Fodbold live resultater




Resultatet vs økonomi

Skrevet af Thorsten, 27. april 2023

Jeg har stor respekt for den standhaftighed de stemningsskabebende fans udviser. 

Jeg tror bedre resultater kræver økonomi, derfor spørger jeg neutralt om folk er villige til at leve med at Brøndby fremadrettet skal være en fast mellemvare rent resultatmæssigt? En placering fra nummer 4 - 10. Og en evt nedrykning i ny og næ. 

Jeg er med på at man ikke kan købe sig til alt og jeg har også respekt for de fans der lever fint med at vi ikke skal spille med i toppen af Superligaen men mere ser det som en helhedsoplevelsen at  gå på stadion. Men der er også mange og nok flere der gerne ser os vinde kampe. 

Lige nu ved jeg godt man ikke kan se på banen at der er købt bedre spillere men det vil man kunne i det lange løb, hvis sportsdirektør og træner ellers fungerer ordentligt.

 




Deltag i diskussionen




 • Man kan jo være lidt fræk og påpege at det scenario du beskriver ikke adskiller sig væsentligt fra det der er foregået siden 2005 - bortset fra at det ikke er blevet til nedrykninger.
  2 enige

 • Ja, det er jeg mere end villig til.

  Jeg accepterer, at andre fans gerne vil vinde, koste hvad det koste må. Men jeg krummer seriøst tæer over de folk, der omtaler det som orange stue eller på anden vis nedgør dele af vores egen fanafdeling.

  Jeg krydser stadig fingre for, at man formår at lande en form for fælles aftale og/eller forståelse på et tidspunkt.. Uanset hvad så bliver det spændende hvordan og hvornår vi går lysere tider i møde.

  4 enige
   
  • @RommeTilPhiriOgSå så skal der vel heller ikke piftes når resultaterne ikke kommer?

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Mogens
  • Mogens   30. april 2023   

  • @RommeTilPhiriOgSå kender du overhovedet Brøndby og det fundament klubben bygger på? Er vi virkelig gået helt væk fra historien og principperne. For det er IKKE mit Brøndby. Jeg er ikke med på det “nye” Brøndby hvis det kommer dertil. Så kan man vel også skifte farver, navn ect. Hvor ligger forskellen?

 • Jeg er et 90'er barn, jeg kan vitterligt ikke huske Brøndbys storheds tid, mit første mesterskab som jeg fejrede rigtigt var i 05 med Laudrup, jeg ved jeg også fejrede det i 02, men jeg har lige fyldt 10 år og det det er ret mudret for mig. Tror jeg havde ekstremt travlt med at spille world of warcraft med min onkel på det tidspunkt...

  Så stort set hele min aktive færden som fan har været nederlag og en lang kamp mod genopbygningen som jeg troede vi var ved at nå med mesterskabet i 21. Vi har samlet os om klubben da vi næsten gik konkurs, vi har stået sammen med en ekstrem råden kultur med Bjerregaards nepotisme. Vi er kommet stærkere ud af det hele fordi vi som fælles gruppe forstod at ALLE hadede os, men vi var mere en bare et fodboldhold vi var mere end et selvskab. Vi var Brøndby! Vi er den blågule hær i nord, vi er dem de andre ikke vil lege med. Og alt det er nu på spil da alt det vi elsker ikke længere kan sikres. Og vi er nød til at kæmpe for det før det er taget væk fra os.

  Nej jeg vil for gudsskyld ikke rykke ned! Nej jeg vil ikke ligge som mellem klub!! Men hvis det er det der skal til for at vi kan bibeholde klubben, dens historik, dens(vores) arv, og samtidigt arbejde mod en ny genopbygning, ja så må det være sådan.

  Hvis vi ikke kan sikre klubben og vores arv sådan at den kan gives til den næste generation, så er det alligevel kun et spørgsmål om tid, før sydsiden ligger død og interessen for BIF er ikke eksisterende.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Mogens
  • Mogens   30. april 2023   

  • @thorrium vi har været et selskab i mere end ti år. Nej vi ER ikke mindre selskab end så mange andre klubber. Du må godt dyrke den narresut selv om det er lidt trist…. Brøndby blev skabt til at vinde. Navnet, farverne og det pisse grimme logo blev også lagt fast. Det er helligt og skal i min verden bevares. Køb aktier og stop med at flæbe. Sådan får du indflydelse. Vil du have mere indflydelse så køber du flere aktier.

  Se 3 flere kommentarer

 • Skulle nogen være i tvivl så fungere aktier på den måde at dem der køber flest, de har retten til st bestemme og har man ikke haft pungen oppe af lommen så kan man komme med alle sine meninger og holdninger, men man har ikke krav på at dem der faktisk har betalt for indflydelser gør som de ikke betalende gør.
  Sjovt ingen kan se hvor meget det her skader klubben.
  2 enige
   
  • @Den glade hest +1 herfra. Det er blevet en parodi og jeg glæder mig til den dag hvor de nye ejere siger nok er nok. Så tager vi den derfra. Børnehave, forkælede og naive og temmeligt selvcentrerede. Men det er vel resultatet af alt de SoMe-crap. Alt handler om mig mig mig. Jeg vil have jeg vil bestemme men jeg vil ikke betale. De andre er onde og dumme, jeg ved bedre. Tak for denne gang, signing out - det her er for latterligt.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Den glade hest skulle du selv være i tvivl, så er fodboldklubber ikke ligesom andre almindelige aktieselskaber i verden. Hvor mange aktieselskaber, udover fodboldklubber, har store, loyale og frivillige følgeskarer? Hvor mange af disse aktieselskaber skal udstille deres resultat, hver evig eneste weekend i bedste sendetid foran nationen?

   Så ja, det er fint nok, at du påråber dig, at vi er et aktieselskab. Men udover det, så er en fodboldklub IKKE som andre aktieselskaber, og heller ikke som andre arbejdspladser.

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Præcis det spørgsmål har jeg brugt meget tid på at tænke over det sidste års tid. Og nok i virkeligheden helt tilbage siden aktieklasserne blev nedlagt.

  Det der står tilbage for mig er, at Brøndby IF på den ene side og ambitionen om at vinde samt at være den førende klub i DK på den anden side simpelthen er to uadskillige ting for mig. Hvis ambitionen ikke længere er noget i retning af ovennævnte så er jeg ude.

  Er der grænser for hvad jeg vil stå model til ift en ‘’kommercialisering’’ af BIF?
  Ja, her er nogle røde linjer:
  Klubfarver
  Logo
  Geografisk lokation
  ….
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Marc Johnson
   Selv hvis BIF spillede i lyserødt, havde en fiskebåd som logo og havde hjemmebane på Als, ville de have masser af fans, hvis de vandt.
   Længere er den ikke. De fleste vil gerne holde med et hold som vinder.
   Det må være op til den enkelte, at vurderer hvad der er vigtigt og hvad man har lyst at følge og støtte i stedet for denne evindelige diskussion om, hvilke mening, der er den rette og hvad der skal til for, at man rigtig fan.
   Kom på stadion hvis du har lyst, eller lav noget andet hvis du har lyst til det. Syng og dans på Sydsiden hvis du har lyst til det, eller nyd en stille øl på langsiden og klap når du har lyst, hvis det passer dig bedre.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Mogens
  • Mogens   30. april 2023   

  • @Marc Johnson 100% enig. Jeg hader dog logoet. Det er pisse grimt og pinligt.

 • Økonomi og resultater hænger selvfølgelig uløseligt sammen, men synes netop vi ser i superligaen hvor meget en tydelig strategi betyder. Viborg har i to sæsoner været meget bedre end os, Randers ligeså, Nordsjælland har været markant bedre i år. Vi har ikke nogen klar tydelig retning for hvor vi vil hen. Hvor er masterclass i alt det her. Vi havde en mesterskabssæson med Frendrup, Lindstrøm og Bruus som bærende spillere. Derudover fik spillere som Slimane og Bjur pænt med spilletid. Lige nu er det kun Hermansen som spiller og Kvistgaarden lidt op og ned. Vi har så mange talenter på masterclass, men hvis ikke vi prioritere dem og giver dem plads i truppen, så bliver det svært. Jeg er tror af vi ikke giver dem chancen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Mogens
 • Mogens   30. april 2023   

 • Vinde kampe. Bliver vi den bløde mellemvare siver tilhængerne og TV seere. Dårligere planlægning og penge for placering og tv falder = dårligere økonomi. Vi skal vinde og vi skal spille europæisk. Det er det Brøndby blev skabt for. Det har aldrig ligget i kortene at vi “bare” skal være med. Spørg Per B. eller Køhlert. Saglige Skovdahl havde nok også sagt det samme som Per og Tom. Brøndby spiller for at vinde og de vil vinde det hele. I Brøndby spiller man Europæisk hvert år.





Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner