Fodbold live resultater
Rygter?

Skrevet af brøndby, 14 dage siden

Jeg ved godt at Brøndby normaltvis er gode til, at holde kortene ind til sig selv. Men der har, inden for min viden, ingen rygter været, både ind og ud.

Jeg finder det bare lidt besynderligt, men siden ingen har nævnt det, er jeg måske alene om den tanke?

Man begynder bare at blive lidt bekymret, når man ser på fck og fcm som henter spændene spillere, og endda mange af dem.

Er der nogle rygter jeg har glippet?
Deltag i diskussionen
 • Kris
 • Kris
  Betalende bruger
    14 dage siden   

 • Set fra klubbens side, så er det super fedt at deres vandrør ikke er utætte og det holdes internt hvad der sker og ikke sker.

  For os fans, der er spændte på, hvad der sker og kommer til at ske, ja der vil vi jo gerne have at der løb mere vand ud af de rør. :-)
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • @Kris Men er det ikke usædvanligt at vi intet har hørt?

  Se 1 flere kommentarer

 • GARFIELD
 • GARFIELD
  Top kommentator
  Top gode
    14 dage siden   

 • Forvent en angriber lander i vinduet, fra hvad jeg har hørt er det noget der arbejdes hårdt på.

  Ved der kun tales om midtbane folk, men tror ikke vi ser noget der, før der er 1-2 salg inden fra Rado eller ikke mindst cappis

  Har hørt fra normal god kilde at man arbejder på lande en god angriber, Ohi eller andre salg eller ej.
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • Kramer
  • Kramer   14 dage siden   

  • @GARFIELD Tror vi allesammen forventer en ny angriber, og synes ikke vi kun har snakket midtbane. Men midtbanen er naturligvis der mange helst ser den første opgradering, så længe vi både har Kvisten, Suzuki og Ohi i stalden, plus flere offensive alternativer. Ryger en af de første 3, så køber vi jo 100% en afløser.

  Se 6 flere kommentarer

 • Kuffe
 • Kuffe   14 dage siden   

 • Jeg synes også det er lidt mærkeligt, og jeg tjekker flere gange om dagen, om der er kommet noget.

  Jeg synes altid vinduerne er super spændende og jeg håber vi får skåret fedtet fra og får tilført noget lækkert.

  Jeg er selvfølgelig godt klar over at det bedste for klubben er at der ikke siver noget ud... Men det er sku lidt kedeligt for os udenfor.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Vi klapper hesten endnu engang. De 2 fc-klubber har større budgetter end os, hvorfor pengene også sidder løsere der. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de får bedre holdspillere ud af det.
  4 enige

---

 • Jeg ved sgu ikke hvor bekymret jeg er over at FCK og FCM henter spillere, dem de har købt/er ved at købe er jo erstatninger for det de har mistet:
  FCK har sendt Grabara og Ankersen videre, McKenna var på lån og georgieren stoppet karrieren, ind er indtil videre kommet Trott også formentlig en back i stedet for Ankersen og en stopper for de 2 andre, ekstra info er at stopperen var ham der overtog for Jordi i Mechelen, før det spillede han i Moldova.

  FCM har mistet Dalsgaard, Gigovic var på lån også skal vi nok ikke regne med at se Kristoffer Olsson på fodboldbanen igen, der har de så hentet Diao og Bravo som begge spillede for deres samarbejdsklub i Portugals anden division og Denil Castillo som da ser spændende ud, men på ingen måder var fast mand i sidste sæson.

  Der er Brøndby så i en helt anden båd, da vi ikke har mistet nogle spillere endnu og slet ikke nogle centrale spillere.
  4 enige · 5 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken   14 dage siden   

 • Vi må heller ikke glemme vi har rykket et par spillere op i A-truppen. Hvis vi skal have plads til Nartey f eks kan vi jo ikke købe 2-3 nye på midten.

  Og så skal vi huske at det at købe i starten af vinduet ikke nødvendigvis er den bedste løsning. OB havde f eks hele truppen klar som de første sidste sæson
  2 enige · 2 god kommentar

 • Er det stilhed for storm.....!

  CV har i podcasten ( primo 2024) med NMC meddelt at de næste 3 vinduer bliver begivenhedsrige også grundet mange kontraktudløb de næste 12 mdr.

  Jeg er egentlig mest urolig over at vi ikke har set en transfer ud af klubben, ser
  gerne at Cappis, Heggheim, Quist, Tshiembe kommer videre her i sommer vinduet og bidrog til det økonomiske råderum, idet de sparet lønninger vil påvirke CV budget positivt for indeværende sæson, jeg håber det er det der arbejdes på og så kan FCK og FCM have handlet mere eller mindre færdige når vi går i marked, så er der 2 konkurrenter mindre.

  Jeg ved ikke hvad de 4 tjener tilsammen, men gætter at de sparet lønninger løber op i omegnen af 3 - 4 millioner kroner + CV budget 2024 giver det et pænt råderum i omegnen af 8 mio. lønkroner ( et gæt) til at hente 2 profiler til start 11éren og som begge vil kunne komme i toppen af lønhirakiet i klubben.

  Er mine forventninger & løngæt indenfor skiven....?
  1 enig
   
  • @Rasmus Stephansen - jeg tror, at Cappis og Thiembe tidligst skippes af i slutningen af vinduet, da programmet indtil da fordrer en meget bred trup. Især hvis vi sender 4 spillere til U19-EM. Quist og Heggheim kunne jeg godt se for mig forlade klubben nu.
   De gode indkøb bliver nok først foretaget mod slutningen af vinduet, medmindre vi laver et supersalg nu.
   
  • LJS
  • LJS
   Betalende bruger
     13 dage siden   

  • @Rasmus Stephansen
   Tror ikke altid, at det er så ligetil, at komme af med overskydende spillere.
   Hvis deres løn, ikke kan matches andre steder, bliver de, mange gange, kontraktperioden ud.
   Men lad os se hvad der sker.
   
  • Ditka
  • Ditka
   Betalende bruger
     13 dage siden   

  • @Rasmus Stephansen Vi har allerede hentet Pentz, som man må formode får en løn omkring Wass og Vallys. Tvivler meget stærkt på der hentes to stjerner yderligere. Med tre cifret million underskud tror jeg ikke der er de 30-40 millioner til yderligere to bærende kræfter i dette vindue.
   Der skal luges ud. Men 12 spillere med udløb næste sommer. Der er nok en del af dem, der gerne ser kontrakten løbe ud, og dermed tjene kassen selv på næste klubkontrakt.
   Sommeren'25 kan til gengæld blive underholdende.

 • Vi er ikke sent ude (endnu), fordi vi har holdt sammen på holdet. AGF-kampen gør ondt. Men vi har nøjagtig samme hold som vi havde da sæsonen sluttede - i hvert fald i start 11'eren og det meste af bænken. Jeg håber ikke vi venter til sidste øjeblik, og vi skal have folk spillet sammen, men de nuværende hold er godt nok til at klare dårlige Europa-modstandere og de første Superligakampe.

  Spændende at man arbejder på en angriber. Især hvis vi fortsætter med kun at spille med én på toppen. Spørgsmålet er om man snakker decideret angriber a la Kvistgaarden og Ohi eller angriber/offensiv midt a la Suzuki og Bundgaard.

  Håber der sker noget i midterforsvaret. Hvis der ikke er et MC talent på spring, så så jeg gerne at Heggheim & Tschiembe erstattes af én profil, så vi kan have 4 spillere + et talent til 5 pladser. Lauritsen er det svageste led, men han er ret løntung og bliver svær at komme af med.
  1 enig

---

 • Jeg tror først der kommer til at ske lidt om 2-3 uger.
  Men der er helt andre økonomiske muskler end førhen.
  Så mit bud er vi henter en Midtbanespiller og en Angriber, så kommer vi af med en del spillere til august.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner