Regeringen tillader flere tilskuere resten af sæsonen

Skrevet af Marcus Linkhorst, 5 dage siden

Kulturministeriet har netop offentliggjort den aftale, der gør, at der i denne sæson kan komme mere end 500 personer til Superliga-kampe.

- At få fans tilbage til alle kampene i Superligaen – og mærke suset og glæden på lægterne – er både fantastisk og en vigtig del af superligafodbold. Tiltaget sker efter, at justitsministeren og jeg har haft drøftelser med de politiske partier. Vi har lyttet til ønsket om flere fans på stadionerne, og jeg synes, at vi har fundet en god balance mellem hensynet til holdene og deres fodboldfans – og til at vi fortsat skal undgå smittespredning, siger kulturminister Joy Mogensen i en pressemeddelse

En af grundene til, at der nu kan komme flere på stadion, er, at regeringen sænker afstandskravet fra to meter til én meter. 

Modellen, der gør, at der nu kan komme flere tilskuere på stadions, indeholder bl.a, at stadions bliver inddelt i sektioner, hvor der maks må være 500 siddende tilskuere. Den nye aftale gør også, at personer fra samme husstand og andre nære personer kan sidde sammen uden afstand. 

Brøndby oplyser til TV2, at man med sådan en model forventer en kapacitet på 7-8000 tilskuere. 

 

 
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top kommentator
  Top enige
    5 dage siden   

 • Skønt, det er godt nok sjovere at se kampene live, og høre Nordens bedste fans synge holdet frem....
  1 enig

 • mp80
 • mp80   5 dage siden   

 • Godt nyt for fans, klubberne samt spillerne. Det er bare ikke det samme uden.