Fodbold live resultater
Så kom historien med Hedlund

Skrevet af , 31. october 2020

Jeg har længe kritiseret Hedlund herinde, for ikke ville løbe ekstra, hvor andre har smidt statisik i hovedet på mig.

Jeg synes netop det har været tydeligt i kampene, at han har slået ud med armene, og han var en af dem jeg havde set blive solgt

Nu kommer der en historie fra BT, som på en måde ingen måder er acceptabelt, hvis denne historie er sand og det frygter jeg desværre den er.

Dette begrunder at han blev fravalgt af NF,  jeg håber Hedlund får en kæmpe bøde svarende til flere måneders løn, det er takken for ekstra fri under bryllup. Kan man lyve under at være skadet er det total uacceptabelt, men har han løjet om andre ting, for mig at se er dette Diva opførsel af værte skuffe og et salg er uundgåeligt til vinter, men det passer mig ganske fint, da jeg aldrig har været tilhænger af ham, og netop flere gange været krititisk over hans måde at vise sig på, det har jo tydeligvis noget på sig så. 

 

Hvad jeres hold til dette? Nu har vi talt i en tråd om god tone, så selvom flere af jer af ligesom mig nok bliver forbandet over ham, så prøv skrive det i en lidt ordentlig tone

men selvfølge vi er også fra vestegnen, så man må vel gerne være kritisk uden pakke alt ind i vat og bomuld, for mig er der kun en løsning det er SÆLG MANDEN HAN SKAL UD såfremt denne historie er sand, han skal nok være glad for tomme tribuner for ellers ville han være blevet pibet ud hvergang han rørte bolden, det er jeg ikke i tvivl om. BIF fans hader den opførsel, under FCM kampen var det tydeligt han først klappede af holdet kom ind, da han fandt ud af et kamera filmede på ham. Slutteligt så har jeg tidligere begrundet at jeg ikke mener NF er rette træner, og hvis historien holder stik, er det også en træners ansvar (selvfølge mest spilleren selv) at det ikke løber løbsk, men hvis det er sandt at flere spillere i truppen mener ledelsen giver ham for lang snor, så virker det som om at NF ikke er hård nok, og det er netop det jeg kan også se som et problem, for det kan selvfølge ske, men hvis det er noget der er sket over en længere periode, er det en træners opgave at sørge for det ikke sker igen.
Deltag i diskussionen
 • Jeg er mest bekymret for om han skaber sig overfor truppen, hvilket det kunne tyde på. Jeg er ikke fan af hans attitude på banen. Det lugter af at han prøver at fremprovokere et billigt vintersalg.
  2 enige
   
  • @Skævben Enig, hvis truppen er imod ham. Så skal han sgu nok ikke have flere minutter i trøjen.

   Dog irriterende med økonomien i det..
   1 enig

 • Det er vel slut for Hedlund i BIF nu. Heldigvis vel også en forholdsvis salgbar spiller, og spændende om Kvistgaard får lidt flere spilminutter?
  1 enig

 • I BT's artikel står der, at truppen synes han har fået for lang snor. Det bekymre mig meget. Hvis det er sandt, så skal han heller ikke med til Aalborg.

  Hvis han prøver at true sig til et salg. Så skal han bare smides helt af holdet. Bt skriver, at han gjorde det samme i Berlin.

  At skyde en bold efter en træner er fuldstændigt uacceptabelt.
  Han minder sgu om en forkælet møgunge ! :)

  Hvis han kommer til at spille igen, skal han være glad for, at der ikke er fans på stadion, som Bif til jeg dør skriver !

  3 enige

 • Ingen grund til at dramatisere og gå i selvsving. Hedlund har temperament og den slags episoder forekommer i alle klubber. Brøndby har fortsat god brug for Simon Hedlunds hurtighed og fine spark. Kom igen Simon Hedlund!
  1 enig
   
  • @Michael Hansen Normalt maler jeg heller ikke fanden på væggen. Men, denne form for pattebarns opførelse. Det er ikke noget jeg gider støtte...
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Michael Hansen han er en god spiller, men han har temperamentet imod sig. Han kunne drive det vidst med lidt bedre selvkontrol.


 • Joblar
 • Joblar   31. october 2020   

 • Hvis historien i BT er tilnærmelsesvis sand må jeg sige at Hedlund virkelig har gjort det svært for sig selv. Jeg har en fornemmelse som jeg ikke har haft i flere år, nemlig at der er en sult, vinder mentalitet og gejst internt i truppen, så er det sgu ærgerligt at Hedlund ser ud til at ødelægge dette med hans gøren og laden, det er sgu ikke i orden. Jeg er en af dem som generelt har det stramt med Hedlund af flere årsager - eksempelvis de primadona nøkker der viser sig, den negative attitude og det helt generelle output han levere på banen, som jeg syntes er alt for lavt. Jeg savnede ikke Hedlund overhoved i sidste kamp mod FCM. For BIF er det selvfølgelig ærgerligt da vi som klub har bundet en del penge i ham, og spiller han ikke stiger han næppe i værdi, så en opfordring til Hedlund - TAG DIG SAMMEN LIGE NU !!!
  2 enige

 • mp80
 • mp80   31. october 2020   

 • Desværre kender vi ikke den fulde historie bag og det er derfor svært at blive klog på. Han har helt sikkert nogle gode spidskompetencer, men er for svingende og bør derfor sendes videre.

 • Han skal bare blive ude til han siger undskyld for sine handlinger
  Total wanna be zlatan typen ,:)
  1 enig · 1 god kommentar


 • K-man
 • K-man   31. october 2020   

 • Håber der er noget selvjustits i truppen. Hvis en spiller opfører sig som dette og spillertruppen faktisk er trætte af det skal de sku da selv ta affære. Maxsø skal som anfører da bare tage fat i kraven af den lille gnom og fortælle ham hvordan det hænger sammen. Hjælper det ikke må man lave lidt frispark på ham til træning. Tvivler på at sådan en opførsel var gået med Bjarne Jensen eller Vilfort som anfører.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Der er jo ikke noget at diskutere her. Du har jo ret i det hele.
  1 enig

 • Jeg har aldrig rigtig haft en fidus til ham så er helt enig med mange af jer sælg ham til vinter. Smid ham på tribunen ind til da og ind med en ung talt vi ha.
  1 enig


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER