Lyngby) netop fremhævede Brøndby Gymnasium som et trækplaster. Og med Brøndby Idrætsefterskole også har vi faktisk glimrende uddannelsesmuligheder for de unge mennesker.

  Der er selvfølgelig gymnasier i andre byer også, men hvis det er et aspekt som BIF virkelig kan tilbyde og facilitere for talenterne og deres familie, så tror jeg man kan nå langt.
  2 enige
   
  • mp80
  • mp80   7. september 2020   

  • @Broder Salsa Husk også u-træner skiftet fra Lyngby til Brøndby. Er sikker på det trak en del, da han er meget glad for ham. Men du har ret i gymnasiet også tiltrækker.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     7. september 2020   

  • @Broder Salsa ja det nemmelig rigtigt, og jeg tror det ville blive vildt vis man skruede op på det hele, alt skal være højeste international klasse, så ville vi kunne trække de bedste talenter, og ikke kun fra Danmark.
   Men alt koster penge desværre.

 • 1 god kommentar

---

 • LØK
 • LØK   8. september 2020   

 • Spændende diskussion.
  @laasss, kan du ikke skrive lidt om hovedtrækkene for hvordan du er nået frem til de -20 mio?
  Jeg kan ikke helt følge dine betragtninger om at det skulle koste 350 mio. kr at købe samme indflydelse som JBA har nu. BIFs markedsværdi er så vidt jeg kan se (https://borsen.dk/investor/aktie/S1164/BIF/Br%C3%B8ndbyernesIFFodbold) 230 mio kr.
  Af det ejer JBA som jeg lige husker det ca 56%, dvs. en værdi på ca 130 mio. Er det så ikke det der skal til?

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner