Fodbold live resultater
Per Bjerregaard.

Skrevet af LJS, 1 måned(er) siden

Er det ikke ved at være tid til, at der rejses en statue, af Per Bjerregaard, ved Brøndby Stadion.

Synes generelt, at vi burde være bedre til, at hylde og anerkende vores helte.

Og hvis der er en der har fortjent det, må det da være ham.

Hvad er jeres mening omkring dette.

God dag derude.

 
Deltag i diskussionen
 • Enig, men måske statuen skulle flankeres af de mange andre Brøndby-helte, spillere, trænere, ledere, ansatte og x antal brøndby-fans.

  Måske en frise/væg er bedre, hvor kollektivet og fællesskabet udtrykkes og med teksten: Ingen over, ingen ved siden af Brøndby If.
  1 enig · 3 god kommentar

 • Vi danskere er desværre lidt for dårlige til, at hylde helte imens de stadig er i live. Så snart de går bort, så bliver veje/pladser/torve opkaldt i deres navn.

  Jeg kunne bestemt godt unde, at Per blev hyldet imens han stadig var i live til at nyde det, men lur mig, om det ikke først sker, når han er gået bort.

  Om det så lige skal være en statue af manden, en mindevæg eller noget helt tredje, det skal jeg ikke kloge mig på.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå

   Helt enig i din betragtning
   1 enig
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Ja også der ødelægge janteloven desværre en hel del - Hvis ikke Per B skal hyldes i Brøndby så kan de lige så godt fjerne statuen af H.C. Andersen for Kbh. Rådhus - slut prut

 • Min holdning er den samme som den har de andre gange det samme spørgsmål er blevet stillet, nej tak.

  En ting er at jeg ikke mener man bør hædre folk der lever med statuer og vej benævnelser, noget andet er at jeg mener Per har besudlet sig eget eftermægle med korruption og nepotisme.
  Der er for mange der glemmer hvor langt ud han fik os fans, det var altså skidt.

  Og når alt det så er sagt, så er han også mr.Brøndby. Og jeg kunne godt se noget blive sat op efter hans død (hvilket i så fald godt kan kommunikeres ud til manden før dette indtræffer, sådan at han ved at han bliver hædret post mortem).
  Men ikke mens han forsat går rundt blandt os andre.
   
  • @thorrium Jeg er som sådan ikke uenig i, at Per desværre besudlede sit eget eftermæle, hvilket var en skam. Omvendt mener jeg dog også, at alt det gode han har givet klubben gennem tiden bør opveje dette. I hvert fald hvis du stiller det op mod hinanden.

   Jeg har også altid undret mig lidt over, at man ikke kan hylde folk på den måde, imens de er i live. Altså jeg er med på, at det ikke skal være, imens man stadig er semi-ung, frisk og frejdig..

   Men altså når du rammer de der 60-70+ år, er gået på pension og må forventes, at du kun har X antal år igen.. Så synes jeg ind imellem, at det er en skam, at man først anerkender nogens betydning, når de ikke selv er her længere til at tage imod den hyldest.

   Det gælder egentlig ikke kun Per B, men i mange andre henseender også.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 15 flere kommentarer
   
  • @thorrium Korruption mod klubben, den retssag har jeg totalt misset kan du fortælle mere om sagen, anklagerne og domsafsigelsen osv.

  Se 12 flere kommentarer

 • Bjarke
 • Bjarke   1 måned(er) siden   

 • Der er mange der fortjener statuer i Brøndby. Man kunne stille dem op langs nogle af ruterne ind til stadion. At mange stadig er i live, synes jeg kun er godt. Der kunne være trænere, Køhlert, Laudrup, Åge, Frederiksen, Zorniger, Keld Rasmussen, Bjerregaard… vigtigt at det går tilbage fra starten. Behøves ikke at være 5 meter høje skulpturer
  2 god kommentar

---

 • Tanken
 • Tanken   1 måned(er) siden   

 • Man kan altid diskutere om en statue er den rigtige måde at hylde ham på, men hyldes bør han, og gerne før det er for sent til han selv kan opleve det.

  Jeg synes helt personligt en statue er imod hele ånden om fællesskab, men et mindepotræt el lignende i klubhuset eller på stadion synes jeg ikke er udenfor skiven af hvad han fortjener.

  Derudover er jeg ikke i tvivl om at alt hvad han har gjort har han ment har været for Brøndbys bedste. Vi kender alle historien ikke endte sådan, men jeg synes han bliver beskyldt for ting, der er foregået anderledes end det nogen gange fremstilles.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Tanken

   Uden at gå ind og snakke om Per, så vil jeg bare pointere, at det er de færreste mennesker der gør ting af ond vilje, i hvert ifald i deres eget sind. Folk rationaliser deres handlinger sådan at man kan forsætte ufortrødent.

   Det er en forsvarsmekanisme, og jo længere tid du benytter dig af denne, jo mere bliver det sandhed. Det går også ind og påvirker hvordan man husker situationer, da vores hukommelse ikke blot er fejlagtig, men også let modtagelig for manipulation (fra andre og en selv).

  Se 8 flere kommentarer
   
  • @Tanken Per B var en af hovedkræfter i sammenlægningen i 1964 - så Per B er arkitekten bag det fællesskab du omtaler og som er en så vigtig grundsten for klubben, bare en betragtning fra udkants Danmark

 • Jeg har tænkt dette mange gange...

  Hvorfor laver vi ikke en walk of fame ?

  Prøv og forstil jer fliserne rundt om stadion gradvist blev fornyet, så det blev noget flottere end det vi har i dag. Det førte stykke/område vi ændre, kan vi sætte de første 100 navne på fliser. Per Bjerregaard, Tom Køhlert, Ruben Bagger osv..

  Så kan man stadigvæk om måske 50år når mange af os ikke er her mere, som fan gå rundt og finde fliserne/navnene, det bliver jo en hel oplevelse i sig selv, i stedet for den halv kedelige smørrebrødsseddel der hænger over landsholdsspillere uden på stadion.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Hollywood_Walk_of_Fame<br />
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion - super ide
   1 enig
   
  • @MetroTilStadion husker jeg forkert eller har/havde vi ikke nogle fliser ved indgangen til Sydsiden med stjerner/navne på engang?

  Se 5 flere kommentarer
   
  • @MetroTilStadion okay, kan se det link jeg smed op åbenbart ikke virker, så nu copy/paster jeg bare lige fra, hvad der står derinde:

   Først introducerede vi Wall of Honour for at at hædre Brøndby IF?s landsholdsspillere, nu fortsætter vi med at markere Brøndbyspillere gennem tiderne. Walk of Fame er et 100 kvadratmeter stort område foran CP Indgangen på Brøndby Stadion hvor 31 Brøndbyspillere som de første, vil få nedlagt en sten med deres navn på. Ideen er at ære de spillere, der får plads på Walk of Fame over for især fans og andre der besøger Brøndby Stadion.

   Kriterier for stjernerne

   Det maksimale antal stjerner der kan opnås er tre, der fordeles ud fra følgende kriterier.

   Man skal have spillet på 1.holdet
   Man skal have spillet over 100 kampe for 1.holdet
   Man skal have spillet på landsholdet
   Man skal have spillet 25 landskampe


   Kim Vilfort lægger stenen med sit navn ned i Walk of Fame

   - For Brøndby IF har det altid været vigtigt at bringe spillerne tættere på tilhængerne. Derfor er det naturligt for os at give plads til trofaste fans på Walk of Fame. Derfor vil det være muligt for fans at købe en sten og få sit navn lagt ned i fortovet sammen med spillerne, fortæller Brøndbydirektør Bruno Nørregaard om Walk of Fame. Spillernes sten vil være letgenkendelige.

   De 31 spillere er udvalgt som 3 hold:

   De første 11 landsholdsspillere
   De 11 spillere, der har spillet flest kamp for Brøndby
   De spillere fra det nuværende hold der har spillet flest kampe


   Ebbe Sand får også plads i Walk of Fame

   De første 31

   De første 31 spillere der får deres navn på Walk of Fame er:

   Michael Laudrup, Ole Madsen, Brian Chrøis, Ole Østergaard, Lars Lunde, Kim Christofte, John Helt, Lars Olsen, John Faxe Jensen, Claus Nielsen, Kim Vilfort, Bjarne Jensen, Mogens Krogh, Uche Okechukwo, Ole Bjur, Per Nielsen, Per Bisgaard, Jan Lagerbon, Kim Daugaard, Jørgen Sørensen, Ebbe Sand, Ruben Bagger, Auri Skarbalius, Peter Madsen, Dan Anton Johansen, Mattias Jonson, Mads Jørgensen, Thomas Kahlenberg, Allan Olesen, ar Dalgas og Morten Wieghorst.

   Fremover vil de næste navne blive valgt fra følgende kriterier:

   Landsholdsdebut
   Flest spillede førsteholdskampe i Brøndby IF
   Flest spillede kampe i den nuværende A-trup
   Målet er at alle Brøndby IF's førsteholdsspillere gennem tiderne fra sammenslutningen af Brøndbyvester IF og Brøndbyøster IF den 3. december 1964 får plads på Walk of Fame. Knapt 300 spillere har spillet på Brøndby IF's 1.hold i turneringskampe. Det omtalte område vil blive udvidet i takt med at flere navne lægges på plads

  Se 3 flere kommentarer

 • Der er personer nulevende og historiske som fortjener en særlig plads, om det skal være en walk of Fame en Hall of Fame eller et andet format ? - måske en combi, hvor alle med over 100 kampe kommer på walk of fame og Bjerregard, Kjeld Rasmussen og andre får en buste i Hall of fame, det er respektløst at det ikke allerede er sket, så sæt i gang Jan B og resten af bestyrelsen

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Per Bjerregaard forlod klubben i skam efter et fyldt Stadion klædt i rødt samlet viste sin foragt for ham og hans nepotistiske og diktatoriske lederskab. Han forbrød sig mod klubbens værdisæt og motto og derfor skal der hellere rejses en statue af Don Ø end Per Bjerregaard.
   
  • @Saesonkort arh hva? Den tror du vidst ikke engang selv på kammerat. Ellers godt forsøgt :-)
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     1 måned(er) siden   

  • @Saesonkort Uden Per Bjerregaard havde der ikke været noget Brøndby If, prøv at vise bare den mindste smule respekt..

   Det var ikke et fyldt stadion klædt i rødt! Tror den hukommelse spiller dig et puds, de prøvede godt nok at true folk til at deltage i deres smædekampagne, heldigvis ikke alle der gik med på den..
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 11 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort

   Er det en joke, det er da fuldstændig absurd og misvisende det postulat
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort

   BULLSHIT

---

 • 40 år i toppen af dansk fodbold

  40 år som leder, fortæl en dansk erhvervsleder som sidder 40 år på top post uden ikke at lave fejl, kender ikke nogen.

  Kjeld Rasmussen og Per Bjerregaard er dem der skabte hele fundamentet til vi står hvor vi gør i dag.

  Nej hele stadion bakkede IKKE op om den hetz de fjolser der satte det person herz mod Danmarks bedste fodbold leder nogensinde.

  Manden sad endda forhandlede for vores spillere, var ham der skabte millioner til ligaen med TV aftaler og var om nogen den der satte dansk fodbold på land kortet i liga regi foran Norge og Sverige LÆNGDER FORAN DENGANG. Havde man bare en brøkdel indsigt i hvad Per Bjerregaard så ville man ikke skrive som sæsonkort, det er uvidende og bygger ikke på fakta. Uden Kjeld R og Per B ville der aldrig i dag være denne klub, historie og hele fundamentet de to særligt har skabt. Total mangel på indsigt og respekt for klubben, at skrive så nedladent
  1 god kommentar

 • Det handler om historie !!!

  Det handler ikke om en har fået ferie penge. eller Per b. har gjort noget forkert til sidst.
  Det handler om Brøndby's historie, gode som dårlige.

  Og så var ideen at det kunne man gøre med stjerner i fliserne, hvilket så har været prøvet, men åbenbart har man ladet det glide ud, hvilket jeg syntes er synd, jeg mener det burde være noget klubben sørger for, at der bliver lagt 1-2 nye stjerne fliser ned hvert år, samt udførelsen/planlægning af området, og jeg kan ikke se hvorfor man ikke skulle kunne kopiere walk of fame modellen.
   
  • @MetroTilStadion Jeg synes vi skal opfordre Nanna M.C til at spørge Ole Palmå om emnet er eller har været forbi hans bord...?

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner