Fodbold live resultater
Prip om fortjent sejr over Brøndby: Kommer vi med samme power, energi og selvtillid, så vinder vi igen

Skrevet af 3point.dk, 6. juni 2020

Tilbage i august vandt Horsens med 2-1 på Brøndby Stadion, og De Gules angriber Louka Prip mener, at han har overskriften til en ny sejr over Brøndby IF.

- Der er et fantastisk humør og en masse selvtillid i truppen, og det betyder virkelig meget, at vi nu kan kæmpe med om ottendepladsen. Vi har vundet over FC København og FC Midtjylland i de seneste to kampe, og nu går vi efter Brøndby. Det kunne være fedt med tre sejre i træk over de tre største klubber i Danmark, udtaler Louka Prip til AC Horsens' hjemmeside og fortsætter:

- Jeg forventer, at det bliver en meget lige kamp mod Brøndby. Vi vandt fortjent med 2-1 over dem i sæsonens første kamp, og hvis vi kommer med samme power, energi og selvtillid, så vinder vi igen.

Horsens vandt tilbage i marts den sidste kamp inden corona-pausen, da de mødte FCK på udebane. Den kamp sluttede 0-1, og det var også resultatet, da FCM blev nedlagt på egen bane efter genoptagelsen af Superligaen. Søndag klokken 17.00 spilles AC Horsens - Brøndby IF på CASA Arena Horsens.
Deltag i diskussionen
  • Selvtillid betyder meget men det skal vi nok vise at det bare ikke er nok denne gang :)

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner