Fodbold live resultater
Riza insta story

Skrevet af Tanken, 6. october 2020

Riza skriver i dag på sin Instagram story: BIF og en tommel ned. Virker som om det kunne have været, men jeg må sige han mister ekstremt mange point i min bog. Det er synd for ham han er fanget i Lazio, men ingen er over klubben og jeg mener ikke det er ok hvis man samtidig identificerer sig med klubben som han tidligere har gjort 

Hvad tænker i?
Deltag i diskussionen
 • Helt enig. Han må ville den nuværende strategi, hvis han skal sætte sine fødder inden for kridtstregerne på Brøndby stadion igen, og et højt lønkrav er bare ikke forenelig med strategien i disse tider - det burde ikke være en overraskelse for Riza. Ærgerlig reaktion fra hans side, som jeg forventer han undskylder på baggrund af et stort ønske om at komme tilbage (...dog uden at gå nok ned i løn...)
  2 enige · 1 god kommentar

 • Det kommer helt an på, hvad Durmisi og CV har snakket om. Hvis CV har gjort det klart, at de ikke kan betale hans løn, så kan han ikke være sur på BIF.
  Hvis CV har holdt ham hen, er det dog en anden snak... Så svært at kommentere på, når man ikke kender detaljerne omkring det..
  3 enige · 3 god kommentar

 • Han ved nok mere end vi gør, kan være CV. har lovet lidt for meget de sidste 24 timer inden de fik lukket Blas handlen, men sådan er gamet desværre i denne moderne verden. Vi må få ham hjem til Feb.
   
  • @BIF_Sherra Tænkte præcis det samme. Hvis det er tilfældet, forstår jeg godt skuffelsen.
   2 enige

 • Vi aner jo dybest set ikke hvad der er sket i forhandlingerne, så det er jo lidt uinteressant at kloge sig for meget på det. Det vi kan kloge os på er om hvorvidt en mega rusten Riza kan gøre noget godt for BIF. Det ville jo nok tage minimum 1 måned at bygge hans grundform op. Læg dertil risikoen for skader - hans krop hører jo langtfra til de mest robuste. Spillemæssigt vil det nok tage minimum et par måneder før vi ville se den gamle Riza, det er best case scenario. Men jeg hælder personligt mere til den løsning CV har valgt. Især fordi det er meget længe siden Riza har spillet regelmæssig topfodbold. Og derudover så har han sikkert krævet det halve kongerige i løn, og det hænger ikke sammen når man er en spillemæssig lottokupon.
  9 enige · 6 god kommentar
   
  • @Kristianbs
   Spot on indlæg. Jeg er 100% enig.
   3 enige · 1 god kommentar

---

 • Det er svært at sige hvad den story betyder. Riza følger dog ikke længere Brøndby på instagram, så når de to ting lægges sammen, så tyder det på at Riza ikke er tilfreds med Brøndby og CV.
  1 enig
   
  • @Den røde tråd Det lugter sådan. Men jeg synes klubben har truffet den rigtige beslutning set med økonomiske og strategiske briller. Skulle man betale 5 mio i løn for et år til Durmisi? Og så er han bare tilbage i Lazio efter 1 år uden salgspotentiale? Men det er selvfølgelig ikke i orden, hvis man har holdt ham hen så længe at han ikke har kunnet nå at finde en anden klub. Men hvorfor skulle man også det? Den bedste forklaring må være, at Durmisi til det sidste havde håbet at nogen i BIF havde smidt penge i kassen. Det skete så ikke.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Tanken, jeg er helt enig med dig.
  Jeg har svært ved at se at Durmisis opslag kan læses som andet end at han er utilfreds med at Brøndby ikke har villet betale så stor en løn, som det ville kræve at få ham tilbage.

  Hvis det er Lazio der har været uvillig, og ikke Brøndby, så giver hans opslag absolut ingen mening.

  Han skulle angiveligt tjene 17 mio om året, og har formentlig haft en løn i den størrelsesorden i flere år, og kommer til at tjene lige så meget de næste år.
  Så hvis han virkelig ville til Brøndby, kunne han uden problemer have givet afkald på noget af den ekstremt høje løn i bare 9 mdr på en lejeaftale.

  Jeg har også mistet noget for Durmisi nu. Synes mest af alt det virker grådigt og uden forståelse for klubbens situation, at poste sådan noget på Instagram.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    6. october 2020   

 • Han skal stoppe riza. Han skal sige undskyld til bif, han ender nok hos fck. Og så lyver han om alt det kærlighed til bif osv.
  1 enig
   
  • @Gulogblåforaltid is på. Vi kender ikke detaljerne. Durmisi ved godt, at BIF ikke betaler hans årsløn på 17 mio.. Så lad os lige vente med at skyde med skarpt, til vi kender detaljerne... Og btw, man må altså godt være skuffet over ens klub, det bliver man ikke en judas af..
   2 enige · 2 god kommentar

 • mp80
 • mp80   6. october 2020   

 • Det er svært at mene for eller imod, når man ikke kender historien bag handlingen.

  Når man ser den story på IG bliver man da trist, fordi det er en tidligere spiller der betyder meget for en masse fans i klubben.
  1 enig

---

 • Sim
 • Sim   6. october 2020   

 • Jeg synes Durmisi virker bitter og usympatisk på det grundlag. Det handler åbenbart mere om ham end om klubben.
  4 enige

 • Tror egentlig gerne Durmisi har villet BIF og omvendt, men hans tommel ned til klubben er sgu en gratis omgang og et skidt signal at sende. BIF har trods alt ikke været vigtigere for ham, end at han fortsat har krævet en alt for høj og urealistisk løn, der påny ville ødelægge al troværdighed ift. klubbens nye bæredygtige image. Et klubskifte på leje med en massiv lønnedgang ville klart have været til hans eget bedste, da det ville give ham mulighed for at komme med til EM samt kickstarte sin karriere igen. Den mulighed er helt væk nu. I sidste ende har han spillet højt spil økonomisk og derfor tabt sportsligt.
  2 enige

 • Uche
 • Uche   6. october 2020   

 • Har læst EB's artikel, og tolker RD intragram story sådan, Nedtur at han ikke kom til BIF som ønsket. Men nu er det jo op til RD selv at gøre noget ved den knibe han selv er landet i. Hans agent må jo gå til Lazio for at få en fritstillings tilbud, RD får noget og Lazio sparer noget, en spiller der ikke spiller har ingen salgsværdi. Derved bliver RD tranferfri og kan så selv frit vælge sin fremtid !!!!!!
  Jeg kan ikke se nogen fremtid i at sidde udenfor til 2023, bare for at få usel mammon i banken, for mig at se sammenligner jeg lidt med Maxsø, som frikøbte sig selv for hurtigst muligt at få gang i karrieren igen så han kan komme ud igen og tjene til tiden efter fodbolden. RD bestemmer selv sin fremtid.
  NB Jeg er ikke selv på intragram, men såvidt jeg kan læse mig til er det JB og RD der har haft noget kørende der, for CV skød vist ret hurtigt den transfer ned med at det havde man ikke råd til. Så hvorfra skuffelsen fra RD kommer fra er uvist, men igen det er kun RD der kan forklare sit eget opslag.
  2 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner