Fodbold live resultater
Randers - AGF

Skrevet af retrograde, 14 dage siden

Randers - AGF, normalt ikke en mandags kamp jeg ville bruge meget tid på, men lige i aften er jeg lidt spændt på hvordan den ender. Jeg ved bare ikke rigitg hvad jeg håber på....

Med en sejr over FCN, så er vi sikkert i top 6, med et nederlag til FCN kan vi faktisk stadig gå videre hvis Silkeborg - FCM ender uafgjort.
Det interessante ligger i hvad der hjælper os mest hvis vi næste søndag spiller uafgjort med FCN.

1 point mod FCN bringer os på 31 point, det betyder at FCM og OB (pga. målscorer) ikke kan nå os. Men 7. pladsen er mulig idet Silkeborg med en sejr over FCM også vil få bedre målscorer end os. I så fald skal Randers eller AGF slutte dårligere end os for at vi er i top 6. I sidste runde tager AGF imod OB på hjemmebane og Randers skal til Aalborg. Med et nederlag mod Randers i dag, vil AGF stadig kunne komme over os med 3 point hjemme mod OB (når vi spiller uafgjort), Det samme kan egentlig siges om Randers, men forskellen må være at en udebane mod AAB er sværere end en hjemmebane mod OB.

Hvis Lyngby slår Horsens næste weekend, er Lyngby kun 4 point bag Horsens når nedrykningsspilllet starter - AAB vil være nr. 12 og bag Lyngby hvis de ikke får ligeså mange point, så AAB har virkelig noget at spille for på hjemmebane.

Jeg tænker at 3 point til AGF i aften er det bedste - det betyder at Randers skal vinde i Aalborg og Silkeborg skal slå FCM for at vi ender udenfor top 6 ved en uafgjort.
Tror alligevel jeg ikke skal se kampen i aften, for at sidde og holde med AGF, føles bare ikke som en fed mandag aften ;)
Deltag i diskussionen
 • Jeg er også kommet frem til samme konklusion. Ved et kryds i aften, kan vi stå i en situation, hvor selv ikke en sejr er nok i Farum, hvis Randers vinder i Aalborg med 2 mål mere end vi gør.

  OBS. Hvis man bruger simulatoren på superligaens hjemmeside, så skal man være opmærksom på, at den laver stillingen på baggrund af nuværende målscore. Den placerer blandt andet BIF over SIF ved pointlighed, men for at de to hold, skal ende på lige mange point, skal SIF vinde og BIF spille uafgjort, og i den situation, vil SIF have en bedre målscorer. Det har de faktisk allerede nu, da begge har 31-32 men SIF har scoret flest udebanemål.
  1 god kommentar
   
  • retrograde
  • retrograde
   Betalende bruger
     14 dage siden   

  • @Cberggreen
   Med en sejr i Farum, kan vi ikke blive dårligere end en 6. plads.
   Både Randers og AGF kan slutte over os, men ikke andre hvis vi vinder.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   14 dage siden   

 • Ser hellere AGF i top6 frem for Randers, det er trods alt mere intenst at møde AGF frem for Randers.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Randers reduceringen kan blive lige præcis det der sender os ud af top 6.

  Med på at mange hændelser er skyld i det. Men den tætte målscorer mellem os og Randers gør at det mål kan blive guld værd for Randers
   
  • retrograde
  • retrograde
   Betalende bruger
     13 dage siden   

  • @Ocellaris
   Vores målscorer er stadig 2 bedre end Randers og vi har flere scorede mål (mener at det er næste parameter).
   For at Randers reducering bliver relevant er vi i det scenarie hvor vi taber til FCN og Randers spiller uafgjort med AAB.
   Jeg vil mene at vi så kan tåle at tabe med 2 mål og stadig slutte foran Randers. Havde de ikke reduceret kunne vi tåle at tabe med 3 mål.
   For at være et relevant scenarie for top 6, så skal Silkeborg og FCM spille uafgjort, da 3 point til den en af dem, sender det hold foran os (hvis vi taber). Derudover må OB ikke vinde i Århus.
   Så jo det reducerende Randers mål kan blive afgørende, men bliver det med stor sandsynlighed ikke.

 • Havde klart håbet på Randers sejr. Agf er gummibenenes hold og de havde tabt til OB, hvis de skulle vinde. Randers vinder sikkert over Aab.....

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner